Jump to content

svufer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by svufer

  1. φοβαμαι μην χασω την εγγύηση... μου είπαν απο το SE service πως επεμβαση στο λογισμικο ισοδυναμεί με παραβίαση της εγγύησης. Οσο απαράδεκτο και αν ακούγεται έτσι μου είπε γνωστος μου που δουλέυει εκεί.
  2. καλησπέρα, μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό branded vodafone αλλά η μετάβαση απο Cosmote σε Vodafone θα έρθει σε μερικές μέρες. Πιστεύετε πως αν βάλω την υπάρχουσα sim κάρτα του Cosmote να ζητήσει ρυθμίσεις vodafone και να μπερδευτεί και να κολλήσει?
  3. επειδή ακούω για χάρτες που μπορούν να εγκατασταθούν ώστε να μην χρειάζεται το wifi, μπορεί κάποιος να μου στείλει τις διευθύνσεις όπου υπάρχουν τα προγράμματα αυτά. Επειδή με ειδοποίησαν πως απαγορεύεται η δημόσια εμφάνισή αυτών των link ίσως ενα private message να ήταν αποδεκτό. Δεν μπορώ να δεχτώ πως έχω παραγγείλει κινητό με GPS που δεν έχει χάρτες την στιγμή που οι ανταγωνιστές (π.χ. Νοkia) ενσωματώνουν τα Nokia maps. Καπου βρήκα το Garmin XT αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν είναι κάποια δοκιμασμένη έκδοση και δεν θα ήθελα να εγκαταστήσω κάτι στο κινητό και να τα παίξει στο ξεκίνημά του. Επίσης ψαχνω το NDrive.
  4. Ανακάλυψα χάρτες... δεν ξέρω αν τους έχει δοκιμάσει κανείς, εγώ πάντως επειδή δεν το έχω παραλάβει ακόμα από vodafone δεν έχω πειραματιστεί. Στο blog λενε ότι δουλεύουν άψογα στο vivaz. Οποιος θέλει δοκιμάζει και γράφει τις εμπειρίες του. Οσον αφορά τo service, έμαθα απο άτομα μέσα από Sony Ericsson πως όταν το κινητό γίνει debrand θεωρείται επέμβαση στο λειτουργικό του και χάνει την εγγύηση. Με λίγα λόγια ότι παρουσιάσει ΔΕΝ επισκευάζεται δωρεάν.
  5. Πρόκειται τις επόμενες μέρες να πάρω και εγώ το Vivaz απο Vodafone. Τυχαίνει να είναι και το 1ο μου Toutch Screen κινητό οπότε δεν ξέρω πολλά. Εχοντας διαβάσει τα παραπάνω βλέπω πως μιλάτε για τρόπους να φύγει το μενού της Vodafone και να βγεί το αρχικό. Τι γίνεται όμως με την εγγύηση του κινητού; Μήπως επεμβαίνοντας στο λειτουργικό μετά η αντιπροσωπεία δεν το αναγνωρίζει; Είναι τελικά σημαντική για την λειτουργία του κινητού η επαναφορά του στις ρυθμίσεις πρίν παρέμβει η Vodafone;
×
×
  • Create New...