Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφήστε τα παιδιά...

Έκανε ο ξάδερφός μου την Ti του μετατροπή σε GTA (από εκεί παίρνω το σαλόνι της Ti) και την πήρα... Τι να λέμε τώρα. 1η στα 60, 2α στα 120+, 3η στα 170 και άντε γεια. Ξεκίνημα με 2α απλώς αφήνοντας το γκάζι. Να μη μιλήσω για κράτημα του αυτοκινήτου με 6η και 1.500 σαλ και από εκεί άνοιγμα μέχρι τα 220 για πλάκα, γραμμικότατα, χωρίς κρεμάσματα, χωρίς δισταγμούς!

Άλλο πράμα τα 6κύλινδρα ρε παιδιά, ένα επίπεδο πάνω!

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

λες η 2,2 που παραγγηλα να ειναι ετσι?

http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Αφήστε τα παιδιά...

Έκανε ο ξάδερφός μου την Ti του μετατροπή σε GTA (από εκεί παίρνω το σαλόνι της Ti) και την πήρα... Τι να λέμε τώρα. 1η στα 60, 2α στα 120+, 3η στα 170 και άντε γεια. Ξεκίνημα με 2α απλώς αφήνοντας το γκάζι. Να μη μιλήσω για κράτημα του αυτοκινήτου με 6η και 1.500 σαλ και από εκεί άνοιγμα μέχρι τα 220 για πλάκα, γραμμικότατα, χωρίς κρεμάσματα, χωρίς δισταγμούς!

Άλλο πράμα τα 6κύλινδρα ρε παιδιά, ένα επίπεδο πάνω!

O μηχανικος μου ετοιμαζει και αυτος ρεπλικα Gta (απο 156 1.600cc) και με προγραμμα απο Autodelta θα αποδιδει 300hp.

ΣΑΚΗ απο 1600 κ. 300 αλογα?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Οχι..Θα βαλει τον 3.200 στην 156 :) Ετσι θελαμε να κανουμε κι εμεις..Να βαλουμε στη δικη μας τροπετο απο 2.500.Το εχει κανει ενας μηχανικος εδω και το αμαξι εκτος απο ΤΕΛΕΙΟ ηχο εχει και πολυ γκαζι ;)

Αντε σε ενα χρονο περιπου απο τωρα αν δεν παρω S3 η 156 θα γινει δικη μου :)

Πάντως και εγώ για 2.5 V6 ετοιμάζομαι. Αν και σήμερα ήμουν πάλι με τον ξαδερφό μου, με την GTA του και πραγματικά είναι άλλο πράμα... Απλά και το τροπέτο της GTA έχει την διπλή τιμή από ότι αυτό της 2.5 ... :( Από την άλλη θα μου πεις, άλλα τα 250 ΗΡ και άλλα τα 192...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ε ναι! ;) Εμας μας ειπε αυτος ο μηχανικος με την 2.5 να του δωσουμε τη δικη μας και 5000€ και μας τι δινει.Αλλα δεν ειναι περασμενη στα χαρτια 2.5 (ειναι 1.6 :p ) και φοβαμαστε μην εχουμε τιποτα μπλεξιματα.Ο ηχος της GTA Κωστα πως ειναι? ;)

Οχι..Θα βαλει τον 3.200 στην 156 :) Ετσι θελαμε να κανουμε κι εμεις..Να βαλουμε στη δικη μας τροπετο απο 2.500.Το εχει κανει ενας μηχανικος εδω και το αμαξι εκτος απο ΤΕΛΕΙΟ ηχο εχει και πολυ γκαζι ;)

Αντε σε ενα χρονο περιπου απο τωρα αν δεν παρω S3 η 156 θα γινει δικη μου :)

Επισης θα αλλαχτουν αναρτησεις,φτερα κρεμαγιερα,σαλονι...κτλ.

Mετα τον 2.2JTS second step με 200hp που αναμενεται το 2007,η second step εκδοση του 3.2JTS θα αποδιδει 290hp χωρις Multiair και θα παρουσιαστει στην 149/159/Brera/Spider my2008.

Οι αναβαθμισεις συνοπτικα.

1.9JTS 160hp/6500rpm--> 170hp/6500rpm

2.2JTS 185hp/6500rpm--> 200hp/6500rpm

3.2JTS 260hp/6200rpm--> 290hp/6500rpm

+

2.2JTB (Turbo με στοιχειομετρικο αμεσο ψεκασμο) 240hp

Ο ηχος της GTA Κωστα πως ειναι? ;)

Gregori.... απλά δεν ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

Να τονίσω ότι του ξάδεφού μου το αμάξι είναι GTA, μετατροπή μεν, αλλά εντελώς μαμά, εννοώ ότι δεν έχει πειραχθεί εξάτμιση, φίλτρο, καταλύτης κλπ.

Ε, ακόμα και έτσι, ο ήχος είναι απίσυτευτος. Γλυκό, μπάσο γουργουρητό στις χαμηλές (μέχρι 3.000 σαλ) που γίνεται ουρλιαχτό από τους 6 κυλίνδρους στις ψηλές. Παιδιά, πρέπει να το ακούσετε για να το καταλάβετε...

Οποιος περνουσε σημερα απο την παραλιακη (στην Αθηνα) κατα τις 14.30 θα ειδε μια κουκλα να διασχιζει το δρομο... Κοκκινη με ιταλικες πινακιδες, η πρωτη που βλεπω στο δρομο live, just perfect! Πηγαιναμε διπλα διπλα αρκετη ωρα και μου δωθηκε η ευκαιρια να την χαζεψω, βλακεια μου που δεν εβγαλα φωτογραφια... Γενικοτερα δεν εντυπωσιαζομαι απο αυτοκινητα, την 147 και το brera ομως τα εχω μεσα στην καρδια μου!!!!!!!

Οποιος περνουσε σημερα απο την παραλιακη (στην Αθηνα) κατα τις 14.30 θα ειδε μια κουκλα να διασχιζει το δρομο... Κοκκινη με ιταλικες πινακιδες, η πρωτη που βλεπω στο δρομο live, just perfect! Πηγαιναμε διπλα διπλα αρκετη ωρα και μου δωθηκε η ευκαιρια να την χαζεψω, βλακεια μου που δεν εβγαλα φωτογραφια... Γενικοτερα δεν εντυπωσιαζομαι απο αυτοκινητα, την 147 και το brera ομως τα εχω μεσα στην καρδια μου!!!!!!!

Mipos autin eides?:p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/517902/IMG_0983.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/517903/IMG_0987.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/517905/IMG_0988.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/517906/IMG_0989.jpg

Ρε Σάκη επειδή έχω κι εγώ συνεργείο, μήπως θα μπορούσες να έρθεις κι απο εμένα να τραβήξεις καμιά φωτογραφεία; Πόσο τον χρεώνεις τον κο. Νίκο για τη διαφήμιση;

Ρε Σάκη επειδή έχω κι εγώ συνεργείο, μήπως θα μπορούσες να έρθεις κι απο εμένα να τραβήξεις καμιά φωτογραφεία; Πόσο τον χρεώνεις τον κο. Νίκο για τη διαφήμιση;

Απ' όσο ξέρω είναι αρκετά φθηνός. Μια βόλτα με brera και τον έκανες αλοιφή το Σάκη! :D

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Απ' όσο ξέρω είναι αρκετά φθηνός. Μια βόλτα με brera και τον έκανες αλοιφή το Σάκη! :D

Εάν είναι έτσι, να πληρώσω κι εγώ ρε αδερφέ. Πότε να κανονίσουμε για τη βολτούλα;

τον ΣΑΚΗ θα τον παω εγω βολτα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Εάν είναι έτσι, να πληρώσω κι εγώ ρε αδερφέ. Πότε να κανονίσουμε για τη βολτούλα;

Κανόνισε την με μένα και θα σου κάνω καλύτερη διαφήμιση. :D

Κανόνισε την με μένα και θα σου κάνω καλύτερη διαφήμιση. :D

Όποτε είναι να κατέβεις Πάτρα, πές μου και θα κανονιστεί χωρίς πλάκα και χωρίς διαφήμιση.

Jeremy Clarkson 159-It is an absolute gem.

-You're dead meat, top gun (Bmw E90)

-But do not pretend the 159 isn't there next time you want a mid-range four-door saloon because that would be a mistake. A bad one. First of all, it is exactly one million times better looking than a BMW 3-series. And with those triple headlamps, and perfect proportions, at least half a million times better looking than any rivals from Audi, Mercedes or Jaguar.

-But it doesn't. A 159 Lusso, which is the luxury version, is £22,395. That's about what BMW charges for a 320i SE,but Alfa gives you far more equipment as standard and lots more power as well.

-Inside, it’s even better. The driving position is spot on, the dials look like they’ve come from a Swiss watch and the quality of the leather, especially if you have it in red, gives the impression that it costs Rolls-Royce money.

-That accolade goes to the steering. It’s fast, sharp, more informative than the internet and more tactile than a freshly carved stone otter.

-Porsche engineered an exhaust rasp into the Boxster at 5000rpm to reward the sporty driver. Alfa hasn't bothered. It just gives you a simple four-cylinder engine that, all on its own, sounds better and better until you're up at 6500 when it sounds like a metallic werewolf.

-The handling is also sweet and yet the ride isn't even slightly uncomfortable.Which means that the 159 drives and feels like no other car in its class.

-This is one of those cars thats demonstrably and appreciably better than any other mid-range four-door family saloon. And unlike any Alfa of the past, you don't have to machete your way through a million inconveniences to find the point.This car does not hide its gold watch up its behind.

-I’ve loved all Alfas. In fact I’ve argued time and again that nobody can be a petrolhead until they’ve owned one. It’s a rite of passage. Think of it as the great sex that leaves you with an embarrassing itch." :lol:

Verdict=A cult classic that should be a blockbuster

http://driving.timesonline.co.uk/article/0,,12529-2101920,00.html

Όποτε είναι να κατέβεις Πάτρα, πές μου και θα κανονιστεί χωρίς πλάκα και χωρίς διαφήμιση.

Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου φίλε μου. Εσύ δεν σκεφτόσουν να πάρεις τη brera; Τελικά το αποφάσισες; ;)

Ρε παιδιά βρήκα μια τρακαρισμένη alfa 147 αλλά δεν είχε αερόσακους. Ξέρετε πόσο θα μου στοιχίσει να τους τοποθετήσω για να δω αν αξίζει να την αγοράσω;

Ευχαριστώ