Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν κατάλαβα καλά θες να εγκαταστήσεις κάποιες εφαρμογές που είναι unsigned

αφού έχεις κατεβάσει το cer και το key πρέπει να κατεβάσεις και τα SignSISTool.zip και signsis.exe από http://cer.opda.cn/en/?module=certificate&action=my&

μετά ανοίγεις το signtool

σου εμφανίζει 5 ''κουτάκια'

στο πρώτο βάζουμε signis.exe

στο δεύτερο την εφαρμογή

στο τρίτο το cer

στο τέταρτο το key

και στο πέμπτο ξανά την εφαρμογή

λογικά θα σου ζητήσει κάτι σαν αντικατάσταση πατάς ok

όταν σου βγάλει ένα μήνυμα που λέει signed είσαι okkkkkk :mobile:

Eυχαριστώ πολύ αλλά τα κατάφερα!!:D

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα φορτιζει κανονικα

για να γινει πληρης φορτιση θελει περιπου 2 ωρες :clap:

EDIT

i need your help :p

λεω να παρω ενα screen protector και το μονο που εχω βρει απο ελληνικο site ειναι αυτο

http://www.extreme-mobile.gr/p.Sony-Ericsson-Vivaz-screen-protector-x-2-temachia.179073.html

τι λετε?? καλο ειναι η μαπα? :what:

αυτο που εχει πανο το κηνιτο τι ειναι? παντοσ εμενα ακομα δεν μου εχει χαλασει

αυτο που εχει πανο το κηνιτο τι ειναι? παντοσ εμενα ακομα δεν μου εχει χαλασει

και αυτο screen protector ειναι αλλα οχι τοσο ανθεκτικο και καλο οπως τα αλλα

ουτε εμενα μου εχει χαλασει απλα εχει καποια σημαδακια απο τη γραφιδα οταν τη χρησιμοποιω στο internet :oops:

Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην παρέα και ευχαριστλω όλουε όσους βοηθούν.Μόλις πήρα και εγώ το vivaz και θέλω να μάθω τα εξής.

Τι χρειάζεται να κατεβάσω για να βλέπω βιντεάκια από ιντερνετ, you tube κλπ.

Eχω εγκαταστήσει opera 10, άλλα δε βοηθάει.

Και επίσης βρήκα και κατέβασα το smart movie για avi παίξιμο, αλλά δε λειτουργεί.

Καμία άλλη πρόταση?

Ευχαριστώ

Υπάρχει κάτι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τα επόμενα ραντεβού σε ένα από τα 5 tab.

Ξέρω ότι γίνεται αλλάζοντας το θέμα και βάζοντας την κλασική active screen του symbian, αλλά εγώ θέλω να το κάνω στα υπάρχον 5 tab.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Γεια σε όλους!

Πρόκειτε να αγοράσω αυτη την συσκευή και θα ήθελα τις απόψεις όσων το έχουν.

π.χ. αν είναι λειτουργικό, ειστε εικανοποιημένει απο την κάμερα,το symbian, λειτουργεί το gps (-είναι δωρεάν; - υπάρχουν προγράμματα και χάρτες στο δίκτυο;), η απόκρηση της οθόνης είναι καλή, τι βρίσκετε θετικό και τι αρνητικό;

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Γεια σε όλους!

π.χ. αν είναι λειτουργικό, ειστε εικανοποιημένει απο την κάμερα,το symbian, λειτουργεί το gps (-είναι δωρεάν; - υπάρχουν προγράμματα και χάρτες στο δίκτυο;), η απόκρηση της οθόνης είναι καλή, τι βρίσκετε θετικό και τι αρνητικό;

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κανε ενα κοπο και διαβασε τα προηγουμενα μηνυματα απο την αρχη................

Γεια σε όλους!

ευχαριστώ προκαταβολικά.

η μπαταρία είναι φοβερή

η απόκριση οθόνης αρκετά καλή

video φοβερό μέρα - νύχτα

φωτό πολύ καλές την μέρα, την νύχτα υστερεί λίγο αλλα μην σε επηρεάζει αυτό καθώς τις περισσότερες φωτό τις "βγαζουμε" μέρα

μπορείς να βρείς αρκετά κι πολύ ωραία παιχνίδια

και εφαρμογές επίσης

δεν τρώει κολλήματα (( πολύ σημαντικό αυτό για μένα ))

και εύκολο στη χρήση

το μονο "ψιλοκακο" που βρίσκω είναι ότι ο ήχος δεν είναι και τόσο δυνατός αλλα με κάποια μελλοντική αναβάθμιση κάτι θα γίνει :superman:

Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί μόλις το παρέλαβα; Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω όλες μου τις επαφές από LG Arena; ή πρέπει μία-μία;

Ευχαριστώ

Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί μόλις το παρέλαβα; Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω όλες μου τις επαφές από LG Arena; ή πρέπει μία-μία;

Ευχαριστώ

Αν μπορείς να συγχρονίσεις το Arena με το Microsoft Outlook μετά μπορείς να κάνεις το ίδιο με το Vivaz

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Εχμμ... για το "δεν τρώει κολλήματα", μην παίρνεις και όρκο...

Εχμμ... μονο μια φορα μου κολλησε και μετα απο 1 επανεκινηση εστρωσε... αλλα μετα πηγαινε και πηγαινει σφαιρα... :happy:

Αν μπορείς να συγχρονίσεις το Arena με το Microsoft Outlook μετά μπορείς να κάνεις το ίδιο με το Vivaz

THANKS! έτοιμο

εδω και 2 εβδομάδες έχω το vivaz, σαν κινητο δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο αλλα το πήρα για την κάμερα του και έμεινα ευχαριστημένη

το μόνο πρόβλημα μου είναι η μπαταρία δεν κραταει ούτε 2 μέρες και το χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις 10'-15' την μέρα

και σε σας το ίδιο κραταει η μπαταρία;

του πήρα μια θήκη η οποία είναι σαν δέρμα, όταν μένει στην θήκη για καμιά ώρα η μπαταρία ζεσταίνεται

μήπως ξέρετε γιατί?

έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)

FAIRY:ninja:

ισως να ειμαι και off topic αλλα θελω να κανω μια ερωτηση

γιατι αρκετα κινητα βγαινουν χωρις να εχουν δευτερη καμερα για βιντεο κλησεις?? :confused:

και κατι αλλο εχετε παρατηρησει οταν τραβατε βιντεο HD οτι μετα δεν μπορειτε αν το στειλετε σε καποιον αλλο??? :cry:

καλησπέρα,

μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό branded vodafone αλλά η μετάβαση απο Cosmote σε Vodafone θα έρθει σε μερικές μέρες.

Πιστεύετε πως αν βάλω την υπάρχουσα sim κάρτα του Cosmote να ζητήσει ρυθμίσεις vodafone και να μπερδευτεί και να κολλήσει?

καλησπέρα,

μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό branded vodafone αλλά η μετάβαση απο Cosmote σε Vodafone θα έρθει σε μερικές μέρες.

Πιστεύετε πως αν βάλω την υπάρχουσα sim κάρτα του Cosmote να ζητήσει ρυθμίσεις vodafone και να μπερδευτεί και να κολλήσει?

μπα δε νομιζω... αλλα μην σε παρω και στο λαιμο μου...

αλλα γιατι δεν του κανεις ενα debrand?? ;)

φοβαμαι μην χασω την εγγύηση...

μου είπαν απο το SE service πως επεμβαση στο λογισμικο ισοδυναμεί με παραβίαση της εγγύησης. Οσο απαράδεκτο και αν ακούγεται έτσι μου είπε γνωστος μου που δουλέυει εκεί.

καλησπέρα,

και εγω ημουν Cosmote και πηγα vodafone, οταν εβαλα την sim κάρτα της Cosmote ζητησε ρυθμισεις αλλα δεν τις εκανα, οταν εβαλα την sim κάρτα της vodafone μου ξαναζητησε και τοτε εκανα τις ρυθμισεις

FAIRY:ninja:

φοβαμαι μην χασω την εγγύηση...

μου είπαν απο το SE service πως επεμβαση στο λογισμικο ισοδυναμεί με παραβίαση της εγγύησης. Οσο απαράδεκτο και αν ακούγεται έτσι μου είπε γνωστος μου που δουλέυει εκεί.

ναι αλλα η εταιρεια που το αγορασες παυει να το αναγνωριζει

το service ομως οχι νομιζω... :confused:

Καλησπερα, μου στειλανε ενα VIVAZ απο Αγγλια, κλειδωμενο στην ORANGE και με οποιαδηποτε Ελληνικη καρτα εμφανιζει την ενδειξη SIM Lock και ενα κλειδωμενο λουκετο στο Network.

Και βεβαια δε μπορει να χρησιμοποιηθει για καμια χρηση.

Γνωριζει κανεις πως/αν μπορω να το ξεκλειδωσω ?

Ευχαριστω

φωτό πολύ καλές την μέρα, την νύχτα υστερεί λίγο αλλα μην σε επηρεάζει αυτό καθώς τις περισσότερες φωτό τις "βγαζουμε" μέρα

το μονο "ψιλοκακο" που βρίσκω είναι ότι ο ήχος δεν είναι και τόσο δυνατός αλλα με κάποια μελλοντική αναβάθμιση κάτι θα γίνει :superman:

Κατα τη γνωμη μου οι φωτογραφιες τη νυχτα ειναι κακιστες για 8αρα καμερα,γι'αυτο και το αλλαξα με το Satio(Εγω βγαζω τις περισσοτερες φωτογραφιες βραδυ :p).Βεβαια την περισσοτερη ευθυνη τη φερει το LED Flash που ειναι απο τα πιο αδυναμα που εχω δει.

Ο ηχος ειναι πολυ αδυναμος,πολλες φορες δεν το ακουγα να χτυπαει :mad:

Κατα τ'αλλα ειναι αψογο ομως:)

Καλησπερα, μου στειλανε ενα VIVAZ απο Αγγλια, κλειδωμενο στην ORANGE και με οποιαδηποτε Ελληνικη καρτα εμφανιζει την ενδειξη SIM Lock και ενα κλειδωμενο λουκετο στο Network.

Και βεβαια δε μπορει να χρησιμοποιηθει για καμια χρηση.

Γνωριζει κανεις πως/αν μπορω να το ξεκλειδωσω ?

Ευχαριστω

Δοκιμασε να το κανεις debrand με τον τροπο που περιγραφεται στις προηγουμενες σελιδες.Για το tutorial πηγαινε εδω.

Edited by theo_s27

το μόνο πρόβλημα μου είναι η μπαταρία δεν κραταει ούτε 2 μέρες και το χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις 10'-15' την μέρα

και σε σας το ίδιο κραταει η μπαταρία;

του πήρα μια θήκη η οποία είναι σαν δέρμα, όταν μένει στην θήκη για καμιά ώρα η μπαταρία ζεσταίνεται

μήπως ξέρετε γιατί?

έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

H μπαταρία θα πιάσει το μέγιστο της απόδοσής της μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης. Τότε θα μπορείς να βγάλεις σίγουρα συμπεράσματα. Για περισσότερα δες αυτό. :)

και κατι αλλο εχετε παρατηρησει οταν τραβατε βιντεο HD οτι μετα δεν μπορειτε αν το στειλετε σε καποιον αλλο??? :cry:

Λογικό. Το HD είναι τεράστιο σε μέγεθος οπότε δεν μπορεί να σταλεί μέσω του δικτύου. Μέσω bluetooth μπορείς να το στείλεις;

Δεν είναι καθόλου απαράδεκτο. Λογισμικό και hardware πάνε μαζί. Η εταιρεία σου εγγυάται ότι με το συγκέκριμενο και δοκιμασμένο από αυτήν set λογισμικού και υλικού το κινητό σου θα λειτουργεί απρόσκοπτα. Οποιαδήποτε παρέμβαση αλλάζει παραμέτρους με κίνδυνο δυσλειτουργίες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα αυτοκίνητα για παράδειγμα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro