Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα σε laptop toshiba satelite c55-A-1NK και μετα απο φορματ παρατηρησα οτι δεν υπάρχουν μεσα οι drivers της nvidia,δεν μου λειτουργουν τα πλήκτρα της εντασης και τωρα τελευταία οταν μπαινω στο youtube μεσω Opera μου βγαζει στην οθονη ενα τετραγωνο pixel που φευγει μονο με επανεκκινήση...Εχω εγκαταστημενα τα win.10

Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να παιζει? Βαζω και φωτο της οθονης...

20160820_093539.jpg

Despina!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα σε laptop toshiba satelite c55-A-1NK και μετα απο φορματ παρατηρησα οτι δεν υπάρχουν μεσα οι drivers της nvidia,δεν μου λειτουργουν τα πλήκτρα της εντασης και τωρα τελευταία οταν μπαινω στο youtube μεσω Opera μου βγαζει στην οθονη ενα τετραγωνο pixel που φευγει μονο με επανεκκινήση...Εχω εγκαταστημενα τα win.10

20160820_093539.jpg

slimdriver free προγραμματακι και θα σου ενημερωσει τους drivers και θα σου βρει οσους δεν εχουν εγκατασταθει μετα το φορματ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστω. Λογικά θα πρέπει να ψαξω και το μοντέλο του laptop εεε?

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Despina!

Σε ευχαριστω. Λογικά θα πρέπει να ψαξω και το μοντέλο του laptop εεε?

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα τα κανει μονο του αυτοματα.θα σου πει κιολας ποιον driver θελεις να κατεβασεις.και αν ο ηδη εγκατεστημενος ειναι ο νεωτερος η οχι.

εγω ολα μου τα φορματ που κανω χρησιμοποιω αυτο το Δωρεαν προγραμματακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

20160820_093539.jpg

Μπορείς να τους κατεβάσεις από εδώ

http://www.toshiba.co.uk/support/drivers/laptops/

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Το εγκατεστησα σε ευχαριστω πολυ.Μου βρηκε 13 drivers και τους ενημερωσα ολους!!!

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να τους κατεβάσεις από εδώ

http://www.toshiba.co.uk/support/drivers/laptops/

Σε ευχαριστω πολυ..

Despina!

Καλησπερα, μηπως γνωριζει καποιος ποσες μερες παιρνει περιπου η αλλαγη οθονης απο Public? Ή γενικα ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος να επισκευαστει? Μολις ειχα ενα ατυχημα και εσπασε η οθονη του λαπτοπ(hp 15.6") κατω δεξια, οταν την ανοιγοκλεινω κανει γραμμες απο δω και απο εκει. Φευγω εξωτερικο σε λιγοτερο απο 10 μερες χωρις εισητηριο επιστροφης. Τι κανουμε, παιρνουμε καινουριο? Να σημειωσω οτι ειναι 2 χρονων και δεν εχει περασει μηνας που εγινε φορματ και μπηκε καινουριος σκληρος δισκος, παει σφαιρα..

Edit σε περιπτωση που χρειαστει σε καποιον αλλον: 3-4 εργασιμες μου ειπαν, 90-120€ αναλογα το μοντελο.

Επανερχομαι για να πω οτι φυσικα το "3-4 εργασιμες" απο τα public δεν ισχυει. Σε καθυστερουν, σου λενε οτι ταχα μου ερχεται αλλα στην ουσια καμια προοδος, ουσιαστικα σε κοροϊδεύουν. Ειναι αναξιόπιστοι και συνειστω να μην μπλεκετε εαν βιαζεστε,μονο χρονο θα χασετε και την ψυχραιμια σας. Η εγγυηση για υπολογιστες που πουλανε ειναι κατα το ημισυ παραμυθι,ουδεμια διαφορετικη αντιμετωπιση υπαρχει εαν εχεις αγορασει εγγυηση ή οχι (ισως σε μικροπροβληματα τυπου σκληρος δισκος κλπ που αυτο το αλλαζεις και μονος σου εαν χρειαστει με λιγοτερα σπο τα χρηματα που κοστιζει η εγγυηση). Χιλιες φορες σε ανεξαρτητους μαστορες.

Με την ολη καθυστερηση που μου εκαναν με το να μου λενε ψεματα, αναγκαστηκα να αγορασω καινουριο λαπτοπ τελικα.

Μην εμπιστευεστε οτι σας λενε.

15 μέρες έκαναν για να αποφασίσουμε ότι για ένα λάπτοπ οτι δεν μπορούν να βρούν πληκτρολόγιο και το επέστρεψαν στον πελάτη, το οποίο το έφτιαξα εγώ με πληκτρολόγιο παραγγελία από την κινα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Επείσης να πω ότι μου το έφερε με ένα αυτοκόλλητο κολλημένο επάνω που δεν έβγαινε με τίποτα, δεν το πίστευα!!

Edited by nikos_kallithea

• 3 weeks later...

Καλησπέρα. Έχω ένα laptop c75a100 toshiba με windows 10, i3, 4gb μνήμη 750 δίσκο και 1ή 2 gb κάρτα γραφικών.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι ο υπολογιστής ορισμένες φορές αργεί πάρα πολύ να ανοίξει τις εφαρμογές. Επίσεις πολλές φορές κολλάει και αναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή απο το κουμπί.

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και κάθε φορα χρησιμοποιώ outlook, excel, firefox, autocad. Απο ο task manager, έχω δει ότι το lapotp ξεκινάει με το 50 % της μνήμης και φτάνει στο 85%. Ο δίσκος είναι συνέχεια στο 100% και δεν ξέρω αν φταίει ο δίσκος. Είμαι διαθετημένος να βάλω και μεγαλύτερη μνήμη και να βάλω και ssd, αλλά θα βελτιωθεί το πρόβλημα ή δεν θα έχω αποτέλεσμα? Προσπάθησα να βρώ κάποια προγραμματάκια να τεστάρω τον δίσκο αλλά απο όσα έτρεξα δε μου δείξανε κάποιο πρόβλημα. Μήπως έχει πολύ αργό δίσκο? Δεν ξέρω τι να πώ!

Μπορείτε να βοηθήσετε?

σιγουρα με τον ssd θα δεις διαφορα!

τον ηδη υπαρχων καντον εξωτερικο

ραμ απ οτι βλεπω παιρνει εως 16γβ. βεβαια με συνολο 8γβ θα εισαι οκ+

κανεις καθαρη εγκατασταση των windows και θα νομιζεις οτι πηρες αλλο μηχανημα!

Ρώτησα χθες το πλαίσιο για πλάκα και μου ειπε 1 tb ssd είναι 300 ευρώ. Μέχρι τώρα έχω γεμίσει 250 GB toy δίσκου. Ενας 500 gb δίσκος θα ήταν καλός. Απο συνολικά λεφτά στα 300 ευρώ δίσκος και μνήμη. Καπου εκεί.

εισαι σιγουρος οτι θες τοσο μεγαλο ssd;;;;

πιστευω 240gb ειναι οκ για λειτουργικο + προγραμματα.

αλλωστε τον τωρινο σου δισκο, μπορεις να τον κανεις εξωτερικο ή να θυσιασεις το dvd-rom με σκοπο να τον βαλεις σε caddy, ωστε να εχεις 2 δισκους στο λαπτοπ.

300 τα θεωρω ΠΑΡΑ πολλα για δισκο + μνημη

ανοιξα απο κατω το laptop. Το καλό είναι ότι έχει και δευτερο slot για μνήμη. Απότι είδα τα προγράμματά μου ειναι 150 gb και τα υπολοιπα 350 προσωπικα αρχεία. Οποτε ένας 250 δίσκος γύρω στα 85 ευρώ και μια μνήμη 4 gb 30 ευρώ βγαίνουν συνολικα 120 ευρώ. Μια χαρά ειναι. Και να ρωτήσω κάτι άλλο? Τα αρχεία εγκατάστασης των windows πως μεταφέρονται στον καινούριο?

ετσι ναι, εισαι οκ!

μπορεις με καποιο προγραμμα να κανεις clone τον δισκο, ΑΛΛΑ συνισταται παντα καθαρη εγκατασταση!

δωσε ινφο τη ραμ που φορας τωρα

καθαρή θα κάνω. Απλά εγω δεν έχω ψδ εγκατάστασης. Τα αρχεια της εγκατάστασης είναι μέσα στο δίσκο και όποτε θελει καποιος καινούρια εγκατάσταση κάνει restore.

Απο διάφορα site βρήκα ότι η μνήμη είναι η DDR3 SDRAM - 1600 MHz. Ψάχνω να το επιβεβαιώσω και μέσα απο τον υπολογιστή αλλά μάταια

Με ρώτησε μόλις ένας φίλος, μου έπεσε ο εξωτερικός σκληρός και δεν εμφανίζεται Στο λάπτοπ, τι κάνω; παρακαλώ βοηθήστε.

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ρώτησε μόλις ένας φίλος, μου έπεσε ο εξωτερικός σκληρός και δεν εμφανίζεται Στο λάπτοπ, τι κάνω; παρακαλώ βοηθήστε.

Τι να κάνουμε δηλαδή;Μόνο ο Λάζαρος αναστήθηκε!!!!:rolleyes:

Τι να κάνουμε δηλαδή;Μόνο ο Λάζαρος αναστήθηκε!!!!:rolleyes:

Ωχ, τι έπαθε ο φίλος και έχει πάνω από 2.000 ταινίες μέσα.

Δηλαδή καπουτ; Πάνε ατελείωτες ώρες κατεβάσματος.

νταξει, ταινιες ειναι. θα τις ξαναβρει.

το κακό ειναι να χασεις αναντικατάστατα αρχεια...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ωχ, τι έπαθε ο φίλος και έχει πάνω από 2.000 ταινίες μέσα.

Δηλαδή καπουτ; Πάνε ατελείωτες ώρες κατεβάσματος.

Έλα ντε για ταινίες τι συζητάμε τώρα.

Αυτά ξαναβρισκονται.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...
Καλησπέρα παιδιά. Όταν ανοίγω το "Συσκευές και εκτυπωτές" δεν φορτώνει ποτέ. Η μπάρα πρασινείζει αλλά φτάνει πάντα λίγο πριν το τέλος και φυσικά δεν εμφανίζει τίποτα.

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα (αργούσε χαρακτηριστικά να φορτώσει) στα Windows 8.1.

Αυτό που έκανα ήταν να κλείσω την υπηρεσία υποστήριξης Bluetooth.

Εάν και εφόσον δεν κάνεις χρήση κάποιας συσκευής Bluetooth, μπορείς άνετα να κλείσεις την ομώνυμη υπηρεσία.

Δες εδώ πως μπορείς να το κάνεις αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπερα παιδια χρονια πολλα.Δεν ξερω αν ξεφευγω απο το τοπικ αλλα εχω προβλημα με εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω.Πηγα να τον συνδεσω εχτες στο laptop αλλα δεν μου το διαβαζει και δεν υπαρχει καθολου στο αυτος ο υπολογιστης.Στην tv παλι που συνδεσα το usb φορτωσε κανονικα.Μου τον βγαζει μονο στην καταργηση και φαινεται στο (συσκευες και εκτυπωτες) Στην διαχειρηση δισκων δειχνει οτι δεν εχει εκχωρηθει τι μπορω να κανω για να τον διαβασει παλι βρισκομαι σε απογνωση γιατι θελω να αντιγραψω καποια αρχεια και δεν μπορω.Εχω windows 10 ...

http://s13.postimg.org/a97cuifeb/disk.png

Despina!