Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην εγκατασταση λεει πως δεν μπορει να γινει,κατι δεν αναγνωριζει στο αρχειο.στην διαχειρηση συσκευων που ειναι γιατι μπαινω και δε το βλεπω καπου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεξι κλικ στο "υπολογιστης μου" και το γραφει πανω αριστερα

edit: τη μορφη εχουν τα αρχεια που κατεβασες?

οχι exe.τα αρχεια ειναι Risdptsk και sys

κανω δεξι κλικ παω διαχειρηση αλλα δεν βρισκω που ειναι η καρτα μνημης.

επισης υπαρχει και ξεχωριστο προγραμμα για το πληκτρολογιο?

Edited by ταξιδιωτης22

ποιο hardware εχει θαυμαστικο στην διαχειρηση συσκευων?

αυτο με το πληκτρολογιο που λες δε το καταλαβα. τι εννοεις?

ποιο hardware εχει θαυμαστικο στην διαχειρηση συσκευων?

αυτο με το πληκτρολογιο που λες δε το καταλαβα. τι εννοεις?

ενα που λεει βασικη συσκευη συστηματος και κατι αλλα που λενε περιφερειακη συσκευη bt.

απλα το πληκτρολογιο δεν ειναι τοσο ευαισθητο οσο ηταν.στις εντολες πληκτρολογησης εννοω

Καλησπερα σε ολους...Εχω ενα μηχανημα ACER ASPIRE 6930G-644Μ κ εχω προβλημα με την οθονη του...Βρηκα εναν αλλο ACER ASPIRE 6930G-734G25MN....Λετε να μπορω να παρω την οθονη απο τον εναν στον αλλο?Κ οι δυο εχουν ιδια περιπου χαρακτηριστικα, κ ιδιο μεγεθος οθονης κ χαρακτηριστικα αυτης...Λεω επειδη ειναι κ οι δυο σειρα 6930 μηπως γινεται...Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν χρησιμη...Ευχαριστω!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρίν από λίγο καιρό η μπαταρία του λαπτοπ (Dell XPS M1330) δεν φόρτιζε παραπάνω από το 40%.

Χθες η μπαταρία όχι απλά σταμάτησε να φορτίζει αλλά σταμάτησε να υπάρχει...! Το λαπτοπ μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχω συνδεδεμένη μπαταρία και το λαμπάκι της φόρτισης αναβοσβήνει κόκκινο... Όπως είναι φυσιολογικό με το που βγάζω την τροφοδοσία το λάπτοπ κλείνει.

Το λάπτοπ το έχω 2 χρόνια μόνο... Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγεννηθεί η μπαταρία τώρα έτσι;

Απο που θα αγοράσω τώρα μπαταρία για dell εδώ στην Ελλάδα?

Πρίν από λίγο καιρό η μπαταρία του λαπτοπ (Dell XPS M1330) δεν φόρτιζε παραπάνω από το 40%.

Χθες η μπαταρία όχι απλά σταμάτησε να φορτίζει αλλά σταμάτησε να υπάρχει...! Το λαπτοπ μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχω συνδεδεμένη μπαταρία και το λαμπάκι της φόρτισης αναβοσβήνει κόκκινο... Όπως είναι φυσιολογικό με το που βγάζω την τροφοδοσία το λάπτοπ κλείνει.

Το λάπτοπ το έχω 2 χρόνια μόνο... Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγεννηθεί η μπαταρία τώρα έτσι;

Απο που θα αγοράσω τώρα μπαταρία για dell εδώ στην Ελλάδα?

Αμα ψοφησε η μπαταρια, δεν μπορει να φτιαξει.

Μιλησε με το support της Dell στην Ελλαδα και ζητα τιμη για να συγκρινεις με αυτες που παιζουν στην αγορα. Υπαρχουν καταστηματα που πουλανε. Τωρα εισαι και Χανια απ' οτι βλεπω και δεν ξερω τι παιζει κατω. Τσεκαρε ομως στον Δησιο σιγουρα θα βρεις εκει.

Βεβαια αμα ψαξεις και σε site του εξωτερικου θα βρεις πολυ σε πολυ πιο παλες τιμες.

Και μια συμβουλη, απεφυγε τις κινεζικες!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γενικά να έχετε υπόψη σας ότι οι μπαταρίες είναι αναλώσιμο και 2 χρόνια είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για μια μπαταρία.

Γενικά να έχετε υπόψη σας ότι οι μπαταρίες είναι αναλώσιμο και 2 χρόνια είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για μια μπαταρία.

+1

Αλλα δεν ειναι απολυτο αυτο, εξαρταται παντα απο τη χρηση που κανει καποιος!! Εχω χρησιμοποιησει notebooks (ΙΒΜ, Dell, Sony) με μπαταριες 3+ ετων που ηταν τζιτζι δεν κρατουσαν βεβαια τριωρα αλλα 1,5 ωρα τουλαχιστον!! :)

Καλησπέρα σας. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κάποιος πώς θα ρυθμίσω το κεντρικό πλήκτρο στο Mousepad του laptop μου (ένα Acer Aspire 5920G). Μετά από την εγκατάσταση των windows 7, πέρασα τους drivers από την εταιρεία, δουλεύουν όλα κανονικά αλλά το κεντρικό πλήκτρο - αυτό που ανεβάζει/κατεβάζει την σελίδα στην οποία βρίσκεσαι ή την μετακινεί δεξιά/αριστέρα - δεν ανταποκρίνεται! Φαίνεται ότι "υπακούει" στα κλίκ καθώς όταν κλικάρω πάνω του επιλέγει την λέξη στην οποία βρίσκομαι. Δεν μπόρεσα να βρώ στις επιλογές από πού επιλέγω, όταν κλικάρω πάνω του, να ανεβοκατεβάζει τη σελίδα. Έτσι χρειάζεται να σέρνω το βελάκι δεξιά μέχρι την μπάρα και να το ανεβοκατεβάζω "χειροκίνητα". Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, θέλω να συνδέσω το laptop μου (HP dv5 NVIDIA 9600M GT) με την Plasma τηλεόραση μου. Και οι 2 συσκευές υποστηρίζουν HDMI. Όταν όμως κάνω τη σύνδεση έχω μόνο εικόνα στην TV και ήχο μόνο από το laptop. Στο playback devices δεν υπάρχει η επιλογή για ενεργοποίηση της θύρας Digital output. Έχει μόνο της επιλογές speakers, headphones και SPDIF. Έχω τους τελευταίους driver και της κάρτας ήχου και γραφικών. Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.

Τελικά η επιλογή NVIDIA HDMI μου εμφανίστηκε στο playback devices μετά από απεγκατάσταση του driver της κάρτας γραφικών restart/driver install της NVIDIA και όχι της HP.

Edited by Ekotas
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Μια ερωτηση σχετικα με την τροφοδοσια και την μπαταρια.

Σε ενα απο τα νετμπουκ που εχω τα εχει παιξει η μπαταρια και καθε μερα κραταει ολο και λιγοτερο,,(περιπου 50 λεπτα+-10 τωρα τελευταια).

Επειδη δεν θελω να παρω μπαταρια στο συγκεκριμενο μιας και το εχω σαν κατεβαστηρι και απλα βαζω την μπαταρια μηπως γινει καμια διακοπη πχ...

Υπαρχει θεμα να μου δημιουργηθει προβλημα στο νετμπουκ επειδη το εχω συνεχεια στο ρευμα με την πεσμενη μπαταρια??? πχ να μου καψει καμια μητρικη ή αλλα τετοια σοβαρα προβληματα.

(εχει να κλεισει και απο το Μαρτιο περιπου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μια ερωτηση σχετικα με την τροφοδοσια και την μπαταρια.

Σε ενα απο τα νετμπουκ που εχω τα εχει παιξει η μπαταρια και καθε μερα κραταει ολο και λιγοτερο,,(περιπου 50 λεπτα+-10 τωρα τελευταια).

Επειδη δεν θελω να παρω μπαταρια στο συγκεκριμενο μιας και το εχω σαν κατεβαστηρι και απλα βαζω την μπαταρια μηπως γινει καμια διακοπη πχ...

Υπαρχει θεμα να μου δημιουργηθει προβλημα στο νετμπουκ επειδη το εχω συνεχεια στο ρευμα με την πεσμενη μπαταρια??? πχ να μου καψει καμια μητρικη ή αλλα τετοια σοβαρα προβληματα.

(εχει να κλεισει και απο το Μαρτιο περιπου)

Τιποτα απολυτως μονο με βραχυκυκλωμα και κανα "τσαφ" μπορει να καει κατι στους φορητους. Εδω αλλη δουλευουν χρονια φορητους μονο με ρευμα γιατι η μπαταρια δεν κραταει ουτε δευτερολεπτο. :)

να τολμησω να ανοιξω το λαπτοπ για καθαρισμο απο σκονες,κλπ ή να σταξω 20€ στο πλαισιο?

μηπως μπορω να το καθαρισω χωρις να το ανοιξω καν?:confused:

να τολμησω να ανοιξω το λαπτοπ για καθαρισμο απο σκονες,κλπ ή να σταξω 20€ στο πλαισιο?

Αν εισαι ατσουμπαλος και δεν το εχεις ξανακανει, μην το επιχειρησεις, γιατι μπορει να γινει καμια ζημια. Αν παλι πιανουν τα χερια σου και θες να δοκιμασεις, ξεκοιλιασε το. Θελει ομως να εχεις φυσητηρι ετσι, οχι αυτες τις βλακιες που πουλαει το πλαισιο στα μπουκαλακια. :P

Προσοχη :!::!: με τις βιδες μη σου ξεφυγει καμια, και οχι γρηγορες κινησεις, το ανοιγεις και απο πανω και απο κατω για να καθαριστουν καλα οι σκονες απο τα ανεμιστηρακια.

Ευκολο ειναι, δεν αξιζει να δωσεις τα 20€. :)

σε αυτα που φουσκωνουν τα λαστιχα απο το βενζιναδικο δεν λεει?δεν καταλαβα τι φυσιτηρι εννοεις..

σε αυτα που φουσκωνουν τα λαστιχα απο το βενζιναδικο δεν λεει?δεν καταλαβα τι φυσιτηρι εννοεις..

Τον αεροσυμπιεστη λες εσυ? Δεν ειναι και οτι καλυτερο, γιατι αυτα δουλευουν με κινητηρα και μιλαμε για πολυ μεγαλη πιεση, μπορει να κανεις και ζημια στο pc.

Υπαρχουν ηλεκτρικα φυσητηρια σαν αυτα που ειναι οτι πρεπει για να καθαριζεις υπολογιστες.

φυσητηρι θα βρω.

ενταξει, εχω ξανανοιξει λαπτοπ (μια φορα) αλλα δε το κλεισα εγω.

λεω να το τολμησω και να τραβηξω σε βιντεο την διαδικασια, ωστε στο μονταρισμα μη κανω καμια "πατατα".

ελπιζω καποια μερα να μου ερθει ορεξη και χρονος να το τολμησω.

βασικα κολλαω στο γεγονος οτι δε γνωριζω ποσες βιδες εχει και που βρισκονται. ξερω γω μπορει να υπαρχει κρυμμενη καμια βιδα κατω απο καμια ταπα, να μη τη δω και να γινει η ζημια.

το λαπτοπ δεν ειναι γνωστης μαρκας, αλλα του πλαισιου.

παντως 20€ μου φαινονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τη δουλεια που θα κανουν...

ε που να το βρω αυτο?απο λιγη αποσταση απο τους αεροσυμπιεστες πιστευω θα γινει δουλεια..οι κηπουροι εχουν τετοια που λες(για απομακρυνουν τα ξερα φυλα)..αλλα που να βρω τωρα να το ζητησω.. :p

Σιγα σιγα θα το καταφερεις να το ανοιξεις,δεν ειναι δυσκολο,απλα να θυμασαι οτι πολλα λαπτοπ δεν εχουν μονο τις βιδες για να πιανουν αλλα και εξτρα πλαστικα κλιψακια που θελουν λιγη πιεση για να ξεκουμπωσουν.;)

Επισης προσεξε και βιδουλες κατω απο αυτοκολλητα κτλ///

ε που να το βρω αυτο?απο λιγη αποσταση απο τους αεροσυμπιεστες πιστευω θα γινει δουλεια..οι κηπουροι εχουν τετοια που λες(για απομακρυνουν τα ξερα φυλα)..αλλα που να βρω τωρα να το ζητησω.. :p
ΓΙνεται ανετα με εναν αεροσυμπιεστη γιατι μην ξεχνας οτι εχει σκανδαλη και ρυθμιζεις την πιεση.. Edited by THEO_LEGEND

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ποιοι κηπουροι? Μη το βλεπεις ετσι μεγαλο στη φωτο, ενα μικρο μηχανημα ειναι γυρω στα 40cm. :p

Ο αεροσυμπιεστης μπορει να εχει σκανδαλη αλλα αμα χρησιμοποιησεις καναν 7-10hp (σαν αυτους των βενζιναδικων) μεχρι να προσαρμωσεις το χερι σου να παταει λιγο να την σκανδαλη θα παρεις τα hw στο χερι!! Τωρα αμα εχετε καναν μικρο οικιακο (2.5 - hp) και του ρυθμισεις να πεσουν οι bar-αρες θα κανεις δουλεια και με αυτον.

Για τα πλαστικα κλιψακια χρησιμοποιουμε ψιλα ισια κατσαβιδακια, επειδη οπως ειπε και ο Theo_Legend χρειαζεται καποια πιεση για να ξεκουμπωσουν. :)

Ο αεροσυμπιεστης μπορει να βγαλει και υγρασια μαζι με τον αερα,θελει ειδικο εξαρτημα που την παγιδευει .

Αν δεν μπορεις να βρεις blower μηπως να δοκιμαζες με το σεσουαρ μαλλιων στο κρυο;

προσφατα καποιες νεες ενημερωσεις εχουν γραφει στο νετμπουκ και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι τελειωνει η εικονικη μου μνημη.προσπαθησα να τα διαγραψω αλλα μου βγαινει το μηνυμα οτι δεν μπορουν να διαγραφουν και οτι υπαρχει ανεπανορθωτο προβλημα και κατι τετοια.(.dll)

οταν το κλεινω κανει για ωρες εγκατασταση καποιες ενημερωσεις οι οποιες δεν γινονται και αναγκαζομαι και το κλεινω με τον παλιο τροπο:wacko: