xrist0s4 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εχω καποια ψιλοπροβληματακια απο τοτε που εγκατεστησα το SPB Theme και θελω να μου πειτε αν εχει αντιμετωπισει κανεις τα ιδια κ αν εχει βρει λυση..Λοιπον πολλες φορες ενω εχω αποθηκευμενο νουμερο μου το βγαζει σκετο οταν με περνει χωρις να μου γραφει το ονομα! και 2ον οταν με περνουν αργει πολυ να μπει ο ηχος κλησης! κατα τα αλλα ειναι φοβερο σαν θεμα στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εχω καποια ψιλοπροβληματακια απο τοτε που εγκατεστησα το SPB Theme και θελω να μου πειτε αν εχει αντιμετωπισει κανεις τα ιδια κ αν εχει βρει λυση..Λοιπον πολλες φορες ενω εχω αποθηκευμενο νουμερο μου το βγαζει σκετο οταν με περνει χωρις να μου γραφει το ονομα! και 2ον οταν με περνουν αργει πολυ να μπει ο ηχος κλησης! κατα τα αλλα ειναι φοβερο σαν θεμα στο κινητο! δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω γτ δεν το εχω αλλα θελω να σε ρωτησω:αξιζει; κι αν ναι που το κατεβαζω; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Έχω βάλει 16άρα κάρτα Toshiba Class 4 (28 ευρώ από το Public την πήρα) και είναι μια χαρά. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist0s4 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω γτ δεν το εχω αλλα θελω να σε ρωτησω:αξιζει; κι αν ναι που το κατεβαζω; Ναι φιλε μου αξιζει! αλλο κινητο εντελως!! ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Όντως και εγώ το έχω βάλει και νιώθω σαν να άλλαξα κινητό. Είναι φοβερό!. Αυτό με τον ήχο που αργεί το κάνει και χωρίς το spb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Όντως και εγώ το έχω βάλει και νιώθω σαν να άλλαξα κινητό. Είναι φοβερό!. Αυτό με τον ήχο που αργεί το κάνει και χωρίς το spb μετα γινεται ομως να το γυρισω στο αρχικο; Ειναι δηλαδη σαν θεμα; Κ που μπορω να το κατεβασω; Αν μπορειτε πειτε μου. Ευχαριστω. υγ: να υπενθυμισω οτι το κινητο μου ειναι branded απο την κοσμοτε. Επηρεαζεται αυτο καθολου η δεν εχει σχεση; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 πριν απο λιγο διαβασα στο f/b να ρωταει ενα παλικαρι την sonyericsson αν θα αναβαθμιστει το kinetic scrolling στο satio του που τρεχει symbian επειδη η νοκια αναβαθμισε προσφατατο 5800 που εχει το ιδιο λειτουργικο....η απαντηση αρνητικη οπως ειναι λογικο.......................αυτα βλεπω και τα παιρνω ....η νοκια αναβαθμιζει ακομα το 5800 και εμεις παιρνουμε το @#$$#%%^^&^%$$%^%:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φίλε μου δεν πρόκειται να υπάρξει αναβάθμιση για το vivaz μιας και ήδη έχει ανακοινωθεί το νέο vivaz 2 android! Aν θες μπορείς να δεις αναλυτικό preview εδώ. (και σε τιμή περίπου στα 320-350 ευρώ!) Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist0s4 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 μετα γινεται ομως να το γυρισω στο αρχικο; Ειναι δηλαδη σαν θεμα; Κ που μπορω να το κατεβασω; Αν μπορειτε πειτε μου. Ευχαριστω. υγ: να υπενθυμισω οτι το κινητο μου ειναι branded απο την κοσμοτε. Επηρεαζεται αυτο καθολου η δεν εχει σχεση; Ναι αμε, οποτε θες το βγαζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Ναι αμε, οποτε θες το βγαζεις... δηλαδη το κατεβαζω, το περναω στο κινητο και το κανω εγκατασταση; Ξερεις απο που να το κατεβασω; Φίλε μου δεν πρόκειται να υπάρξει αναβάθμιση για το vivaz μιας και ήδη έχει ανακοινωθεί το νέο vivaz 2 android! Aν θες μπορείς να δεις αναλυτικό preview εδώ. (και σε τιμή περίπου στα 320-350 ευρώ!) αχ τι μου κανες. Αν μου το ελεγες νωριτερα θα επαιρνα το 2! Edited January 26, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φίλε μου δεν πρόκειται να υπάρξει αναβάθμιση για το vivaz μιας και ήδη έχει ανακοινωθεί το νέο vivaz 2 android! Aν θες μπορείς να δεις αναλυτικό preview εδώ. (και σε τιμή περίπου στα 320-350 ευρώ!) Αυτο παντως μια φορα vivaz δεν ειναι. Αφου το γραφει πεντακαθαρα σε 15 μερη οτι προκειται για καποιο επομενο μοντελο xperia. Οσο για την τιμη, αυτη θα κυμανθει γυρω στα 450ε μιας και τα ιδια ελεγαν και για το N8 και ηρθε 500ε. Ισως να μην εχει προστεθει ο ΦΠΑ. Εμενα παντως τα χαραχτηριστικα του μου φαινονται τετριμμενα. Βλεπουμε... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Αυτο παντως μια φορα vivaz δεν ειναι. Αφου το γραφει πεντακαθαρα σε 15 μερη οτι προκειται για καποιο επομενο μοντελο xperia. Οσο για την τιμη, αυτη θα κυμανθει γυρω στα 450ε μιας και τα ιδια ελεγαν και για το N8 και ηρθε 500ε. Ισως να μην εχει προστεθει ο ΦΠΑ. Εμενα παντως τα χαραχτηριστικα του μου φαινονται τετριμμενα. Βλεπουμε... Αφού επιμένεις: http://www.engadget.com/2011/01/20/sony-ericsson-mt15i-vivaz-2-ensnared-by-eldar-murtazin-given/ (Εγώ απλά ενημέρωση σας κάνω παιδιά :)) Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Αφού επιμένεις: http://www.engadget.com/2011/01/20/sony-ericsson-mt15i-vivaz-2-ensnared-by-eldar-murtazin-given/ (Εγώ απλά ενημέρωση σας κάνω παιδιά :)) Ναι αλλα καλο θα ηταν να διαβαζεις και το περιεχομενο λιγο ομως: "The Xperia branding up front and the replacement of Symbian with Android would collectively suggest it'll bear an altogether new name when it's unveiled" Την ονομασια αυτη την υιοθετησαν οι συντακτες του αρθρου λογω σχηματος και χρωματος. Επιπλεον και τα λογοτυπα, και τα χαραχτηριστικα του αλλα και το λογισμικο το κανουν διδυμο αδερφακι των xperia, oποτε τελικα η οποια ομοιοτητα με το vivaz σταματα στο χρωμα και το σχημα. Αποψη μου παντα. Φιλικα... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 παιδιά η μπαταρία (αυτή που ήταν στην συσκευασία) είναι 1200 mAh ή λιγότερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosmini Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) γεια σας παιδια αγορασα το βιβαζ και θελω βοηθεια.πωσ μπορω να κατεβασω appl και games ?? ααα και κατι αλλο γιατι πρεπει να το κανω debrand? Edited January 28, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Πολυ βολικη εφαρμογη! SLIDE UNLOCK 2.10.1 Εχεις 7 βασικες λειτουργιες κλειδωμα,ξεκλειδωμα,επαφες,μηνυματα,υπολογιστης,μενου,αρχειο κλησεων. Βλεπεις ωρα και ακριβη ενδειξη μπαταριας,ολα αυτα στο screensaver. Mε ενα απαλο slide επιλεγεις αμεσα μια απο τις 7 λειτουργιες! Edited January 31, 2011 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 παιδιά η μπαταρία (αυτή που ήταν στην συσκευασία) είναι 1200 mAh ή λιγότερα ? Ναι 1200 mAh είναι η μπαταριά του. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 παιδιά πρόκειται να αποκτήσω ένα vivaz pro ,θα το χρησιμοποιώ για internet browsing ,gps ,voip το voip (οχι skype) με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ,έχει καταφέρει κανείς να το σεταρει σε sip server με wifi !,ενα e75 με (gps: garmin xt 5060 ενσωματωμένο sip client και inet browser ) που είχα το οποίο παρέδωσε ... έτσι το δούλευα ,λογικά υπέθεσα λόγω symbian θα είναι το ίδιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 παιδιά πρόκειται να αποκτήσω ένα vivaz pro ,θα το χρησιμοποιώ για internet browsing ,gps ,voip το voip (οχι skype) με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ,έχει καταφέρει κανείς να το σεταρει σε sip server με wifi !,ενα e75 με (gps: garmin xt 5060 ενσωματωμένο sip client και inet browser ) που είχα το οποίο παρέδωσε ... έτσι το δούλευα ,λογικά υπέθεσα λόγω symbian θα είναι το ίδιο ! Καλη απορια, και εμενα με ενδιαφερει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 μπορείτε να ανοίξετε βίντεος HD στο youtube στο Vivaz ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλημέρα σε όλους! Ο ξάδερφός μου έχει πάρει το Vivaz και έχει την έκδοση λογισμικού R2CA024 (13-04-10). Υπάρχει νεώτερη έκδοση; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 υπαρχει απο τις 20-08-10 η R2EA023 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Η αδερφή μου απέκτησε χθες ένα Vivaz Pro και δυστυχώς είναι αλλοδαπό... Η ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει στις επιλογές του, οπότε και προσπάθησα να ακολουθήσω τον οδηγό για το debranding (υπέθεσα πως αυτή είναι η σωστή διαδικασία για να το δηλώσω ως Adriatic) ανεπιτυχώς (ίσως γιατί η διαδικασία αφορά το απλό;;; )... Τί άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω για να το βαπτίσουμε ελληνόπουλο; Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 υπαρχει απο τις 20-08-10 η R2EA023 Σ΄ευχαριστώ πολύ. Έχει κάτι ψιλοκολήματα οπότε θα του πω να το αναβαθμίσει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 ξερει καποιος για ποιο λογο ενω μπορω να σερφαρω (εκτος video στο youtube) με wind plus OTA δεν γινεται συνδεση σε facebook,youtube Με wifi ολα δουλευουν κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts