Jump to content

Ανδρικά και γυναικεία αρώματα

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@chris_2005 την euphoria την παρελαβες??

Ναι αμέ, μετά από μία εβδομάδα και κάτι βέβαια. Γίνεται ένα panic με το συγκεκριμένο άρωμα, αλλά αν έχεις υπομονή...

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποσο σου βγηκε?με τα μεταφορικα?:p

Πενήντα στρογγυλά ωραιότατα έουρος!! :p :lol:

Και btw το γυναικείο είχε 65 ωραιότατα έουρος!

Πενήντα στρογγυλά ωραιότατα έουρος!! :p :lol:

Και btw το γυναικείο είχε 65 ωραιότατα έουρος!

Απο που παραγγειλες; Μπορεις να δωσεις λινκ;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Από κατάστημα βρε. Όχι από Internet. Δεν την είχε εκείνη την ώρα και την παρήγγειλα. Από Internet δεν βρήκα κάπου να την δίνουν. Στα SEPHORA δεν την έχει και το Hondos Center δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα...

Απο που παραγγειλες; Μπορεις να δωσεις λινκ;

Πολύ καλό online κατάστημα για αρώματα κι όχι μόνο: http://www.aromatica.gr ;)

Τέλειο δεν το ήξερα!!!

Btw, τα BE DELICIOUS και RED DELICIOUS από DKNY τι λένε;

πηγα να τις δοκιμασω..αλλα πολυ κοινες..δεν με ενθουσιασαν..

παντως απ οτι ειδα στο site..δεν εχει τις μικρες συσκευασιες απο καθε εταιρια..πχ δεν εχει την CK One 50ml ,αρμανι code το 30αρι..κτλ..

απο τιμες δεν θυμαμαι καθολου..τι λετε?

Είδα μια Calvin Klein Be... Ίδιο μπουκαλάκι με την One... Τι εστί;;;;;; Αρχίζω να τρελαίνομαι τώρα...

θελουν να μας κανουν να καταναλωσουμε κ αλλες..:p

Λοιπον τελικα πηγα χθες και πηρα την Soir της Bulgari, την καινουργια. μ'αρεσε περισσοτερο απο την Xtreme. Ήταν να παρω την Fahrenheit αλλα την άφησα για άλλη φορα :P . Α, και η Euphoria ειναι πιο ωραια απο την One για μενα. Ρωτησα για την Summer και δεν την ηξεραν.. Την Be την δοκίμασα, δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση..

Eγώ φοράω εδώ και χρόνια την Hypnotic Poison του Dior.

Αλλάζω κατά καιρούς αλλά σε αυτή καταλήγω.

Από αντρικά μου αρέσουν το Burberry Brit και το Baldessarini από Hugo Boss.

Έχετε να μου προτείνετε ένα ανδρικό άρωμα να είναι κάπως... :worry: πολύ αρρενωπό και ώριμο... πώς να το πω, και κάπως φινετσάτο να το κάνω δώρο σε έναν ξάδερφό μου γιατι με αυτά που φοράει...:D

η ποιζον ειναι απλα τελεια!!!2 μπουκαλακια εχω τελιωσει ως τωρα!!

απο ανδρικα που αρεσει πολυ η μπος στο μπουκαλακι που ειναι σα σφαιρα,η λακοστ(και η μπλε και η κοκκινη)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Η Yves Saint Laurent εχει συνηθως βαρια αρρενωπα αρωματα (αντρικα). Θυμαμαι την Μ7 που ειχα δοκιμασει ηταν πολυ βαρια. Αλλα αυτη συνηθως ταιριάζει σε άντρες μεγάλης ηλικίας.. Ωραιο άρωμα θα λεγα έχει η Fahrenheit. Οπως λεει και η Freak και η Emotion ειναι η σφαιρα αν θυμαμαι καλα, αλλα επισης και η Selection απο Boss.

Τελικά χθες βγήκα αρωματοτσάρκα και δοκίμασα αρκετά αρώματα - μεταξύ αυτών Lacoste, 212 και Κenzo. Tελικά πήρα μια Tommy Hilfiger True Star 30ml και μια Estee Lauder Pleasures 50ml σύνολο και οι δυο €68. Δροσερά αρώματα και τα δύο.

Η Pleasures μου θυμίζει κάπως την CK Eternity και προτείνεται σε όσους άρεσε η Εternity και θέλουν μια αλλαγή. Η True Star είναι ελαφριά και όχι έντονη - γίνεται αισθητή μόνο από κοντά, παρόλα αυτά δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας κι αυτή. Δεν είμαι γενικά των βαριών ανατολίτικων αρωμάτων, αν και κάποια στιγμή θα προμηθευτώ και μία πιο formal κολώνια - κατά την άνοιξη το βλέπω.

Μύρισα τις Le Male JPG, D&G (κλασική) και την Boucheron Jaipur (πολύ ωραία κι ασυνήθιστη), κι αυτές θα έχω κυρίως υπόψιν μου για τότε.

Τελικά χθες βγήκα αρωματοτσάρκα και δοκίμασα αρκετά αρώματα - μεταξύ αυτών Lacoste, 212 και Κenzo. Tελικά πήρα μια Tommy Hilfiger True Star 30ml και μια Estee Lauder Pleasures 50ml σύνολο και οι δυο €68. Δροσερά αρώματα και τα δύο.

να υποθεσω απο beauty shop??

http://www.hellascosmetique.gr Επισκευθειτε αυτο το site και πειτε μου αν και εσεις το βρισκετε εξαιρετικα οικονομικοοο

για την ακριβεια τα cK που με ενδιαφερουν για γυναικεια δωρα τα βρισκω απιστευτα φθηνα!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Τ'αγαπημένο μου άρωμα είναι το Emporio Armani το White (και μου'χει τελειώσει τώρα.. :cry: :( )

Συνεχίζω με τα:Burberry Weekend Και αυτό μου τελειώνει. :(

Chanel No5

Bvlgari Blv

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια!

Στο θεμα μας τωρα..

Εχω τα ακολουθα ...

Boss Dark Blue ,

Davidoff Cool Water ,

CK Be ,

Bvlgari Black

Μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι για καθημερινη χρηση και ποιες πιο "βαριες" για πιο βραδινες εμφανισεις?

Ευχαριστω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student