Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι ρε ξεκολλατε χιτλερακια.Ελεος να λετε την γνωμη σας αλλα συνεχως λετε εμπαθειες και κακιες γιαυτο ξου.

alfisti147-Για την 156 συμφωνω η παλια ηταν πιο ισσοροπημενη αλλα εχω δει και τη νεα σε μαυρο μεταλλικο χρωμα και με τη νεα 17αρα ζαντα και επαθα την πλακα μου.Οσο για την 166 την ισσοπεδωσες.Η νεα 166 ειναι πολυ πιο ομορφη και απο κοντα και σε φωτογραφιες.

Οσο για την GT την εχεις δει απο κοντα και λες οτι δεν της παει το κοκκινο χρωμα η σχηματισες γνωμη απο τις φωτογραφιες γιατι εκτος των αλλων η GT ειναι ενα αυτοκινητο που χανει πολυ σε ομορφια απο φωτογραφιες απο οτι στην πραγματικοτητα.Παντως οσους ξενους εχω ρωτησει ολοι μου εχουν πει οτι της παει περισσοτερο το κοκκινο και μετα το μαυρο.Λοιπον τρεξτε στις αντιπροσωπειες να μου πειτε την γνωμη σας για το κοκκινο χρωμα και για πια ζαντα τις παει περισσοτερο.Η 17ΑΡΑ ακτινωτη η η νεα 17αρα με τους κυκλους?Σας παρακαλω :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (14 Μάρ. 2004 , 14:19)

Ναι ρε ξεκολλατε χιτλερακια.Ελεος να λετε την γνωμη σας αλλα συνεχως λετε εμπαθειες και κακιες γιαυτο ξου.

για χαλαρωσε λιγο.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (14 Μάρ. 2004 , 11:20)

Το αυτοκινητο φωναζει απο μακρια οσο κανενα αλλο¨-ειμαι αλφα ειμαι αλφα...

Τωρα αυτο καλο ειναι?? :confused:

Παντως δεν μπορω να πω! Ειδα σημερα την Gt και μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η σχεδιαση της. :o Αν αναλογη ειναι και η αξιοπιστια τοτε θα πουλησει...! :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (14 Μάρ. 2004 , 15:15)

Τωρα αυτο καλο ειναι?? :confused:

Εσυ τι λες...? :o

Ειναι κακο σε μια εποχη που ολα τα σχειδα εχουν γινει ενα αθλιο συνοθύλευμα αντιγραφων,ειναι καο μια εταιρεία να διατηρεί την σχεδιατικη και οχι μονο ταυτότητα της...?

Ειναι αυτο που λέμε....pure, genuine . . .

:) :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Zer0cooL24 (12 Μάρ. 2004 , 00:35)

Μηπως αυτος χτυπησε το μπροστινο μερος του αυτοκινητου κι εσενα σε βρηκε απο πισω στον προφυλακτηρα?? :p

Μη θυμωσεις προσωπικα...Ξερεις πως μ αρεσει να την λεω στους alfisti...! :cool:

Σε πειραξε το χιτλερακι.Μη θυμωσεις προσωπικα...Ξερεις πως μ αρεσει να την λεω στις μπεμπες...! :cool:

Καλο ειναι να λες την γνωμη σου αλλα εδω ειναι 147 οχι Alfa vs bmw κατι που το εχουμε εξαντλησει σε αλλα topic.Μιλας λες και εχεις τρακαρει με 147.Δεν ξερω τι λες αλλα εγω στα δελτια των ειδησεων μονο toyota μπεμπες και ford βλεπω συνηθως στα ατυχηματα.Και εσυ τωρα μου λες φαντασου τι θα γινει αμα τρακαρεις με 147.Δεν μας ενδιαφερουν τα αστερια.Με αυτα ασχολουνται μονο οι στρατηγοι.

Αλλο να την λες, να πειραζεις καποιον και αλλο να τον χαρακτηριζεις...

Το Alfa vs bmw αλλος το αρχισε...Αν ειχες την καλοσυνη να διαβαζεις ολα τα ποστ και πιο προσεκτικα θα το παρατηρουσες!

Πωπω ρε σεις μιλατε με τοση γνωση και εμπειρια που πρεπει να χετε τρακαρει ολοι τουλαχιστο απο μια φορα με Alfa Romeo!

sakiss : Δεν ξερω τι λες αλλα εγω στα δελτια των ειδησεων μονο toyota μπεμπες και ford βλεπω συνηθως στα ατυχηματα.

Eκανες στατιστικη μελετη στα δελτια ειδησεων?Ακου ω πραματα που τα λενε μονο παιδια του νηπιαγωγιου εδω μεσα ΕΛΕΟΣ!

Επιχειρηματα 0 ,εχω δει το ταδε εχω ακουσει το αλλο.

Mythozz σε εκτιμω αφανταστα αλλα μονος σου λες οτι το τρακαρισμα ισα που το αντιληφθηκες,πως λοιπον λες οτι ηταν γερο τρακαρισμα και το αμαξι σου δεν επαθε τιποτα?Εκτος αν εννοεις οτι το Opel ηταν χαρτινο και απορροφησε ολη τη συγκρουση.

Οσο για Γερμανοφιλους χιτλερακια κλπ αν μου αποδιδετε αυτο το χαρακτηρισμο τι ναπω....μαλλον αλλα γραφω κι αλλα διαβαζετε.....οσο για το αυτοκινητο στην υπογραφη μου ειναι κατασκευασμενο στην Αγγλια....... :P

Re seis... wpwpwpw.... den eiste gia kouventa re palikaria... O enas piastike kai psaxnei na vrei poios ksekinise to VS... (alitheia poios to ksekinise?), o allos leei entelws xaza xitlerakia ton allo, o allos den vlepei ta smilies, o allos kanei etymologia sta grafomena gia na ksezoumisei tin akrivi taxytita pou me xtypise to Vectra... :nut:

Egw nomiza oti afora tin Alfa 147 to sygkekrimeno thread, kai ANTE kai kanena paremferes montelo opws tin GT klp. Sto VS pou anekypse eipa ti gnwmi mou kai teleiwse. Etsi nomizw ginetai sta VS. Xwris tsakwmous kai pareksigiseis.. Aposyromai apo ti syzitisi, giati den exw kati allo na sas prosferw, oute i syzitisi se emena... Byez.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone (15 Μάρ. 2004 , 02:25)

Πωπω ρε σεις μιλατε με τοση γνωση και εμπειρια που πρεπει να χετε τρακαρει ολοι τουλαχιστο απο μια φορα με Alfa Romeo!

Eπειδή όμως κι εσύ δεν ξέρεις τι εμπειρία έχουμε, κράτα μια πισινή για να μην βγεις αστείος στο τέλος. ;)

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Εχει φτιάξει καθόλου τα μοτέρ της η Alpha ή μετά από 5-6 χρονάκια θα καίνε το λάδι της πατάτας;;;

Κρίμα τόσο όμορφα αμάξια με τόσο 'ευαίσθητα' μοτέρ...

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Manospalin (15 Μάρ. 2004 , 20:39)

Εχει φτιάξει καθόλου τα μοτέρ της η Alpha ή μετά από 5-6 χρονάκια θα καίνε το λάδι της πατάτας;;;

Κρίμα τόσο όμορφα αμάξια με τόσο 'ευαίσθητα' μοτέρ...

"Σχιστοματη" ειναι Αlfa..!! :!:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εντάξει ρε μακαρονά, ένα λαθάκι κάναμε!!!! Τα γιαπονέζικα άλογα φταίνε που τρέχουν γρήγορα!!!!

Στην ερώτησή μου;;;

Πραγματικά δεν ξέρω και ρωτάω γιατί απο deesign λένε πάρα πολλά.

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (15 Μάρ. 2004 , 20:51)

Γαλατης παρακαλω!

Δηλαδή;;;

Γιατί δεν τα πάω καλά με τις δυτικο-κεντρικές περιοχές... :cool:

Japan rulesss :cool: :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tupac (22 Μάρ. 2004 , 15:14)

Oxi kai oute thelo!

Εμ πως να θες αφου μου παραγγειλες την Τi αλλα της ΒΜW.. :whistle: :D :lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (22 Μάρ. 2004 , 18:13)

Εμ πως να θες αφου μου παραγγειλες την Τi αλλα της ΒΜW.. :whistle: :D :lol:

Σωστός ο elteo!!!!! :D ;)

2pac forever

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (22 Μάρ. 2004 , 16:47)

an einai na paris to 2.000 cc pane parto tora prin allaksi o kinitiras kai baloun ton JTs

Oxi re o TWIN SPARK ειναι ψωφιος σε σχεση με τον neo JTS.Δεν με ενδιαφερει ο ηχος προτιμω την δυναμη του jts.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (22 Μάρ. 2004 , 22:55)

Oxi re o TWIN SPARK ειναι ψωφιος σε σχεση με τον neo JTS.

Min vazeis kai to xeri sou sti fotia gi' auto. ;)

Alfa Romeo - La cosa piu bella