Bayern7 Δημοσιεύτηκε August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2003 Υπάρχει τρόπος άμα σνδέομαι με ταχύτητα μικρότερη μιας συγκεκριμένης να κάνει redial! Ή να προσπαθεί να συνδεθεί με μία συγκεκριμένη ταχύτητα και πάνω μόνο;; Αν είναι δλδ κάτω από το όριο να ρίχνει τη γραμμή και να ξαναπροσπαθεί... :o Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ έτσι όπως τα έγραψα. :'( Και κάτι άλλο! Το είχα ρωτήσει και στο unwired.gr και είχα πάρει απάντηση την οποία δεν θυμάμαι και ως εκ τούτου (sic) δεν μπορώ να εφαρμόσω... :wacko: Πως θα γίνει όταν ανοίγω το Outlook express να μην ανοίγει και αυτή η παπαριά ο windows messenger; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Για το πρώτο δεν ξέρω. Για το δεύτερο, τρέξε την παρακάτω εντολή: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Στο μενού Εργαλεία---> Επιλογές κάπου υπάρχει η επιλογή (νομίζω στην καρτέλα Γενικά. Αν δε θέλεις να απαλλαγείς από το messenger Start----> Run---->RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove και ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Συγγνώμη δεν το είχα δει(Είχα το παράθυρο του reply ανοιχτό για πολλή ώρα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Start----> Run---->RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Με αυτό γινεται Unistall o messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Υπάρχει τρόπος άμα σνδέομαι με ταχύτητα μικρότερη μιας συγκεκριμένης να κάνει redial! Ή να προσπαθεί να συνδεθεί με μία συγκεκριμένη ταχύτητα και πάνω μόνο;; Αν είναι δλδ κάτω από το όριο να ρίχνει τη γραμμή και να ξαναπροσπαθεί... :o ... Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρεώνεσαι πολλές αποτυχημένες κλήσεις; Εαν έχεις συχνά προβλήματα με χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης, μια λύση θα ήταν να βάλεις ISDN. Εκεί με την PSTN συνδρομή θα συνδέεσαι σίγουρα πάνω από 45.000bps (μέχρι 52.000bps). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser Στο μενού Εργαλεία---> Επιλογές κάπου υπάρχει η επιλογή (νομίζω στην καρτέλα Γενικά. Eκεί υπάρχει η επιλογή να μην κάνει log on ο Messenger, όχι να μην ανοίγει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρεώνεσαι πολλές αποτυχημένες κλήσεις; Εαν έχεις συχνά προβλήματα με χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης, μια λύση θα ήταν να βάλεις ISDN. Εκεί με την PSTN συνδρομή θα συνδέεσαι σίγουρα πάνω από 45.000bps (μέχρι 52.000bps). ;) Το θέλω για όταν πάω στο πατρικό μου που πληρώνουν οι γονείς μου οπότε nο prob! Tώρα να τους πείσω να βάλουν ISDN για ενα μήνα το χρόνο συνολικά που πάω εκεί (δεν μένω μαζί τους) είναι λίγο δύσκολο, είναι και λίγο μαλωμένοι με την τεχνολογία, το θεωρούν τζάμπα λεφτά και εδώ που τα λέμε δεν τους χρειάζεται κιόλας... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Για τον MSN υπάρχει επιλογή Tools -> Options και στο General ξετσέκαρε την επιλογή Automaticaly log in to windows messanger Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον valerio Για τον MSN υπάρχει επιλογή Tools -> Options και στο General ξετσέκαρε την επιλογή Automaticaly log in to windows messanger Αυτό απλά δεν κάνει login στον messenger! Eγώ θέλω να μην τρέχει μόλις ανοίγω το Outlook express.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Ε τότε τρέξε την εντολή που σου είπαμε για να γίνει uninstall. Έτσι κι αλλιώς άχρηστος είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Ε τότε τρέξε την εντολή που σου είπαμε για να γίνει uninstall. Έτσι κι αλλιώς άχρηστος είναι. Όχι το χρησιμοποιώ που και που! :rolleyes: Αλλά αρκετά σπανιότερα απότι το outlook και μου σπάει τα νεύρα που πετάγεται συνέχεια, ανοίγει και πιο αργά το Outlook... :blink: H λύση ήταν κάποιο κλειδί στη registry (ο ng78 μου την είχε δώσει αν θυμάμαι καλά, που εισαι ρε παλικάρι;;; :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Παντως για το θεμα που ζητηταμε νομιζω οτι το dial-up των Windows δεν μπορει να το κανει (εδω δεν καταλαβαινει ποτε να σηκωσει δευτερο καναλι στην ISDN με BoD). Υπαρχει το Ras Professional καπως ετσι πρεπει να λεγεται που κανει για αυτη τη δουλεια. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 H λύση ήταν κάποιο κλειδί στη registry (ο ng78 μου την είχε δώσει αν θυμάμαι καλά, που εισαι ρε παλικάρι;;; :p ). Παρών :p Για να μην ανοίγει ο Messenger μαζί με το Outlook Express δεν θέλει πείραγμα το μητρώο. Στο Outlook Express ανοίγεις το Tools->Preferences και απενεργοποιείς το: "Automatic Connection to: Windows Messenger" Αυτό που θέλει επέμβαση στο μητρώο είναι για να μην πετάγεται ο Messenger κάθε φορά που μπαίνεις στο site του Hotmail. Τότε πηγαίνεις στο μητρώο, στο κλειδί: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{FB7199AB-79BF-11d2-8D94-0000F875C541}\InProcServer32 κάνεις διπλό κλικ στο αριστερό panel στο "default value" και διαγράφεις όλη την τιμή που έχει (C:\Program Files\κλπ κλπ). :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Thanx... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Όσον αφορά την ταχύτητα σύνδεσης, γιατί θέλεις να πέφτει η γραμμή; Ούτως ή άλλως όλα τα σύγχρονα modem έχουν follow up και follow down, δηλαδή ανεβάζουν την ταχύτητα όταν το επιτρέψει η ποιότητα της γραμμής και τη ρίχνουν άν χειροτερεύει. Οπότε η αρχική ταχύτητα σύνδεσης είναι ενδεικτική μεν αλλά δεν παραμένει σταθερή. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον valerio Όσον αφορά την ταχύτητα σύνδεσης, γιατί θέλεις να πέφτει η γραμμή; Ούτως ή άλλως όλα τα σύγχρονα modem έχουν follow up και follow down, δηλαδή ανεβάζουν την ταχύτητα όταν το επιτρέψει η ποιότητα της γραμμής και τη ρίχνουν άν χειροτερεύει. Οπότε η αρχική ταχύτητα σύνδεσης είναι ενδεικτική μεν αλλά δεν παραμένει σταθερή. Xμ δεν το ήξερα αυτό... :o Το θέμα είναι αν ισχύει για το δικό μου το μοδεμ (ένα HSP56Micromodem τησ PCtel για την πούτσα τελείως... :'( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Xμ δεν το ήξερα αυτό... :o Το θέμα είναι αν ισχύει για το δικό μου το μοδεμ (ένα HSP56Micromodem τησ PCtel για την πούτσα τελείως... :'( ) Ας μην εκχυδαΐζουμε την συζήτηση... Ναι, το modem σου μπορεί να πιάνει υψηλές ταχύτητες ακόμα κι αν η αρχική ταχύτητα είναι μικρή, αρκεί να συνδεθεί με το πρωτόκολλο v.90 και όχι v.34. Ψάξε στο manual του modem να βρεις με ποιά εντολή κάνεις force το v.90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 ΔΕν βλέπω να λέει τίποτα τέτοιο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Υπάρχει τρόπος άμα σνδέομαι με ταχύτητα μικρότερη μιας συγκεκριμένης να κάνει redial! Ή να προσπαθεί να συνδεθεί με μία συγκεκριμένη ταχύτητα και πάνω μόνο;; Αν είναι δλδ κάτω από το όριο να ρίχνει τη γραμμή και να ξαναπροσπαθεί... :o Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ έτσι όπως τα έγραψα. :'( Δοκίμασε αυτό εδώ Παράθεση Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 Ευχαριστώ όλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts