Jump to content

Sunno A880

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
δυστυχως δεν γραφει 160 χαρακτηρες αλλα σιγουρα ενα sms με 160 χαρακτηρες ειναι υπερβολη,ετσι δεν ειναι?

Γιατί υπερβολή; Τόσα χρόνια έτσι χρησιμοποιούμε τα sms.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 74
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν βγαίνει αυτό το τηλέφωνο με dual sim? Η αν όχι, αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό αλλά με 2 κάρτες?

Guest SMYRNIOSL

εγω το κινητο που πηρα το σθννο α880 εχει μια καρτα αλλα σαν κινητο καλο ειναι και το gps δουλευει αψογα. αυτο ειναι το λινκ

http://www.ricardo.gr/accdb/viewitem.asp?AuctionNr=604786366&ComeFromMyPages=1

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by SMYRNIOSL
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

καλημερα παιδια!το συγκεκριμενο κινητο μου αρεσει πολυ απο την πρωτη μερα που το ειδα το ηθελα.παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα απο την αρχη που το ανοιξε η φιλη μας.ομως απο οτι εχω διαβασει μεχρι στιγμης, το κινητο αν και καλο εχει ενα θεμα με τα μυνηματα σωστα; 1ον δεν γραφει 160 χαρακτηρες αν και ειναι w.m.(περιεργο μου φαινεται μαλλον πρεπει να φταιει η κωδικοποιηση) και 2ον εχει σχετικα αβολο πληκτρολογιο απο την μαμα του.σωστα;φιλε smyrniosl απο το λινκ που μας εδωσες σαν τιμη ειναι καλη αλλα αν δεν μπορεις να γραψεις 160 χαρακτηρες ειναι ενα ζητημα πιστευω.συγνωμη αν σας κουρασα αλλα πιστευω τωρα για καθε αγορα που κανουμε πρεπει να ειμαστε σιγουροι για καποια πραγματα γιατι τα χρηματα εστω για μενα ειναι πολυτιμα και ας ειναι 150 ευρω.ευχαριστω.

• Administrators

Πλέον με την HVGA έκδοση του FingerKeyboard έχεις κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο με 160 ελληνικούς χαρακτήρες σε ένα sms.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312

Modpic.gif

φίλε mixaliskam το κινητο ειναι πολυ καλο και αξιζει μεχρι τελευταιου € !

για 150€ μην το συζητας καθόλου.

όσο για την ακτινοβολία δεν νομίζω να έχει μεγαλύτερη απο το SATIO !

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

• 2 weeks later...
Guest SMYRNIOSL
Start / Settings / System / Clear Storage

ευχαριστω φιλε μου..αλλα τωρα δεν μου ανοιγει η καμερα ανοιγει αλλα ειναι μαυρη οθωνη εμπλεξα!!!!!!

πριν απο μερικες μερες κατεβασα απο ενα site μια καινουργια rom για το Α880.

μετα το φλασάρισμα το κινητο λειτουργουσε σαν συσκευη χωρις ομως να συνδεεται στο gsm!

μετα απο ενα δευτερο φλασάρισμα το κινητο δεν μπουταρε καθολου και απο τοτε ειναι νεκρο!

δεν λειτουργει τιποτα ,ουτε καν αναβει! κατι πηγε λαθος απο οτι φαινεται.

μηπως μπορει κανενας να βοηθησει? υπάρχει στην Αθηνα κανενα μαγαζι που θα μπορουσε να το ξαναζωντανέψει?

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

επιστροφη στην μητερα πατριδα θελει,και εχουμε πει οτι πειραματα με ρομ δεν κανουμε

χμ... λιγο δυσκολο, μου το εστειλαν απο Αυστραλια και μαλλον ειναι καλυτερα να παραγγειλω αλλο παρα να ειμαι στο περιμενε κανα διμηνο!

κατι μου ειπε ενας φιλος μου για ενα μαγαζι στον Πειραια που ειδικευεται σε τετοιου ειδους ζημιες και αν ειναι συμφέρουσα η επισκευη θα το φτιάξω αλλιως παμε για αλλα!

Ξερει κανεις που ειναι αυτο το κινητάδικο?

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

χμ... λιγο δυσκολο, μου το εστειλαν απο Αυστραλια και μαλλον ειναι καλυτερα να παραγγειλω αλλο παρα να ειμαι στο περιμενε κανα διμηνο!

κατι μου ειπε ενας φιλος μου για ενα μαγαζι στον Πειραια που ειδικευεται σε τετοιου ειδους ζημιες και αν ειναι συμφέρουσα η επισκευη θα το φτιάξω αλλιως παμε για αλλα!

Ξερει κανεις που ειναι αυτο το κινητάδικο?

σιγουρα θα αργισει λιγο, αλλα δεν προκειτε να σου κωστησει πανω απο 10 ευρω!!

αν ειναι τοσα λιγα τα χρηματα αυριο κιολας το στελνω για φτιαξιμο!

βρηκα και το μαγαζι στον Πειραια , θα ρωτησω και εκει καλου κακου..

σ'ευχαριστω παντως.

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Μπορώ να κάνω και εγώ μία ερώτηση; Με τον καταλογο στο συγκεκριμένο κινητό τι γίντεται; Και ειδικά με τα Ελληνικά ονόματα όλα δουλεύουν σωστά; Εύρεση και άλλα;

• 2 months later...
Guest SMYRNIOSL
καλησπερα παιδια μηπως εχει δοκιμασει κανεις ποιο αλλο καλωδιο ειναι ιδιο με το sunno a880 γιατι μου χαλασε και δεν μπορω να το φορτισω!!

καλησπερα παιδια μηπως εχει δοκιμασει κανεις ποιο αλλο καλωδιο ειναι ιδιο με το sunno a880 γιατι μου χαλασε και δεν μπορω να το φορτισω!!

Δες παραπάνω το link που έχεις δώσει από τον πωλητή που το πήρες,Λέει ότι έχει ανταλλακτικά αν κάτι χαλάσει...

斯塔夫罗斯 :O

• Administrators

Mini usb θύρα δεν έχει;

Modpic.gif