Jump to content

iPad (1st gen - 2010)

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, μπορεί να μου πεί κάποιος έναν εύκολο τρόπο να αποθηκεύουμε (dowload) τα video του youtube κατευθείαν από το youtube applicstion του ipad, όχι με το yourtube (από cydia- δεν μου αρέσει). Παλαιά το είχα κάνει για το iphone αλλά τώρα δεν το βρίσκω.
sotiris

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο iPhone χρησιμοποιούσα το yourtube και πιο παλιά το mxtube (από cydia πάλι). Δοκίμασε να δεις το δεύτερο αν δουλεύει στο iPad.

Και να μην ξεχναμε δεν ειναι μονο να βγει το 4 οι περισσοτεροι εδωμεσα ϑελουμε και το jailbreak οποτε μαλλον μιλαμε για αρκετη αναμονη.

Οποτε η θα κυκλοφορισει επισημα στην Ελλαδα χωρις ελληνικο πληκτρολογιο η θα κυκλοφορισει το φθινοπωρο μετα το os 4.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα έτσι όπως πάει βλέπω ως πιο πιθανό ενδεχόμενο μάλλον το δεύτερο. Το iPad κυκλοφόρησε σήμερα σε μερικές χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, κ.λ.π.). Η δεύτερη φουρνιά ακολουθεί στα μέσα προς τέλη Ιουλίου (Βέλγιο, Αυστρία, κλπ) χωρίς να έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία και δεν είναι ούτε σε αυτή η Ελλάδα. Αν υπολογίσεις ότι μεταξύ των τριών αυτών launch dates μεσολαβεί σχεδόν 1.5 μήνας καταλήγεις στο (ίσως και αυθαίρετο συμπέρασμα) ότι η επόμενη φουρνιά, στην οποία και πάλι είναι άγνωστο αν θα είναι μέσα η Ελλάδα γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί ποιές θα είναι οι χώρες σε αυτή, πάει για αρχές προς μέσα Σεπτέμβρη.

Τότε έχουμε αρχίσει να πιάνουμε φθινόπωρο οπότε δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί τότε η 4.0 στο iPad και να προστεθούν και οι γλώσσες των χωρών που θα είναι στην τρίτη φουρνιά.

Παίδες, μπορεί να μου πεί κάποιος έναν εύκολο τρόπο να αποθηκεύουμε (dowload) τα video του youtube κατευθείαν από το youtube applicstion του ipad, όχι με το yourtube (από cydia- δεν μου αρέσει). Παλαιά το είχα κάνει για το iphone αλλά τώρα δεν το βρίσκω.

Το adownloader κάνει μία χαρά αυτή την δουλειά!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Μπορεί κανείς να παραγγείλει απο Γαλλίκό apple store? Γιατί δε βρίσκω επιλογή για Ελλάδα στα στοιχεία.

Μπορεί κανείς να παραγγείλει απο Γαλλίκό apple store? Γιατί δε βρίσκω επιλογή για Ελλάδα στα στοιχεία.

Μπορεις να το παραγγείλεις απο το Γαλλικό apple store αλλα στέλνει μονο Γαλλια.Αν έχεις καποιον στην Γαλλια να το παραλλάβει και να στο αποστείλει τοτε οκ.Εγω παράγγειλα ενα 32GB 3g και δευτερα μου ερχεται.

iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

Παιδια ποιες απο τις παρακάτω εφαρμογές ειναι συμβατες στο iPad?

Action Menu

App Sync

Attachment Saver

Backgrounder

iBlueNova

iFile

Kirikae

Netatalk

OpenSSH

Safari download manager

yxflash

Οποιος δεν βαριεται ας ενημερωσει να ξερουμε τι θα βαλουμε.

Φτιαχνω ενα φακελο με ολα οσα χρειαζομαι να τα εχω ετοιμα ωστε να μην χασω καθολου χρονο με το στησιμο.

Το Appsync κανονικα απο το hackulo ετσι;

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

To AppSync 3.2 και το backgrounder δουλεύουν κανονικά. Προσωπικά μόνο αυτά συν το Installous έχω από cydia. Τίποτα άλλο.

Επίσης...

Έχω κολλήσει με ένα παιχνιδάκι που σε πολλούς μπορεί να μη φανεί τίποτα ιδιαίτερο αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά: Harbor Master HD.

Θα σου πω γι' αυτές που γνωρίζω.

Κανονικά δουλεύουν το apsync και το backgrounder.

Το ibluenova τουλάχιστον σ' μένα δεν δούλεψε.

Κυκλοφόρησε το ελληνικό pc world magazine για iPad προς 2.99€. Μου άρεσε που υπάρχει επιλογή να δανείσεις κάποιο τεύχος σε φίλο σου μέχρι και 4 μέρες.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !

T

Έχω κολλήσει με ένα παιχνιδάκι που σε πολλούς μπορεί να μη φανεί τίποτα ιδιαίτερο αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά: Harbor Master HD.

Α καλά εθισμός!!!:) Μαουνιέρης πρώτος έχω γίνει!!!:p

Σήμερα που είδα τις τιμές σε κάποιες χώρες απογοητευτικά λίγο...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Α καλά εθισμός!!!:) Μαουνιέρης πρώτος έχω γίνει!!!:p

Σήμερα που είδα τις τιμές σε κάποιες χώρες απογοητευτικά λίγο...

Ποιο είναι το harbor master; Αυτο που πρέπει να βάλεις τα πλοία στο λιμάνι χωρίς να τρακαρουν; Και εμένα μου αρέσει αυτό!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Γιατι απογοητευτηκες Σπύρο; θεωρεις οτι το πήρες ακριβά;

Στην Αγγλια σε ευρω ερχεται γυρω στα 505.

Για Ελλάδα για κανα 5 μηνο τουλαχιστον μοναδικη λύση θα ειναι το ebay απ οπου το 16αρι αν εχει 505 Ε δεν θα το βρισκεις κατω απο τα 560 μαυρη αγορα οπως γινεται σημερα απο Αμερικη. Βάλε και τα μεταφορικα κανα 20αρικο ερχεσαι στα 580 με 600.

Εμενα θα μου στοιχισει γυρω 500 ευρω απο αμερικη οσο δηλαδη και στην ευρωπη.

Παντως στην Ελλαδα κατι μου λεει οτι θα ειναι ακριβότερο.

Ποιο είναι το harbor master; Αυτο που πρέπει να βάλεις τα πλοία στο λιμάνι χωρίς να τρακαρουν; Και εμένα μου αρέσει αυτό!!

Αυτό...:p

Γιατι απογοητευτηκες Σπύρο; θεωρεις οτι το πήρες ακριβά;

Στην Αγγλια σε ευρω ερχεται γυρω στα 505.

Για Ελλάδα για κανα 5 μηνο τουλαχιστον μοναδικη λύση θα ειναι το ebay απ οπου το 16αρι αν εχει 505 Ε δεν θα το βρισκεις κατω απο τα 560 μαυρη αγορα οπως γινεται σημερα απο Αμερικη. Βάλε και τα μεταφορικα κανα 20αρικο ερχεσαι στα 580 με 600.

Εμενα θα μου στοιχισει γυρω 500 ευρω απο αμερικη οσο δηλαδη και στην ευρωπη.

Παντως στην Ελλαδα κατι μου λεει οτι θα ειναι ακριβότερο.

Καλά έτσι όπως το θέτεις έχεις ένα δίκιο.. Βασικά όταν είδα στην Ισπανία 580 αλλά ξέχασα και τους φόρους και μεταφορικά που δεν πλήρωσα...:wacko:

Τελος πάντων ας έρθει και εδώ να δούμε τιμές και βλέπουμε...

Edited by avid

To Pc Magazine ειναι αμεσα διαθεσιμο αν το αγορασει κανεις;

Αγορασε κανεις την εφαρμογη; μετα το πρωτο δωρεαν τευχος πόσο θα κοστίζει καθε μήνα;

Ναι αυτό! Στο iPad είναι σούπερ.

Γνωρίζετε ποια διαδικασία ακολουθούμε αν θέλουμε να βάλουμε ένα eBook προς πώληση ?

Τυχερός είσαι. Σήμερα ανακοινώθηκε:

http://www.iphonehellas.gr/17549/apple-posts-ibookstore-requirements-for-publishers/

To Pc Magazine ειναι αμεσα διαθεσιμο αν το αγορασει κανεις;

Αγορασε κανεις την εφαρμογη; μετα το πρωτο δωρεαν τευχος πόσο θα κοστίζει καθε μήνα;

Διαθέσιμο είναι και δίνει ένα δωρεάν τεύχος. Δεν το αγόρασα γιατί όλα τα περιοδικά από την pixelmags είναι σκέτα pdf επί της ουσίας και δεν λένε τίποτα το ιδιαίτερο εκτός αν είσαι τακτικός αναγνώστης.

Νομίζω ότι κάθε νέο τεύχος θα έχει 3 ή 4 ευρώ αν διακρίνω καλά από τα screenshots αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Edited by CarpeNoctum

καλά εσυ είσαι και του ναυτικού :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο...

και απο την αλλη σκεφτομαι σοβαρα να μην παρω 4G αλλα το iPad 3g.

μπαινει παντου ειναι γρηγορο και ειλικρινα μπορει να αντικαταστησει εναν υπολογιστη κατα το 70% των εργασιων μου.

μου εκανε καλη εντυπωση και στα 599€ το 3G δεν ειναι τοσο ακριβο.

Θα περιμενω να δω και το 4G

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Διαθέσιμο είναι και δίνει ένα δωρεάν τεύχος. Δεν το αγόρασα γιατί όλα τα περιοδικά από την pixelmags είναι σκέτα pdf επί της ουσίας και δεν λένε τίποτα το ιδιαίτερο εκτός αν είσαι τακτικός αναγνώστης.

Νομίζω ότι κάθε νέο τεύχος θα έχει 3 ή 4 ευρώ αν διακρίνω καλά από τα screenshots αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Εγω πάντως ψάχνω στο iTunes store και δεν μπορώ να το βρώ.:worry:

Εγω πάντως ψάχνω στο iTunes store και δεν μπορώ να το βρώ.:worry:

http://itunes.apple.com/be/app/pc-world-greece-magazine/id368706622?mt=8

καλά εσυ είσαι και του ναυτικού :)

Έτσι! Καπετανεος απο τους λίγους! Μια ζωή στα καράβια! :lol:

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

• The title was changed to iPad (1st gen - 2010)
  • The topic was unpinned