rch Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Paidia twra me tis prosfores 8a parw kai egw kapoio. Teleutaia exw kolhsei me thn euphoria kai in motion black. Proteinetai tpt se elafru plz. Thx in advance.1 Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Εγω πηρα επιτελους το μεγαλο μπουκαλι της Trezor(λατρεια!) που μου χε τελειωσει εδω και ενα χρονο...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Τί εννοείς? Άλλα είναι τα αρώματα που έχουμε εμείς εδώ? :worry: Δυστυχώς δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούν έξω.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Ε αμα δεν σε θέλει πάει τέλειωσε! Πήγα κι εγώ στα Beauty Shop να πάρω το άρωμα που ήθελα και τελείωνε. Λέω εκπτώσεις έχει (εκεί) θα το πάρω και πιο φθηνά... Είχε εκπτώσεις σε όλα τα αρώματα εκτός... από αυτό που ήθελα. Το CHANEL ALLURE HOMME SPORT. Τι γκαντεμιά! Τέλος πάντων το παίρνω και φεύγω... Και η ερώτησή μου είναι: υπάρχουν κι άλλα αρώματα που δεν έχουν έκπτωση; Έχετε δει και κανένα άλλο; Ας πούμε μόνο τα CHANEL δεν έχουν έκπτωση; (ξέχασα να το ρωτήσω κι εγώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Ε αμα δεν σε θέλει πάει τέλειωσε! Πήγα κι εγώ στα Beauty Shop να πάρω το άρωμα που ήθελα και τελείωνε. Λέω εκπτώσεις έχει (εκεί) θα το πάρω και πιο φθηνά... Είχε εκπτώσεις σε όλα τα αρώματα εκτός... από αυτό που ήθελα. Το CHANEL ALLURE HOMME SPORT. Τι γκαντεμιά! Τέλος πάντων το παίρνω και φεύγω... Και η ερώτησή μου είναι: υπάρχουν κι άλλα αρώματα που δεν έχουν έκπτωση; Έχετε δει και κανένα άλλο; Ας πούμε μόνο τα CHANEL δεν έχουν έκπτωση; (ξέχασα να το ρωτήσω κι εγώ). Πολλες φορες απο τις εκπτωσεις "απεχουν" μερικες μαρκες, π.χ. Chanel πολυ συχνα και Dior νομιζω. Αλλα δεν ειναι στανταρ αυτο, οποτε πρεπει να ρωτησεις στο καταστημα εκεινη την στιγμη.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μέχρι σήμερα ίσχυε ε; Και στο Hondos μέχρι σήμερα ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Μέχρι σήμερα ίσχυε ε; Και στο Hondos μέχρι σήμερα ήταν; Δεν ξερω, αλλα συνηθως λενε "μεχρι σημερα" αλλα κραταει κι αλλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 δεν απαντησε καποιος σε αυτο.. η τιμη ειναι 25% κατω σε καθε προιον ανεξαρτητως ποσοτητας?(δηλαδη ολα τα ml?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskrekos Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ena einai to aroma armani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Kapoio kalo e-shop apo ellada gia na kanoume kamia agora kserei kapoios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 check this ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 jadore λατρεμενοοοοοοο http://www.idee-k.com/historiart/dossier/jadore.jpg Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 jadore λατρεμενοοοοοοο Ειναι αρκετα "γλυκο" για τα γουστα μου αλλα το 'χω και το φοραω συχνα...Για γλυκο ειναι πολυ καλο!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 οτι πρεπει για δωρακι,θα παω να το δω την δευτερα στον hondos. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 All time classic το white musk απο το Body Shop και το νεο unisex του Jean Paul Gaultier και η Dolce Vita απο Dior ... αρκετα διακριτηκες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 jadore λατρεμενοοοοοοο http://www.idee-k.com/historiart/dossier/jadore.jpg ΟΝΤΩΣ!!!!!!!!! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΩΜΑ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 to thewrw apo ta korifaia andrika arwmata.... http://image.kansai.com/kdc/19679/AhwPw0Xf_home.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 All time classic το white musk απο το Body Shop και το νεο unisex του Jean Paul Gaultier και η Dolce Vita απο Dior ... αρκετα διακριτηκες :) το white musk οντως ειναι τελειο:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Paidia twra me tis prosfores 8a parw kai egw kapoio. Teleutaia exw kolhsei me thn euphoria kai in motion black. Proteinetai tpt se elafru plz. Thx in advance.1 Aqua του Bulgari. Την έκανα δώρο στον αδερφό μου και ξετρελάθηκε. :rolleyes: to thewrw apo ta korifaia andrika arwmata.... http://image.kansai.com/kdc/19679/AhwPw0Xf_home.jpg Όντως από τα κορυφαία. Τη φοράει ο μπαμπάς μου. Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ειναι αρκετα "γλυκο" για τα γουστα μου αλλα το 'χω και το φοραω συχνα...Για γλυκο ειναι πολυ καλο!:) Βάλε και λίγο μπαλσάμικο να το κάνεις γλυκόξινο... :lol: :p Βρε Σοφάκι... :) Πολύ καλή κολώνια την είχα πάρει παλιότερα στην αδερφή μου. Αγαπημένες από γυναικείες είναι η D&G Light Blue, η Hugo Boss στο κόκκινο μπουκαλάκι (διαβολική! :D) και η Chanel No5 (κλασσικά)... Ειδικά η 3η είναι... :X :shifty: :happy: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 .... και η Chanel No5 (κλασσικά)... Ειδικά η 3η είναι... :X :shifty: :happy: βαρια...κλασικη μεν αλλα βαρια σαν αρωμα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 βαρια...κλασικη μεν αλλα βαρια σαν αρωμα.. Θα συμφωνήσω. Προτιμώ την mademoiselle. Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Εμ τι να κάνουμε. Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου άρεσε και στην όσφρηση και στη γεύση. :p :lol: :rotfl: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 η white musk πωλειται μονο στο body shoπ ετσι?ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 η white musk πωλειται μονο στο body shoπ ετσι?ποσο κοστιζει? Oχι εχει και αλλου white musk αλλα του body shop (κατα την γνωμη μου) ειναι η καλυτερη.Και απο τιμη πολυ χαμηλη.Νομιζω τα 50ml 15 ευρω περιπου (δεν θυμαμαι ακριβως)...παντως ειναι οικονομικο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts