Nrg Δημοσιεύτηκε February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2004 Παιδες,σκοπευω να παω για 3 μερες στη Γερμανια στο Dusseldorf η Frankfurt. Δεν εχω αλλες επιλογες καθοτι η ryanair.com αυτα τα μερη προσφερει σε εξεφτιλιστικες τιμες. Εχει παει κανεις σας?Κανενα φτηνο-καλο ξενοδοχειο?Ποια πολη να διαλεξω απο τις 2?Και γενικα θα ηθελα οτι πληροφοριες θα βρισκατε χρησιμες! Θενκ γιουυυυυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Καί οι 2 πόλεις είναι τέλιες.Εγώ θα πήγενα φρανκφούρτη. Τώρα για φτηνό ξενοδοχείο ..... οντως θέλει ψάξιμο. Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netuser Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Kai ego tha proteina Frankfurti logo megethous, an kai apo Germania mono apo Kolonia/Bonni ksero. Pantos re gmt ti times einai aytes tis Ryanair kai na min exei kai Ellada mesa......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Αν πας Φρανκφούρτη να επισκεπτείς την KaisserStrasse! ;) Μόνο και μόνο αυτή η... μικρή (χαχα) οδός αξίζει!! Τώρα για ποιο λόγο, δε γνωρίζω και τόσο καλά... :whistle: Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nick (21 Φεβ. 2004 , 20:41) Αν πας Φρανκφούρτη να επισκεπτείς την KaisserStrasse! ;) Μόνο και μόνο αυτή η... μικρή (χαχα) οδός αξίζει!! Τώρα για ποιο λόγο, δε γνωρίζω και τόσο καλά... :whistle: παντοφλα ξερεις τι σημαινει? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Για 3 μέρρες, εντάξει, πήγαινε. Για περισσότερες όμως... θα σε φάει η υγρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (22 Φεβ. 2004 , 03:24) Για 3 μέρρες, εντάξει, πήγαινε. Για περισσότερες όμως... θα σε φάει η υγρασία. Ενω Αγγλια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (22 Φεβ. 2004 , 03:47) Ενω Αγγλια... :) Φυσικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (21 Φεβ. 2004 , 17:10) Παιδες,σκοπευω να παω για 3 μερες στη Γερμανια στο Dusseldorf η Frankfurt. Δεν εχω αλλες επιλογες καθοτι η ryanair.com αυτα τα μερη προσφερει σε εξεφτιλιστικες τιμες. Εχει παει κανεις σας?Κανενα φτηνο-καλο ξενοδοχειο?Ποια πολη να διαλεξω απο τις 2?Και γενικα θα ηθελα οτι πληροφοριες θα βρισκατε χρησιμες! Θενκ γιουυυυυ :) Δεν τσεκάρεις και την Germania Express ; Μπορεί να μην έχει τις τιμές της Ryanair αλλά πρέπει να είναι κοντά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Υπόψιν η Ryanair έχει 15 κιλά επιτρεπόμενο βάρος και μετά πάει 6 ευρώ το κιλό (τόσα μου κάτσανε στο αεροδρόμιο Orio al Serio Bergamo). Για Γερμανία έχει βάλει πτήσεις και η EasyJet από Αθήνα. Η EasyJet είναι πολύ πιο σοβαρή εταιρία. Στη Ryanair αν χρειαστείς π.χ. τον κωδικό επιβεβαίωσης (γιατί τον έχασες π.χ.) η οποιαδήποτε άλλη πληροφορία την έκατσες... Παίρνεις τηλέφωνο Ιρλανδία και στις 10 προσπάθειες (αφού ακούσεις κάθε φορά το μήνυμα που σου λέει να περιμένεις και στο καπάκι κλείνει η γραμμή) θα πιάσεις γραμμή και θα σου πάει το τηλεφώνημα πιο ακριβό από το εισητήριο με Ολυμπιακή... Εγώ θα την αποφύγω στο μέλλον... Στην EasyJet κάνεις login στο site της και βλέπεις τα πάντα για την πτήση σου... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (22 Φεβ. 2004 , 03:24) Για 3 μέρρες, εντάξει, πήγαινε. Για περισσότερες όμως... θα σε φάει η υγρασία. kai h peina...otan eixa paei h kouzina tous de mou arese ka8olou :cry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 re mhn mou lete etsi kai paw thn triti.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netuser Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Loipon paidia, eriksa mia matia kai se diafores alles aeroporikes etairies gia Ewropi mias kai einai epikairo to thema. Fainetai pos aytoi pou pigaionoerxontai Agglia einai se poly kalyteri thesi apo aytous pou petane Germania, opos emena. Xrisimopoio synithos gia Kolonia apo Athina tin low-price etairia Germanwings ( http://www.germanwings.de ) alla tora blepo oti se polles periptoseis ena eisitirio to Maio ftanei xalara ta 80 Euro. Entaksei kanei kapoies prosfores kathe deyteri Pempti opou eixa agorasei ena ticket me 19 Euros alla ayto den symbainei panta. H etairia Germania Express pou edose o Aimilios blepo oti se polles periptoseis exei kalyteres times. Den tin iksera kai mou fainetai oti prepei na tin psakso. Dystyxos i Easyjet pou anaferthike apo oti eida sto site paei mono Berolino. Pity.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerio (22 Φεβ. 2004 , 13:04) Υπόψιν η Ryanair έχει 15 κιλά επιτρεπόμενο βάρος και μετά πάει 6 ευρώ το κιλό (τόσα μου κάτσανε στο αεροδρόμιο Orio al Serio Bergamo). Για Γερμανία έχει βάλει πτήσεις και η EasyJet από Αθήνα. Η EasyJet είναι πολύ πιο σοβαρή εταιρία. Στη Ryanair αν χρειαστείς π.χ. τον κωδικό επιβεβαίωσης (γιατί τον έχασες π.χ.) η οποιαδήποτε άλλη πληροφορία την έκατσες... Παίρνεις τηλέφωνο Ιρλανδία και στις 10 προσπάθειες (αφού ακούσεις κάθε φορά το μήνυμα που σου λέει να περιμένεις και στο καπάκι κλείνει η γραμμή) θα πιάσεις γραμμή και θα σου πάει το τηλεφώνημα πιο ακριβό από το εισητήριο με Ολυμπιακή... Εγώ θα την αποφύγω στο μέλλον... Στην EasyJet κάνεις login στο site της και βλέπεις τα πάντα για την πτήση σου... Καταρχην ειμαι στην Αγγλια οποτε και τηλ να χρειαστω να παρω no prob.Για τα κιλα που λες δεν νομιζω να εχω προβλημα επισης γιατι 3 μερες τι θα παρω μαζι μου.Η ryanair πλεον σου προσφερει την δυνατοτητα να δεις τις λεπτομερειες της πτησης σου απο το σαιτ τους,αλλα στην περιπτωση που εχεις χασει τον κωδικο,δεν ειναι και τοσο κακο αφου τον εχεις στο εμαιλ σου αλλα και με το διαβατηριο μονο να πας θα δουν οτι στο ονομα σου υπαρχει κρατηση!Εχω ταξιδεψει και με easyjet και με ryanair και εχω να πω τα εξης : Η easyjet σου φερεται λες και μεταφερουν ζωα στο αεροπλανο,κανενας επαγγελματισμος.Αυτο το καταλαβενεις ακομα και απο τα check-in απο το πως σου μιλανε.Το αεροπλανο της easyjet ειναι πραγματικα αβολο,τα καθισματα ειναι τυπου λεωφορειου και εχουνε βαλει 6 καθισματα στη σειρα ενω το αεροπλανο ειναι max για 5. Στην ryanair ειναι σαν να ταξιδευεις με british ή ολυμπιακη.Πολυ ανετο αεροπλανο και πολυ διαφορετικη αντιμετωπιση.Αυτα βεβαια μπορει να μην ισχυουν σε αλλες περιπτωσεις αλλα στην δικη μου ισχυουν.Για την αντιμετωπιση της easyjet πολλοι φιλοι μου λενε επισης τα χειροτερα. Ενα προσφατο περιστατικο να σας διηγηθω μονο θα καταλαβετε. 4 φεβρουαριου πετουσα απο Αθηνα για Λονδινο. Το εισητηριο το ειχα αγορασει απο τον Νοεμβριο ακομα,και η τιμη του ηταν αρκετα χαμηλη(γυρω στα 37 ευρω μαζι με τους φορους).Οταν πηγα στο αεροδρομειο,φοιτητης γαρ,ειχα μια βαλιτσα και μια χειραποσκευη.Η βαλιτσα ηταν 27 κιλα και ηθελαν να πληρωσω 7 κιλα υπερβαρο(20 κιλα επιτρεπει η easyjet).6 ευρω το κιλοΧ 5 κιλα(χαρη μου καναν,ειπαν!)=30 ευρω.Δηλαδη οσα εδωσα για το εισητηριο να εδινα για υπερβαρο!Φυσικα αρνηθηκα να πληρωσω,ποτε δεν εχω πληρωσει υπερβαρο σε ΚΑΜΙΑ εταιρια,και μεσω ορο εχω πανω απο 30 κιλα.Μου ειπαν οτι δεν γινεται να μπω στο αεροπλανο και τους ειπα οκ θα βγαλω τα 7 κιλα και θα τα εχω στα χερια!! :wacko: Μου ζητησαν να πληρωσω τα 30 ευρω και τους ειπα οτι (δηθεν) δεν εχω καθολου χρηματα γιατι ειχα κατεβει απο Θεσσαλονικη με τραινο κλπ κλπ.Αφου δεν μπορουσαν να κανουν τπτ μου ειπαν να περιμενω. Ερχεται ενας κυριος ο οποιος ειχε μια μικρη βαλιτσουλα,και ο υπαλληλος της εταιριας εβαλε οτι ειμαστε μαζι(εν αγνοια του κυριου),οποτε 40-27(τα δικα μου)-10 του κυριου εμεναν και 3 κιλα :D Και το σημαντικοτερο?Η ryanair ειναι πραγματα Low-cost airline. ;) Ψαχνοντας λιγο για τα αεροδρομεια απογοητευτικα,γιατι και τα 2 ειναι μακρια απο τις πολεις(Γυρω στα 50 χλμ!!!)Καμια ιδεα??? :( Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο αλλο μερος μηπως?Που να πεταει η ryanair παντα.Και η easyjet δεν με πειραζει..Απο Λονδινο μιλαμε παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Μην ανησυχείς για τις αποστάσεις! Στο FRAport υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός (Die Bahn) και το τρένο μπορεί να σε πάει ΠΑΝΤΟΥ! ;) Παράθεση Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (23 Φεβ. 2004 , 02:09) Καταρχην ειμαι στην Αγγλια οποτε και τηλ να χρειαστω να παρω no prob Κρίμα όμως που το τηλέφωνο είνα 0870xxxxx και δεν χρεώνει το ίδιο όπως τα απλά (το γράφει και στο site άλλωστε). .Για τα κιλα που λες δεν νομιζω να εχω προβλημα επισης γιατι 3 μερες τι θα παρω μαζι μου. Καλού κακού ζύγιζε τα ψώνια σου καθώς τα κάνεις... Η ryanair πλεον σου προσφερει την δυνατοτητα να δεις τις λεπτομερειες της πτησης σου απο το σαιτ τους,αλλα στην περιπτωση που εχεις χασει τον κωδικο,δεν ειναι και τοσο κακο αφου τον εχεις στο εμαιλ σου αλλα και με το διαβατηριο μονο να πας θα δουν οτι στο ονομα σου υπαρχει κρατηση! Επίσης μέχρι το Δεκέμβρη που ταξίδεψα εγώ δεν είχε κάποιο τρόπο στο site για να δεις τα στοιχεία του ταξιδιού (confirmation id) σε αντίθεση με της EasyJet και το FAQ σου πρότεινε να πάρεις τηλέφωνο. Αν τους αρκεί το διαβατήριο τότε γιατί επιμένανε να τους δώσω το confirmation id τόσο στο Stansted όσο και στο Orio al Serio; :blink: Εχω ταξιδεψει και με easyjet και με ryanair και εχω να πω τα εξης : Η easyjet σου φερεται λες και μεταφερουν ζωα στο αεροπλανο,κανενας επαγγελματισμος.Αυτο το καταλαβενεις ακομα και απο τα check-in απο το πως σου μιλανε.Το αεροπλανο της easyjet ειναι πραγματικα αβολο,τα καθισματα ειναι τυπου λεωφορειου και εχουνε βαλει 6 καθισματα στη σειρα ενω το αεροπλανο ειναι max για 5. Στην ryanair ειναι σαν να ταξιδευεις με british ή ολυμπιακη.Πολυ ανετο αεροπλανο και πολυ διαφορετικη αντιμετωπιση.Αυτα βεβαια μπορει να μην ισχυουν σε αλλες περιπτωσεις αλλα στην δικη μου ισχυουν.Για την αντιμετωπιση της easyjet πολλοι φιλοι μου λενε επισης τα χειροτερα. Το ίδιο αεροπλάνο είναι και στις δύο εταιρίες. Εμένα στην EasyJet με εξυπηρετήσανε καλύτερα. Ίσως πέσαμε στο πλήρωμα και οι δυό μας... Ενα προσφατο περιστατικο να σας διηγηθω μονο θα καταλαβετε. 4 φεβρουαριου πετουσα απο Αθηνα για Λονδινο. Το εισητηριο το ειχα αγορασει απο τον Νοεμβριο ακομα,και η τιμη του ηταν αρκετα χαμηλη(γυρω στα 37 ευρω μαζι με τους φορους).Οταν πηγα στο αεροδρομειο,φοιτητης γαρ,ειχα μια βαλιτσα και μια χειραποσκευη.Η βαλιτσα ηταν 27 κιλα και ηθελαν να πληρωσω 7 κιλα υπερβαρο(20 κιλα επιτρεπει η easyjet).6 ευρω το κιλοΧ 5 κιλα(χαρη μου καναν,ειπαν!)=30 ευρω.Δηλαδη οσα εδωσα για το εισητηριο να εδινα για υπερβαρο!Φυσικα αρνηθηκα να πληρωσω,ποτε δεν εχω πληρωσει υπερβαρο σε ΚΑΜΙΑ εταιρια,και μεσω ορο εχω πανω απο 30 κιλα.Μου ειπαν οτι δεν γινεται να μπω στο αεροπλανο και τους ειπα οκ θα βγαλω τα 7 κιλα και θα τα εχω στα χερια!! :wacko: Μου ζητησαν να πληρωσω τα 30 ευρω και τους ειπα οτι (δηθεν) δεν εχω καθολου χρηματα γιατι ειχα κατεβει απο Θεσσαλονικη με τραινο κλπ κλπ.Αφου δεν μπορουσαν να κανουν τπτ μου ειπαν να περιμενω. Ερχεται ενας κυριος ο οποιος ειχε μια μικρη βαλιτσουλα,και ο υπαλληλος της εταιριας εβαλε οτι ειμαστε μαζι(εν αγνοια του κυριου),οποτε 40-27(τα δικα μου)-10 του κυριου εμεναν και 3 κιλα :D Στο Orio al Serio με βάλανε και πλήρωσα 18 ευρώ για υπέρβαρο (11 κιλά που ο υπάλληλος δήλωσε τα 3 μόνο). Στην EasyJet με 26 κιλά (6 υπέρβαρο) δε μου είπε κανείς τίποτα. Και το σημαντικοτερο?Η ryanair ειναι πραγματα Low-cost airline. ;) Bus Class θα έλεγα εγώ... Τουλάχιστον το περιοδικό της EasyJet έχει και κάτι ενδιαφέρον να διαβάζεις, όχι σαν τη Ryanair μόνο πωλήσεις... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerio (23 Φεβ. 2004 , 04:25) Καλού κακού ζύγιζε τα ψώνια σου καθώς τα κάνεις... xmm..me to xeri h me zygaria?lol :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fly Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Γεια σας! Δε ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά τα αεροδρόμια που ονομάζει η Ryanair (FR) Dusseldorf και Frankfurt, είναι κάθε άλλο παρά κοντά στις δύο αυτές τις πόλεις και δεν είναι τα γνωστά αεροδρόμια Dusseldort International (Rhein-Ruhr) και Frankfurt Rhein-Main (FRAport). Τα αεροδρόμια στα οποία πετάει η FR είναι τα Dusseldorf-Niederrhein και Frankfurt-Hahn. Το αεροδρόμιο Dusseldorf-Niederrhein απέχει περ. 80 χλμ. από το Ντίσελντορφ. Υπάρχει λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς την πόλη. Χρειάζεται περ. 1:15 ώρα. :!: Πληροφορίες: http://www.flughafen-niederrhein.de Όσον αφορά τη Φρανκφούρτη Το αεροδρόμιο είναι το Frankfurt-Hahn και απέχει από την πόλη της Φρανκφούρτης περ. 130 χλμ. Κι εδώ μπορείς να ταξιδέψεις με λεωφορείο προς τη Φρανκφούρτη. Κοστίζει 12 € απλό και χρείζεται περ. 2 ώρες. :!: Πληροφορίες: http://www.hahn-airport.de/index_e.php H etairia Germania Express pou edose o Aimilios blepo oti se polles periptoseis exei kalyteres times. Den tin iksera kai mou fainetai oti prepei na tin psakso. Η εταιρεία αυτή πετάει με Fokker 100 και πάντα με στανταρ τιμές. Κάθε πτήση της από Αθήνα προς Μόναχο, Ντίσελντροφ, Βερολίνο και Αμβούργο κοστίζει 88 € απλή μετάβαση incl. all tax. Δηλ. ένα εισιτήριο μετ΄ επιστροφής κοστίζει 176 € τελική με όλους τους φόρους. H germanwings τα χάλασε τώρα τελευταία λίγο και οι τιμές από / προς Ελλάδα είναι σχετικά υψηλές (πάντα με τα δεδομένα μιας εταιρείας χαμηλού κόστου LCC) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (21 Φεβ. 2004 , 17:10) Παιδες,σκοπευω να παω για 3 μερες στη Γερμανια στο Dusseldorf η Frankfurt. Δεν εχω αλλες επιλογες καθοτι η ryanair.com αυτα τα μερη προσφερει σε εξεφτιλιστικες τιμες. Εχει παει κανεις σας?Κανενα φτηνο-καλο ξενοδοχειο?Ποια πολη να διαλεξω απο τις 2?Και γενικα θα ηθελα οτι πληροφοριες θα βρισκατε χρησιμες! Θενκ γιουυυυυ :) Και εγώ έχω πάει ντυσελντορφ αλλά από ξενοδοχείο τι να σου πώ όλο και κάτι θα βρείς καλό ταξίδι πάντως ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (22 Φεβ. 2004 , 12:40) Δεν τσεκάρεις και την Germania Express ; Μπορεί να μην έχει τις τιμές της Ryanair αλλά πρέπει να είναι κοντά. Εγώ που πήγα 13/12/03 μέχρι 4/1/04 στη γερμανία με την germania expres πλήρωσα 186 ευρώ μετ΄επιστροφής και είχα μαζί μου κοντά στα 40 κιλά χωρίς να πληρώσω τίποτα είχα 25 στις βαλίτσες και 15 στο χέρι ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nio1975 (24 Φεβ. 2004 , 09:24) Εγώ που πήγα 13/12/03 μέχρι 4/1/04 στη γερμανία με την germania expres πλήρωσα 186 ευρώ μετ΄επιστροφής και είχα μαζί μου κοντά στα 40 κιλά χωρίς να πληρώσω τίποτα είχα 25 στις βαλίτσες και 15 στο χέρι ;) Δεν σου εκαναν χαρη,μεχρι 25 κιλα μπορεις να εχεις στις αποσκευες.Θεωρητικα στην χειραποσκευη δεν υπαρχει οριο γιατι δεν στη ζηγιζουν.Ο ογκος της τους ενδιαφερει. Τωρα για το δικο μου θεμα,ειδα και εγω οτι τα αεροδρομεια ειναι πολυ μακρια και ψιλοαπογοητευτικα...βεβαια υπαρχουν λεωφορεια,αλλα... :o Καμια αλλη προταση?σκεφτηκα eurostar και Παρισι αλλα νομιζω οτι ειναι ψιλοκοροιδια ενα εισητηριο με τ'επιστροφης να στοιχηζει κοντα 150 € :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netuser Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Kalispera paidia, ksethapsa ligo to topic, gia na prostheso kai na rotiso gia kapoia nea pragmatakia pou ematha prosfata. Aforoun eidikotera tis ptiseis gia Germania. Mou eipan loipon oti i Germaniwings apo to Febrouario metakylise tous forous aerodromiou ston teliko katanaloti, eno proigoumena tous plirone ayti. Etsi loipon ta eisitiria eginan poly akribotera. Episis oi diafores prosfores pou kanei kathe deyteri Pempti aforoun pleon mikrotero arithmo eisitirion. Na simeioso oti theorountan low cost etairia san tin Easyjet eno tora kontewei na ftasei kai tis akribes. An kapoios exei kapoia gnomi pano se ayto to thema h taksidewei gia Germania me kamia kaliteri etairia, plz post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fly Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Γεια σου φίλε! έτσι όπως σου τα είπαν τα είπαν λίγο λάθος. Η ιστορία έχει ως εξής. Τους φόρους αεροδρομίου (tax) τους πληρώνει πάντα ο επιβάτες που κόβει εισιτήριο. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες η germanwings έγβαζε στην αναζήτησή της στη δεύτερη σελίδα (Η επιλογή πτήσης σας) αμέσως την τελική τιμή μαζί με τους φόρους. Πλέον το κάνει δοαφορετικά και σε αυτή τη σελίδα βγάζει τις τιμές χωρίς τους φόρους. Όταν κάνεις εσύ επιλογή ποιες πτήσεις θέλεις να κάνεις booking και πατείσεις "Επόμενο" τότε θα προσθέσει και τους φόρους. Οπότε την τελική τιμή δε τη μαθαίνεις τώρα στη σελίδα "Η επιλογή πτήσης σας" αλλά στην επόμενη "Η σύνοψη ταξιδιού σας". Αυτή είναι η διαφορά ... τίποτε παραπάνω. Οι τιμές έμεινα οι ίδιες και πάντα ο επιβάτης πλήρωνε τους φόρους :wacko: Episis oi diafores prosfores pou kanei kathe deyteri Pempti aforoun pleon mikrotero arithmo eisitirion. Αυτό εδώ και αρκετό καιρό το κάνει. Πλέον μάλιστα λέει ότι προσφέρει π.χ. 19.000 θέσεις σε τιμές από 19 ευρώ. Σήμερα το βράδυ πάλι θα δώσει 19.000 tickets... για να δούμε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netuser Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Fly. Ego metefera akrivos oti mou eipe i kopela pou pira tilefono stin Germanwings. Kai to eida kai monos mou oti pleon ta eisitiria einai pragmatika pio akriva apo oti prin to 2003. Den anaferomai ston tropo pou emfanizontai ta stoixeia stin othoni, opou ypirkse allagi. Paradeigma to Dekebri 2003 ekana kratisi gia to Febrouario 2004 me tin prosfora ton 19 Euro. Tora i prosfora isxyei gia mikrotero diastima, to poly os 15.5.2004, diladi 2 mines apo simera. Bebaia o arithmos ton 19.000 mporei na paremeine statheros, mikri simasia exei ayto. Kai gia tou logou to alithes brika mia tyxaia ptisi Athens-Cologne 29.10.2004 me 155 Euro apli metabasi. Hmarton. Palaiotera ebriskes stadar me 60 Euro. An yparxei tora tetoio eisitirio pes mou. H etairia fainetai oti exei allaksei politiki. Den einai i idia. Kai sigoura den einai low-cost. Fly elpizo na eixes koitaksei tis times prin to 2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts