Jump to content

iPad (1st gen - 2010)

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχεις σκεφτεί κάποιο τροπο με τον οποίο θα μπορούσες να βάλεις το 64bitο OS X σε μία συσκευή με ίδιες διαστάσεις, ίδια αυτονομία και ίδια τιμή, να πείσεις όλους τους δημιουργούς να κάτσουν να σου γράψουν touch friendly εφαρμογές και να κανείς το δίκτυο της AT&T ικανό να σηκώνει κίνηση 1GB/ατομο/ημέρα είμαι σίγουρος ότι ο Steve Jobs ενδιαφέρεται να σε ακούσει :)

Μαλλον θα ενδιαφεροταν να τον "στειλει για υπνο με τα ψαρια ",ο Steve:lol:.Ενα προιον σαν αυτο που περιγραφεις θα κανιβαλιζε τοσο απο τ'αριστερα οσο κι απο τα δεξια του και ουσιαστικα θ΄ακυρωνε(=κατεστρεφε) το επιχειρηματικο μοντελο του.Εχει ξαναγραφτει,αλλωστε εδω μεσα.

Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση και παρακαλώ να το προσέξουμε όλοι αν θέλουμε να κρίνουμε δίκαια το iPad.

Για να το κάνω πιο λιανά: αυτή τη στιγμή, ποιοι πραγματικά χρειάζονται δύο υπολογιστές (desktop και laptop);

-Οι φοιτητές (κι αυτό, συζητήσιμο είναι).

-Οι επαγγελματίες που επισκέπτονται πελάτες, είτε για να κάνουν πώληση είτε για να τους προτείνουν/σχεδιάσουν λύσεις επί τόπου.

οι φοιτητες χρειαζονται ακομα εναν ισχυρο desktop για λογους gaming.

και το iPad να μπορεί να μας καλύψει για τις περιπτώσεις εκείνες που απαιτούν μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία (π.χ. σερφάρισμα στον καναπέ κ.λπ.).

και γιατι να παιξει αυτο το ρολο το ipad και οχι η προφανης συσκευη που βρισκεται χρονια διπλα στον καναπε μας:η τηλεοραση.Εγω ηδη σερφαρω αξιοπρεπως και βλεπω βιντεακια στο youtube με τη δικια μου.Οκ,μπορει να μη γινεται να την κουβαλα κανεις μαζι του και...στην τουαλετα ακομη :p,

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

telika den einai toso asxima ta nea. boreis na agoraseis to camera connection kit to opoio exei kamera kai usb thira. episis me tin proti ananeosi tou software tha ipostirizei flash. to doulevoun edo kai 6 mines.

Αρα η apple δεν βαζει flash οχι απο αποψη αλλα επειδη δεν μπορει!????

Και το οτι θα βγαλουν ΚΙΤ,τα βαρεθηκα να αγοραζω ενα ενα τα παπατζιλικια χωριστα.

Παλι καλα που βαζουν μπαταρια στο πακετο!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

To iPad Camera Connection Kit δεν είναι docking station. Είναι add-on, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε όλα τα iPods/iPhones από καταβολής των. Άρα, αν το έχεις στο ταξίδι και έχεις και την ψηφιακή μαζί, περνάς απλά τις φωτογραφίες σου ;) Μπορείς φυσικά να μου πεις πως θα μπορούσε να το έχει ενσωματωμένο. Σύμφωνοι, αλλά με ποιό κόστος (μέγεθος και τιμή);

Τώρα όσον αφορά τη μεταφορά αρχείων, ούτως η άλλως χρειάζεται δεύτερος υπολογιστής. Από υπολογιστή σε υπολογιστή δε θα τα μεταφέρεις; (για ψηφιακή ή κάρτα μνήμης το καλύψαμε πιο πάνω). Απαιτείται σύνδεση. Την έχεις, με WiFi.

οσον αφορα την καμερα $_$ δεν αλλαζει το σηματακι! :P

οσον αφορα το δευτερο υπολογιστη encode + drag n drop...μιλαμε για 20 λεπτα με τουμπανο υπολογιστη σε περιπτωση 2gb vid. αλλα και σε μικρο βιντεο παλι δε συκρινεται ο χρονος και η ανεση encode + drag n drop απεναντι σε σκετο drag n drop κατευθειαν απο το usb stick σου..και καλα, αμα εχεις υπολογιστη εισαι σπιτι, δουλευεις απο εκει ετσι κι αλλιως..το ipad ειναι mobile..αμα ειμαι εξω και εχει ενας φιλος εξωτερικο σκληρο και θελουμε να βαλουμε κατι να παιξει τι κανω? παω μια σπιτι κανω ριπ και γυριζω να παιξει? χα! τι εχεις να πεις τωρα???εεε? :) :P

εγω εχω να πω οτι ασχολησαι γιατι το γουσταρεις πολυ αλλα σου την σπαει γιατι τα θες ολα...:lol:

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

telika den einai toso asxima ta nea. boreis na agoraseis to camera connection kit to opoio exei kamera kai usb thira. episis me tin proti ananeosi tou software tha ipostirizei flash. to doulevoun edo kai 6 mines.

Και ξερεις..η ιστορια δεν ειναι για το usb...ολη η ιστορια ειναι για την καμερα..χωρις καμερα μπορεις..χωρις usb?...οποτε πλΕρωνεις το usb σε τιμη usb + camera!οφειλω να ομολογησω οτι καλα το πλασαραν αυτο..το hardware για usb υπαρχει στο Ipad..απλα δε τους φτανουν αυτα που τους δινεις, θελουν κι αλλα!

@pik.

πανεμορφο ειναι και θα ηθελα πολυ να ειναι καλο! γι αυτο και ειπα σε καποιο απ τα προηγουμενα ποστς μου οτι θα σκεφτομουν να το αγορασω αν ειχε mac OS! τωρα το ipad(και εμφανισιακα και απο δυνατοτητες) mου θυμιζει τη διαφιμιση της Μιραρακη για την ψιφιακη κορνιζα στα mediamarkt!

Edited by el3ctronick

εγω λεω πρωτα να το δουμε απο κοντα και μετα βλεπουμε...να δουμε και την τιμη...κλπ...

ενα ενα...

εχει ψωμι ακομα η δουλεια...

εδω εγω ακομα περιμενω πχ στο iPhone AYTO:

http://img651.imageshack.us/img651/1829/screenshot20100129at338.png

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μηπως τελικα εχει flash

αντε γεια...

ειπαμε δεν ειμαστε εντελως fan boys...

απο την σελιδα της Τ Mobile που δεν υπαρχει πια...

http://img11.imageshack.us/img11/1412/screenshot20100129at746.png

Edited by nervous

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αντε γεια...

E κάτι που ήταν αναμενόμενο. Τόσο καιρό έτσι πάει το σύστημα γιατί να αλλάξει τώρα?

Αν μπορώ να το βρώ στα 350-400 πιθανόν να το πάρω αλλιώς όπως λες αντε γεια!

Αλήθεια απο Αμέρικα τι τρόποι υπάρχουν να το πάρει κανείς?

Με τις εγγύησεις ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτή την περίπτωση?

Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνει η Apple στο τελικό λογισμικό. Σε λίγους μήνες θα βγει στην αγορά. Μέχρι τότε...

Αν βάλει flash στο iPad θα πρέπει να βάλει και στο iPhone OS.

αντε γεια...

Γιατι γκρινιαζουμε ρε παιδια?Το ευρω τον τελευταιο καιρο υποχωρει συνεχεια εναντι του δολαριου.Μπορει μεχρι το Μαρτιο να το αγοραζουμε φτηνοτερα απ'οτι οι αμερικανοι...

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

μεταξύ όμως αυτών που τις έχουν στα χέρια τους και δικαιούνται να έχουν άποψη.

Συγκεκριμένα για το iPad, νομίζω ότι το killer feature (αν υπάρχει τελικά τέτοιο...) είναι το ίδιο το form factor- γι αυτό και ο Jobs παρότρυνε τους παριστάμενους στην παρουσίαση να περάσουν σε διπλανή αίθουσα για να αποκτήσουν προσωπική εμπειρία από τη χρήση της συσκευής. Στην περίπτωση του iPhone που και πάλι θα κυκλοφορούσε μετά από μήνες, περιορίστηκαν να το θαυμάζουν μέσα σε γυάλινες προθήκες... :shifty:

...τa μοναδικα innovations της apple οσο υπαρχει η apple ειναι το mouse και το clickwheel στα ipods.

Από τα γραφόμενα, συμπεραίνω ότι δεν έχεις μάλλον καμμιά εμπειρία από Mac/iPhone/iPod, οπότε μπαίνεις αυτόματα στην κατηγορία των Apple bashers- μην στενοχωριέσαι όμως- μαζί με εσένα χιλιάδες άλλοι μεταξύ των οποίων και ολόκληρες εταιρείες, δεν καταλαβαίνουν τι έχει αυτή η Apple και πουλάει... Αλλά επειδή είσαι του χώρου, μπορώ να σε βοηθήσω λέγοντας ότι η φράση "μηχάνημα τούμπανο" δεν σημαίνει για όλους μας το ίδιο!

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα χρησιμοποιησε την πολλαπλη παραθεση

Είναι για εμένα σαφές ότι οι τελευταίες σελίδες έχουν αρχίσει να θέτουν υποψηφιότητα για κεφάλαιο του Lord of the Rings με τόσο trolling που πέφτει γι αυτό ας εστιάσουμε στο θέμα - όσοι θέλουν - και ας κάνουμε μια σοβαρή, αλλά και με όσο χιούμορ τραβάει, συζήτηση αλλιώς υπάρχουν και αλλού χώροι στο forum για διαξιφισμούς, και ο νοών νοείτο ...

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Πάντως βλέποντας τις gaming δυνατότητες του ipad νομίζω πως οι κάτοχοι του δεν θα κακοπεράσουν.:whistle:

http://dailyiphoneblog.com/2010/01/29/iphone-games-running-on-the-apple-ipad/

Είναι για εμένα σαφές ότι οι τελευταίες σελίδες έχουν αρχίσει να θέτουν υποψηφιότητα για κεφάλαιο του Lord of the Rings με τόσο trolling που πέφτει γι αυτό ας εστιάσουμε στο θέμα - όσοι θέλουν - και ας κάνουμε μια σοβαρή, αλλά και με όσο χιούμορ τραβάει, συζήτηση αλλιώς υπάρχουν και αλλού χώροι στο forum για διαξιφισμούς, και ο νοών νοείτο ...

Μη νομιζεις οτι ειναι μονο οι τελευταιες σελιδες εδω μεσα.Σε ολη την μπλογκοσφαιρα και τα fora επικρατει κλιμα δυσπιστας και αμφιβολιας(μεχρι και Φυρερ απογοητευτηκε:lol:)

οσο για το αν,γενικα,καποιος που σχολιαζει αρνητικα τοτε η αντιθετη περιπτωση τι ειναι?Fanboy,groupie,μετοχος?

Κώστα, έχω βαρεθεί ειλικρινά να ασχολούμαι.. Τα ίδια γινόντουσαν όταν βγήκε το 2G, 3G, 3GS, MacBooks.. Πάντα το ίδιο θα γίνεται. Θα βγαίνουν διάφοροι «έμπειροι», «γνώστες», «μέσα στα πράγματα», «ενημερωμένοι» και θα λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Και αυτό δεν αλλάζει.

Και είναι η σοφή κουβέντα που είχε πει μια φορά ο Δημήτρης (για το thread του HD2). Ότι ο Έλληνας (στην προκειμένη), όταν αγοράζει κάτι (και ιδίως όταν «τα σκάει»), δεν του αρέσει να ακούει/βλέπει τα αρνητικά. Θέλει να θεωρεί ότι αυτό που αγόρασε είναι το καλύτερο. Επίσης, το ίδιο παρατηρείται όταν βγει κάτι ανταγωνιστικό ή νεώτερο (τεχνολογικό προϊόν). Βγάζει κόμπλεξ. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, έτσι είναι. Πιο ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, λιγότερο κακεντρεχείς, ανοιχτοί σε απόψεις και γνώμες μπορούν να κάνουν την σοβαρή κουβέντα. Σε ανοιχτό φόρουμ 130.000+, υπάρχουν πολλοί. Μακάρι να είναι οι λιγότεροι, αλλά ειλικρινά, πολύ αμφιβάλω για αυτό. Αλλά πάρα πολύ..:ninja:

Για αυτό είναι μπροστά η παρέα του «Περί ανέμων». Γιατί όταν θα «πεταχτώ» και θα πω τι μούφα θεωρώ το iPhone/iPod/MacBook, δεν θα πέσετε να με φάτε, αλλά και αν το πω θα έχω κάπου να στηριχτώ. Και δεν θα αναμοχλεύω χιλιοειπωμένα επιχειρήματα της δεκάρας (όπως μου ακούγονται περί flash player, multitasking-από τον κάθε τυχόντα που απλά κάπου το διάβασε και αποφάσισε να το γράψει, όχι από χρήστες που το χρειάζονται- και κλειδωμένα περιοριστικά OS)...

Και σημειωτέων ότι δεν βγάζω χολή, το λέω εντελώς φιλικά.:rolleyes:

Όσοι με έχουν γνωρίσει και με «πιάνουν», ξέρουν ότι δεν είμαι κακοπροαίρετος.:X

Καλημέρα σε όλους,

Διάβασα όλο το thread, νομίζω κάποιοι έχετε χάσει το νόημα, με το συμπάθειο πάντα.

Δεν νομίζω πως η Apple θέλει να φτιάξει ένα νεό PC. Δεν την νοιάζει κάτι τέτοιο. Ούτε laptop θέλει να φτιάξει, έχει τα Macbooks.

Η εταιρία δείχνει πως θέλει να επεκτείνει λίγο την multimedia χρήση ενός τηλέφώνου για χρήστες που θέλουν απλά την ... άνεση τους.

Να κάθονται δηλαδή στο καναπέ τους (το ίδιο το video που έβγαλαν, το δείχνει αυτό) και να βλέπουν Sites που τους ενδιαφέρουν, να μπαίνουν κανά facebook να μιλήσουν με φιλαράκια, να διαβάζουν την εφημερίδα τους ή το νέο βιβλιαράκι του Brown και ταυτόχρονα να παίζουν κανά παιχνίδι, βάζουν κανά Video ή να ανοίξουν κανά Excel από το γραφείο. Αυτά.

Αυτά λοιπόν τα κάνει η συσκευή. Ναι έχει μειονεκτήματα σοβαρά και μένει να δούμε αν θα καλυφθούν ως την κυκλοφορία του ή με το νέο τους λειτουργικό. Αν το κάνουν, μια χαρά είναι για ΑΥΤΟ το είδος των χρηστών που ανέφερα παραπάνω. Για τα υπόλοιπα έχουμε τα PC δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να είναι άλλο ενα pc η όλη συσκευή. Άσε που αν ήταν, θα ακύρωναν τον λόγο που υπάρχει το Macbook.

Προσωπικά είμαι Android Fanboy με το Hero και θα έλεγα καλύτερα Gmail Fanboy αφού σχεδόν τα πάντα τα κάνω μέσα από εκεί στην καθημερινότητα μου. Θα περιμένω να δω λίγο την απάντηση της Google σε όλο αυτό, όλο και κάτι θα κάνει και να δω μήπως με κανά update λυθούν τα προβλήματα που δείχνει να έχει το Ipad.

Δεν έχω laptop ακόμα, και είμαι σε φάση που ψάχνω μια συσκευη όπως ανέφερα παραπάνω, για τον καναπέ μου και χαλάρωση. Αν είναι αυτή, so be it

ΥΓ

Βέβαια καλά κάνετε και τα αναλύεται εσείς, μαθαίνουμε και εμείς που δεν ξέρουμε ίσως αλλά απλά σκεφθείτε πως υπάρχουν και χρήστες που δεν ψάχνουν να αναλύσουν πράγματα. Ψάχνουν άνεση και λειτουργικότητα...

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

lancelot, υπάρχει ήδη μια φήμη, που θέλει την HTC και την Google να είναι σε δεύτερη συνεργασία μετά το Nexus για την ανάπτυξη ενός ακόμα tablet που να τρέχει Android OS. Το αναφέρω επειδή είπες ότι είσαι Android fan.

Το ΥΓ είναι η ουσία.

Όπως ότι δεν είναι καθαρός υπολογιστής, Netbook ή Laptop.

Η ανάλυση, βέβαια, γίνεται περισσότερο, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, για να δούμε πως βλέπει ο άλλος ένα προϊόν, εφόσον, όπως έγραψα και παραπάνω, η άποψή του δοθεί και με κάποια επιχειρήματα. Όχι ξερά "γ@μάτο" ή "μούφα", κλπ.

Και βέβαια, κουβέντα να γίνεται!:rolleyes:

Και κατά την γνώμη μου, έχοντας δει ένα video με υποψήφιο (?) tablet PC με Windows7 ([noparse]http://www.youtube.com/watch?v=-5DYuVN6nuY[/noparse]) να είναι μια μελλοντική αποτυχία, είναι πολύ έξυπνο από την μεριά τόσο της Apple και όπως φαίνεται και της Google να βάλουν OS που προορίζεται για τα τηλέφωνά τους (iPhoneOS & Android OS).

Φαίνεται να αποκτά μέλλον η κατηγορία tablet.:confused::)

Edited by soom

Για εμενα η τελευταία παρουσίαση του Jobs είναι πολύ σημαντική και θα αποτελέσει σημείο καμπής στην ιστορία του personal computing. Πριν ασχοληθούμε με τις κάμερες, τις sd-card slots και άλλες τέτοιες "λεπτομέρειες", επιτρέψτε μου σας παρακαλώ να εξηγήσω το σκεπτικό μου.

Από την προχθεσινή παρουσίαση, εγώ ξεχώρισα δυο πράγματα.

Πρώτον, η Apple έδωσε απάντηση στο δίλημμα: ποιο είναι το κατάλληλο λειτουργικό σύστημα για την εδραίωση του λεγομενου mobile computing: OsX or iphoneOS? Και η απάντηση που έδωσε υπήρξε η σοφή κατά τη γνώμη μου: iPhoneOS! Για να εξηγήσω γιατί αυτή είναι η σωστή απάντηση, επιτρέψτε μου να ασχοληθώ με το δεύτερο εξαιρετικά σημαντικό σημείο της παρουσίασης.

Προχθές είδαμε την πρώτη desktop-class εφαρμογή γραμμένη με βάση το νέο πρότυπο αλληλεπίδρασης με τους υπολογιστές. Περάσαμε από την εποχή του ποντικιού και του "point and click", στην εποχή των multitouch gestures. Αυτό που αποδείχθηκε εχθές είναι πως ένα mobile λειτουργικό σύστημα είναι ικανό να τρέξει πολύπλοκες desktop-class εφαρμογές και πως αυτές οι εφαρμογές μπορούν να ξαναγραφτούν με βάση το νέο πρότυπο αλληλεπίδρασης με τους υπολογιστές.

Το πιο σημαντικό σημείο της παρουσίασης κατά τη γνώμη μου ήταν ότι ολόκληρη η σουίτα iWork μπορεί να τρέξει σε ένα gesture-based mobile λειτουργικό σύστημα! Αυτό για μένα είναι το σημείο καμπής στη εξέλιξη του mobile computing και αυτός είναι ο λόγος που η Apple σοφά επέλεξε το iPhoneOS ως την απάντηση στο αρχικό δίλημμα που έθεσα.

Αφήστε τώρα τη φαντασία σας να οργιάσει. Τι είδους εφαρμογές θα δούμε σε λίγους μήνες? iLife σίγουρα, aperture σίγουρα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Η Apple έδειξε το δρόμο για το πως θα περάσουμε από την εποχή του "point and click" στην εποχή των multitouch gestures. Και πως μπορούμε να τρέχουμε desktop-class εφαρμογές σε ένα OS που υποστηρίζει instant-on. Ούτε restart, ούτε hibernate, ούτε τρακόσιες περιττές υπηρεσίες να φορτώνουν κάθε φορα που θέλεις να τρέξεις έναν editor, ένα excel η ένα απλό powerpoint.

Απλά "slide-to-unlock" και σε κλάσματα δευτερολέπτου είσαι μέσα! Γι αυτό το iPhoneOS είναι το κατάλληλο λειτουργικό σύστημα για να υποστηρίξει το mobile computing. Γιατί είναι ταχύτατο - αυτή είναι βασικότατη παράμετρος της έννοιας του "mobile". Τα desktop λειτουργικά κουβαλάνε ένα τεράστιο βάρος, το βάρος της συμβατότητας με τα εκατομμύρια των διαφορετικών συσκευών και τα εκατομμύρια των διαφορετικών αναγκών. Δε χρειαζόμαστε όλο αυτό το βάρος για να τρέξουμε ένα απλό editor, η οποιαδήποτε άλλη εμπορική εφαρμογή. Δε χρειαζόμαστε όλες αυτές τις υπηρεσίες να τρέχουν από πίσω. Αντιθέτως χρειαζόμαστε instant-on και ταχύτατη εκτέλεση των εφαρμογών.

Κάθε φορα λοιπόν που κάποιος διαμαρτύρεται γιατί η Apple δεν επέλεξε ένα κανονικό λειτουργικό όπως το OsX μην ξεχνάτε την απάντηση: Το iPhoneOS είναι κανονικό OS και μάλιστα πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε desktop εκδοχή του για τις συγκεκριμένες ανάγκες για τις οποιες σχεδιάστηκε.

Πάμε τώρα σε αυτά που εγώ θεωρώ λεπτομέρειες, το iPad, το σχήμα του, τη μη άφιξη της 4.0 κλπ. Θα γράψω τη γνώμη μου σε ξεχωριστό post γιατί αυτό εδώ έχει ήδη ξεχειλώσει

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Λοιπόν όσον αφορά το iPad, πιστεύω ότι η Apple δεν ήταν έτοιμη για το event. Ο Jobs μίλησε για την Εκπαίδευση και την αγορά των textbooks. Όμως δεν είδαμε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που να επιτρέπει ας πούμε ένα φοιτητή να διαβάζει ένα 600-σελιδο βιβλίο βιολογίας σε ψηφιακή μορφή. Είδαμε iWork αλλα δεν είδαμε πως τα αρχεία θα μπαίνουν στη συσκευή. Ακούσαμε για εκδοτικούς οίκους, αλλα κανένας δεν εμφανίστηκε στη σκηνή. Δεν παρουσιάστηκε η επομενη μεγάλη αναβάθμιση του iPhoneOS.

Η επομενη αναβάθμιση θα φέρει multitasking και θα φέρει iDisk. Αλλιώς δεν έχει νόημα να πετάξουν έναν ολόκληρο χρόνο για να ξανασχεδιάσουν ολόκληρο iWork. Αφού είναι προφανές ότι δεν ήταν έτοιμοι, γιατί καθόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας? Χάνουμε το δασος για ένα κωλοδεντρο...

Υπομονή λίγους μήνες, τώρα ξέρουμε που έχει ρίξει η Apple όλο της το βάρος. Ο Jobs το είπε καθαρά Apple = Mobile Computing και Mobile Computing = iPhoneOS. Έχει κανένας αμφιβολία ότι στην Apple τα δίνουν όλα για να εξελίξουν αυτό που αυτή τη στιγμή τρέχει στα τηλεφωνα μας? Υπομονή λοιπόν...

P.S. Όταν είδα το μηχανικό πληκτρολόγιο που παρουσίασαν, έβαλα τα γέλια. Κάτι τέτοιο θα περίμενα από κανένα κινέζο η ταϊβανέζο κατασκευαστή - όχι από το μήλο. Δε βαριέσαι θα βγούν τρακόσια διαφορετικά πληκτρολόγια για το iPad - το πρώτο που θα ενσωματώνει και θήκη μαζί θα το προτιμήσω.

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

@JG4

Γιάννη θα ήθελα να εκφράσω την εξαιρετική μου άποψη γι αυτά που εγραψες και τον τροπο που τα εγραψες και τα οποία βρίσκουν και εμένα απόλυτα σύμφωνο.

Το πρωτοποριακό στοιχείο του iPad όπως και του Newton στην εποχή του μπορεί να αποβεί και μοιραίο για το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο εμφανίζεται «μισοψημενο» αλλά να προδιαγράψει το μέλλον των mainstream προσωπικών υπολογιστών για τους πολλούς και μη ειδικούς ή χομπιστες.

Μόνη μου επιφύλαξη σε όλα αυτά είναι ότι θα προτιμουσα ένα μέλλον πιο ανοιχτό και «δημοκρατικό» με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο πολύς κόσμος είναι σε θέση να απολαύσει αυτή την ανοιχτή «δημοκρατία» της τεχνολογίας που είναι ένα άλλο μεγάλο ερώτημα.

Συμφωνώ σε όλα αυτά παιδιά που λέτε.

Η Apple δεν λέει πως ανακάλυψε την Αμερική με το ipad. Σου δίνει μια συσκευή που κάνει 5 πράγματα αλλά τα κάνει καλά και γιατί αυτό? Γιατί ενσωματώνει το πιο finger friendly λειτουργικό σε μια συσκευή 9.7 ιντσών. Το πράγμα είναι απλό.:)

Σου δίνει μια συσκευή που κάνει 5 πράγματα αλλά τα κάνει καλά

Ποια είναι αυτά τα 5 πράγματα;

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

(1) Ξεκουράζει τη μέση στον καναπέ :)

(2) Απελευθερώνει την τηλεόραση για την υπόλοιπη οικογένεια :)

(3) Επεκτείνει την κοινωνικοποίηση ακόμη και κατά τη διάρκεια ικανοποίησης φυσικών αναγκών :)

(4) Εξοικονομεί ενέργεια :)

(5) Εντυπωσιάζει τον απέναντι σκεπτικιστή :)

Ποια είναι αυτά τα 5 πράγματα;

Bιβλια, βιντεο, μουσικη, gaming και surfing. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα εδινε καποιος 500 ευρω για να το αγορασει (εκτος και αν εχει αποθεμα για να ξοδεψει) και να καθεται στον καναπε /κρεβατι /τουαλετα και να σαπιζει... Νομιζω οτι η apple προσπαθει να αλλαξει τον ορισμο του couch potato aka χρηστες ipad...

• The title was changed to iPad (1st gen - 2010)
  • The topic was unpinned