euphoria Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Πάντως είναι πιθανό να περιορίζουν τον αριθμό των iPad που μπορεί να αγοράσει κανείς σε δύο μόνο. By the way, δεν υπάρχει ακόμα avatar για iPad στο φόρουμ! Sent from my iPad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Ο θάνατος του netbook; Πολύ ενδιαφέρον το δεύτερο διάγραμμα της έρευνας ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiTeRaL Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Πάντως είναι πιθανό να περιορίζουν τον αριθμό των iPad που μπορεί να αγοράσει κανείς σε δύο μόνο. By the way, δεν υπάρχει ακόμα avatar για iPad στο φόρουμ! Sent from my iPad Ερώτηση: πως ακριβώς γράφεις ελληνικά στο iPad αφού δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Ερώτηση: πως ακριβώς γράφεις ελληνικά στο iPad αφού δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο??? Δεν ξέρω πως το κάνει ο συνάδελφος πάντως υπάρχει λύση που έχει φτιάξει ο pperiklis, αλλά τρέχει μέσω ιστοσελίδας με java οπότε δεν είναι ότι πιο εύχρηστο, πάντως είναι μια λύση μέχρι να υπάρξει κάτι μονιμότερο :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. May 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν ξέρω πως το κάνει ο συνάδελφος πάντως υπάρχει λύση που έχει φτιάξει ο pperiklis, αλλά τρέχει μέσω ιστοσελίδας με java οπότε δεν είναι ότι πιο εύχρηστο, πάντως είναι μια λύση μέχρι να υπάρξει κάτι μονιμότερο :) Ο χαρακτηρισμός "δεν είναι ό,τι πιο εύχρηστο" είναι πολύ επιεικής!! Το δούλεψα για λίγο στο πλαίσιο και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για να γράψω περισσότερες από 2-3 λέξεις! Παρόλο που με το ποντίκι μου φαινόταν σχετικά λειτουργικό όταν το έφτιαξα, στο iPad δεν μπορεί με τίποτα να ανταποκριθεί στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται κάποιος τη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 υπαρχει στο appstore εφαρμογη για ελληνικο πληκτρολογιο? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ο χαρακτηρισμός "δεν είναι ό,τι πιο εύχρηστο" είναι πολύ επιεικής!! Το δούλεψα για λίγο στο πλαίσιο και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για να γράψω περισσότερες από 2-3 λέξεις! Παρόλο που με το ποντίκι μου φαινόταν σχετικά λειτουργικό όταν το έφτιαξα, στο iPad δεν μπορεί με τίποτα να ανταποκριθεί στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται κάποιος τη συσκευή. Συνυπογραφω τα λεγόμενα του Περικλη καθώς είμασταν μαζί όταν το δοκιμάζαμε. Δεν είναι λειτουργική λύση σε καμία περίπτωση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 υπαρχει στο appstore εφαρμογη για ελληνικο πληκτρολογιο? Ναι φίλε μου. Υπάρχει. Δεν θυμάμαι το ονομα της. Ψάξε για Greek keyboard ipad και λογικά θα την βρεις. Νομίζω κοστίζει 0,79 ευρώ. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euphoria Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 @LiTeRaL: Greek Keyboard II for iPad, διαθέσιμο μέσω iTunes. Είναι κάπως στριφνό, δεδομένου ότι είναι ξεχωριστό app. Όχι ιδιαίτερα εύχρηστο κι αυτό, λύση ανάγκης μάλλον, μέχρι να έρθει η πλήρης υποστήριξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ερώτηση: πως ακριβώς γράφεις ελληνικά στο iPad αφού δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο??? Ό,τι θέλει μπορεί να βάλει από κάτω. Μάλλον μόνος του το έγραψε ο φίλος για χιούμορ ;) Δες και παρακάτω :lol: Συνυπογραφω τα λεγόμενα του Περικλη καθώς είμασταν μαζί όταν το δοκιμάζαμε. Δεν είναι λειτουργική λύση σε καμία περίπτωση. Sent from my iPhone using Tapatalk Συνυπογράφω και εγώ. Ήμουν και εγώ στο ... Πλαίσιο. :lol: Sent from my iToaster Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν νομίζω φίλε μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν βλέπω το λόγο να μην γίνεται. Το τηλέφωνο γίνεται ασύρματο router απο μόνο του με την επιλογή adhoc. Μόνο το iphone θέλει jb και τέτοιες ταρζανιές γιατί είναι χιλιοκλειδωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. May 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Συνυπογραφω τα λεγόμενα του Περικλη καθώς είμασταν μαζί όταν το δοκιμάζαμε. Δεν είναι λειτουργική λύση σε καμία περίπτωση. Sent from my iPhone using Tapatalk Συνυπογράφω και εγώ. Ήμουν και εγώ στο ... Πλαίσιο. :lol: Sent from my iToaster Βασικά αναφερομουν σε μία άλλη φορά που το δοκίμασα σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, χωρίς κάτι ενοχλητικους τύπους μέσα στα πόδια μου :p :lol: Am I the only one that still sends from my iPhone using mobile Safari? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια χτες μου ηρθε το ipad μου και εχω καποιες αποριες πρωτα απ ολα οταν το συνδεω με τον υπολογιστη λεει οτι δεν φορτιζει αλλα μετα απο λιγο αφου το αποσυνδεσω εχει φορτιστει λιγακι ι μπαταρια!!! 2 πως μπορω να διαγραφω φωτογραγιες μεσα απο το ipad μου. και κατα ενα περιεργο τροπο δεν μπορω να περασω ταινιες θα με τρελανει αυτη η Apple... ευχαριστω!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια χτες μου ηρθε το ipad μου και εχω καποιες αποριες πρωτα απ ολα οταν το συνδεω με τον υπολογιστη λεει οτι δεν φορτιζει αλλα μετα απο λιγο αφου το αποσυνδεσω εχει φορτιστει λιγακι ι μπαταρια!!! 2 πως μπορω να διαγραφω φωτογραγιες μεσα απο το ipad μου. και κατα ενα περιεργο τροπο δεν μπορω να περασω ταινιες θα με τρελανει αυτη η Apple... ευχαριστω!! πρωτη απαντηση: ας προσεχες!(εμπλεξες με την apple) οτι θες να περασεις η να σβυσεις στο ipad, το κανεις απο το itunes..το ipad μπορει να διαβασει μονο αρχεια quicktime...οπως και το iphone και τα ipods...καλη αγορα ε? με γεια.........:( υγ: αν εχει προβλημα η μπαταρια, μη φοβασαι, σε καλυπτει η εγγυηση, τους στελνεις το χαλασμενο ipad πισω μαζι με 110 ευρω(ναι, τους πληρωνεις) και σου στελνουν αλλο ipad!! Edited May 9, 2010 by el3ctronick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια χτες μου ηρθε το ipad μου και εχω καποιες αποριες πρωτα απ ολα οταν το συνδεω με τον υπολογιστη λεει οτι δεν φορτιζει αλλα μετα απο λιγο αφου το αποσυνδεσω εχει φορτιστει λιγακι ι μπαταρια!!! 2 πως μπορω να διαγραφω φωτογραγιες μεσα απο το ipad μου. και κατα ενα περιεργο τροπο δεν μπορω να περασω ταινιες θα με τρελανει αυτη η Apple... ευχαριστω!! Επειδή μάλλον η προηγούμενη απάντηση δεν σε βοήθησε και πολύ να σου πω τα εξής. Όσον αφορά την φόρτιση της μπαταρίας να έχεις υπόψη σου ότι εξαιτίας των μεγάλων ενεργειακών απαιτήσεων για να φορτίσεις γρήγορα θα πρέπει να συνδέσεις το ipad μέσω του φορτιστή σε πρίζα στον τοιχο και όχι να προσπαθείς να το φορτίσεις μέσω USB. Στην δεύτερη περίπτωση όπως πολύ σωστά παρατηρησες η φόρτιση διεξάγεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Στην ουσία μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς να πέφτει η μπαταρία αλλά ως εκεί. Μην βασιζεσαι για πλήρη φόρτιση στην θύρα USB. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα με κάλυψε η προηγούμενη απάντηση εκτός και εάν θέλεις να προχωρήσεις σε jailbreak της συσκευής όπου με αυτό τον τροπο έχεις πολύ περισσότερες δυνανοτητες. Πάντως παιδιά εάν δεν ξέρουμε κάτι δεν χρειάζεται να λέμε ότι θελουμε μόνο και μόνο για να προκαλεσουμε εντυπώσεις. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 πρωτη απαντηση: ας προσεχες!(εμπλεξες με την apple) οτι θες να περασεις η να σβυσεις στο ipad, το κανεις απο το itunes..το ipad μπορει να διαβασει μονο αρχεια quicktime...οπως και το iphone και τα ipods...καλη αγορα ε? με γεια.........:( Ωραιες συμβουλές! Επαγγελματικές! :p Πάμε τώρα στον αγοραστή: Καταρχήν εγκατέστησε το itunes μιας και μέσα από αυτό θα διαχειρίζεσαι πλήρως το ipad. Αν το συνηθίσεις και το ψάξεις και λίγο θα δείς ότι είναι η καλύτερη λύση οργάνωσης της μουσικής σου, των ταινιών, φωτογραφιών κλπ. Τα περισσότερα mutimedia αρχεία θα μετατραπούν αυτόματα αν τα σύρεις στο itunes, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα μετατροπής. Το ipad γενικότερα παίζει videos .mov, H.264, .avi, mpeg4. Να θυμάσαι επίσης πως για την ώρα μιας και δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, η μόνη λύση για να κατεβάζεις εφαρμογές είναι να δημιουργήσεις Αμερικάνικο λογαριασμό στο itunes. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Επειδή έχω δεί πολλές ερωτήσεις γι'αυτό το θέμα: να επιβεβαιώσω ότι εαν έχετε κινητό που μπορεί να γίνει Wireless access point το iPad το αναγνωρίζει σαν ένα κανονικό ασύρματο δίκτυο και συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Χρησιμοποιώ το HTC HD2 (Leo) που έχω με αυτό τον τρόπο και το iPad Wifi που έχω πάει 'σφαίρα' σε δίκτυο 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ωραιες συμβουλές! Επαγγελματικές! :p Πάμε τώρα στον αγοραστή: Καταρχήν εγκατέστησε το itunes μιας και μέσα από αυτό θα διαχειρίζεσαι πλήρως το ipad. Αν το συνηθίσεις και το ψάξεις και λίγο θα δείς ότι είναι η καλύτερη λύση οργάνωσης της μουσικής σου, των ταινιών, φωτογραφιών κλπ. Τα περισσότερα mutimedia αρχεία θα μετατραπούν αυτόματα αν τα σύρεις στο itunes, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα μετατροπής. Το ipad γενικότερα παίζει videos .mov, H.264, .avi, mpeg4. Να θυμάσαι επίσης πως για την ώρα μιας και δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, η μόνη λύση για να κατεβάζεις εφαρμογές είναι να δημιουργήσεις Αμερικάνικο λογαριασμό στο itunes. :) δεν παιζει .avi Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 δεν παιζει .avi Από την «μάνα του» οχι δεν παίζει. Μπορείς όμως μέσω jailbreak να δεις .avi αρχεία. Σε κάθε περίπτωση εάν είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο (wifi , 3g) μπορείς να λαμβανεις streamed video από τον υπολογιστή σου το οποίο γινεται real time recode για να παίζει κανονικά στο ipad. Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή στο appstore. Δεν χρειάζεται δηλαδή καν μετατροπή με την απαραίτητη προϋπόθεση της δικτύωσης της συσκευής. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Σας ευχαριστω για την βοηθεια αν και η πρωτη απαντηση ηταν...:confused: εκανα και το αμερικανικο λογαριασμο εβαλα και τις εφαρμογουλες του τα βιντεακια μου και ειναι μια χαρα απλα θελει λιγακι ψαξιμο σε μερικα πραγματα!!!! αυτο το itunes ειναι για να μην πω..:X αλλα που θα παει ολα θα γινουν.. :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ασχολήσου λίγο και θα το μάθεις. Αν δεις και στο iPhone Guides έχουν ανέβει ένα σωρό οδηγοί για το iTunes. Αν δεν διαβάσεις και εσύ λίγο από μόνος σου δεν θα το μάθεις ποτέ. Όλοι το βρίζαμε το iTunes όταν το πρωτοχρησιμοποιήσαμε και πλέον είναι ο default player μας. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Επειδή μάλλον η προηγούμενη απάντηση δεν σε βοήθησε και πολύ να σου πω τα εξής. Όσον αφορά την φόρτιση της μπαταρίας να έχεις υπόψη σου ότι εξαιτίας των μεγάλων ενεργειακών απαιτήσεων για να φορτίσεις γρήγορα θα πρέπει να συνδέσεις το ipad μέσω του φορτιστή σε πρίζα στον τοιχο και όχι να προσπαθείς να το φορτίσεις μέσω USB. Στην δεύτερη περίπτωση όπως πολύ σωστά παρατηρησες η φόρτιση διεξάγεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Στην ουσία μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς να πέφτει η μπαταρία αλλά ως εκεί. Μην βασιζεσαι για πλήρη φόρτιση στην θύρα USB. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα με κάλυψε η προηγούμενη απάντηση εκτός και εάν θέλεις να προχωρήσεις σε jailbreak της συσκευής όπου με αυτό τον τροπο έχεις πολύ περισσότερες δυνανοτητες. Πάντως παιδιά εάν δεν ξέρουμε κάτι δεν χρειάζεται να λέμε ότι θελουμε μόνο και μόνο για να προκαλεσουμε εντυπώσεις. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk δηλαδη πληρη φορτιση για το ipad δεν επιτυγχανεται καθολου ή απλα καθυστερημενα?(μεσω usb εννοειται) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 δηλαδη πληρη φορτιση για το ipad δεν επιτυγχανεται καθολου ή απλα καθυστερημενα?(μεσω usb εννοειται) Φορτίζει φίλε μέσω USB αλλά θέλει usb υψηλής ισχύος και επίσης ο χρόνος φόρτισης είναι πολύ περισσότερος. Δες και εδώ για σχετικές πληροφορίες. http://support.apple.com/kb/HT4060 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Φορτίζει φίλε μέσω USB αλλά θέλει usb υψηλής ισχύος και επίσης ο χρόνος φόρτισης είναι πολύ περισσότερος. Δες και εδώ για σχετικές πληροφορίες. http://support.apple.com/kb/HT4060 Να ρωτησω κατι υπαρχει μετατροπαες για τον φορτιστη που εχουμε για το ipad? ωστε να το φορτιζουμ κανονικα η θα περιμενουμε την ευρωπαικη εκδοση??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Τελικά, όσοι το έχουν, έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγορά τους, ή μήπως το μετάνιωσαν; Υπάρχει κάτι που κάνει και δεν το κάνει ένα μικρό laptop; Γενικά, τι είναι αυτό που θα τους κάνει να αφήσουν στο σπίτι το laptop και να πάρουν μαζί το iPAD; Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά φοβάμαι μήπως το κάνω επειδή είμαι gadgetάκιας και τελικά μείνει σε κανένα συρτάρι (έχω και 14 laptops από 4,5" έως 18,4")! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts