Dinos26 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 To sygic φίλε μου δουλεύει μια χαρά στο vivaz,απλά πρέπει να περιμένεις λίγο να κλειδώσει δορυφόρους;) Αυτό το πρόγραμμά το κάνατε free download ή το αγοράσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλησπερα και απο εμενα.Λοιπον το τηλ ειναι καταπληκτικο αλλα εχω μερικες ερωτησεις που ισως με βοηθησετε . 1.Εχω κανει δυο εγκαταστασεις και δεν μπορω να τις απεγκαταστησω.:!::!::!::!:Εχετε να προτεινετε κατι? 2.εχω βαλει καποια θεματα και δεν ξερω πως θα κανω απεγκατασταση. Παρακαλω την βοηθεια σας γιατι μου την δινει να εχω μεσα προγραμματα που δεν χρησιμοποιω(οπως την δινει και στους περισσοτερους) Συγχαρητηρια και για τις συμβουλες που δινετε.Να στε ολοι καλα πηγαινεις μενου - ρυθμισεις - διαχ. εφαρμογων - εγκατεστ. εφαρμογες και βρισκεις απο εκει τι ακριβως θες να απεγκαταστησεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Σε ενα βιντεο στο youtube ειχα δει ενα παιχνιδακι (που ηταν στις συντομευσεις του φοντου) με μια μπαρα και μια μπαλα που την εκανες αριστερα/δεξια κουνοντας το κινητο, που ειναι αυτο το παιχνιδι στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trilobite Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Καλησπέρα και από μένα.Μαντέψτε τι με φέρνει τέτοια ώρα εδώ.Το ξυπνητήρι του vivaz το οποίο άρχισε να με καλεί να ξυπνήσω στις 3 τα μεσάνυχτα χωρίς φυσικά να το έχω ρυθμίσει για να χτυπήσει τέτοια ώρα... :wacko: (δεν είμαι βρυκόλακας :lol:) .Τι κάνω τώρα? Υπάρχει χειρότερο bug από αυτό? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lomanotresor Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Καλημέρες vivazites και vivazitries. Είμαι φρέσκος.Και κάνω την πρώτη μου ερώτηση. Έχω δοκιμάσει με 4 διαφορετικούς browser και δεν έχω καταφέρει να βγάλω το πληκτρολόγιο σε σελίδα που έχει chat. Το βγάζει μόνο για επιλογή διέυθυνσης. Έχετε καμια ιδέα;; Συγκεκριμένα στο blog http://olympiacos-blog.blogspot.com/ Ευχαριστώ για την ματιά...και καλωσόρισα.... Καλημέρες vivazites και vivazitries. Είμαι φρέσκος.Και κάνω την πρώτη μου ερώτηση. Έχω δοκιμάσει με 4 διαφορετικούς browser και δεν έχω καταφέρει να βγάλω το πληκτρολόγιο σε σελίδα που έχει chat. Το βγάζει μόνο για επιλογή διέυθυνσης. Έχετε καμια ιδέα;; Συγκεκριμένα στο blog http://olympiacos-blog.blogspot.com/ Ευχαριστώ για την ματιά...και καλωσόρισα.... (εχω δοκιμάσει με opera mini 5 -opera10- skyfire και τον δικό του που χει πανω) Edited April 30, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 μιας και βγηκε και το Symbian^3 OS θα ηταν δυνατον να το περασουμε στο vivaz?? :w00t::w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 μιας και βγηκε και το Symbian^3 OS θα ηταν δυνατον να το περασουμε στο vivaz?? :w00t::w00t::w00t: Δεν βγήκε ακομα αν δεν κανω λαθος , δεν το εχουμε σε καμια συσκευή..Αλλα μην περιμενεις θαυματα..;) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Τελικα βρηκα ακρη με το gps, μαλλον την πρωτην φορα θελει να εισαι σε ανοιχτο χωρο και να περιμενεις 2-3 λεπτα. Εβαλα και ειδα οτι λειτουργει κανονικα το NDRIVE 3.5.27 και το Sygic 7.71 build 5529, αφου λυθηκε και αυτο το θεμα το κινητο ειναι σουπερ!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolodimitris Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 πηγαινεις μενου - ρυθμισεις - διαχ. εφαρμογων - εγκατεστ. εφαρμογες και βρισκεις απο εκει τι ακριβως θες να απεγκαταστησεις :cool: Απο εκει παω να κανω απεγκατασταση και μου λεει οτι η αφαιρεση ειναι αδυνατη.Και δεν ειναι τα software αυτα συστηματος αλλα κατεβασμενα απο το mobile9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Σε ενα βιντεο στο youtube ειχα δει ενα παιχνιδακι (που ηταν στις συντομευσεις του φοντου) με μια μπαρα και μια μπαλα που την εκανες αριστερα/δεξια κουνοντας το κινητο, που ειναι αυτο το παιχνιδι στο κινητο? labyrinth!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2010/01/Vivaz.jpg Nα αυτο εδω εννοω, ειναι μεσα στο κινητο 'η το κατεβαζω απο καπου? edit... οκ το βρηκα!!! Edited April 30, 2010 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 labyrinth!!!!!!! δεν λεει το labyrinth.. αλλο ειναι αυτο λεει το worizata pop το οποιο το βρηκε :) παρεπιπτοντως πολυ ωραιο παιχνιδακι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k800 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 παιδια δικαιολογειται μεσα σε δυο μερες λογικης λειτουργειας του vivaz να εχει κανει δυο επανεκκινησεις καθως το σκαλιζω ?? ειναι δηλ λογος να το παω για αντικατασταση ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 παιδια δικαιολογειται μεσα σε δυο μερες λογικης λειτουργειας του vivaz να εχει κανει δυο επανεκκινησεις καθως το σκαλιζω ?? ειναι δηλ λογος να το παω για αντικατασταση ? Εεμενα μου εκανε συχνα , αλλα μετα εστρωσε μην ανησυχεις..(και μαλιστα δυο με το που το ανοιξα..) Θελει σε καποια σημεια την υπομονη του..Αμα δεις οτι πάει να κολλἠσει μην το πειράξεις μεχρι να επανελθει...Αυτα που προτεινω: 1) Κανε αναβαθμιση μεσω SΕUS. 2)Αμα συνεχισει και κανει επανεκινησεις ακομη σε 4 μερες πηγαινε και ζητα αντικατασταση με καινουργιο..Τα περισσοτερα μαγαζια ,σου δινουν προθεσμια 7 ημερων.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Σημερα δοκιμασα να βαλω ενα θεμα που ειχα στο 5800 και το δεχθηκε κανονικα το vivaz, αρα πρεπει να κανουν κανονικα και θεματα για το 5800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Σημερα δοκιμασα να βαλω ενα θεμα που ειχα στο 5800 και το δεχθηκε κανονικα το vivaz, αρα πρεπει να κανουν κανονικα και θεματα για το 5800. ναι εχω παρατηρησει οτι παιζουν σχεδον ολα τα θεματα απο 5800 απο αυτα που εχω κατεβασει παντα :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 παιδιά όταν αντίστοιχο μια φωτό σε ένα νούμερο δεν μπορεί η φωτό να βγαίνει ίσια? τι εννοώ, έχω βγάλει μια φωτό καθετη και όταν την αντίστοιχο σε ένα τηλεφωνικό νούμερο μου βγαίνει η φωτό ανάποδα-οριζοντια... δεν γίνετε να βγαίνει σωστά? το πρόσωπο δηλαδή ίσια...!!!!? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Mηπως φταει η φωτο, θελει γυρισμα δηλαδη, εμενα κανονικα τις δειχνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Mηπως φταει η φωτο, θελει γυρισμα δηλαδη, εμενα κανονικα τις δειχνει! μα πως? βγάζω την φωτό (ένα πρόσωπο) κάθετα με τα 3 κουμπιά τo vivaz προς τα κάτω και όταν παω και την αντιστοιχίσω στο τηλέφωνο που θέλω μου βγαίνει το πρόσωπο να κοιτάει δεξιά... εσύ πως βγάζεις την φωτό και σου φαίνεται σωστά? από που πας για να βελεις την φωτό? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergos1 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανεις πως αλλαζουμε τα αποθηκευμένα side, αυτά που εμφανιζονται στην αρχική σελιδα δηλαδή, στο opera10??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bampgs Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανεις πως αλλαζουμε τα αποθηκευμένα side, αυτά που εμφανιζονται στην αρχική σελιδα δηλαδή, στο opera10??? Πατάς αρκετή ώρα πάνω τους. Σου βγαίνει επιλογή: Καθαρισμός ή Επεξεργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergos1 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Πατάς αρκετή ώρα πάνω τους. Σου βγαίνει επιλογή: Καθαρισμός ή Επεξεργασία. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 εσύ πως βγάζεις την φωτό και σου φαίνεται σωστά? από που πας για να βελεις την φωτό? Πολυμεσα/φωτογραφιες/ εικονες('η οπου εχεις την φωτο που θες) / κλικ πανω στην φωτο που θες / πατα απο τα 4εικονιδια που ειναι κατω το πρωτο / επαφη/ και την επαφη που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Πολυμεσα/φωτογραφιες/ εικονες('η οπου εχεις την φωτο που θες) / κλικ πανω στην φωτο που θες / πατα απο τα 4εικονιδια που ειναι κατω το πρωτο / επαφη/ και την επαφη που θες. δεν τo έκανα με αυτόν τον τρόπο αλλα πρέπει να παω επεξεργασία και να κάνω περιστροφή της εικόνας ώστε να παίξει στα ίσια... ενώ είχα τραβήξει την φωτό κάθετα thanks Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 θα μπορουσε καποιος να μου δωσει οδηγιες για το τι πρεπει να κανω για να εχω και εγω gps? αν μπορειτε πειτε μου: ποιο προγραμμα χρειαζομαι οδηγιες εγκαταστασης και αν ειναι free plz help :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts