Jaeger Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Προχτες έκανα αναβάθμιση στο firmware μέσω sonyericsson.com και διορθώθηκαν κάποια θεματάκια κι έγιναν και μερικές αλλαγές: - η μπαταρία κρατάει περισσότερο - ξεκόλλησε το spb shell (karateka κι εμένα είχε το θέμα με τις επαφές, ενώ θυμάμαι ότι στην αρχή σε παρέπεμπε αλλού κι είχες την επιλογή add μετά σε πέταγε σε μενού create μονο) - Το office έγινε 2010 - η μορφή των αριθμών κλήσης άλλαξε: π.χ. ήταν 6971234567 και έγινε (697) 123-4567 κι ακόμα ανακαλύπτω κι άλλα... Για το κόλλημα της γλώσσας, κι εγώ το παθαίνω, πρέπει να πηγαίνω μια "οθονη" πισω για να ξεκολλησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Όντως τώρα δε σε πετάει πλέον σε Create. Για την μπαταρία δεν ξέρω ακόμη. Αυτό με τη μορφή αριθμών δεν κατάλαβα τι εννοείς... Επίσης το κόλλημα της γλώσσας δε μου ξαναεμφανίστηκε. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 - η μορφή των αριθμών κλήσης άλλαξε: π.χ. ήταν 6971234567 και έγινε (697) 123-4567 Έχεις τα Regional Settings σε Greek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Έχεις τα Regional Settings σε Greek; Ναι, Ελληνικά. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Επανεκκινήσεις και τα σχετικά έχεις κάνει να υποθέσω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Επανεκκινήσεις και τα σχετικά έχεις κάνει να υποθέσω ε; Εννοείται. Α, χθες μου κόλλησε πάλι στην αλλαγή γλώσσας σε SMS. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό. Στέλνω ένα μήνυμα και αυτό μπορεί να το στείλει από μόνο του μέσα στην ημέρα στον παραλήπτη άλλες δέκα φορές σε διάφορα χρονικά διαστήματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αναβαθμίσω με OTA? Σημειώστε ότι το κιν είναι φίλου και δεν το ξέρω να το λειτουργώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lauri Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα. Ξέρεις κανείς γιατί, ενώ το κινητό λειτουργεί κανονικά σε όλα του, δεν μπορώ να μπω στο marketplace? Μου εμφανίζει μόνιμα το μήνυμα ότι η υπηρεσία αντιμετωπίζει πρόβλημα, να ελέγξω τη σύνδεσή μου και να δοκιμάσω αργότερα. Σημειωτέον ότι είναι σε μόνιμη λειτουργία 3g το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μπω ούτε όταν συνδέομαι με wi-fi. Παράθεση Winds blow... She pulls her coat tighter... And the letter flies away... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Κι εγώ το ίδιο έπαθα, ανοίγοντας το μετά από καιρό. Το marketplace έκλεισε οριστικά το Μάιο, υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος. Εξυπνάδες της Microsoft, που φυσικά δε σε σπρώχνουν στο 7, 7.5, 8 αλλά σε android. :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts