Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα λαπτοπ 1 χρονο ακριβως μου τελειωσε η παστα και σε καποια ελαφρια παιχνιδια που παιζω που και που κολλαει και ζεστενετε τωρα γινετε να αλλαξω απο την καρτα γραφικων που εχει τωρα να παιζει η ενσοματωμενη? το λαπτοπ ειναι αυτο εχει 2gb καρτα γραφικων αλλα οπως ειπα θελει παστα και ειναι πολλα τα λευτα για να το κανω και να το γυρισω στην ενσοματωμενη αν ειναι...
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό που θες να κανείς γίνεται συνήθως από το Bios...αλλά δεν νομίζω να γίνεται σε λάπτοπ. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος και να γίνεται. Αλλά αυτό που λες ότι είναι πολλά τα λεφτά δεν νομίζω να ισχύει. Μπορείς να βρεις καλές πάστες σε πολύ χαμηλές τιμές σε πολλά γνωστά κατάστημα της χώρας! Αρκεί να ψάξεις λιγάκι! Περιμένω update!!

Ειναι λαπτοπ και φοβαμε να το ανοιξω

περασα χθες κατι drivers και ειμαι με την hd της ιντελ τωρα η nvidia παντος καπως εστρωσε και βαραω καλα fps ξαναπερασα τους drivers προς το παρων βλεπω οτι εχω και καλες θερμοκρασιες δεν εχω 78-80 βαθμους οπως πριν αλλα 65 ξερω τι μπορει να εγινε :p

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

καλησπέρα σε ολους! Εκανα format σένα asus Eee PC 1101HA και απο xp σε windows7 δεν δουλεβει το bluetooth μολης εγκαταστησω τους drivers μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα (please on or plug in your bluetooth device in order to continue installation.)Παιδιά ευχαριστώ !!! Edited by mcde

καλησπέρα σε ολους! Εκανα format σένα asus Eee PC 1101HA και απο xp σε windows7 δεν δουλεβει το bluetooth μολης εγκαταστησω τους drivers μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα (please on or plug in your bluetooth device in order to continue installation.)Παιδιά ευχαριστώ !!!

Μήπως υπάρχει κάποιος διακόπτης ή συνδυασμός πλήκτρων (π.χ. Fn+κάτι) που ενεργοποιεί το bluetooth;

Edited by mcde
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Χαιρετε,

Εχω ενα λαπτοπ Dell Inspiron και εχω προβλημα με το πληκτρολογιο.. Πριν καποιες μερες δεν μπορουσα να πληκτρολογησω αριθμους, παρα μονο τα συμβολα που ειναι στα ιδια πληκτρα με τους αριθμους, ειτε ηταν ενεργοποιημενο το lock caps ειτε οχι, ετε ηταν πατημενο το shift ειτεοχι.. Το προβλημα μου τωρα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στα Windows, γιατι εχω κωδικο στην εναρξη και δεν μπορει να πληκτρολογηθει σωστα... !! Συνεδεσα εξωτερικο πληκτρολογιο με usb, αλλα παλι δεν δεχεται τον κωδικο... Ενεργοποιησα το πληκτρολόγιο οθονης αλλα παλι δεν το δεχεται! Μου βγαζει ενα μνμ επισης για ασυγχρονα πληκτρα αλλα παλι τπτ οταν το ενεργοποιω... Βοηθεια κανεις..??:blink:

Εαν μπορείς μόνος σου να το ανοίξεις καλός. Αλλιώς θέλει τον μάστορά του...... Καλά όσα έκανες.

Στο δικό μου DELL Inspiron είχε θέμα η μητρική και ξεκίνησε έτσι ....

Ισως εσύ έχεις άλλο θέμα....

Τα συγκεκριμένα λαπτοπ είναι για κλωτσιές.... Δες εαν έχεις εγγύηση αλλιώς μάστορα !

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP ΤΗΣ HP TO PROBOOK4520s.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ FORMAT ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ WINDOWS 8.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΤΗΘΗΚΕ Η ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΠΑΤΙΟΥΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΙΟΥΝΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Π.Χ ΜΕ ΤΟ BACKSPACE ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ο.ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ).ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ(50E).ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΟΡΦΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ TOPIC ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ FN ΑΛΛΑ ΔΕΝ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP ΤΗΣ HP TO PROBOOK4520s.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ FORMAT ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ WINDOWS 8.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΤΗΘΗΚΕ Η ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΠΑΤΙΟΥΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΙΟΥΝΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Π.Χ ΜΕ ΤΟ BACKSPACE ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ο.ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ).ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ(50E).ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΟΡΦΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ TOPIC ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ FN ΑΛΛΑ ΔΕΝ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ επειδή καταλαθος έπεσε νερό. Τότε έβγαζε ότι ήθελε. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση απ το να αλλάξεις πληκτρολόγιο.

Καλησπέρα, παιδιά.

Έχω ένα Sony Vaio netbook και απ'όταν το αγόρασα (2+ χρόνια) δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ την web cam μέχρι προχθές που την χρησιμοποίησα μέσω facebook για 1,5 ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Χθες όμως, όταν προσπάθησα να ξανακάνω βίντεο κλήση, παρουσιάστηκε πρόβλημα. Στην αρχή δεν με έβλεπαν καθόλου, έκανα επανεκκίνηση, δούλεψε για λίγο και μετά τα Windows έκαναν το ήχο που κάνουν όταν αποσυνδέεται μια συσκευή usb, ενώ πάνω αριστερά μου εμφάνισε μήνυμα που έγραφε ότι αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα σε μια θύρα usb κτλ και ξαφνικά χάθηκε η εικόνα (εγώ έβλεπα το συνομιλητή μου και εκείνος έβλεπε τον εαυτό του).

Μετά από λίγο ψάξιμο, βρήκα

το βίντεο στο YouTube, απεγκατέστησα τους οδηγούς της κάμερας, έκανα επανεκκίνηση, λειτούργησε κανονικά η κάμερα για 5 λεπτά περίπου και μετά αποσυνδέθηκε (τα Windows έκαναν τον ίδιο ήχο) και άρχισε να εγκαθιστά οδηγούς με όνομα "Sony web κάτι" και σταμάτησε πάλι να λειτουργεί. Το άφησα, εγκατέστησε κανονικά το πρόγραμμα, μου εμφάνισε μήνυμα "έτοιμο για χρήση" αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω δοκιμάσει.

Κάτι μου λέει όμως ότι δεν δουλεύει και πάλι καθώς στο πρόγραμμα της κάμερας (WebCam Companion 3) ή δεν εμφανίζει τίποτα ή μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχει συνδεθεί κάμερα, ή χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα, ή δε λειτουργεί σωστά, αλλά το πράσινο φωτάκι δίπλα από την κάμερα ανάβει κανονικά.

Καμμία ιδέα; Πρόβλημα software ή hardware;

Καλησπερα ελπιζω να ειμαι στη σωστη ενονητα. Το προβλημα μου εχει ως εξης : Στο σπιτι εχω συνδεση HOL και ρουτερ το thomson tg585v7. Συνδεονται πανω εκτος απο τον σταθερο με καλωδιο και κινητα καθως και δυο laptop. Η ταχυτητα που συχγρονιζω ειναι γυρω στα 5.600. Τι συμβαινει, οταν συνδεω το ενα laptop μαρκας HP ασυρματα το adsl πεφτει αμεσως για δευτερολεπτα και επανερχεται κλειδωμενο πλεον στα 3.900!. Αυτο συμβαινει μονο με αυτο το laptop ενω με το αλλο οχι. Το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα. Εχω κανει ηδη format σε αυτο και ενημερωση στους τελευταιους drivers της ασυρματης καρτας του οπως και εχω το τελευταιο firmware στο ρουτερ. Οι λοιπες συσκυες οταν εχω συγχρονισει ψηλα δουλευουν χωρις να ριχνουν την συνδεση. Αυτο συμβαίνει και με το ρουτερ netfaster της HOL. Υπαρχει κατι άλλο που μπορω να κανω? Εχω παιξει με ολες τις ρυθμισεις της ασυρματης καρτας του φορητου και παλι το ιδιο γινεται.

Μαλλον hardware/υπερθερμανση.

Σηκωσε το φορητακι πιο ψηλα, να αεριζεται και κουραγιο.

Αν μπορεις ψαξε την καμερα σκετη απ την αντιστοιχη εφαρμογη στο ο υπολογιστης μου.

καλησπερα στην παρεα..

εχω ενα vaio το οποιο ειναι καμποσων ετων..

απο την μανα του φορουσε win xp..

το αναβαθμισα και του φορεσα πανω εκτος των αλλων και windows 7..

απο τοτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω την motion eye camera που ειχε..

δεν υπαρχει στο συστημα.. σαν να εχει χαθει...

υπαρχει καποιος τροπος να την ανακτησω...???

φευγω φοιτητης και θα το παρω μαζι μου μιας και ειναι αριστο!

οποτε η καμερα ειναι απαραιτητη!

οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω!!

το μοντελο ειναι VGN-SZ2XP/C

ευχαριστω

φωτης

καλησπερα στην παρεα..

εχω ενα vaio το οποιο ειναι καμποσων ετων..

απο την μανα του φορουσε win xp..

το αναβαθμισα και του φορεσα πανω εκτος των αλλων και windows 7..

απο τοτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω την motion eye camera που ειχε..

δεν υπαρχει στο συστημα.. σαν να εχει χαθει...

υπαρχει καποιος τροπος να την ανακτησω...???

φευγω φοιτητης και θα το παρω μαζι μου μιας και ειναι αριστο!

οποτε η καμερα ειναι απαραιτητη!

οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω!!

το μοντελο ειναι VGN-SZ2XP/C

ευχαριστω

φωτης

Φώτη, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την κάμερα με Fn + F10, νομίζω.... Εκεί θα δεις τί κάνει. Στα 7 η κάμερα θα δουλεύει εκεί που την χρειάζεσαι , skype msn, κτλπ. εκτός και εαν κατεβάσεις προγραμματάκια που έχουν ... Δες εδώ τους οδηγούς και τρέξτα http://www.sony-europe.com/support/en/product/VGN-SZ2XP_C/updates

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 2 weeks later...

Αγόρασα τις προάλλες ένα λάπτοπ της Samsung το οποίο, παρόλο που στη συσκευασία του και στην ιστοσελίδα του καταστήματος από όπου το αγόρασα αναφέρεται πως έχει μία Nvidia κάρτα γραφικών, τελικώς έχει ενσωματωμένη μία της Intel.

Από ό,τι βλέπω ο κωδικός προϊόντος σωστός είναι. Επομένως μάλλον ευθύνεται η Samsung. Τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, γίνεται αντικατάσταση της κάρτας γραφικών ή όλου του λάπτοπ;

Αγόρασα τις προάλλες ένα λάπτοπ της Samsung το οποίο, παρόλο που στη συσκευασία του και στην ιστοσελίδα του καταστήματος από όπου το αγόρασα αναφέρεται πως έχει μία Nvidia κάρτα γραφικών, τελικώς έχει ενσωματωμένη μία της Intel.

Από ό,τι βλέπω ο κωδικός προϊόντος σωστός είναι. Επομένως μάλλον ευθύνεται η Samsung. Τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, γίνεται αντικατάσταση της κάρτας γραφικών ή όλου του λάπτοπ;

Η Intel θα είναι η ενσωματωμένη κάρτα και η Nvidia θα είναι η δεύτερη που χρησιμοποιείται για ΗD ταινίες και παιχνίδια. 2 κάρτες θα έχει λογικά.

Η Intel θα είναι η ενσωματωμένη κάρτα και η Nvidia θα είναι η δεύτερη που χρησιμοποιείται για ΗD ταινίες και παιχνίδια. 2 κάρτες θα έχει λογικά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξακριβώσω αυτό μόνος μου; Το μοντέλο της Samsung αυτό κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με δύο διαφορετικές κάρτες γραφικών. Επομένως πιστεύω πως έχει γίνει λάθος.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξακριβώσω αυτό μόνος μου; Το μοντέλο της Samsung αυτό κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με δύο διαφορετικές κάρτες γραφικών. Επομένως πιστεύω πως έχει γίνει λάθος.

http://www.wikihow.com/Find-Out--What-Graphics-Card-You-Have

είναι ότι σου λέει ο Silmarien...

και εγω που έχω Dell έτσι ακριβώς είναι...υπάρχει η κάρτα Intel ενσωματωμένη και μια κάρτα NVidia GT 555M που είναι για παιχνίδια κλπ...

μπορείς εσύ να διαλέξεις πια θα χρησιμοποιείς σαν default...λογικά στο Device Manager δεν στις βγάζει και τις 2?

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τελικά όντως έχει δύο κάρτες και μέσω του πίνακα ελέγχου της Nvidia μπορείς να επιλέξεις ποια από τις δύο θα χρησιμοποιείς για κάθε πρόγραμμα. Edited by DENIOR

Καλησπέρα παιδιά.Μια βοήθεια...εχω ένα λαπτοπ τοσιμπα σχετικά παλιό και ενώ το είχα ανοιχτό κόλλησε και κινούνταν μόνο το βελάκι...το έκλεισα και απο κείνη τη στιγμή το ανοιγω και λέει τα Windows δεν φορτώνουν γιατί το μητρώο λογισμικού(η κάπως έτσι) λείπει η είναι κατεστραμμένο...ξερετε τι φταίει? Edited by George6633

Καλησπέρα παιδιά.Μια βοήθεια...εχω ένα λαπτοπ τοσιμπα σχετικά παλιό και ενώ το είχα ανοιχτό κόλλησε και κινούνταν μόνο το βελάκι...το έκλεισα και απο κείνη τη στιγμή το ανοιγω και λέει τα Windows δεν φορτώνουν γιατί το μητρώο λογισμικού(η κάπως έτσι) λείπει η είναι κατεστραμμένο...ξερετε τι φταίει?

Θεωτητικά σκληρός.

Θεωτητικά σκληρός.

Tο πηγα κατευθειαν για επισκευη....ξεχασα το σημαντικοτερο.Οτι επεσε κατω και μετα μου το εκανε αυτο.Μου ειπε οτι ειναι σιγουρα σκληρος μιας και εβαλε το Cd να δει και μου λεει θα προσπαθησει να το επισκευασει ωστε να πληρωσω 25-30 ευρω.Αν ομως εχει καταστραφει ολοκληρος χρειαζεται περιπου 100 ευρω για καινουργιο σκληρο και ξαναπερασμα των Windows...τι μπορει να συμβει απο το πουθενα φιλε μου. :/

Tο πηγα κατευθειαν για επισκευη....ξεχασα το σημαντικοτερο.Οτι επεσε κατω και μετα μου το εκανε αυτο.Μου ειπε οτι ειναι σιγουρα σκληρος μιας και εβαλε το Cd να δει και μου λεει θα προσπαθησει να το επισκευασει ωστε να πληρωσω 25-30 ευρω.Αν ομως εχει καταστραφει ολοκληρος χρειαζεται περιπου 100 ευρω για καινουργιο σκληρο και ξαναπερασμα των Windows...τι μπορει να συμβει απο το πουθενα φιλε μου. :/

Ατυχος..σκληρός 45€ windows 15€ Διπλάσια λεφτά σου παίρνει.

Αν ειχες κάμερα θα στα έφτιαχνα δωρεαν. Θα πλήρωνες μόνο τον σκληρό

Ατυχος..σκληρός 45€ windows 15€ Διπλάσια λεφτά σου παίρνει.

Αν ειχες κάμερα θα στα έφτιαχνα δωρεαν. Θα πλήρωνες μόνο τον σκληρό

Να σαι καλα ρε φιλε...δυστυχως το πηγα κατευθειαν εκει.Λογικα θα εβαλε και την δουλεια μεσα.Και αν φτασει τα 100 ευρω + 20 το παγιο απο ενα μηνα καρτοσυμβολαιο που θα ερθει τελος του μηνα,πρωτη φορα βρισκομαι σε τοσο δυσκολη οικονομικα θεση.Ευχομαι να καταφερει να το επισκευασει χωρις να χρειαστει νεος δισκος.