astarti Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 JOOP θέλεις να πεις, ε? :O Ε, ναι... :p (Ήταν και περασμένη η ώρα όπως βλέπεις :O ) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μήπως δοκίμασε κανείς τις καινούργιες αντρικές κολόνιες Euphoria του Calvin Klein και Prada Man? Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 για την euphoria αν θυμαμαι καλα εχω διαβασει(σε αυτο το τοπικ) καλα λογια..:) για πραντα δεν θυμαμαι..τι τιμουλα εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzinivol Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ DIABOLO TOY PANTERA.TO ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ZIPPO LOVERS! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 I euphoria einai apisteuti tin erwteutika...... Episeis iperoxi einai kai i L' HOMME YvesSaintLaurent. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Episeis iperoxi einai kai i L' HOMME YvesSaintLaurent. Aυτη αγορασα και εγω προσφατα και ειναι φοβερη. Τσεκαρισμενο! :p Πριν ειχα την Hugo Boss. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 escada magnetism, και armani black code Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 αυτη την περιοδο dior-hypnotic poison Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Burberys brit την μυρισα προσφατα σε μια κοπέλα και έπαθα την πλάκα μου. πρωτη φορα μου συμβαίνει αυτο με άρωμα. :ninja: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 αυτη την περιοδο dior-hypnotic poison Οντως πολυ καλο! Εγω εχω ενα χρονιο κολλημα με την Trezor (Lancome), και επισης μ'αρεσουν πολυ η Gucci Rush και η Chanel Mademoiselle( το σκοτωσα ε; σορρυ δεν ξερω Γαλλικα):p Απο αντρικες κλασσικα Bulgari και παρα πολυ η Chanel Egoiste. Απο καινουργιες, επειδη τυχαινει να δουλευω τελευταια με αρωματα εχω μυρισει αρκετες, και μ'αρεσει πολυ η Red Delicious της Donna Caran και η καινουργια Beyond Paradise(η μπλε) της Estee Lauder. Απο αντρικες,η(ολοκαινουργια στην Ελλαδα) Chemistry της Clinique. Τσεκαρετε τις!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παντως εγω προτιμω να φοραω την ETERNITY ή την MINOTAURE(που σταματησαν να την φερνουν Ελλαδα γμτ) του αντρα μου.....:lol: Παντως η hypnotic poison ειναι πραγματι εκπληκτικη!!!!!!!! Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 εμενα μου αρεσει η antonio banderas πολυ καλη. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Kamia idea gia kanena kalo(neo)arwmataki?Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Kamia idea gia kanena kalo(neo)arwmataki?Thanks καλο και νεο Hermes eua de terre , η κατι τετοιο .. δυσκολη στην αρχη , αλλα πολυ καλη...trust me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manvol Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Παιδιά, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους! :) Ανασταίνω κι εγώ με τη σειρά μου το thread αυτό, για να ζητήσω προτάσεις επάνω σε αρώματα. Μια από τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτώ τα Hondos και θα πάρω μάλλον δύο - ένα για βραδινές εξόδους κι ένα ελαφρύτερο για καθημερινή χρήση (γραφείο, κλπ). Αυτά που σκέφτομαι να δοκιμάσω είναι: Bραδινό: CK Be, CK Eternity, Yves Saint Laurent M7. Kαθημερινά: Joop! (το απλό στο κοκκινωπό μπουκαλάκι), Davidoff Cool Water, Miyake (κίτρινο). Γενικά μου αρέσει να φοράω ελαφριά αρώματα που όμως αντέχουν για ώρα στο δέρμα. Εκτός αυτού θέλω να ξεφύγω λίγο από τη μαζικότητα κάποιων αρωμάτων που φορέθηκαν υπερβολικά πολύ τα τελευταία 2 χρόνια... Προτάσεις για κάτι άλλο που ίσως θα άξιζε να δοκιμάσω; (με ενδιαφέρουν ιδιαίτερως οι απόψεις των γυναικών ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Kamia idea gia kanena kalo(neo)arwmataki?Thanks Chemistry της Clinique για αντρικο(αν ειναι για σενα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Χρησιμοποιώ τα 2 τελευταία χρόνια την Hugo Boss Soul Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 gucci -rush Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Παντως εγω προτιμω να φοραω την ETERNITY ή την MINOTAURE(που σταματησαν να την φερνουν Ελλαδα γμτ) του αντρα μου.....:lol: Παντως η hypnotic poison ειναι πραγματι εκπληκτικη!!!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα.Είναι καταπληκτική. Έχει έντονη μυρωδιά,αλλά συνάμα ευχάριστη.Σπάνιος συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μήπως ξέρει κανείς κανένα deodorant με κάπως έντονη οσμή και να μένει; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μήπως ξέρει κανείς κανένα deodorant με κάπως έντονη οσμή και να μένει; Έχεις δοκιμάσει το Axe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 gucci -rush Τα σπαει! Απο τις πολυ πολυ αγαπημενες μου...:) Η 1 ομως, οχι τοσο η 2... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 gucci -rush αν και ειναι γυναικειο αρωμα μπορω να πω οτι ειναι ολα τα λεφτα,το εχω μυρισει και ειναι το κατι αλλο τοσο απλα.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manvol Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 αν και ειναι γυναικειο αρωμα μπορω να πω οτι ειναι ολα τα λεφτα,το εχω μυρισει και ειναι το κατι αλλο τοσο απλα.:) Noμίζω πως υπάρχει και ανδρική Gucci Rush - σε ασημένιο μπουκαλάκι κι όχι κόκκινο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manvol Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μήπως ξέρει κανείς κανένα deodorant με κάπως έντονη οσμή και να μένει; Mια ιδέα είναι το Axe, μία άλλη το STR8. Προσωπικά μου αρέσει το δεύτερο, καθώς η οσμή του πρώτου χάνεται πολύ γρήγορα από πάνω μου. Είναι θέμα δέρματος πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts