Jump to content

Sony Ericsson Elm

greek_aeras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους δε θέλουν να πάρουν κάποιο smartphone πιστεύω ότι είναι πολύ καλή αγορά, τίμιο κινητό, φθηνό, και με πολύ καλή αυτονομία, 4 μέρες κρατάει άνετα, σε 1 βδομάδα διακοπών το φόρτισα μόλις 1 φορά!:D

• Απαντήσεις 523
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:) γεια σας το θέλω για τη γυναικά μου, την ενδιαφέρει εκτός από τηλέφωνο το ράδιο ο φακός και η κάμερα σαν χαρακτηριστικά δείχνει να αξίζει στην πράξη όμως τι λέτε εσείς που το έχετε δουλέψει? να το πάρω?

ευχαριστώ.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Είναι αρκετά τίμιο τηλέφωνο φίλε μου. Η κάμερα είναι μου έκανε αρκετά θετική εντύπωση και γενικά είναι αρκετά εύχρηστο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ίσως να σε νευριάσει με το όχι και τόσο σταθερό σήμα του

Είναι αρκετά τίμιο τηλέφωνο φίλε μου. Η κάμερα είναι μου έκανε αρκετά θετική εντύπωση και γενικά είναι αρκετά εύχρηστο.

:):)

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το παρήγγειλα και σε λιγες μέρες θα το παραλάβω, αν εχω απορίες θα σας ξανά συμβουλευτώ.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο Elm. Μήπως είχες ενεργοποιημένο το 3G οπότε ήταν λογικό να "παίζει" το σήμα του;

Χμμμμ εχω θεμα... μετα απο 1 χρονο και κατι, φορτισα το κινητο κανα 2ωρο και ειδα το status μπαταριας στο 1/4...

Δοκιμαζω αλλο φορτιστη, φορτιζει... μετα απο ενα διωρο μου βγαζει "Σφαλμα φορτισης, αποσυνδεστε τον φορτιστη"

Το επαθε κανεις αλλος? Να υποθεσω οτι μπαταρια παπαλα? :wacko:

Pffff...

Πρώτα μια επανεκίνηση, μετά ένα update και μετά υποπτευόμαστε το hardware. Ένας χρόνος είναι λίγος για να πεθάνει μια μπαταρία εκτός κι αν έχουμε υγρασία.

EDIT: Όσο έχεις μπαταρία κάνε ένα backup για να αποφύγουμε τα χειρότερα (MyPhoneExplorer)

• 2 weeks later...

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε.

Σκεφτηκα να το αφησω να ξεφορτισει εντελως πριν μπω στην διαδικασια update και συνηλθε.

Pffff...

Καλησπέρα σε όλους.

Εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το ELM σε όλους του τομείς και πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για όσους δεν θέλουν smartphone.

Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα κάποια λύση αν γνωρίζει κάποιος.

Όταν συνδέομαι στο Youtube με wifi , μου φορτώνει κανονικά την σελίδα του Youtube και βλέπω κανονικά τα μικρά εικονίδια προεπισκόπησης των βίντεο, αλλά όταν επιλέγω την αναπαραγωγή τους μου ανοίγει κανονικά το μενού αναπαραγωγής του Youtube, και δείχνει να το φορτώνει αλλά τελικά δεν το παίζει καθόλου εμφανίζοντάς μου το μήνυμα "video was interrupted please restart the video".

Αυτό μου το βγάζει μπαίνοντας στο Youtube με Opera Browser αλλά και μπαίνοντας από την εφαρμογή YoutubeMobile που έχω εγκαταστήσει στις εφαρμογές.

Υπόψιν ότι έχω κάνει αναβάθμιση συσκευής και στις ρυθμίσεις internet έχω επιλέξει "Τοπική Σύνδεση επιτρεπτή" : Ναι

Ευπρόσδεκτη κάθε άποψη.

Ευχαριστώ.

Μπαίνω στο Youtube και μου εμφανίζει :

--Με το Opera "Αποτυχία σύνδεσης με τον διακομιστή πολυμέσων" και

--Με το browser του τηλεφώνου βγάζει "video was interrupted. please restart the video"

Στις ρυθμίσεις streaming και internet έχω βάλει "ΝΑΙ" στο "τοπική σύνδεση επιτρεπτη" και

στο "σύνδεση με" έχω βάλει έναν εικόνικο δικό μου λογαριασμό γιατί δεν θέλω να μπαίνει από το δίκτυο της vodafone αλλά μόνο από το wifi στο σπίτι.

Γεια σε όλους!

Μόλις πήρα στα χέρια μου το Elm και μάλλον επειδή είμαι ψιλο-άσχετη, έχω κάποια προβλήματα.

Είπα να του κάνω ένα update πριν περάσω μέσα επαφές, μηνύματα, αρχεία κλπ. Κατέβασα το Update Service και ακολούθησα την διαδικασία. Εκεί που ελέγχει το τρέχον λογισμικό σταματάει και λέει πως "το τηλέφωνο περιλαμβάνει τροποποιημένο λογισμικό, το οποίο δεν είναι δυνατό να ενημερωθεί". Τι θα πει αυτό; Το κινητό το πήρα από κάποιο, όχι γνωστό, ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι απαραίτητο να κάνω αναβάθμιση;

Επίσης δεν καταφέρνω να συνδεθώ στο ιντερνετ. Βασικά δεν κατεβάζει καν τις ρυθμίσεις. Λέει να επικοινωνήσω με τον φορέα του δικτύου.

Μου εξηγείτε λίγο, αυτό έχει να κάνει με την Cosmote; Εγώ θέλω να μπαίνω στο ιντερνετ από ασύρματα δίκτυα (πχ στο πανεπιστήμιο) και φυσικά χωρίς να χρεώνομαι... Ποιά είναι η διαδικασία;

Συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές. Προσπάθησα να βρω αντίστοιχες ερωτήσεις πιο πριν, αλλά το topic είναι τεράστιο. Αν χρειάζεται παραπέμψτε στις αντίστοιχες απαντήσεις, να μην ξαναγράφετε τα ίδια. Ευχαριστώ!

Καλώς ήρθες! Μήπως το κινητό σου είναι branded; Μήπως δηλαδή ανήκει σε κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας; (θα το καταλάβεις από κάποια συντόμευση προς τις διάφορες υπηρεσίες της εκάστοτε εταιρείας, από τα χρώματα κτλ).

Για να συνδεθείς στο internet θα πρέπει να ενεργοπιήσεις το wifi του κινητού.

Καλημέρα.

Όχι, δεν είναι κάποιας εταιρίας. Αγόρασα "σκέτη" τη συσκευή. Μόνο στην Ψυχαγωγία μου έχει τώρα μία COSMOTE επιλογή, αλλά πολύ διακριτική, και νομίζω είναι επειδή συνδέθηκα χτες κατά λάθος με την cosmote στο internet. Διάβασα όλα τα posts χτες και τελικά κατάφερα να συνδεθώ με το wifi. (Φυσικά το είχα ενεργοποιήσει, είπαμε, άσχετη, αλλά όχι και τόσο!). Δημιούργησα εκείνο το λογαριασμό με τις τελείες και μπήκε.

Αλλά θέλω τώρα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση αν χάσω το σήμα του ασύρματου πχ, να συνδεθεί από μόνο του στην cosmote; Και με αυτό το λογαριασμό που δημιούργησα μπορώ να μπω σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο; (αν έχω τους κωδικούς εννοείται)

Αυτό που κάπου γράφατε ότι πρέπει να έχω λογαριασμό για internet στην cosmote...; Χτες που μπήκα με χρέωσε 1€ για 24 ώρες. Αλλά δεν σκοπεύω να πληρώνω κάθε μέρα. Πρέπει να αγοράσω κάποιο πακέτο internet, ή αυτό έγινε μια φορά και τέλος;

Από τη στιγμή που δημιούργησες το λογαριασμό με λανθασμένες ρυθμίσεις δεν θα μπορεί να συνδεθεί μέσω του δικτύου κινητής. Θα σου βγάζει μήνυμα σφάλματος σύνδεσης. Θα πρέπει να έχεις κάποιο πρόγραμμα δεδομένων για να μην χρεώνεσαι. Διαφορετικά κάθε φορά που θα μπαίνεις θα χρεώνεσαι.

Παιδιά καλησπέρα.

Απλώς να αναφέρω ότι λύθηκε το παραπάνω πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τα βιντεάκια στο Youtube.

Διαπίστωσα ότι είναι πρόβλημα του router το οποίο θέλει κάποια επιπλέον ρύθμιση, αφού δόκιμασα να μπώ από άλλο δίκτυο wifi στο ίντερνετ και έπαιζαν κανονικά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Cristy αυτό που έκανες με τον εικονικό λογαριασμό στις ρυθμίσεις ίντερνετ είναι το ιδανικό, εφόσον θέλεις να μπαίνεις στο ίντερνετ μόνο από το wifi και όχι από το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας ώστε να μην χρεώνεσαι.

Έτσι και το σήμα του wifi να χάσεις κάποια στιγμή, το κινητό προσπαθώντας να σε διατηρήσει συνδεδεμένη στο ίντερνετ θα προσπαθήσει να συνδεθεί μέσα από τον λογαριασμό του δικτύου σου κινητής τηλεφωνίας, αλλά εφόσον τον έχεις τροποποιήσει και έχεις βάλει εικονικό με "ψεύτικες" ρυθμίσεις δεν θα μπορέσει να συνδεθεί και θα σου βγάλει μήνυμα σφάλματος.

Αν πάλι χρειαστείς κάποια στιγμή να μπεις από το δίκτυο της Cosmote στο ιντερνετ δεν έχεις παρά να αλλάξεις στις ρυθμίσεις ίντερνετ και να επιλέξεις τις ρυθμίσεις της Cosmote.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• 3 weeks later...

Καλησπερα παιδια, εχω το elm απο wind κι ενεργοποιησα το internet on the phone της cosmote, μου εστειλαν τις ρυθμισεις 3-4 φορες αλλα δεν μπορω να συνδεθω, βγαζει συνεχεια αποτυχια.

Μηπως τις ξερει κανεις να τις κανω χειροκινητα???

Edit:

Ok ολα κομπλε...

Edited by Gpap88

Γειά χαρά παιδιά.

Είδα το κινητό στη wind κι έχει στο πάνω δεξιά πλήκτρο το wind plus.

Οι unbranded συσκευές τι έχουν εκεί;

"Αναζήτηση" και σε προτρέπει να γράψεις κάτι για ψάξιμο στο google.

Δεν κάνει αμέσως σύνδεση στο δίκτυο αλλά μόνο όταν γράψεις κάτι και μετά πατήσεις ΟΚ

• The title was changed to Sony Ericsson Elm