Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!Λοιπόν έκανα και εγώ την ερευνά μου στο ίντερνετ και ναι,έχει ένα μόνο slot για την ram.Επίσης,δυστυχώς,θέλει λύσιμο όλο το laptop για να βάλεις την ram.Μέχρι και μητρική βγάζεις!Πιο χαζή κατασκευή δεν έχω ξαναδεί...Τέλος πάντων αύριο-μεθαύριο έρχεται η ram,οπότε θα ενημερώσω όταν βρω χρόνο να την βάλω.Να είσαστε όλοι καλά!
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λοιπόν παίδες τελείωσα!Μου ήρθε σήμερα η ram και κάθισα και την έβαλα.500 ώρες βέβαια μέχρι να λύσω σχεδόν όλο το laptop,άσχετος γαρ,αλλά τα κατάφερα και όλα καλά!Κανένα πρόβλημα,η ram συμβατή και έχει ένα slot το laptop μου τελικά όπως είπε και ο φίλος hoannis παραπάνω.Να είσαστε όλοι καλά για την βοήθεια!
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

• 1 month later...

Περιμένω ένα refurbished HP 15-ay106na από ΕΒΑΥ αύριο, μεθαύριο. 315€ πήγε

Έχει κάνεις εμπειρία από ΗΡ; Έχουν πολύ σαβούρα με δικά τους προγράμματα που είναι καλύτερα να τα ξηλωσεις; Ή δεν επηρεάζουν οπότε να μην ασχοληθώ.

8gb θα έχει το μηχανάκι.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...

Ψάχνω λαπτοπ ως 13.3 ίντσες με τα εξής χαρακτηριστικα:

_ανάλυση από 1024x768 (openGL)

_Δίσκος SSD από 64GB

_μπαταρία πάνω από δύο ώρες

_μνήμη 4 ΜΒ

_Windows 7 ή 10

_Διαστασεις ως 33x23

_Βάρος ως 1.7 κιλά

Από ποιά τιμή ξεκινάμε;

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Περιμένω ένα refurbished HP 15-ay106na από ΕΒΑΥ αύριο, μεθαύριο. 315€ πήγε

Έχει κάνεις εμπειρία από ΗΡ; Έχουν πολύ σαβούρα με δικά τους προγράμματα που είναι καλύτερα να τα ξηλωσεις; Ή δεν επηρεάζουν οπότε να μην ασχοληθώ.

8gb θα έχει το μηχανάκι.

Μετά από τόσες βδομάδες να πω ότι είναι μπόμπα το μηχανάκι.

Έβαλα έναν ssd που είχα στο προηγούμενο laptop και ξεκινάει από sleep ακαριαία, ενώ γενικά όλα φορτώνουν σφαίρα.

Εκπληκτική αγορά και τελικά η τιμή μειώθηκε στα 285€, γιατί ήρθε με 2 φωτεινά σημεία πάνω στην οθόνη (φαίνονται μόνο με ανοιχτό background).

Πέρασα δικά μου Windows 10 και μόνο το HP assistant, αλλά δεν κάθησα να ασχοληθώ με τα updates που πρότεινε, αφού όλα παίζουν σφαίρα.

Amazon Fire stick 4k max

Μετά από τόσες βδομάδες να πω ότι είναι μπόμπα το μηχανάκι.

Έβαλα έναν ssd που είχα στο προηγούμενο laptop και ξεκινάει από sleep ακαριαία, ενώ γενικά όλα φορτώνουν σφαίρα.

Εκπληκτική αγορά και τελικά η τιμή μειώθηκε στα 285€, γιατί ήρθε με 2 φωτεινά σημεία πάνω στην οθόνη (φαίνονται μόνο με ανοιχτό background).

Πέρασα δικά μου Windows 10 και μόνο το HP assistant, αλλά δεν κάθησα να ασχοληθώ με τα updates που πρότεινε, αφού όλα παίζουν σφαίρα.

Οταν λες πως εχει φωτεινα σημεια τι εννοεις; Αποχρωματισμο οθονης; Ασπριζει πιο εντονα εκει; Προσεξε το γιατι συνηθως τετοιου ειδους προβλημα με τον καιρο μεγαλωνει και εξαπλωνεται και θελει αλλαγη οθονης.

Αν οι drivers που εχει το HP Assistant ειναι πιο καινουργιοι γιατι να μην τους βαλεις; :confused:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Οταν λες πως εχει φωτεινα σημεια τι εννοεις; Αποχρωματισμο οθονης; Ασπριζει πιο εντονα εκει; Προσεξε το γιατι συνηθως τετοιου ειδους προβλημα με τον καιρο μεγαλωνει και εξαπλωνεται και θελει αλλαγη οθονης.

Αν οι drivers που εχει το HP Assistant ειναι πιο καινουργιοι γιατι να μην τους βαλεις; :confused:

Δες την εικόνα.

Αυτά έγιναν από σημεία πίεσης όπως έμαθα.

Γενικά σε μηχανάκι που δεν είναι για gaming, δεν το πειράζω αν δεν υπάρχει λόγος.

Αφού όλα παίζουν τέλεια.

Όσο για το αν οι drivers που προτείνονται είναι πιο καινούριοι, δεν είναι στάνταρ. Μπορεί απλά η ΗΡ να θέλει να περάσει τους δικούς της πάνω από τους Windows.40dbe684495306c2f8698da62dd5dbf7.jpg

Amazon Fire stick 4k max

• 4 months later...
Σε τι κατηγορία τιμής για 2GB κάρτα γραφικών κι i5 πάνω από 3.0 GHz;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Σε τι κατηγορία τιμής για 2GB κάρτα γραφικών κι i5 πάνω από 3.0 GHz;
Μεταχειρισμένο;

Γιατί από ΕΒΑΥ βρίσκεις τρελές τιμές;

Εμένα μου βγήκε i7 7ης γενιάς 8gb Ram, Full HD, 4gb vga στα 350€

Amazon Fire stick 4k max

• 4 weeks later...

Καλησπέρα!έχω dell Inspiron 15 3567 μπορώ να κάνω overclock?θα ήταν χρήσιμο κάποιος που ξέρει?έκανα undervoltage στο -50 και τρέχει πιο καλά το παιχνίδι που παιζω

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Καλησπέρα!έχω dell Inspiron 15 3567 μπορώ να κάνω overclock?θα ήταν χρήσιμο κάποιος που ξέρει?έκανα undervoltage στο -50 και τρέχει πιο καλά το παιχνίδι που παιζω

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Πιθανολογώ ότι κάνοντας undervolt ο επεξεργαστής σου ζεσταίνεται λιγότερο οπότε δεν κάνει throttle και βλέπεις καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια που παίζεις.

Το overclock θα τον κάνει να ζεσταίνεται περισσότερο και θα έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Πιθανολογώ ότι κάνοντας undervolt ο επεξεργαστής σου ζεσταίνεται λιγότερο οπότε δεν κάνει throttle και βλέπεις καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια που παίζεις.

Το overclock θα τον κάνει να ζεσταίνεται περισσότερο και θα έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Όπως και με το overclock, ρισκάρεις με το undervolt με την σταθερότητα του μηχανήματος.

Αν ο στόχος είναι η μείωση των θερμοκρασιών, κάντο σωστά. Βάλε μια βάση με ανεμιστήρα.

Άσε που σιγά την μείωση στο -50. Μάλλον ψυχολογική η βελτίωση.

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή τα laptop είναι ''Laptop'' με ότι αυτό σημαίνει απο θέμα κόστους, καλό είναι να το φροντίζεις το μηχάνημά όσο μπορείς για να το έχεις περισσότερο καιρό. Για εμένα μην πειράζεις το CPU. Αν θες να το κάνεις λίγο undervoltage να ζεστένεται λιγότερο κάντο αλλά όπως σου είπαν θα έχεις θέμα με το πόσο σταθερή θα είναι η λειτουργία του. Για εμένα φέρτο σε μαμα ρυθμίσεις, καθάριζε τακτικά τους αεραγωγούς, πάρε μία καλή βάση να το κρυώνει και αν πιάνει το χέρι σου και μπορείς να το ανοίξεις πάρε μία φτηνή και αξιόπιστη πάστα θερμοαπαγωγής όπως η Arctic MX-4 και άλλαζέ την κάθε 6μηνο - έτος ανάλογα τη χρήση και πόσο το πιέζεις. Έχει και μικρότερη ποσότητα. Εγώ έχω πάρει μία τέτοια πριν κανα 8μηνο και ακόμα έχω - κραταει.

καλησπερα και απο εμενα

εψαχνα για λαπτοπ στο ευρος περιπου 800-900 ευρω και ετσι για πλακα πηγα και στο σαιτ της allienware και ειδα αυτο το θηριο

https://www.dell.com/en-us/shop/gaming-and-games/alienware-m15-gaming-laptop/spd/alienware-m15-laptop/wnm15chr110h?view=configurations&configurationid=c6aecf9f-ae92-4bbe-a5f5-8aa4e0c9cc34

τιιιιιιιι ειναι αυτο?Γνωριζεις κανεις τι παιζει,εχει προβληματα που δεν φαινονται κλπα γιατι πολυ καλο για να ειναι αληθινο

επισης τι παιζει με τα allienware και την εγγυηση αφου το εχεις παρει απο εξωτερικο οπως επισης και με το τελωνείο

καλησπερα και απο εμενα

εψαχνα για λαπτοπ στο ευρος περιπου 800-900 ευρω και ετσι για πλακα πηγα και στο σαιτ της allienware και ειδα αυτο το θηριο

https://www.dell.com/en-us/shop/gaming-and-games/alienware-m15-gaming-laptop/spd/alienware-m15-laptop/wnm15chr110h?view=configurations&configurationid=c6aecf9f-ae92-4bbe-a5f5-8aa4e0c9cc34

τιιιιιιιι ειναι αυτο?Γνωριζεις κανεις τι παιζει,εχει προβληματα που δεν φαινονται κλπα γιατι πολυ καλο για να ειναι αληθινο

επισης τι παιζει με τα allienware και την εγγυηση αφου το εχεις παρει απο εξωτερικο οπως επισης και με το τελωνείο

Συνγεκριμενο είναι για Αμερική και η τημη είναι χωρίς ΦΠΑ

Που σημαίνει θα περάσει και τελονειο και τημη άνετα θα πάει ενα 400 500 παραπάνω ψάχνε για ευκαιρίες στο uk de κλπ μην κοιτάς usa είναι άλλος κόσμος όλα είναι διαφορετικά

ευχαριστω πολυ για την απαντηση περι τελικης τιμης με το τελωνειο και βλεπω οτι ξεφευγει πολυ η τιμη αν σκεφτεις οτι λεω 800-900ε

ψαχνω ενα καθαρα gaming laptop και εχω δει αυτο https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/HP-Pavilion-Gaming-15-dp0003nv-Laptop-Core-I7-8750h8-Gb128gb-Ssd-1tb-Hddgtx-1060.htm

μου εχουν πει οτι η διαφορα μεταξυ 1050 με 1060 ειναι τεραστια ισχυει κατι τετοιο ή να κινηθω σε κατι με 1050 και καλυτερο επεξεργαστη?

εχετε να προτείνετε καποιο λαπτοπ στα 800-900ε ακομα και απο εξωτερικο, δεν με απασχολει!

ευχαριστω πολυ για την απαντηση περι τελικης τιμης με το τελωνειο και βλεπω οτι ξεφευγει πολυ η τιμη αν σκεφτεις οτι λεω 800-900ε

ψαχνω ενα καθαρα gaming laptop και εχω δει αυτο https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/HP-Pavilion-Gaming-15-dp0003nv-Laptop-Core-I7-8750h8-Gb128gb-Ssd-1tb-Hddgtx-1060.htm

μου εχουν πει οτι η διαφορα μεταξυ 1050 με 1060 ειναι τεραστια ισχυει κατι τετοιο ή να κινηθω σε κατι με 1050 και καλυτερο επεξεργαστη?

εχετε να προτείνετε καποιο λαπτοπ στα 800-900ε ακομα και απο εξωτερικο, δεν με απασχολει!

Επειδή σε βλέπω λίγο δεν το κατέχεις το θέμα με εξωτερικό και κοιτάς για ακριβά πράγματα, καλύτερα να κοιτάξεις μόνο εγχώρια.

Επίσης, για ποιο λόγο θες να ρίξεις λεφτά σε gaming laptop;

Τα σοβαρά LAPTOP για παιχνίδια πάνε στα 1500€+

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή σε βλέπω λίγο δεν το κατέχεις το θέμα με εξωτερικό και κοιτάς για ακριβά πράγματα, καλύτερα να κοιτάξεις μόνο εγχώρια.

Επίσης, για ποιο λόγο θες να ρίξεις λεφτά σε gaming laptop;

Τα σοβαρά LAPTOP για παιχνίδια πάνε στα 1500€+

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παρει απο το εξωτερικο λαπτοπ οποτε οντως δεν ξερω ακριβως τι παιζει.(μονο κινητο πηρα που δεν χρειαστηκε να πληρωσω τελωνειο)

λογο της δουλειας μου που απαιτει να ταξιδευω και δεν μου δινεται η δυνατοτητα να εχω πυργο γι αυτο παω σε λαπτοπ

αν ψαχνεις για gaming τοτε τα 900 που δινεις απλα ειναι στην ουτοπια διπλασιασε και βλεπουμε

Gaming laptop με 900 ούτε με σφαίρες... Καταρχήν η 1050 πλέον είναι για πολύ basic gaming και δεν θα αξίζει σε λίγο. Ένα 1500ρι το θες και από 1060 και πάνω

Sent from my iPhone using Tapatalk

καλα δεν ψάχνομαι και για ultra gaming για να δώσω 1500 για λαπτοπ!

ανακάλυψα αυτο https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-156-i5-8300h8gb1tb-hdd-and-128gb-ssdgtx-1060-6gb-fx505gm-al294t/prod9629499pp/

τι γνώμη έχετε και ως προς την σχεση τιμης - προιον αλλα και αν έχετε ακουσει για καποιο προβλημα ή οχι! (ψηλές θερμοκρασίες εχουν σχεδον ολα τα λαπτοπ, το ξερω και το εχω λαβει υπόψιν, ουτως η άλλως θα το εχω παντα σε βαση-ψήκτρα)

Δεν είναι καθόλου κακό στα λεφτά του.. Στο θέμα

του επεξεργαστή αν μπορείς να ανέβεις λιγάκι υπάρχει και αυτό https://www.skroutz.gr/s/19218378/Asus-TUF-FX505GM-AL460T-i7-8750H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1060-FHD-W10.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

καλα δεν ψάχνομαι και για ultra gaming για να δώσω 1500 για λαπτοπ!

ανακάλυψα αυτο https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-156-i5-8300h8gb1tb-hdd-and-128gb-ssdgtx-1060-6gb-fx505gm-al294t/prod9629499pp/

τι γνώμη έχετε και ως προς την σχεση τιμης - προιον αλλα και αν έχετε ακουσει για καποιο προβλημα ή οχι! (ψηλές θερμοκρασίες εχουν σχεδον ολα τα λαπτοπ, το ξερω και το εχω λαβει υπόψιν, ουτως η άλλως θα το εχω παντα σε βαση-ψήκτρα)

δεν είπαμε για ultra gaming στα ultra νομίζω δεν έχει και κάνα laptop (η και να έχει θα είναι 3+)

εδω εχεις στο desktop 1060 και τελευταίο i7 η ryzen 2700χ και ογομαχανε τα περισσότερα games ακόμη και στα 1060 φαντάσου στα mobile chipset......

οσο για το λαπτοπ για τα λεφτα του μια χαρά είναι για κάνα cs go κλπ

νομιζω υπερβαλεις λιγο... cs go παιζω ανετα με το τωρινο λαπτοπ που εχω που ειναι με i7 6700HQ και καρτα γραφικων gtx 950 και ραμ 8gb... δεν λεω οτι παιζει στα high του αλλα μεχρι τον Ιουνιο καθε μερα έμπαινα και επαιζα online δηλαδη με med settings! Μεχρι και gta v μου εχει παιξει δηλαδη εστω και στα πιο low :P και αυτο το ειχα αγορασει στα 930 ευρω....

ποσο μαλλον αυτο που πρότεινα τώρα! δεν λέω οτι θα παίζω και metro exodus αλλα θα εχω και μια λιστα με καλα παιχνιδακια που μπορω να παιξω!

Γεια σας φίλοι μου. Επειδή είμαι λίγο άσχετη και έχω ένα laptop του 2012, θα ήθελα τα φώτα σας. Το budget μου είναι στα 700€, άντε αν αξίζει κάτι πολύ να πάω στα 750€. Η χρήση που θα κάνω είναι πιο πολύ επαγγελματική. Internet δηλαδή, επεξεργασία εγγράφων, word, Excel κλπ.Δεν ασχολούμαι καθόλου με gaming. Επίσης βλέπω πολλές ταινίες και με ενδιαφέρει η συνδεσιμότητα με smart TV. Τώρα το συνδέω μέσω καλωδίου και βλέπω στην τηλεόραση. Με ενδιαφέρει για αγορά από Ελλάδα και μόνο και να κρατήσει για πολλά χρόνια.Παρακαλώ βοηθήστε γιατί είμαι άσχετη.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk