isolove Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπέρα στην παρέα, την Δευτέρα θα μου φέρει ένα φιλαράκι μου να του κάνω αναβάθμιση ένα Vivaz που έχει και μιας και έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με symbian θέλω την βοήθειά σας να μου πείτε τι θα χρειαστώ απο προγράμματα αλλά και συνοπτικά την διαδικασία για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη! Περιμένω βοήθεια! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Αναβαθμιση καινουργια δεν υπαρχει. Τωρα για εφαρμογες ο καθε ενας αναλογα με τις αναγκες του κατεβαζει οτι χρειαζετε. Υπαρχουν τα παντα στην αγορα,τρεχουν τα παντα. Απο πολλα συστηματα πλοηγησης,3D παιχνιδια με υπεροχα γραφικα,και πολλες εφαρμογες διαμορφωσης της εμφανισης του τηλεφωνου..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Δηλαδη απο οταν βγήκε το κινητο δεν εχει βγει κάποια αναβάθμιση λογισμικού; Η συσκευη δεν εχει ξανακανει αναβάθμιση από όταν το πήρε. Εφαρμογές εννοούσα που θα μου χρειαστούν για να κάνω την αναβάθμιση οχι για το κινητό!! Επίσης αν όντως δεν υπάρχει αναβάθμιση τι άλλο μπορώ να κάνω για να μην κολάει και τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Αναβαθμιση υπαρχει σιγουρα αν δεν εχεις κανει καμια και το μονο που θα χρειαστεις ειναι η σουϊτα της SE και το SE Update Service απο το σαϊτ. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Υπάρχει μήπως πρόβλημα που είναι i-mode τωρα το κινητό ή κάνω κατευθείαν αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Προβλημα δεν υπαρχει αλλα καλο θα ηταν να κανεις debrand πρωτα. Οδηγο θα βρεις στο παρον τοπικ μερικες σελιδες πισω ή με μια αναζητηση για "vivaz debrand". Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Παιδια καλησπερα...βοηθηστε με λιγο.. Πηρε ενα φιλαρακι το vivaz και οταν γραφη μηνυμα απο 160 χαρακτηρες στο δευτερο γραμμα του γυρναει σε 68 οποτε ενα μηνυμα αναγκαστηκα το στελνεις σε δυο δοσεις....τι ακριβως να κανει γιαα να γραφει μηνυματα 160 χαρακτηρων κανονικα; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Πας μηνυματα > επιλογες > ρυθμισεις > sms > κωδικοποιηση χαραχτηρων : περιορισμενη υποστηριξη. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TDR Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 καλημερα παιδια.να κανω κ εγω μια ερωτηση.αν εχει ξανααναφερθει συγχωρεστε με αλλα ειναι δυσκολο να τσεκαρω και τις 220 σελιδες.το κινητο οταν ειναι αθορυβο στην φορτιση δεν εχει δονηση.ειναι της συσκευης 'η η δικια μου τρωει σκαλωμα;μπορει να μοιαζει αστειο το θεμα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Ειναι feature της συσκευης να απενεργοποιειται η δονηση στη φορτιση. Εχει ως λογικη βαση οτι αν φορτιζει σε κανα επιπλο πανω και αρχισει να δονειται απο καποια κληση/κλησεις μπορει και να πεσει. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Πας μηνυματα > επιλογες > ρυθμισεις > sms > κωδικοποιηση χαραχτηρων : περιορισμενη υποστηριξη. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια φιλε μου....το προβληματακι διορθωθηκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Παίδες βοήθεια !!! Φιλαράκι έχει το Vivaz branded στη Voda και το πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν συνδέεται σε wifi. Σε κανένα απ' όσα έχουμε δοκιμάσει ενα το 5800 μου κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει? Μήπως φταιει το ότι είναι branded? Χίλια συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι. Σας ευχαριστώ ! Edited July 3, 2011 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Παίδα βοήθεια επείγοντος. έχει σαλτάρει τω κινητό.. αρχίζει k πατάει από μονο του κουμπιά και ανοίγει προγράμματα... τι μπορώ να κάνω? τo έχω κάνει unbranded όταν τo είχα πάρει. μπορώ να βάλω νέο firmware? να τo πετάξω ? τι να κάνω? thanks Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Δοκίμασε να του ξαναπεράσεις το firmware. Λογικά θα στρώσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Δοκίμασε να του ξαναπεράσεις το firmware. Λογικά θα στρώσει. το εκανα με το Update Service. ακομα δεν εκανε κατι... για να δουμε Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs1987 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 καλησπερα και απο μενα μπορει κανισ να μου πι που να βρο παιχνιδια για το sony ericsson vivaz u5 για τι δεν βρισκο πουθενα και αυτα που βρικα οταν παο να τα κανο signisis μου λεει error τι να κανο που να πσαξο να βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 SonyEricsson Symbian FAQ, ερωτήσεις 9, 10, 11. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Από τα μηνύματα μου έχει φύγει η δόνηση όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα χωρίς να έχω πειράξει κάποια ρύθμιση εγώ. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Δοκιμασε να τα βαλεις να αποθηκευονται στη μνημη του τηλεφωνου αλλιως ξανααλλαξε τη ρυθμιση για τη δονηση κανε restart και ξανααλλαξε την. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Ευχαριστω πολυ.. Εισαι pr0 :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_f Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το κινητό μπορεί να ανοίξει χωρίς κάρτα SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff_fr Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Παιδιά έχει εδώ και πολύ καιρό που παιδεύομαι .!!!έχω πάρει το vivaz pro και δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη με αυτό το κινητό. δεν μπορώ να βρω παιχνίδια..θέματα...η άλλεσ εφαρμογές δωρεάν σε μορφή jar i jad που υποστηρίζει το κινητό μου...όλα είναι σε μορφή sis...k sisx..Ξέρω οτι τα αρχεία jar i jad είναι εφαρμογέσ JAVA..αλλα εγώ θέλω να μπορώ να τα κατεβάζω δωρεαν στο κινητό μου... έχω διαβάσει πολλά απο αυτά που γράφεται για το κινητό στισ προηγούμενεσ σελίδεσ...αλλα για ν τ διαβάσω όλαααααααα χρειάζεται να περάσουν χρόνιαααα..!!! :) :) και πολλά απο αυτά που διάβασα με μπερδεύουν περισσότερο...μήπωσ μπορείται να μου πείτε πωσ μπορώ ν έχω και εγω παιχνίδια..θέματα...η άλλεσ εφαρμογές δωρεάν σε μορφή jar i jad...???????? Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το κινητό μπορεί να ανοίξει χωρίς κάρτα SIM; απο όσο ξέρω οχι το κινητό όταν ανοίγει ζητάει την κάρτα SIM για ν λειτουργήσει... SonyEricsson Symbian FAQ, ερωτήσεις 9, 10, 11. μπήκα και εδώ φίλε αλλά όλλα για νοκια είναι..:( :( Edited July 23, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Παιδιά έχει εδώ και πολύ καιρό που παιδεύομαι .!!!έχω πάρει το vivaz pro και δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη με αυτό το κινητό. δεν μπορώ να βρω παιχνίδια..θέματα...η άλλεσ εφαρμογές δωρεάν σε μορφή jar i jad που υποστηρίζει το κινητό μου...όλα είναι σε μορφή sis...k sisx..Ξέρω οτι τα αρχεία jar i jad είναι εφαρμογέσ JAVA..αλλα εγώ θέλω να μπορώ να τα κατεβάζω δωρεαν στο κινητό μου... έχω διαβάσει πολλά απο αυτά που γράφεται για το κινητό στισ προηγούμενεσ σελίδεσ...αλλα για ν τ διαβάσω όλαααααααα χρειάζεται να περάσουν χρόνιαααα..!!! :) :) και πολλά απο αυτά που διάβασα με μπερδεύουν περισσότερο...μήπωσ μπορείται να μου πείτε πωσ μπορώ ν έχω και εγω παιχνίδια..θέματα...η άλλεσ εφαρμογές δωρεάν σε μορφή jar i jad...???????? Εφαρμογες και κυριως παιχνιδια java υπαρχουν απειρα, αλλα γιατι να θες να βαλεις τετοια? Αφου υπαρχουν παιχνιδια symbian οπως ανεφερες (sis και sisx) τα οποια και ποιο ομορφα ειναι και τρεχουν και πολυ καλυτερα και εχουν και ακομα μεγαλυτερη ποικιλια... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 μπήκα και εδώ φίλε αλλά όλλα για νοκια είναι..:( :( ίδια φιλοσοφία είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff_fr Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Εφαρμογες και κυριως παιχνιδια java υπαρχουν απειρα, αλλα γιατι να θες να βαλεις τετοια? Αφου υπαρχουν παιχνιδια symbian οπως ανεφερες (sis και sisx) τα οποια και ποιο ομορφα ειναι και τρεχουν και πολυ καλυτερα και εχουν και ακομα μεγαλυτερη ποικιλια... Γιατί το κινητό μου..μου λέει οτι δεν είναι συμβατά..έχω κατεβάσει πολλα και παθαίνω το ίδιο κάθε φορά... :( γιαυτό ήθελα την βοήθειά σασ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Μπορει να ψαχνεις για παλια symbian. Ψαξε για symbian series 60, 5th edition, ή αλλιως S60v5. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts