bilbilis Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 έχω ένα aspen μια εβδομάδα τώρα, το πήρα από τα e-shop τιμή ευκαριας 209 ευρω πολυ καλη τιμη και καλο τηλεφωνο. δεν βαζει 'φωτια' αλλα ειναι πολυ γρηγορο και πολυ ευκολοδούλευτο πολύ καλη μπαταρια, η οθονη αν και μικρη ειναι καλη το εχω σετταρει οπως θελω εγω , το gps δουλευει απροβλιματιστα με destinator 7 και IGO και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση τιμης, ποιοτητας το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους θελουν μια φτηνη συσκευή με wm 6.5.3 μοναδικο μειωνετημα ειναι η απουσια φλας για την φωτογραφικη Μπορείς να δοκιμάσεις αν δουλεύει σωστα το vito audio notes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις αν δουλεύει σωστα το vito audio notes; δεν κανω εγκατασταση προγραμματα που δεν χρειαζομαι φιλε μου. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Αν για τον άνθρωπο είναι καθοριστικό, είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να τον εξυπηρετήσεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) Αν για τον άνθρωπο είναι καθοριστικό, είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να τον εξυπηρετήσεις. :rolleyes: σωστο αυτο που λες φιλε μου, αλλα πολλες φορες στο παρελθον εχω εγκαταστησει εφαρμογες στην συσκευη μου που ειχαν ως αποτελεσμα την ασταθεια της συσκευης και την συγκρουση με αλλες εφαρμογες και στην συνεχεια να μην μπορω να επαναφερω την συσκευη στην αρχικη λειτουργια της (οπως θελω εγω να ειναι στημενη γιατι εγω κανω και επεμβασεις στην registry) και να χρειαστει ολικη επαναφορα και να καθομαι με της ωρες να κανω της ιδιες διαδικασιες απο την αρχη. η συσκευη εχει ακριβως το ιδιο λειτουργικο με το Χ2 με μια διαφορα οτι δεν εχει εικονικο πληκτρολογιο και μικροτερη αναλυση στην οθονη (320 Χ 240) καπου ειχα διαβασει στο παρελθον οτι το vito voice dial και το audio notes δεν ειναι συμβατα με το Χ2 (καθως και πληθος αλλων εφαρμογων) στο Χ2 εχω κανει της ιδιες επεμβασεις με οτι εχω κανει και στο aspen (εχω και το Χ2) και γενικα δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα απεναντιας ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το Χ2. ποιος ο λογος να χρισιμοποισει το vito audio notes ο φιλος οταν η ιδια ι συσκευη εχει απο μονη της voice notes; της περισσοτερες εφαρμογες που χρειαζομαι ειναι ιδη εγατεστημενες στο λειτουργικο του wm 6.5.3 εχει μεχρι και skype και δουλευει μαλιστα και απροβληματιστα! αυριο που θα εχω πιο πολυ ελευθερο χρονο θα ανεβασω φωτογραφιες και screenshots απο το λειτουργικο της συσκευης. δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που κανω εγκαταστασεις εφαρμογων που δεν χρειαζομαι σε μια συσκευη, την συσκευη την εχω για να κανω την δουλεια μου,και εφ'οσον την κανω δεν χρειαζομαι να προσθεσω κατι αλλο. Edited October 2, 2010 by mathios Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που κανω εγκαταστασεις εφαρμογων που δεν χρειαζομαι σε μια συσκευη, την συσκευη την εχω για να κανω την δουλεια μου,και εφ'οσον την κανω δεν χρειαζομαι να προσθεσω κατι αλλο. Σεβαστό αυτό που λες, γιαυτό εξάλλου ανέφερα ότι είναι στη διακριτική σου ευχέρεια. Ασχολούμαι χρόνια με τα Windows Mobile και καταλαβαίνω και συμμερίζομαι την τοποθέτησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilbilis Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Εχω την εντύπωση οτι το forum ειναι για ανταλλαγη πληροφοριών και βοήθεια μεταξύ μας. Το vito audio notes ειναι πρόγραμμα ηχογράφησης συνομιλίας απαραιτητο για επαγγελματίες που κινούνται συνεχώς και παίρνουν πληροφορίες on the road. Οσοι ασχολουνται με windows mobile ξερουν οτι δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές με winmo αλλα εξαρτάται από το hardware της κάθε συσκευής. Το Aspen ειναι η επόμενη επιλογή μου για κινητό αλλα θα μου είναι άχρηστο αν δεν ηχογραφεί. Θα ψαξω για πληροφορίες σε αλλα forum. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 μερικες φωτογραφιες Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 ακομα μερικες Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 λιτη και πρακτικη συσκευη Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 αυτα για τωρα... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Σε τέτοια συσκευή δεν βρίσκω απαραίτητη την χρήση των WM6.5.X με την μεγάλη κάτω μπάρα. Φαίνεται κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 βρεθηκε σημερα σημερα ενα στα χερια μου(μη ρωτατε πως χααχαχ) και μαλλον θα το κρατησω.ειμαι χρηστης ενος hd2 kai hd mini οποτε να συνηθισεις ενα τετοιο τηλ ειναι καπως δυσκολο παρολο που εχουν την ιδια εκδοση wm.εινα αρκετα ποιοτικο απλα θα ηθελα τη οθονη 2,6 τουλαχιστον,ειναι αρκετα γρηγορο χωρισ κολληματα και αλλα περιεργα.μαλιστα περασα και το destinator 7 και το παιζει μια χαρα(και γρηγορος εντοπισμοσ δορυφορων):shifty: Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Να και το λευκό μου. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τη MAC address σε αυτή την έκδοση? Το google δε βοήθησε. Edited October 8, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο οποτε 2 ερωτησεις να κανω.η μπαταρια πως ειναι?ειδα απο video οτι εχει spb mobile shell panel,ισχυει αυτο ετσι?τελος συνολικα απο το κινητο ειστε ευχαριστημενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο οποτε 2 ερωτησεις να κανω.η μπαταρια πως ειναι?ειδα απο video οτι εχει spb mobile shell panel,ισχυει αυτο ετσι?τελος συνολικα απο το κινητο ειστε ευχαριστημενοι? η μπαταρια κραταει περιπου 2,5 μερες με κανονικη χρηση,εχει το πανελ που λες.εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος(το πηρα για καθημερινη χρηση) ισως η οθονη θα επρεπε να ειναι 2,6 ιντσες αλλα ειναι καλη και ετσι δε σε δυσκολευει. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Για 0,1 ίντσα δεν θα έβλεπες κάποια ουσιαστική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 χθες κατι επαθε το ασπεν μου.εκανε συνεχομενα restart μονο του και δεν εμπαινε καν στα windows.μπαταρια μπηκε βγηκε,reset εγινε και αυτο τιποτα,μουλαρι.σημερα πηγε στο σερβις και βλεπουμε.... Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Hard reset μπόρεσες να το του κάνεις; Περιμένουμε νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Μου συμβαίνει το εξής: Ενώ το κινητό (SE Aspen) είναι σεταρισμένο για 3G (Cosmote GPRS/MMS), και σερφάρω κανονικά, όταν πάω να κάνω send/receive στα email μου (είναι Yahoo account μέσω Outlook) μου βγάζει error synchronizing. Το θέμα είναι ότι όταν είμαι σε WiFi τα email ερχονται κανονικά. Άρα λογικά δε θέλει κάποια ρύθμιση ο λογαριασμός. Το ίδιο συμβαίνει και με κάποια apps, τα οποία λειτουργούν σε WiFi, όχι όμως σε 3G σύνδεση. Κάποια άλλα λειτουργούν και με τις 2 :confused: Ένα από αυτά τα apps μου έβγαλε μήνυμα "check your Proxy settings" και σκέφτομαι μήπως χρειάζεται κάτι τέτοιο, για το οποίο όμως δεν έχω ιδέα! Καμια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το gmail. Προσπάθησα να κάνω κάποιες αλλαγές και τελικά κατάφερα να μην έχω ούτε Internet. Οι οδηγίες της Vodafone είναι ελλειπείς και ψάχνω να δω τι πρέπει να κάνω για να επανέλθουν οι αρχικές ρυθμίσεις για mobile Ιντερνετ. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Αν βρεθείς κάπου που έχει wifi, πήγαινε Menu>settings>Connections>Ready to Run και πάτα Start to download and set και θα βρει τις ρυθμίσεις ξανά μόνο του απο το δίκτυο. Τα email βέβαια πάλι δε θα δουλεύουν:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Σωστός! Το έκανα, ευχαριστώ. Έκανα προώθηση το Gmail σε mail-address της otenet και όρισα τους otenet POP/SMTP servers για αποστολή και λήψη. Μου συμβαίνει το εξής: Ενώ το κινητό (SE Aspen) είναι σεταρισμένο για 3G (Cosmote GPRS/MMS), και σερφάρω κανονικά, όταν πάω να κάνω send/receive στα email μου (είναι Yahoo account μέσω Outlook) μου βγάζει error synchronizing. Το θέμα είναι ότι όταν είμαι σε WiFi τα email ερχονται κανονικά. Άρα λογικά δε θέλει κάποια ρύθμιση ο λογαριασμός. Το ίδιο συμβαίνει και με κάποια apps, τα οποία λειτουργούν σε WiFi, όχι όμως σε 3G σύνδεση. Κάποια άλλα λειτουργούν και με τις 2 :confused: Ένα από αυτά τα apps μου έβγαλε μήνυμα "check your Proxy settings" και σκέφτομαι μήπως χρειάζεται κάτι τέτοιο, για το οποίο όμως δεν έχω ιδέα! Καμια βοήθεια? ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΦΙΛΕ Όταν σου βγάλει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει, πάτα το Ρυθμίσεις και επέλεξε "Ορισμός παραμέτρων διακομιστή μεσολάβησης", ξετίκαρε αυτό μου λέει "Το δίκτυο χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης για τη σύνδεση" και θα λυθεί το πρόβλημα. Edited January 26, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΦΙΛΕ Όταν σου βγάλει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει, πάτα το Ρυθμίσεις και επέλεξε "Ορισμός παραμέτρων διακομιστή μεσολάβησης", ξετίκαρε αυτό μου λέει "Το δίκτυο χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης για τη σύνδεση" και θα λυθεί το πρόβλημα. :yahoo::yahoo::yahoo: :clap::clap::clap: Καλά έγραψες!!! Μιλάμε το έψαχνα ενα μήνα! Εγω κάθε φορά ξετικαρα αυτό αλλά έσβηνα και τους Proxy αριθμούς και τα έπαιζε! Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Επίσης οι χρήστες Vodafone να αλλάξουν το wap.vodafone.gr, που είναι αυτό που μπαίνει όταν κατεβάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις GPRS του δικτύου, σε internet.vodafone.gr αλλιώς δε θα ανοίγει σελίδες. Σήμερα ξαφνικά άρχισα να χάνω κλήσεις και όταν το είδα έκανα και εγώ μία κλήση και δε χτυπούσε. Με σβήσιμο και άναμα επανήλθε ο ήχος κανονικά. Μυστήριο! Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω τον αριθμό μίας εισερχόμενης κλήσης σε μία ήση υπάρχουσα επαφή? Επίσης κάποιες φορές ενώ αλλάζεις γλώσσα, αυτό έχει κολλήσει και γράφει στην προηγούμενη. Το λύσατε αυτό κανένας σας? Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts