thief Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 O trelosgeo πρέπει να μιλάει για εφαρμογές blackberry τύπου facebook κλπ, οι οποίες όντως δε λειτουργούν αν δε δει service books το τηλέφωνο. Γενικότερη πρόσβαση θα έχει το τηλέφωνο μέσω wifi, απλά όχι σε τέτοιες εφαρμογές. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyrafofagos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 αυτο οντως ισχυει, facebook twitter google maps κτλ δε μπορουσα να χρησιμοποιησω, αλλα σελιδες και βιντεο εβλεπα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhshs Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Καλημερασας αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε λιο με το καινουριο μπλακμπερι που πειρα ειανι το 8520 για τιν ακριβια ειαν τισ αδερφη σ μου....αλλα εχω ενα προβληματακι δεν μπορω να καταλβα πωσ λιτουργει το ασυρματο (wi fi) εννο το ανοιγω και συνδεετε κανονικα δεν ανοιγει σελιδεσ αι ολα τα σχετικα μπορειετε να με βοη8ησετε??? ευχαριστω προκαταβολικα!!! Πας στις ρυθμίσεις του Browser και επιλέγεις hotspot browser. και γω αυτο εκανα αλλα παλι δεν φορτονει σελιδες!!!! εννοω ιντερνετ εχω στο σπιτι λειτουργει κανονικα!!! παιζει καποιο αλλο προβλημα?? Edited February 16, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7 iphone 5 16gb black zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhshs Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 καλημερα σας παιδια ειμαι καινουριοσ στο χωρο του blackberry ειανι το πρωτο που εχω παρει μεχρι τωρα ολα καλα αλλα εχω ενα προβληματακι δεν μπενει ιντερντ εννω κανει συνδεση με το ασυρματο δυκτι οτου σπιτιου μου ο μπρουζερ δεν ανοιγει τισ σελιδεσ μυ βγαζει μνμ οτι δεν εχει ιντερντ!!! ξερει κανεισ κτ γιαυτο??? σας ευχριστω για τιν κατανοησει!!!!!! Παράθεση win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7 iphone 5 16gb black zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 ΒΒ9000 μέχρι και χθές όλα ρολόι με το Wifi, σήμερα ξαφνικά το εικονίδιο παραμένει γκρί. Το παράξενο βέβαια είναι με το blackberry protect που το έχω ρυθμίσει για back up μόνο μέσω wifi κάνει κανονικά back up! παρά το γεγονός ότι το εικονίδιο του wifi είναι γκρι αχνό. Στα wifi options Active Connections πάνω πάνω εμφανίζεται κανονικά το όνομα του δικτύου μου και στα saved wifi profiles εμαφανίζεται το όνομα δίπλα με παύλα αλλά με πράσινο εικονίδιο της κεραίας. Στα wifi tool τώρα: BLACKBERRY INSFRACTURE Connecting .......... X Autheticating Router.... / Autheticating Server... / Είναι κανείς ενήμερος πάνω στο παραπάνω θέμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Συνηθως κατι τετοια θεματα λυνονται με battery pull, κλεισιμο- ανοιγμα του router, σβησιμο του wi-fi connection απο το bb και ξαναδημιουργια Ειτε ενα απο ολα, ειτε ολα μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ευχαριστώ. Όλα τα παραπάνω έχουν γίνει. Σίγουρα παίζει πρόβλημα με το router. Σε άλλα ασύρματα δουλεύει κανονικά αργεί βέβαια να συνδεθεί. Σίγουρα παίζουν κα ρόλο οι "ασθένειες" της έκδοσης 5. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 asterios_d σε παρακαλώ να γράφεις στα Ελληνικά γιατί τα greeklish απαγορεύονται στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Το θέμα με το wifi δείχνει να με κυνηγάει και μετά την αλλαγή συσκευής ββ όπως και λειτουργικού. Τρέχω OS 6 σε 9780 την τελευταία (.600). Παρατήρησα όταν επιλέγω να συνδεθώ μέσω wifi ότι παρόλο που το σήμα του wifi είναι λευκό όχι αχνό, στην home screen εμφανίζεται κανονικά το όνομα της σύνδεσης και όταν πάω service status στην ενότητα "Blackberry Internet Service" δείχνει mobile network ! Μέτα απο κάποια ώρα γυρνάει στην ένδειξη wifi για BIS και BES. Καμιά ιδέα? Να υποθέσω αργεί απλά να εμφανιστεί στο service status?. Επίσης είναι εμφανές ότι είναι η BIS συνδεδεμένη με wifi όταν το σήμα του wifi είναι διπλα με το σήμα του βατόμουρου. Στην περίπτωση παραπάνω που αναφέρω ότι παρόλο που όλα δείχνουν ok με το wifi (λευκό σήμα wifi και το όνομα της σύνδεσης) όταν δεν είναι συνδεδεμένο με BIS τότε το σήμα του wifi με του βατόμουρου δεν είναι δίπλα δίπλα. Πιστεύω να μην σας κούρασα. Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά. Edited September 12, 2011 by jopilot διόρθωση Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Γεια σας. θελω να ρωτησω το εξης.. εχω το bb curve 9360 εχω ενεργοποιησει τις υπηρεσιες κανονικα.. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχω κλεισει τα δεδομενα και ανοιξω μονο το wifi ( μου βγαζει το σηματακι bb διπλα απο το wifi ) χρεψνονται δεδομενα ή λειτουργει μονο μεσω wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 ακομα και να εχεις ανοιχτο το data και μπαινεις απο το wifi παλι δεν σε χρεωνει τιποτα.ειναι απο τις παρεξενιες του bb.να σε ρωτησω απο που το πηρες τιμη κτλ.και αν σε βολεψε το πληκτρολογιο.αν θελεις στειλε Pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδια κατι αλλο. .γιατι δεν μπορω να μπω στο app world μονο με το wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παιδια κατι αλλο. .γιατι δεν μπορω να μπω στο app world μονο με το wifi ? Πηγαινε στο http://www.blackberry.com/appworld απο τον browser του κινητου σου και κατεβασε τη τελευταια εκδοση του app world που βγηκε πριν 2 ημερες. Αυτη η εκδοση δουλευει και μονο με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.. να εισαι καλα. . ! Καλη σου μερα.. Να κανω μια ερωτηση ακομα.. γιατι οταν κατεβαζω κατι.. το παει kb - kb και οχι 200-300 μαζι ? ειτε με wifi ειτε με data .... ( wifi τουλαχιστον εχω καλη συνδεση και σε android κινητο τα πηγενε μαζικα... Edited December 21, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Να κανω μια ερωτηση ακομα.. γιατι οταν κατεβαζω κατι.. το παει kb - kb και οχι 200-300 μαζι ? ειτε με wifi ειτε με data .... ( wifi τουλαχιστον εχω καλη συνδεση και σε android κινητο τα πηγενε μαζικα... Απλως υποθετω οτι oι servers της RIM ειναι ρυθμισμενοι να μην δινουν μεγαλο bandwidth στο download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 α δηλαδη σε ολους ετσι ειναι ? δεν το εχω μονο εγω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 απο wifi παντως εμενα ηταν λιγο πιο γρηγορο απ οτι μονο απο 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Ειμαι ενα τσακ πριν αγορασω το πρωτο μου bb (δεν εχω καταληξει σε συσκευη ακομα) και επειδη εχω διαβασει στο φορουμ για υπερογκες χρεωσεις θελω να ξεκαθαρισω 2-3 πραγματακια: 1. παω cosmote και ζηταω να ενεργοποιησουν BIS και να απενεργοποιησουν WAP, σωστα; για το WAP πώς θα ειμαι σιγουρη οτι το απενεργοποιησαν; πρεπει να κανω κι εγω καποια ρυθμιση απο τη συσκευη; 2. οταν θα ειμαι καπου με wifi πώς το ενεργοποιω βημα-βημα; και οταν φυγω απο εκει τι πρεπει να κανω; 3. με wifi μπορω να μπαινω youtube και google maps χωρις να παθω εγκεφαλικο την 1η του μηνα; ευχαριστω Edited March 28, 2012 by ostria19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos77vmax Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση κι από εμένα... Μπήκα πρόσφατα στην οικογένεια της blackberry με το 9360. Προς το παρόν όλα βαίνουν και είμαι ενθουσιασμένος με το κινητό αλλά και με την BIS. Το θέμα όμως με το wifi δεν το κατάλαβα. Τι θα πρέπει να κάνω στη συγκεκριμένη συσκευή ώστε να συγχρονίσω τον browser με το wifi αντί για την υπηρεσία blackberry και πως το κάνω από το συγκεκριμένο μοντέλο, γιατί όσο κι αν έψαξα μέσα στο τηλέφωνο δεν το βρήκα. Και κάτι ακόμη άσχετο, γιατί το ρημάδι το network traffic control δεν δουλεύει? Το εγκατέστησα, το εγκατέστησα, το ξαναεγκατέστησα και πάλι τίποτα. Ευχαριστώ Όλα βαίνουν καλώς εννοώ, και όσον αφορά το network traffic control το εγκατέστησα, το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα..... Edited March 29, 2012 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts