Trendelenburg Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τελικά παρήγγειλα Μακ Έρ με Κορ2Δυο, στο 1 ραμ, 64 γίγα σκληρό, Ιντελ 3000 κάρτα γραφικών :cool: Όλα αυτά μόνο με 1300 ευρουλάκια :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τελικά παρήγγειλα Μακ Έρ με Κορ2Δυο, στο 1 ραμ, 64 γίγα σκληρό, Ιντελ 3000 κάρτα γραφικών :cool: Όλα αυτά μόνο με 1300 ευρουλάκια :shifty: καλοριζικο..πως σου φαινονται τα mac os? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πως απο το xps και το Vostro των 700ευρω πηγες στο air των 1300 μονο εσυ το ξερεις! :D Ειχα παλιοτερα ενα air (late 2008). Πολυ καλο σαν μηχανημα.. αλλα μονο 1 θυρα usb;;;; Τωρα παιζει να εχουν και.. 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 :lol::lol: Όχι ρε παιδιά, ποιο Μακ :lol::lol: Έκλεισα με 650 τελικά το ΧΠΣ 15 με τον ι5 2410. Το περιμένω ΙΣΩΣ και την Παρασκευή :cool: Αλλιώς από βδομάδα... Και τώρα η ερώτηση της ημέρας: τα κοινά joysticks θα δουλεύουν σωστά με τις USB3 θύρες; :blink: Έχει πλάκα να μην... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ναι κανονικα θα δουλευουν. Ολα τα λαπτοπ που εχουν usb 3 θυρες, εχουν ενα προγραμμα που μετατρεπει τις usb 3 ΚΑΙ σε usb2. Οποτε δουλευουν τα παντα ολα κομπλε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πλάκα θα έχει πάντως :lol: Ποτέ μου δεν είχα όχι μόνο γρήγορο μηχάνημα, αλλά ούτε καν κάτι που να πλησιάζει στο μέτριο :lol::lol: (για να μην πω ότι μου πέρασε και η σκέψη να το αναβάλλω για το νέο έτος :X Το κράξιμο φοβήθηκα και το αποφάσισα τελικά :ninja: Νοίκια, έξοδα, όλα τρέχουν. Τι να πρωτοπρολάβει κανείς... :rolleyes:) Για να δούμε τι θα δούμε τελικά... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις!! Πιες του το αιμα απο την πρωτη ημερα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 γεια σας... επειδη φιλος ψαχνει για laptop και εγω εχω μεινει λιγο πισω με την τεχνολογια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο μηχανημα γυρω στα 500 ευρω που να αξιζει τα λεφτα του... η χρηση του θα ειναι λιγο απολα... καλυτερα απο καποιο καταστημα π.χ πλαισιο και οχι μονο e-shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Αν μπορει να δωσει λιγα παραπανω, παει εδω: link . Εχει πολυ καλη καρτα γραφικων για παιχνιδια, καλο επεξεργαστη, μεγαλο σκληρο δισκο. Και 2 χρονια Τοπ εγγυησης απο την Dell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Προβλέπω να μας αργεί το λαπτόπιον... :( Το αργότερο λέει μέχρι τις 25/10 θα έρθει :wacko: Δεν έλεγε ποιανού έτους, να ανησυχώ;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ωπ!! Σας έλειψα ε;; :lol: Είδα μόλις τώρα αυτό και μπορώ να πω... ξενέρωσα :wacko: Last Location: Shanghai, China, Thursday, 13.10.2011 :blink: Δηλαδή δεν υπάρχει τίποτε πλέον που να μην περνάει από'κει; Καλύτερα να έπαιρνα τότε Λενόβο που το λένε και το καμαρώνουν ότι είναι κινέζικα :lol: Στις 17 του μηνού πάντως λέει θα το έχω. Για να ειδούμε... Σκέφτομαι να μη χάσω άλλο χρόνο όμως και να χτυπήσω το Προ και 2 χειριστηριάκια :lol: Καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εε μα, απο Αμερικη περιμενες να στο εφερναν; :p Το Προ το εχω σε ενα πολυ ομορφο τορρεντ.. :rolleyes: Απο χειριστηρια προτεινω logitech Chillstream (αν εχεις παιξει σε χειριστηριο xbox και σου αρεσε, ειναι ολα τα λεφτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ωωωωωωωπ!! Last Location: Arrived - Warsaw, Poland, Friday, 14.10.2011 Πραγματικά είναι προ των πυλών το μηχανηματάκι μου!! :cool: Μου φαίνεται πολύ παράξενο που θα βλέπω βιδεάκι και ταυτόχρονα θα μπορώ να κάνω κι άλλα πραγματάκια χωρίς να χρειαστεί να περιμένω το τρένο να περάσει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Θα παρακαλέσω να μην μετατραπεί το θέμα σε chat area. Συζητάμε και προτείνουμε φορητούς υπολογιστές. Από κει και πέρα το που βρίσκεται η κάθε αποστολή και σε πόση ώρα θα φτάσει σπίτι μας δεν νομίζω ότι αφορούν. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Σωστή παρατήρηση... :) Εκτός του ότι έχεις βέβαια δίκιο :) Μόλις έψαξα για μπιχλιμπίδο-τόπικ αλλά δε βρήκα :confused: Εδώ μπορώ να συνεχίσω; (πχ αν αξίζει η αγορά ανεμιστήρα, μιας και από όσο διαβάζω, λίγο πολύ οι θερμοκρασίες θα είναι ικανές να βράσουν αυγουλάκι :X) Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Βάσεις laptop (was:[Off-topic] Nέος υπολογιστής / Αναβάθμιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athaneaak Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλησπερα,ενδιαφερομαι για αγορα νεου φορητου υπολογιστη,κυριως για μουσικη,παιχνιδια,για Multimedia χρηση γενικοτερα...εξεταζοντας τα μοντελα της καθε μαρκας εχω καταληξει σε δυο: ενα dell και ενα sony...το πρωτο υπερτερει σε hardware ομως αμφιβαλλω για την ποιοτητα κατασκευης...απο την αλλη εχω ακουσει τα καλυτερα για το service της dell...ομως η ποιοτητα της sony και ειδικα στην οθονη παιζει σημαντικο παραγοντα στην επιλογη μου...το laptop Που εχω τωρα ειναι ενα toshiba satellite a300-15b και η ποιοτητα κατασκευης του με εχει αφησει υπερ-ικανοποιημενο,μετα απο εντατικη χρηση 3.5 ετων...τα λαπτοπ που εχω επιλεξει ειναι αυτα.Να πω οτι το φορητο θα το χρησιμοποιω ως βασικο υπολογιστη επομενως αναζητω κατι καλο και οσο το δυνατον πιο ολοκληρωμενο,θα ηθελα να διαβασω τις αποψεις σας,ευχαριστω για τυχον απαντησεις! http://www.mgmanager.gr/product/25710/dell-xps-l702x-i7-2670-8gb-2x500gb-gt555-3gb-173-w7hp-64bit-2y-nbd.html http://www.mgmanager.gr/product/25228/sony-vaio-vpc-f22s1e-b.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Μόλις χθές έγινα κάτοχος του συγκεκριμμένου λάπτοπ της Dell. Τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά καλά και η ποιότητα κατασκευής άψογη. Για 2 χρόνια ήμουν κάτοχος του συγκεκριμμένου λάπτοπ. http://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv7-2220ev-espresso-vl034ea-p-87254.html Πολύ ευχαριστημένος απο το συγκεκριμμένο και και ο αντικαταστάτης του θα έπρεπε να ήταν εξίσου καλός και με 17άρα οθόνη μιας και καλοσυνήθισα. Αυτά που έψαχνα τα βρήκα ακριβώς στο συγκεκριμμένο Dell. Βοηθησε και το γεγονός οτι είναι αρκετά αξιόπιστα λάπτοπ και έχουν άψογο service. Τα Sony τα θεωρώ ακριβά και με υποδυέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά και γι'αυτο κατέληξα σε Dell. Αν τελικά καταλήξεις στο Dell είμαι σίγουρος οτι θα μείνεις ικανοποιημένος. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athaneaak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 η οθονη του πως ειναι?με ενδιαφερει παρα πολυ αυτο,μακαρι να το ευχαριστηθεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Πολύ καθαρά και ζωντανά χρώματα. Εκανα μια μικρή δοκιμή τοποθετώντας δίπλα δίπλα τα 2 λάπτοπ και η η διαφορά ήταν σημαντική. Στο Hp τα χρώματα ήταν ξεθωριασμένα σε σχέση με το Dell. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 καλησπερα! εχω ενα netbook acer aspire one D250 με windows starter. αναβαθμισα σε home premium, και το netbooκ μαζευει τα κομματια του. Σκεφτομαι να κανω upgrade τη ram, αλλα εχω 2 ερωτησεις: Α) Ποση ειναι η maximum ram που μπορει να δεκτει? Αλλου λενε 2gb αλλου 4gb κι εχω μπερδευτει. Β) Αν η μεγιστη δυνατη αναβαθμιση που δεχεται ειναι τα 2gb αξιζει τον κοπο να αναβαθμισω? θα τρεχει καλα τα home premium? Η να κανω το netbook downgrade στα windows starter ξανα? σας ευχαριστω! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 καλησπερα! εχω ενα netbook acer aspire one D250 με windows starter. αναβαθμισα σε home premium, και το netbooκ μαζευει τα κομματια του. Σκεφτομαι να κανω upgrade τη ram, αλλα εχω 2 ερωτησεις: Α) Ποση ειναι η maximum ram που μπορει να δεκτει? Αλλου λενε 2gb αλλου 4gb κι εχω μπερδευτει. Β) Αν η μεγιστη δυνατη αναβαθμιση που δεχεται ειναι τα 2gb αξιζει τον κοπο να αναβαθμισω? θα τρεχει καλα τα home premium? Η να κανω το netbook downgrade στα windows starter ξανα? σας ευχαριστω! Α) Όλα τα netbook με Atom επεξεργαστή παίρνουν μέχρι 2GB RAM προς το παρόν, πρόκειται για περιορισμό που θέτει η Intel. Β) Γενικά η αναβάθμιση στα 2GB αξίζει, τα χρήματα είναι λίγα και η ανάσα που θα πάρει το λειτουργικό, ειδικά αν πρόκειται για Vista / 7 θα είναι μεγάλη. Επίσης, τα Home Premium δεν έχουν διαφορά στις απαιτήσεις από τα Starter. Καλό είναι να αφήσεις τα Home Premium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Α) Όλα τα netbook με Atom επεξεργαστή παίρνουν μέχρι 2GB RAM προς το παρόν, πρόκειται για περιορισμό που θέτει η Intel. Β) Γενικά η αναβάθμιση στα 2GB αξίζει, τα χρήματα είναι λίγα και η ανάσα που θα πάρει το λειτουργικό, ειδικά αν πρόκειται για Vista / 7 θα είναι μεγάλη. Επίσης, τα Home Premium δεν έχουν διαφορά στις απαιτήσεις από τα Starter. Καλό είναι να αφήσεις τα Home Premium. ευχαριστω φιλε μου! παραγγειλα μνημη λοιπον... απ οτι ειδα ειναι ευκολη η εγκατασταση της! λεω να τη βαλω μονη μου! και παλι ευχαριστω!:) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Απορία: Αγόρασα ένα netbook Lenovo ideapad S100. Γενικώς όλα οκ, ευχαριστημένος είμαι, έχει πολύ στιβαρό πληκτρολόγιο και καλή μπαταρία, ένα έξυπνο λογισμικό quick start που ανοιγοκλείνει σε 3 δευτ. για να σερφάρεις στο ίντερνετ, αλλά... δεν ξέρω πως, η ασφάλεια της μπαταρίας φαίνεται να έχει σπάσει, δηλ. δε μένει στη θέση της! Το καλύπτει η εγγύηση; Η Lenovo έχει service στην Αθήνα; Παίρνω σε ένα τηλ που βρήκα με ψάξιμο το 213 00 87200 αλλά δεν απαντούσε κανείς... :( Και κάτι ακόμα: έχει Windows 7 starter. Στο desktop δεν αλλάζει η εικόνα; Το χω προσπαθήσει αλλά δεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Και κάτι ακόμα: έχει Windows 7 starter. Στο desktop δεν αλλάζει η εικόνα; Το χω προσπαθήσει αλλά δεν... οχι δεν αλλαζει εικονα! ειναι πολυ restricted τα starter γι αυτο και αναβαθμισα και εγω στο δικο μου σε home premium... δεν ξερω αν με κανενα 3rd party προγραμμα το κανει τυπου picasa πχ... δοκιμασε κι ετσι! το γηγενες software δεν το κανει ομως! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts