mylw_4 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 ok, αν και ήταν οι ίδιοι τους ξαναπέρασα αλλά τίποτα.αντε να δω πως θα βγαλω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Στα ακουστικά παίζει? Αν ανοίξεις Skype, τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 με τα ακουστικά όλα μια χαρά ακούγονται. στο σκυπε τίποτα,ουτε καν ο χαρακτηριστικός ήχος όταν συνδέεται. ή φάση είναι πως όταν παρέλαβα το λαπτοπ από το service το δεξί ηχείο ακούγονταν, μετά μου λέει ο τεχνικός από τη λενοβο κάνε initial recovery και τότε χάθηκε εντελώς ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 με τα ακουστικά όλα μια χαρά ακούγονται. στο σκυπε τίποτα,ουτε καν ο χαρακτηριστικός ήχος όταν συνδέεται. ή φάση είναι πως όταν παρέλαβα το λαπτοπ από το service το δεξί ηχείο ακούγονταν, μετά μου λέει ο τεχνικός από τη λενοβο κάνε initial recovery και τότε χάθηκε εντελώς ο ήχος. Θα σου πρότεινα, αν γίνεται, να τους το πας πίσω, γιατί ακούγεται hardware problem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα παίδες. Ελπίζω ότι δεν θα είμαι εκτός θέματος. Καθώς και η δεύτερη original μπαταρία του λάπτοπ μου οδεύει προς αργό θάνατο (έχει χάσει το 32% της χωρητικότητάς της και αυτό είναι πολύ, όταν μιλάμε ότι καινούρια έβγαζε 2:30 λεπτά μόνο) σκέφτομαι την πιθανότητα αγοράς νέας μπαταρίας, όχι original. Τι άποψη έχετε για αυτό? περισσότερο με ανησυχεί μην προκληθεί καμία ζημιά στο λάπτοπ από κακή τροφοδοσία και όχι αν η μπαταρία θα είναι καλή γιατί έτσι και αλλιώς και από τις original δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα παίδες. Ελπίζω ότι δεν θα είμαι εκτός θέματος. Καθώς και η δεύτερη original μπαταρία του λάπτοπ μου οδεύει προς αργό θάνατο (έχει χάσει το 32% της χωρητικότητάς της και αυτό είναι πολύ, όταν μιλάμε ότι καινούρια έβγαζε 2:30 λεπτά μόνο) σκέφτομαι την πιθανότητα αγοράς νέας μπαταρίας, όχι original. Τι άποψη έχετε για αυτό? περισσότερο με ανησυχεί μην προκληθεί καμία ζημιά στο λάπτοπ από κακή τροφοδοσία και όχι αν η μπαταρία θα είναι καλή γιατί έτσι και αλλιώς και από τις original δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. καμμια ζημια δεν μπορει να προκληθει στο λαπτοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καμμια ζημια δεν μπορει να προκληθει στο λαπτοπ. Ε, τοτε θα παρω γιατι ειναι και αισθητα φτηνοτερη απο την οριτζιναλ. Τωρα μεταξυ μας, δικαιολογειται μπαταρια σε 18 μηνες να εχει χασει το 1/3 της χωρητικοτητας ;;; Μολαμε για μπαταρια με προσεκτικες φορτισεις και μονο 2-3 φορτισεις τη βδομαδα, οχι συνεχως δηλαδη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ε, τοτε θα παρω γιατι ειναι και αισθητα φτηνοτερη απο την οριτζιναλ. Τωρα μεταξυ μας, δικαιολογειται μπαταρια σε 18 μηνες να εχει χασει το 1/3 της χωρητικοτητας ;;; Μολαμε για μπαταρια με προσεκτικες φορτισεις και μονο 2-3 φορτισεις τη βδομαδα, οχι συνεχως δηλαδη. Είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από 1.5 χρόνο χρήσης και μετά να υπάρχει φθορά, τώρα το ποσοστό που λες είναι λίγο αυξημένα άλλα παίζουν πολλοί λόγοι και κυρίως τι χρήση έκανες,ποτε το έβαζες να φορτίζει πχ αφού πηγαίνει 10-15% η στο 30-40% και βέβαια και από την ποιότητα της ίδιας της μπαταρίας. Μια καλή λύση είναι είναι ανά δίμηνο να καλιμπραρεις την μπαταρία αφήνοντας την να αδειάσει εντελώς και τη φορτίσεις έως 100% αυτό βέβαια το εφαρμόζεις από την αρχή που πάρεις τη συσκευή.(αυτά διαβάζοντάς και σε άλλα site η φόρουμ) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από 1.5 χρόνο χρήσης και μετά να υπάρχει φθορά, τώρα το ποσοστό που λες είναι λίγο αυξημένα άλλα παίζουν πολλοί λόγοι και κυρίως τι χρήση έκανες,ποτε το έβαζες να φορτίζει πχ αφού πηγαίνει 10-15% η στο 30-40% και βέβαια και από την ποιότητα της ίδιας της μπαταρίας. Μια καλή λύση είναι είναι ανά δίμηνο να καλιμπραρεις την μπαταρία αφήνοντας την να αδειάσει εντελώς και τη φορτίσεις έως 100% αυτό βέβαια το εφαρμόζεις από την αρχή που πάρεις τη συσκευή.(αυτά διαβάζοντάς και σε άλλα site η φόρουμ) Της έκανα πολύ καλή χρήση Άλεξ. Φόρτιση από το 20-30% , κυρίως με κλειστό το λάπτοπ για να αποφεύγω θερμοκρασίες, ψιλοσπάνια αδειάσματα για καλιμπράρισμα κλπ. Και η πρώτη και η δεύτερη μπαταρία από τους 18 μήνες και έπειτα έδειξαν τέτοια σημάδια κόπωσης. Αν ήταν νετμπουκ, με αυτονομία 8 ωρών, δεν θα με ενδιέφερε. Θα έβγαζε τώρα 5 ώρες και κάτι. Αλλά όταν με καινούρια μπαταρία βγάζει ΜΑΧ 2,5 ώρες, (ιντερνετ με φωτισμό στη μέση) τώρα έχει πέσει στα 110 λεπτά. Χάνει την έννοια του φορητού. Έχω βρεί μπαταρία στο Δήσιο με 59 ευρώ , όταν η ορίτζιναλ κάνει ή 80 ή 90 αν θυμάμαι καλά (90 μάλλον). Α, να πώ κιόλας ότι η δεύτερη μπαταρία που την αγόρασα από την αντιπροσωπεία καινούρια, μου είχε έρθει με 8% φθορά!! πολυκαιρισμένη δηλαδή.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Θα σου πρότεινα, αν γίνεται, να τους το πας πίσω, γιατί ακούγεται hardware problem. το εστειλα. αναμενω το τι θα μου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 με τα ακουστικά όλα μια χαρά ακούγονται. στο σκυπε τίποτα,ουτε καν ο χαρακτηριστικός ήχος όταν συνδέεται. ή φάση είναι πως όταν παρέλαβα το λαπτοπ από το service το δεξί ηχείο ακούγονταν, μετά μου λέει ο τεχνικός από τη λενοβο κάνε initial recovery και τότε χάθηκε εντελώς ο ήχος. Μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά η πλεξούδα της κάρτας ήχου? αν μπορείς άνοιξε το :happy: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κάπου είχα βρει ένα site για το πως να επανατοποθετήσεις κουμπια στο λαπτοπ όταν αυτά φύγουν. Μήπως το ξέρει κάποιος γιατί δεν το είχα σημειώσει κάπου ή να προτείνεται κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Κάπου είχα βρει ένα site για το πως να επανατοποθετήσεις κουμπια στο λαπτοπ όταν αυτά φύγουν. Μήπως το ξέρει κάποιος γιατί δεν το είχα σημειώσει κάπου ή να προτείνεται κάτι άλλο?Στο λαπτοπ της δουλειας παντως, που μου ειχε φυγει ενα γραμμα (χρεπι το λαπτοπ λεμε...) το κολλησα με logo. αποτελεσμα μετριο.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδιά, μια βοήθεια. Έω μπροστά μου ένα λάπτοπ, το οποίο μέχρι χθες δολυευε μια χαρά. Αλλά τώρα, όταν πατάω το power, αρχίσει και κάνει μπιπ συνεχόμενα, μέχρι να μπουτάρει. Μπουτάρει κανονικά, χωρίς κανένα θεμα και όταν ανοίγουν τα windows 7 σταματάει και το μπιπ, αλλά δεν λειτουργούν ορισμένα πλήκτρα από το πληκτρολόγιο, τα οποία μάλιστα, όταν τα πατάω κάνουν ένα ήχο σαν μπιπ (μόνο όσα πλήκτρα δεν λειτουργούν, τα άλλα δεν κάνουν τίποτα). Θα έλεγα ότι πάει για πληκτρολόγιο, αλλά μου κάνει εντύπωση ο ήχος ποθ κάνουν τα πλήκτρα (μπιπ) που δεν λειτουργούν καθώς και το μπιπ με την εκκίνηση. Καμιά ιδέα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδιά, μια βοήθεια. Έω μπροστά μου ένα λάπτοπ, το οποίο μέχρι χθες δολυευε μια χαρά. Αλλά τώρα, όταν πατάω το power, αρχίσει και κάνει μπιπ συνεχόμενα, μέχρι να μπουτάρει. Μπουτάρει κανονικά, χωρίς κανένα θεμα και όταν ανοίγουν τα windows 7 σταματάει και το μπιπ, αλλά δεν λειτουργούν ορισμένα πλήκτρα από το πληκτρολόγιο, τα οποία μάλιστα, όταν τα πατάω κάνουν ένα ήχο σαν μπιπ (μόνο όσα πλήκτρα δεν λειτουργούν, τα άλλα δεν κάνουν τίποτα). Θα έλεγα ότι πάει για πληκτρολόγιο, αλλά μου κάνει εντύπωση ο ήχος ποθ κάνουν τα πλήκτρα (μπιπ) που δεν λειτουργούν καθώς και το μπιπ με την εκκίνηση. Καμιά ιδέα? https://www.google.gr/search?q=beep+codes&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=IFI4U4eYI4qZjAeqqoCADw Μπες στα παραπάνω λινκ και ψάξε αν τα μπιπ που ακούς στην αρχή ταιριάζουν με κάποια περιγραφή. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδιά, μια βοήθεια. Έω μπροστά μου ένα λάπτοπ, το οποίο μέχρι χθες δολυευε μια χαρά. Αλλά τώρα, όταν πατάω το power, αρχίσει και κάνει μπιπ συνεχόμενα, μέχρι να μπουτάρει. Μπουτάρει κανονικά, χωρίς κανένα θεμα και όταν ανοίγουν τα windows 7 σταματάει και το μπιπ, αλλά δεν λειτουργούν ορισμένα πλήκτρα από το πληκτρολόγιο, τα οποία μάλιστα, όταν τα πατάω κάνουν ένα ήχο σαν μπιπ (μόνο όσα πλήκτρα δεν λειτουργούν, τα άλλα δεν κάνουν τίποτα). Θα έλεγα ότι πάει για πληκτρολόγιο, αλλά μου κάνει εντύπωση ο ήχος ποθ κάνουν τα πλήκτρα (μπιπ) που δεν λειτουργούν καθώς και το μπιπ με την εκκίνηση. Καμιά ιδέα? Mάλλον πας για πληκτρολόγιο. Με εξωτερικό(πληκτρολόγιο) στα κάνει αυτά;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Mάλλον πας για πληκτρολόγιο. Με εξωτερικό(πληκτρολόγιο) στα κάνει αυτά;; Οχι. Πληκτρολογιο ειναι στα στανταρ και μαλλον κατι παιζει γιατι θα ειναι η δευτερη φορα που βγαζει αυτη τη βλαβη. (Toshiba tecra r10 ) 2 χρονια ζει το καθε πληκτρολογιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Οχι. Πληκτρολογιο ειναι στα στανταρ και μαλλον κατι παιζει γιατι θα ειναι η δευτερη φορα που βγαζει αυτη τη βλαβη. (Toshiba tecra r10 ) 2 χρονια ζει το καθε πληκτρολογιο. Δηλαδή το πληκτρολόγιο του λάπτοπ δεν κάνει τίποτα ή λειτουργούν μόνο ορισμένα πλήκτρα? Επίσης αν μπορείς άνοιξε το και καθάριστο από τυχόν σκόνες. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Στο πληκτρολογιο του λαπτοπ λειτουργουν ορισμενα μονο πληκτρα, ενω οσα δεν λειτουργουν , οταν τα παταω κανει μπιπ. Το πληκτρολογιο ειναι πεντακαθαρο, οπως και ολοκληρο το λαπτοπ σε κατασταση ολοκαινουριου, παρα το οτι ειναι του 2009. Αλλωστε, δεν εχει θεμα, γιατι το πληκτρολογιο ειναι αδιαβροχο στο συγκεκριμενο λαπτοπ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Στο πληκτρολογιο του λαπτοπ λειτουργουν ορισμενα μονο πληκτρα, ενω οσα δεν λειτουργουν , οταν τα παταω κανει μπιπ. Το πληκτρολογιο ειναι πεντακαθαρο, οπως και ολοκληρο το λαπτοπ σε κατασταση ολοκαινουριου, παρα το οτι ειναι του 2009. Αλλωστε, δεν εχει θεμα, γιατι το πληκτρολογιο ειναι αδιαβροχο στο συγκεκριμενο λαπτοπ. Δεν ξέρω αν έχεις τα προγράμματα της toshiba και δεν ξέρω πως είναι, αλλά μήπως έχει πειραχτεί ρύθμιση για τα πλήκτρα? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εκανα φορματ και εξακολουθει το προβλημα, οποτε... Μας μαμησε η τοσιμπα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εκανα φορματ και εξακολουθει το προβλημα, οποτε... Μας μαμησε η τοσιμπα... Εισαι κλασική λύση 150€. Τόσο κάνει περίπου το πληκτρολόγιο. Σου συνιστώ ένα απλό usb. Αν δεν γράφεις πολύ πάρε ένα που διπλωνει. Αλλιώς ένα απλό των 7€. Ρίξε μια προσεκτική ματιά σε κάθε πλήκτρο, γιατί ίσως να έχει σπάσει και να έχει κολλήσει πατημένο. Ενα-ενα προσεκτικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εισαι κλασική λύση 150€. Τόσο κάνει περίπου το πληκτρολόγιο. Σου συνιστώ ένα απλό usb. Αν δεν γράφεις πολύ πάρε ένα που διπλωνει. Αλλιώς ένα απλό των 7€. Ρίξε μια προσεκτική ματιά σε κάθε πλήκτρο, γιατί ίσως να έχει σπάσει και να έχει κολλήσει πατημένο. Ενα-ενα προσεκτικότατα. Ειναι αρκετα πληκτρα που δεν λειτουργουν. Οχι 1-2, 7-8 ισως. Το πληκτρολογιο θα το παρω απο την ideal ως ανταλλακτικο και θα το βαλω μονος μου, ειναι ευκολο. Αν κανει 150 ευρω , δεν θα τους κανω τη χαρη. Αν και το λαπτοπ ειναι ακριβο (1200 ευρω) αλλα δεν.... Θα δω παιδια, ευχαριστω πολυ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Θα μπορούσες να το έπαιρνες και από ebay-amazon πιο φτηνά.. βέβαια εκεί παίζει και το θέμα της ποιότητας..:rolleyes: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Θα μπορούσες να το έπαιρνες και από ebay-amazon πιο φτηνά.. βέβαια εκεί παίζει και το θέμα της ποιότητας..:rolleyes: Θα το ψαξω... Να δω πρωτα ποσο το δινει η αντιπροσωπεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts