Jump to content

periergos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About periergos1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

periergos1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανεις πως αλλαζουμε τα αποθηκευμένα side, αυτά που εμφανιζονται στην αρχική σελιδα δηλαδή, στο opera10???
  2. Εχει δοκιμάσει κανεις το "WalkMe" ??? Σε χρεώνει τελικά ή απλά χρησιμοποιεί το GPS του κινητου; Αν το έχει δοικιμάσει κανείς ας μας πει την άποψή του για τη παραπάνω εφαρμογή!!! thx...
  3. """" Και εγώ Cosmote! Ναι είχε... ..αν και φανταζομαι οτι ολα τα κινητά έχουν απο τη μαμα τους ..οταν ειναι καινουργια! :lol: Μία απλή ζελατινα και τιποτα παραπάνω δλδ! Δεν καταλαβαίνω που είναι το ζήτημα! Και επειδή έχουμε ξεχαστεί !!!! Θήκη με μαγνήτη τελικα κάνει ?? :confused:
  4. Τελικά ο μαγνήτης σε θήκη επηρεάζει την οθόνη του κινητού ή όχι???:lol:...γιατί αυτή ήταν η απορία μου!:p
  5. Άν ψάξεις με το ιδιο θέμα στο ebay ..θα βρεις και άλλες...με διαφορετικό θέση στο κούμπωμα! (πάνω και στο πλάι).:) Σε σένα βέβαια! Έκατσα και διάβασα χτες όλο το forum και κατάλαβα!!! Άξια!!!
  6. Ευχαριστώ πολύ ! Αλήθεια υπάρχει κάτι που να μην το ξέρεις? ? ? χαχα... Είσαι φοβερή! http://cgi.ebay.com/PDair-Genuine-Leather-Flip-Case-fit-Sony-Ericsson-Vivaz_W0QQitemZ370341080928QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item563a0c6f60
  7. Βρήκα κάποιες θήκες στο ebay που δεν εμποδίζουν την λειτουργία του κινητού...ουτε και της κάμερας! Απλά κλείνουν με μαγνήτη και έχω κάποιους ενδοιασμούς όσο αφορά τη φθορά/αλοίωση της οθόνης! Ξέρετε κάτι εσείς?
  8. Μπράβο παιδιά, πολύ καλή ιδέα! Μια ερώτηση: Εφαρμογές με κατάληξη με .wgz ...τις βλέπει το κινητό???
  9. Γεια σας παιδιά! Παρακολουθώ εδώ και μέρες το forum. Εξαιρετική δουλειά απο όλους! Μου λύθηκαν αρκετες απορίες! Ψάχνω και εγώ για θήκη για το vivaz..και εχω βρεί κάποιες στο ebay! Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν αλοιώνεται η οθόνη του κινητού με θήκες που κλείνουν με μαγνήτη και αν αυτή η αλοίωση παραμένει μόνιμη! Αν ενδείκνεται τελοσπάντων!
×
×
  • Create New...