Lux Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 【Dual Dynamic Drivers】S.Wear G2 In-ear 3.5mm Wired Control Earphone Headphone With Mic https://banggood.app.link/TCklp8f3qC Ξέρει κανείς κάτι για τα παραπάνω; φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk18k χρυσος και κοστιζουν 10 ευρω; Σ'αρεσει να σε κοροϊδευουν φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 18k χρυσος και κοστιζουν 10 ευρω; Σ'αρεσει να σε κοροϊδευουν φιλε μου;Δέν το είχα προσέξει καν, με ενδιαφερε το dual driver για αυτό και ρώταγα. Σε παρακαλώ να εκφράζεσαι καλύτερα Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) 【Dual Dynamic Drivers】S.Wear G2 In-ear 3.5mm Wired Control Earphone Headphone With Mic https://banggood.app.link/TCklp8f3qC Ξέρει κανείς κάτι για τα παραπάνω; φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν τα είχα δει αυτά,γι' αυτό πήρα αυτά,που είναι με διπλά drivers. https://www.banggood.com/KZ-ZS5-HIFI-8-Driver-Double-Balanced-Armatures-Double-Dynamic-Hybrid-Headphone-with-Detachable-Cable-p-1152961.html?rmmds=myorder. Καλά είναι,αλλά μόνον αν η πηγή έχει δύναμη να τα κουνήσει.Με το SBH-50 που έχω,δεν χαμπαριάζει.https://audiobudget.com/product/KZ/ZS5 Για μένα,και για να ακούγεται δυνατά το τηλέφωνο,ειδικά αν υπάρχει ΒΤ με αποσπώμενα ακουστικά,είναι μονόδρομος τα JVC HAFX1X Headphone Xtreme-Xplosives .Μιλάμε ότι χαλάνε τον κόσμο.Αρκεί να βρείτε genuine ,γιατί κυκλοφορούν μαϊμούδες αβέρτα. Υπάρχει σάιτ που δείχνει τις διαφορές μεταξύ γνησίων και απομιμήσεων πάντως. Edited September 6, 2017 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Μια αναφορά. ΜΑΚΡΙΆ από ακουστικά PURO Είναι το τέταρτο που μου χαλάει μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα από τις αγορές τους. Συγκεκριμένα χαλάει πρώτα το κουμπί και μετά δεν λειτουργεί το μικρόφωνο/ακουστικό Και τα 4 το ίδιο ακριβώς, και διαφορετικά μοντέλα Ένα άλλο που είχα πάρει ενδιάμεσα, πρώτα ελιωσε το καλώδιο και μετά σταμάτησε να λειτουργεί, δεν θυμάμαι μάρκα, ημιnoname ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Γνωριζετε εαν τα xiaomi hybrid pro ειναι safe για το τρεξιμο; Παιζει να χαλασουν με τον ιδρωτα; Τα bluetooth δεν μου αρεσουν, γιατι δεν εχουν καλη ποιοτητα, ειδικα με το μικρο budget που διαθετω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 πρεπει να ειναι waterproof ή εστω sweatproof για να ειναι για τρεξιμο, επισης bluetooth στο τρεξιμο δεν ενδεικνυται συμφωμα με αυτο: http://www.drnicksrunningblog.com/bluetooth-headphones-why-they-will-never-work-for-running/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) πρεπει να ειναι waterproof ή εστω sweatproof για να ειναι για τρεξιμο, επισης bluetooth στο τρεξιμο δεν ενδεικνυται συμφωμα με αυτο: http://www.drnicksrunningblog.com/bluetooth-headphones-why-they-will-never-work-for-running/ Αυτό δεν είναι κανονική έρευνα, άποψη είναι ενός που έχει το προνόμιο να κόβει γκαζόν... :p Εγώ προσωπικά γίνομαι οχι απλά μούσκεμα, αλλά μπορώ να ενεργοποιήσω αποξηραμένο ποτάμι και δεν είχα ούτε δυσλειτουργία, ούτε πτώση σήματος, ούτε κάποια βλάβη λόγο του ότι έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αλλά και να ισχύει κάτι τέτοιο, εδώ μέσα ήμαστε 100 άτομα, ένας δεν θα το έπαιρνε πρέφα; Γνωριζετε εαν τα xiaomi hybrid pro ειναι safe για το τρεξιμο; Παιζει να χαλασουν με τον ιδρωτα; Τα bluetooth δεν μου αρεσουν, γιατι δεν εχουν καλη ποιοτητα, ειδικα με το μικρο budget που διαθετω. Αν έχεις το μικρόφωνο μακριά απ το ιδρωμένο σώμα σου (αυτό ακούγεται κάπως ) δεν έχεις πρόβλημα. Η δομή τους είναι τέτοια που δεν είναι σε άμεση επαφή με τον ιδρώτα πλην του μικροφώνου. Αλλά να ξέρεις δεν είναι sweat resistant. Εγώ θα σου πρότεινα τα sony που έχουν και hook... Edited September 15, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 τι εξοπλισμο εχεις δηλαδη; μιας και ειμαι και εγω δρομεας με ενδιαφερει, κινητο κουβαλας μαζι; εχω δοκιμασει 2-3-4 τσαντακια και κανενα δεν ηταν αδιαβροχο, τρεχω αδιαλλειπτα 2 χρονια με το κινητο μεσα σε πολυμπαγκ για να το προστατευσω απο υγρασια και ιδρωτα, με επιτυχια! στειλε pm αν θεωρεις οτι βγαινουμε εκτος θεματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 τι εξοπλισμο εχεις δηλαδη; μιας και ειμαι και εγω δρομεας με ενδιαφερει, κινητο κουβαλας μαζι; εχω δοκιμασει 2-3-4 τσαντακια και κανενα δεν ηταν αδιαβροχο, τρεχω αδιαλλειπτα 2 χρονια με το κινητο μεσα σε πολυμπαγκ για να το προστατευσω απο υγρασια και ιδρωτα, με επιτυχια! στειλε pm αν θεωρεις οτι βγαινουμε εκτος θεματος Δεν βγαίνουμε καθόλου εκτός. Κινητό έχω, τρέχω πάντα με αντιανεμικο και το έχω χύμα μέσα με τη θήκη του, αυτό το καιρό κυκλοφορώ με το Honor 8, μέσα στη τσέπη του αντιανεμικου είναι καλύτερο και απο πολυμπαγκ, έτσι για τα τυπικά ενα adidas αν με δεις πουθενά να κυκλοφορώ... :p Απο ακουστικά σε ασύρματο είμαι με το καινούργιο μου απόκτημα τα sony XB80BS Πρίν απο αυτά τα XB50BS. Σε καλώδιο πάλι της Sony τα XB510AS και τα AS210AP. Είναι τα μόνα που έχουν αντέξει σε βροχή και με κανένα πρόβλημα. Θα σου πρότεινα τα ασύρματα της Xiaomi αλλά έχει χαμηλό σήμα το Bluetooth και θα σου κάνει διακοπές, κάτι που για μένα υπερβολικά εκνευριστικό. Σε band της xiaomi mi band 2 και το 107HR... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημέρα παιδιά Εχουμε να προτείνουμε κάτι αξιοπρεπές για ακρόαση μουσικής από κινητό (Samsung J7) - κυρίως Spotify Μεχρι 25-30 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) Αν μπορείς να παραγγείλεις από έξω τα παρακάτω είναι πάρα πολύ καλά https://audiobudget.com/product/ROCK/Zircon Μπορείς να τα βρεις Gearbest(τουλάχιστον εκεί τα είχα πάρει) ή aliexpress Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 24, 2017 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seiferakos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μόλις πήρα τα hands-free που έβγαλε η Samsung με την akg. Ήταν σε προσφορά και είπα να τα δοκιμάσω. Τρομερός ήχος αλλά έχω ένα θέμα... Δεν δουλεύει το μικρόφωνο στο redmi note 4 μου... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Χαζη ερωτηση, σιγουρα παλια καπου θα εχει συζητηθει.... Υπαρχουν ενδειξεις ή ερευνες, οτι τα ενσυρματα handslfree μεταφερουν ακτινοβολια στο κεφαλι(αν και προφανως πολυ λιγοτερι απο το να ηταν το κινητο στο αυτι), εν σχεσει με τα bluetooth που καποιοι λενε οτι ειναι πιο αθωα ως προς αυτο το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Παιδιά καλημέρα κ καλές γιορτές. Μία ερώτηση κυρίως προς τους audiophiles. Τα ακουστικά με triple drivers σε σχέση με single η dual έχουν όντως μεγάλη διαφορά. Τα πιο προσιτά που βρίσκω με triple είναι τα xiaomi pro HD,από Amazon στα £26. Το αμέσως επόμενο που έχω εντοπίσει πάει γύρω στο κατοστάρι (£70 συγκεκριμένα), της 1more. Για πείτε απόψεις όσοι έχετε δουλέψει με triple η και περισσότερο.. Ευχαριστώ. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Παιδιά καλημέρα κ καλές γιορτές. Μία ερώτηση κυρίως προς τους audiophiles. Τα ακουστικά με triple drivers σε σχέση με single η dual έχουν όντως μεγάλη διαφορά. Τα πιο προσιτά που βρίσκω με triple είναι τα xiaomi pro HD,από Amazon στα £26. Το αμέσως επόμενο που έχω εντοπίσει πάει γύρω στο κατοστάρι (£70 συγκεκριμένα), της 1more. Για πείτε απόψεις όσοι έχετε δουλέψει με triple η και περισσότερο.. Ευχαριστώ. Σου απαντάω απλά για να μην τα πάρεις από Amazon αν καταλήξεις στα Xiaomi Pro HD γιατί είναι πανάκριβα. 13€ μου βγήκαν από Banggood με κουπόνι μαζί με priority shipping και τα περιμένω εντός βδομάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Σου απαντάω απλά για να μην τα πάρεις από Amazon αν καταλήξεις στα Xiaomi Pro HD γιατί είναι πανάκριβα. 13€ μου βγήκαν από Banggood με κουπόνι μαζί με priority shipping και τα περιμένω εντός βδομάδας. Τώρα κοίταξα στο Banggood https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=search&ID=512288&cur_warehouse=HK ,και τα έχει $26.99. Διάβασα και κριτική στο headfi.org,και λένε ότι είναι καλά. Δύο ερωτήσεις τώρα. 1.Πόσο δυνατά παίζουν;και 2.Εχουν μικρόφωνο για κινητό;Αν ναι,δεν μου κάνουν για να τα βάλω στην έξοδο του ΒPH-50 που έχω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Τώρα κοίταξα στο Banggood https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=search&ID=512288&cur_warehouse=HK ,και τα έχει $26.99. Βγαίνουν συνεχώς κουπόνια στις γνωστές σελίδες στο fb όπου βγαίνουν τιμή 13-15€ από Bangood και Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Ξέρω πως παίζει πολύ κόπια και μαϊμουδιά σε αυτά τα ακουστικά πάντως. Το Amazon μου προσφέρει σιγουριά, έχει το καλύτερο after sales support και εδώ που μένω με prime έχω one day delivery. Ευχαριστώ στα παιδιά που απαντήσατε όμως, έστω κ εάν δεν καλύφθηκε το αρχικό μου ερώτημα. Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Εχει να προτεινει κανεις ανταπτορα απο Ελλαδα που απο μονο 3.5mm βγαζει διπλο για υπολογιστη; Τετοιο δηλαδη: https://www.amazon.com/Single-Female-Headphone-Microphone-Splitter/dp/B00SY5GHT6 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Update για αγορά xiaomi από gearbest κλπ Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Update για αγορά xiaomi από gearbest κλπ Πολύ χρήσιμο! Ευχαριστούμε! Παρέλαβα τα ίδια ακουστικά προχτές από Banggood και είναι αυθεντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Update για αγορά xiaomi από gearbest κλπ Τα εχω αγορασει απο το gearbest. Στις φωτογραφιες φαινεται οτι εχω τα fake, αλλα εμενα εχουν το qr code, το οποιο σκαναρα με την εφαρμογη της Xiaomi και μου εβγαλε οτι τα ακουστικα ειναι αυθεντικα. Οποτε τι ακριβως παιζει; :confused: Παντως στο Link με τα hybrid, οι φωτογραφιες που δειχνει ειναι ιδιες με αυτες που λεει ο χρηστης στο reddit οτι ειναι fake.. Οποτε μηπως απλα προσπαθει να χαλασει την φημη του gearbest; Εμενα παντως μια χαρα ηχο βγαζουν τα ακουστικα. Εχει να προτεινει κανεις ανταπτορα απο Ελλαδα που απο μονο 3.5mm βγαζει διπλο για υπολογιστη; Τετοιο δηλαδη: https://www.amazon.com/Single-Female-Headphone-Microphone-Splitter/dp/B00SY5GHT6Να ξερεις επειδη και εγω αγορασα ενα προχθες, οτι μειωνει την ενταση και ποιοτητα του ηχου κατακορυφα, καθως ο ηχος ακουγεται και απο τις δυο συσκευες ταυτοχρονα.. Μαζι με τα xiaomi hybrid pro πηρα και τα Rock Zircon Nano. Για την τιμη τους απλα κορυφαια ακουστικα! Τωρα βλεπω παιζουν στα 8.45! Εγω τα ειχα παρει στα 15 ευρω πριν 2,3 μηνες.. Απιστευτος ηχος και πολυ καλο μπασο. Εδω ενα review για τα ακουστικα. Τα hybrid εχουν πιο U Shaped ηχο, ιδανικα για αυτους που ακουν rock θα ελεγα; Προτιμω τα Zircon overall, αλλα δυστυχως προκαλουν καποια ασυμβατοτητα με το κινητο μου ( Oneplus 5 ) και η ενταση αυξομειωνεται απο μονη της (!!), οποτε χρησιμοποιω μονο τα hybrid πλεον. Και τα δυο αρκετα αξιοπρεπη για τα λεφτα που δινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τα rock zircon πραγματι είναι πολύ καλα. Εχω αυτα, τα hubrid pro hd και τα παλια piston 2. Ενω τα πήρα στην μιση τιμη των 2 Xiaomi τα Zircon ειναι εξισου καλα. Παντως τα piston 2 εχουν το καλυτερο μπασο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Τα omar a3 τα έχει δει κανείς, έχει άποψη? Έχω πάρει καμία 7,8 ακουστικά τελευταία με τα πιο ακριβά να είναι τα xiaomi, προς αναζήτηση του πρακτικότερου και καλύτερου σε ήχο ακουστικού. Το καλύτερο fit έχουν κάτι Panasonic που είναι στα best seller του amazon ( δε θυμάμαι μοντέλο, κάτω από 10 η τιμή με χιλιάδες positive reviews). Μιλάμε κουμπώνει στο αυτί τέλεια, η κλίση 45 μοιρών από προσωπική άποψη στο ακουστικό είναι το καλύτερο design για earbuds. Επίσης έχει σπαστό jack όχι το ίσιο. Για τα xiaomi τώρα είναι όντως καλά ακουστικά, με ισορροπία σε όλες τις νότες. Δεν έχει κράχτη μπάσο για να ψαρώνεις κ να πεις wow. Σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ποιοτικός ο ήχος του κ είναι όντως ένα click πάνω από τα ακουστικά που είχα μέχρι τώρα. Δεν είναι παράλογα βαριά, το βάρος βρίσκεται κυρίως στο αυτό κάθε αυτό ακουστικό και όχι σε όλο το καλώδιο κλπ όπως κάποια low budget που λίγο ακουμπάς το καλώδιο κατά λάθος κ βγαίνουν από το αυτί εξαιτίας του βάρους. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Εγώ σαν ενσύρματα τελευταία έχω δοκιμάσει τα zircon της rock όπου πραγματικά έχουν πολύ καλό ήχο με δυνατό μπάσο, αλλά πρόσφατα χάλασαν στο βύσμα - κάπου έχει κοπεί το καλωδιο. Άρα σαν αντοχή στο χρόνο δεν είμαι ικανοποιημένος σε σχέση πχ με τα πρώτα Pistons που δουλεύουν ακόμα άψογα και μετά από πλύσιμο στο πλυντήριο! Τελευταίο καιρό δουλεύω, καθημερινά, τα KZ es3 όπου έχουν αρκετά ποιοτικό ήχο και σου δίνουν την δυνατότητα να τα κάνεις και Bluetooth αλλάζοντας το καλωδιο. Η ποιότητα ήχο και στις δύο εκδοχές είναι εξίσου καλή. Με σωστά μπάσα κτλ. Το φόρεμα τους είναι μη πρακτικό αλλά έτσι και τα βάλεις δεν φεύγουν από το αυτί καθόλου και κόβουν τους εξωτερικούς θορύβους. Πλέον που τα έχω συνηθίσει σκέφτομαι και για αγορα των ποιο ακριβών zs6 Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts