libido Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 εγώ χρησιμοποιώ τις ακόλουθες: http://shop.avon.com/shop/assets/images/prod/PROD_1023126_LG.gifhttp://shop.avon.com/shop/assets/images/prod/PROD_1032376_LG.gifhttp://shop.avon.com/shop/assets/images/prod/PROD_1028621_LG.gifhttp://www.aurafragrancesofparis.com/ProductImages/newwomen3/Thumb_wish.jpg Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Αυτή είχα μέχρι πριν λίγο καιρό που πήρα την Joop! Τελικά την αγόρασες..Για πες εντυπώσεις Είχα δίκιο με τη προτροπή μου αυτή?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Oh yes... ;) Thanks!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Σεμνα με τις κοπέλες της estee ... :mad: Ο υποστηρικτης! Και με της Clinique εχω να προσθεσω...(βαραμε):p :p :p :p :p Της Estee πολυ ωραιες ειναι η White Linen(την οποια εκανα και δωρο προσφατα) και η Beautiful...;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Gucci Rush 2 - κορυφαία! L'eau par kenzo - καθημερινή bvlgari blv - βραδινή happy - δεν περνάει απαρατήρητη Έχετε να προτείνεται καμία καινούρια ελαφριά κατά προτίμιση με φρουτώδες , όχι λουλουδάτο άρωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Gucci Rush 2 - κορυφαία! L'eau par kenzo - καθημερινή bvlgari blv - βραδινή happy - δεν περνάει απαρατήρητη Έχετε να προτείνεται καμία καινούρια ελαφριά κατά προτίμιση με φρουτώδες , όχι λουλουδάτο άρωμα... Η Gucci Rush η 1 ειναι ακομα πιο κορυφαια...Η αγαπημενη μου!:up: Εισαι απο τα λιγα ατομα που τους αρεσει η Happy... Προσωπικα την βρισκω πολυ ελαφρια... Δοκιμασε την Red Delicious ή την Be Delicious(πρασινη) , αναλογα αν σου αρεσουν τα γλυκα ή τα πιο "ξινα" αρωματα αντιστοιχα... Επισης και η White Linen που ειπα πιο πριν...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manvol Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Καμια άποψη για τα Very Sexy 1 & 2 της Victoria Secret; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Η Gucci Rush η 1 ειναι ακομα πιο κορυφαια...Η αγαπημενη μου!:up: την δοκίμασα πρόσφατα και μού άρεσε και μένα πάρα πολύ!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Η Gucci Rush η 1 ειναι ακομα πιο κορυφαια...Η αγαπημενη μου! Συμφωνώ για τη Gucci Rush 1, απλά δεν αντέχω τα πολύ βαριά αρώματα! Να φανταστείς η Bvlgari Blv είναι κατάχρηση για μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Το ωραιότερο άρωμα που έχω μυρίσει ποτέ: CHANEL ALLURE HOMME SPORT. Αυτό το άρωμα απλά δεν υπάρχει. Έβαλα σε ένα test paper λίγο άρωμα, το έχω στο γραφείο μου και δυο μέρες μετά μυρίζει όλο το δωμάτιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 jean paul gaultier kai h nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 jean paul gaultier kai h nikos την πρωτη την εχω την χρυση,ΤΡΟΜΕΡΗ!! και η nikos ειναι το κατι αλλο..την εχει ο κολητος μου αλλα του την εφεραν δωρο και δεν ξερω τιμη..θυμασε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Emporio Armani Remix Apla iperoxi Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Η REMIX σε μένα δεν κάθισε καθόλου καλά αν και τη θεωρώ από τα κορυφαία αρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά είναι η καλύτερη... Boss Soul, Cucci Envy ή Bvlgari BLV για εξόδους; Για κάθε μέρα τι προτείνετε (όπως Davidoff Cool Water); Και κάτι άλλο... ποιά από τις Mont Blanc προτείνετε; Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
candy Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Escada magnetism και την ίδια body lotion. Απιθανο αρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Escada magnetism και την ίδια body lotion. Απιθανο αρωμα Δυστηχως εχω μονο την λοσιον.:( Τα σπαει!!!:up: :up: :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά είναι η καλύτερη... Boss Soul, Cucci Envy ή Bvlgari BLV για εξόδους; Για κάθε μέρα τι προτείνετε (όπως Davidoff Cool Water); Και κάτι άλλο... ποιά από τις Mont Blanc προτείνετε; Την Boss Soul την έχω και τη γουστάρω πολύ (όπως όλες από Hugo Boss) και είναι αρκετά καλή. Την Gucci δεν την έχω μυρίσει ποτέ μου (πειράζει; :rolleyes: :D ). Η Bvlgari BLV είναι κι αυτή πολύ ωραία αλλά είναι λίγο βαριά (τουλάχιστον για μένα). Τις έχεις και τις 3 και ρωτάς ή θες να πάρεις μια από αυτές; :rolleyes: Ούτε Mont Blanc έχω μυρίσει ποτέ μου. :rolleyes: :p Εγώ την περασμένη εβδομάδα με τις εκπτώσεις πήρα Estee Lauder Pleasures for Men & την Burberry Touch. Και τις 2 σε 50άρι μπουκαλάκι... Είναι πρόσφατες αγορές και είναι και η μύτη μου τρεχάμενη τον τελευταίο καιρό και δεν έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. :O Γενικότερα στις τελευταίες κολώνιες που έχω πάρει προτιμώ να παίρνω 2 50άρια παρά 1 100άρι. :) Να προσθέσω πως πάρα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει η Givenchy Very Irresistible... :up: Όλα τα λεφτά! :happy: Αυτά τα ολίγα. :blink: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Aπο γυναικεία καμια πρόταση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 calvin klein euphoria escada into the blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Aπο γυναικεία καμια πρόταση??? Η «Hypnotic Poison» του Christian Dior είναι εκείνη που έχω ξεχωρίσει από τις γυναικείες κολώνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
econ937 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 H kenzo pour homme exei ena kodiko sth vasi san hmeromhnia (de prepei na einai). me th morfh 3b04.Xereis ti einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Aπο γυναικεία καμια πρόταση??? Eγω αν ημουν γυναικα θα φορουσα Cacharel Amor Amor... :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 tin kainourgia tis PRADA (mirizi kathariotita...gia mena einai teleia) kai tin kainourgia tis DIOR, den thimamia onoma!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 tin kainourgia tis PRADA (mirizi kathariotita...gia mena einai teleia) kai tin kainourgia tis DIOR, den thimamia onoma!! :blink: Άμα είναι τότε να τη φοράμε και να μη κάνουμε μπάνιο... :D :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts