tablet Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ααα ναι ναι..τον ειχα βγαλει απο αλλο laptop και τον ειχα βαλει σε εξωτερικη θηκη..και εκανα κανονικα δουλεια παλιοτερα σε αλλο λαπτοπ παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μήπως ''το είπε το ποίημα'' ?? Γιατί συνήθως αυτές οι συσκευές (σκληροί, dvdιέρες κτλ.) δεν χρειάζονται drivers και αν ήθελαν θα τα έβρισκαν μόνοι τους. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Κριμα ρε ****το... λογικα ναι...ασε που δεν κανει και καλη επαφη στην εισαγωγη του σκληρου και πρεπει να το κραταω.. Τεσπα μπορω να σωσω τπτ ??που και πως?? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αξίζει να ανοίξω το laptop για να βάλω πάστα στον επεξεργαστή? Η να μην μπω στη διαδικασία? Ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αξίζει να ανοίξω το laptop για να βάλω πάστα στον επεξεργαστή? Η να μην μπω στη διαδικασία? Ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και κλεινει Αξίζει, εγώ ούτε να βάλω κωδικό δεν προλάβαινα και με την πάστα έφτιαξε. Αρχικά όμως απλά καθάρισέ τον από σκόνες και αν δεις ότι συνεχίζει να ανεβάζει θερμοκρασία πάρε μια καλή πάστα και βάλε. Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Τον καθαρίζω συχνά πυκνά από σκόνες. Δε μαζεύει πολλές. Για Προτεινε καμιά παστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Τον καθαρίζω συχνά πυκνά από σκόνες. Δε μαζεύει πολλές. Για Προτεινε καμιά παστα Έχεις πμ :) Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ναμαι και εγω :( η παλιατζουρια το λαπτοπ μου διχνει αρχικη οθονη να επιλεξω f10 / f12 / esc οτι και να πατησω (f10 να μπω στα setings) γραφει loading..... και μενει εκει δεν μπενει καν στο bios δοκιμασα σχεδον τα παντα αλλα τιποτα να το αφησω απο ρευμα μνημες πληκτρολογια σκληροι ολα εξω αλλα οταν το ανοιγα το ιδιο μηνημα ειχα να χαλασε το τσιπακι του bios η τα εφτυσε η μητρικη? υπαρχει πιθανότητα να φταιει η μπαταρια της μητρικης? help hp zv5000 pavilion p4 3.2 2x1g ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 τελικα το μπερδευε το dvd ram το εβγαλα μπουταρε και μετα το ξαναεβαλα ολα καλα λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Το περισσότερα laptop έχουν μια θύρα 3.5mm για ακουστικά-ηχεία κλπ. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο βύσμα ή οτιδήποτε τέλος πάντων για να έχω δυο εξόδους ήχου ώστε να μπορώ να συνδέω και ηχεία και ακουστικά παράλληλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Yπάρχουν Υ splitter όπως πχ αυτό. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Yπάρχουν Υ splitter όπως πχ αυτό. Ακριβώς αυτό έψαχνα! Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvl94 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδια θελω βοηθια. λιπον εχω ενα λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvl94 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 γεια σας παιδιά!!! θέλω τεράστια βοήθεια. λοιπόν έχω το συγκεκριμένο λάπτοπ sony vaio sve1511p1ew με επεξεργαστή i5 στα 2,5giggahertz , 4giga ram και κάρτα γραφικών intel hd graphics 3000. Από ότι έχω καταλάβει η κάρτα γραφικών είναι του επεξεργαστή οπότε δανείζετε μνήμη από την ram το μέγιστο που μπορώ να βάλω από αυτά που διάβασα με 4 gigga ram είναι 512mb άλα έμενα είναι στο 64mb. Το πιο απλό να το φτιάξεις αν έχεις σταθερό φυσικά είναι να πας στα bios, ωμός επειδή έχω λάπτοπ για Καπίο λόγο τα bios είναι κλειδωμένα όχι με κωδικό άλα δεν με αφήνουνε να κάνω τίποτα δηλαδή στο advance settings δεν μπορώ να πειράξω κάτι δεν έχει καν επιλογές μήπως ξέρει κάνεις πως τα ξεκλειδώνω έψαξα πολλούς τρόπους αλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές ένα help σας παρακαλώ έχω σκάσει!!! :/ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 οτι δεν μπορεις απλα δεν μπορεις ετσι το φτιαξανε εφοσον δεν ειναι θεμα κλειδωματος κατεβασε το gpu-z να δεις ποση μνημη διαβαζει στην καρτα γραφικον για αρχη 64 mb αποκλειετε καπου αλοου θα αναφεραιτε η τιμη αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvl94 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Νομίζω οτι ειναι 102-120mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 χτες αλλαξα παστα στο λαπτοπ ειχε ξεραθει η προηγουμενη. λιγο ακομη και θα εκανε το μπαμ το πισι. απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες. 59 βαθμοι σε απλο browsing (με φρεσκα windows 8.1) δε θα επρεπε να ειναι χαμηλοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 χτες αλλαξα παστα στο λαπτοπ ειχε ξεραθει η προηγουμενη. λιγο ακομη και θα εκανε το μπαμ το πισι. απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες. 59 βαθμοι σε απλο browsing (με φρεσκα windows 8.1) δε θα επρεπε να ειναι χαμηλοτερα? Μεχρι 70 ειναι καλα... απο εκει και πανω να ανησυχεις. Αν αναλογιστει κανεις πως ειναι και καλοκαιρι και η θερμοκρασιες αυξημενες, οταν το pc παιζει μεταξυ 60-70 ειναι αψογο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 μετα την τοποθετηση ηταν σταθερα στους 28 παντως απ οτι βλεπω και ο σκληρος εχει ανεβασμενη θερμοκρασια. στους 49 ειναι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Tοσο χαμηλες θερμοκρασιες μονο με υδροψυξη εχω δει σε desktops! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) ΛοΛ Σε σχέση με κάτι 70αρια που είχα δει άλλες φορές, καλά είναι πιστεύω edit: σε λιγο θα πεταει φλογες... Edited July 7, 2014 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 σε λιγο θα πεταει φλογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 χτες αλλαξα παστα στο λαπτοπ ειχε ξεραθει η προηγουμενη. λιγο ακομη και θα εκανε το μπαμ το πισι. απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες. 59 βαθμοι σε απλο browsing (με φρεσκα windows 8.1) δε θα επρεπε να ειναι χαμηλοτερα? Μεχρι 70 ειναι καλα... απο εκει και πανω να ανησυχεις. Αν αναλογιστει κανεις πως ειναι και καλοκαιρι και η θερμοκρασιες αυξημενες, οταν το pc παιζει μεταξυ 60-70 ειναι αψογο. Στο δικό μου, με απλή χρήση (browsing) σε δωμάτιο χωρίς a/c η μητρική παίζει στους 50-60 βαθμούς, ενώ η cpu στους 40-50. Είναι 5 ετών, χωρίς να έχω αλλάξει ποτέ πάστα. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 8 χρονων ειναι το λαπιτοπι! και τωρα αξιωθηκα να του την αλλαξω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 8 χρονων ειναι το λαπιτοπι! και τωρα αξιωθηκα να του την αλλαξω :D Να τα κατοστήσει. :D Το καθάρισες κιόλας φαντάζομαι ε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts