gnkgr Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Διόρθωσα το rss και αυτό με της ρυθμίσεις για την οθόνη. Ωραια και απο που παιρνουμε τωρα τα διορθωμενα να τα κανουμε εγκατασταση; Η θα πρεπει να περιμενουμε update; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ωραια και απο που παιρνουμε τωρα τα διορθωμενα να τα κανουμε εγκατασταση; Η θα πρεπει να περιμενουμε update; Θα περιμένουμε το επόμενο release. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Καμιά ιδέα για το πως να γίνει το "Version conflict"; Νομίζω οτι συμμάζεψα λίγο το osso-backup.po ---------------------- Στο modest-nokiamessaging-plugin.po βρίσκω το mailbox μεταφρασμένο ως κουτί! Καμιά καλύτερη πρόταση; Edited February 13, 2010 by chris_saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Στο modest-nokiamessaging-plugin.po βρίσκω το mailbox μεταφρασμένο ως κουτί! Καμιά καλύτερη πρόταση; Εγώ το έβαλα! :lol::lol: Μπορείς να το πεις και θυρίδα ίσως.. αλλά και κουτί (μηνυμάτων) καλό μου ακούγεται:worry: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Εγώ το έβαλα! :lol::lol: Μπορείς να το πεις και θυρίδα ίσως.. αλλά και κουτί (μηνυμάτων) καλό μου ακούγεται:worry: Και κιβωτιο θα μπορουσε να γινει. Αλλαξα και εγω καποια πραγματα στο po/el/LC_MESSAGES/calendar.po. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Εγώ το έβαλα! :lol::lol: Μπορείς να το πεις και θυρίδα ίσως.. αλλά και κουτί (μηνυμάτων) καλό μου ακούγεται:worry: αν το γραφατε ως ''γραμματοκιβωτιο'' η ''γραμματοκιβ.'' για να χωραει κιολας? η μηπως ακουγετε καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Και "ταχ. θυριδα" και "γραμματοκιβωτιο" ειναι καλυτερα. Αν δεν υπαρχει αντιρηση θα βαλω το δευτερο και βλεπουμε. Οποιος εχει το thunderbird ή παρομιο στα ελληνικα ας το κοιταξει στις ρυθμισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Γνώμη μου, καλύτερα γραμματοκιβώτιο όπως είπε και ο chris_saturn. Έτσι είναι και στα υπόλοιπα Nokia :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Επισης κανα εγγραφη και εγω για να βοηθησω οσο μπορω και με τις λιγοστες γνωσεις που εχω. Καλώς ήρθες στην ομάδα. Αν έχουμε παραλείψει καποιον να στειλει μήνυμα στον anapospastos ή εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 το ολοκλήρωσα και στο submit βγαζει αυτό: Your file does not pass correctness checks (msgfmt -c). Your work has been mailed to you to preserve και δεν μπορώ να κάνω upload ούτε το αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 το ολοκλήρωσα και στο submit βγαζει αυτό: Your file does not pass correctness checks (msgfmt -c). Your work has been mailed to you to preserve και δεν μπορώ να κάνω upload ούτε το αρχείο Μπορεις να μου στειλεις σε επισυναξη το αρχειο ή καλυτερα ολο το mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikcha Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) το ολοκλήρωσα και στο submit βγαζει αυτό: Your file does not pass correctness checks (msgfmt -c). Your work has been mailed to you to preserve και δεν μπορώ να κάνω upload ούτε το αρχείο έχεις κάνει κάποιο "συντακτικό" λάθος για να ελέγξουμε την ακεραιότητα του αρχείου εκτελούμε την παρακάτω εντολή σε τερματικό (πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει τα εργαλεία gettext στο σύστημα μας) msgfmt -cv -o /dev/null el.po Αν το αρχείο είναι εντάξει θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα μας πληροφορεί πόσα μηνύματα είναι μεταφρασμένα: 1142 translated messages, 2 fuzzy translations, 10 untranslated messages. Αν δεν είναι εντάξει τότε θα μας πληροφορεί για το σφάλμα και σε ποιά γραμμή του αρχείου βρίσκεται: el.po:72: τέρμα-γραμμής (eol) στο αλφαριθμητικό msgfmt: found 1 fatal error αυτό το λάθος έγινε γιατί αφαιρέθηκε (κατά λάθος) ένα εισαγωγικό από το μήνυμα: #: ../data/browser.xml.h:3 msgid "Black msgstr "Μαύρο" εσύ έχεις κάποιο παρόμοιο λάθος στο string της μετάφρασης Γενική παρατήρηση: Μην ξεχνάτε οτι το ελληνικό ερωτηματικό είναι το ";". Το "?" κτυπάει άσχημα και φυσικά δεν είναι σωστό Edited February 13, 2010 by nikcha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikcha Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Καμιά ιδέα για το πως να γίνει το "Version conflict"; Νομίζω οτι συμμάζεψα λίγο το osso-backup.po ---------------------- Στο modest-nokiamessaging-plugin.po βρίσκω το mailbox μεταφρασμένο ως κουτί! Καμιά καλύτερη πρόταση; προτάσεις: 1)Σύγκρουση εκδόσης 2)Συγκρουόμενες εκδόσεις ποιό ελεύθερα: 3)Μη συμβατη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) προτάσεις: 1)Σύγκρουση εκδόσης 2)Συγκρουόμενες εκδόσεις ποιό ελεύθερα: 3)Μη συμβατη έκδοση Σ' ευχαριστώ. Νομίζω το 3 ταιριάζει περισσότερο. -------------- Ακομα μια ερωτηση (για ολους). Το Voicemail και Voicemailbox; Edited February 13, 2010 by chris_saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 προτάσεις: 1)Σύγκρουση εκδόσης 2)Συγκρουόμενες εκδόσεις ποιό ελεύθερα: 3)Μη συμβατη έκδοση μαλλον το 3 Μη συμβατη εκδοση. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ανανεωση της λιστας: hildon-status-bar-usb.po maesync.po modest.po osso-imageviewer-ui.po osso-location-ui.po osso-sketch.po osso-suw.po rtcom-messaging-ui.po Δευτερευοντα: (αφηστε για αργοτερα) osso-games.po skype-ui.po osso-cities.po Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Το Voicemail ειναι μυνημα ηχου. Το Vοicemailbox τι ειναι Γραμματοκιβωτιο μυνηματων ηχου; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Το Voicemail ειναι μυνημα ηχου. Το Vοicemailbox τι ειναι Γραμματοκιβωτιο μυνηματων ηχου; το voicemail ειναι μηνυμα φωνητικο ταχυδρομειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 το voicemail ειναι μηνυμα φωνητικο ταχυδρομειο? Νομιζω ηχητικο μυνημα δεν ειναι το voicemail; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Νομιζω ηχητικο μυνημα δεν ειναι το voicemail; Πρέπει να έχει κάτι με τηλεφωνητή. ------------------ Σ' αυτόν που εχει κλειδώσει το osso-filemanager.po στο msgid "docm_nc_delete_folder" να επαναφέρει ως μετάφραση το: msgstr "Διαγραφή του φακέλου και των περιεχομένων του;" ----------------- Σ' αυτόν που εχει κλειδώσει το maemo-af-desktop.po να το ελευθερώσει. Κατα κάποιο περίεργο τρόπο (ισως το ειχε ανοιχτό) εχει διαγράψει τα 2 τελευταία commits (του nikcha και το δικο μου). ΟΚ διορθώθηκε αυτο και άφησα τις αλλαγές "Ηχητικό μήνυμα" και "Γραμ. ηχητικών μηνυμάτων Voicemailbox". ------------------ Edited February 13, 2010 by chris_saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
street22 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 εχθες έκανα κ γω την εγγραφή μου κ πάω να δω μπας κ καταφέρω τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) εχθες έκανα κ γω την εγγραφή μου κ πάω να δω μπας κ καταφέρω τιποτα.. Καλώς ήρθες :) Κανε ανανέωση της σελίδας πριν διαλέξεις ενα αρχείο και κλείδωσε το πριν ξεκινήσεις. Δες εδω για οδηγιες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3076972#post3076972 Edited February 13, 2010 by chris_saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πρέπει να έχει κάτι με τηλεφωνητή. ------------------ Σ' αυτόν που εχει κλειδώσει το osso-filemanager.po στο msgid "docm_nc_delete_folder" να επαναφέρει ως μετάφραση το: msgstr "Διαγραφή του φακέλου και των περιεχομένων του;" ----------------- ------------------ ok το επανεφερα.αλλα πως αλλαξε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Τελείωσα και το maesync. Αυτά που απομένουν τώρα είναι: modest osso-cities osso-games osso-imageviewer-ui osso-location-ui osso-pdf-viewer rtcom-messaging-ui skype-ui Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. February 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Βεβαια μπορω να σου πω ή μαλλον καλυτερα να σου δειξω. Αν εντοπισω και αλλα θα ενημερωσω. Επισης κανα εγγραφη και εγω για να βοηθησω οσο μπορω και με τις λιγοστες γνωσεις που εχω. Σχετικά με αυτο το πρόβλημα στο Catorise οπως και σε αλλες εφαρμογές μπορείτε να ψηφίσετε στο https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=8955 Δεν μπορούμε να το διορθώσουμε με την μετάφραση παρα μονο να χρησιμοποιήσουμε εως 12 χαρακτήρες για την καθε κατηγορία. ok το επανεφερα.αλλα πως αλλαξε?? Δεν ξέρω, αλλα ολα ειναι ΟΚ τώρα. Τελείωσα και το maesync. Αυτά που απομένουν τώρα είναι: modest osso-cities osso-games osso-imageviewer-ui osso-location-ui osso-pdf-viewer rtcom-messaging-ui skype-ui Τελεια!! Όλες οι αλλαγές μέχρι και αυτήν την τελευταία τροποποίηση σου 8α είναι στο επόμενο release. Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την δεύτερη έκδοση του Μαεμο στα Ελληνικά!! :happy: Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι ολοκληρωμένη, είναι στο Extras-devel και (όπως όλα στο Extras-devel) δεν απευθύνεται στον τελικό χρήστη. Οπως επισης και ενα μεγάλο ευχαριστούμε στο http://www.myphone.gr και τους χρήστες του για την βοήθεια τους. Edited February 14, 2010 by chris_saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts