Jump to content

Digea - Η Ψηφιακή Τηλεόραση στην Ελλάδα

johnthegreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ όλα καλά με την αλλαγή των εκπομπών από Υμηττό, επανασυντονισμός και τα έπιασα όλα τα κανάλια και μάλιστα πολύ καλά, λύθηκαν (προς το παρόν) τα προβλήματα που είχα με το σήμα (πριν έπιανα 25-40% level ενώ τώρα πήγε 85%) με TV5, BBC, DW οπότε είμαι πολύ happy! :D

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε LG TV με εξωτερικό αποκωδικοποιητή LEGENT HD TUNER MAX πιάνω όλα τα κανάλια εκτός των MEGA,STAR,SKAI. Με την ίδια κεραία και με ένα Crypto andi s2 (στον υπολογιστή) πιάνω όλα τα κανάλια κανονικά και τα MEGA,STAR,SKAI. Έχετε καμία ιδέα - συμβουλή;

Να αναβαθμίσεις το λογισμικό του αποκωδικοποιητή ή να τον πετάξεις και να πάρεις edision ή crypto.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Να αναβαθμίσεις το λογισμικό του αποκωδικοποιητή ή να τον πετάξεις και να πάρεις edision ή crypto.

Ο ίδιος αποκωδικοποιητής στο σπίτι των γονιών μου - επίσης στην Χαλκίδα - πιάνει κανονικά όλα τα κανάλια.........

Έχει θέμα η εγκατάστασή σου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τα επιασα τα καναλια, αλλαζοντας την θεση της κεραιας αλλα κανουν σπασιματα. Υπαρχει περιπτωση να επηρεαζεται το σημα απο αλλη κεραια που ειναι παρα πολυ κοντα στην δικη μου;

Όχι. Σε τι κατάσταση είναι η κεραία σου;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δες λίγο τις καλωδιώσεις σου, π.χ. τα καλώδια που πάνε από τις πρίζες στους δέκτες πολλές φορές τυχαίνει να είναι κάτι έτοιμα άθλιας ποιότητας.

• 2 weeks later...
Παιδια κάτι περίεργο. Πιάσαμε επιτέλους και στον Ωρωπό ψηφιακό σήμα. Απλά δεν παίζουν τα ξενόγλωσσα που μας φορτώνουν. Όχι ότι τα θέλω απλά μου κάνει εντύπωση. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

σημερα σε τρεις διαφορετικες τηλεορασεις και τα 3 καναλια nerit κανουν πολλα σπασιματα!πειραιας!αλλα βεβαια κυριακη τα ******** που να δουλευουν να το φτιαξουν...

σημερα σε τρεις διαφορετικες τηλεορασεις και τα 3 καναλια nerit κανουν πολλα σπασιματα!πειραιας!αλλα βεβαια κυριακη τα ******** που να δουλευουν να το φτιαξουν...

εντάξει έφτιαξε επιτέλους μετά το κράξιμο στο Twitter....

και στιγμιαία παγωματα στο μουντιάλ έφτιαξαν και αυτά μετά το τελευταίο switch off στην Αττική

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

• 4 weeks later...

Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχει χαθεί το πακέτο με τα κανάλια ANT1, ALPHA και τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ..

Στις αναζητήσεις δεν πιάνει καθόλου σημεία στις αντίστοιχες συχνότητες..

Ποιες λύσεις προτείνονται;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Τσέκαρε κεραία κεντράρισμα στο κέντρο εκπομπής που λαμβάνεις, αν έχεις ενισχυτή χαμήλωσε το μπορεί να προκαλεί "μπούκωμα" στο ψηφιακό σήμα.

Ενισχυτής δεν υπάρχει.. Όταν λες κεντράρισμα στο κέντρο εκπομπής που λαμβάνω, εννοείς να ανέβω στην ταράτσα και να το κάνω; (δεν έχει πειραχτεί η κεραία εδώ και μερικά χρόνια)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Χαλκιδική 3 Οκτωβρίου αλλά ακούγεται για αναβολή, αναμονή για νέα ΚΥΑ.

Χαλκιδική 3 Οκτωβρίου αλλά ακούγεται για αναβολή, αναμονή για νέα ΚΥΑ.

Ευχαριστω.Αντε να δουμε απο αναβολη σε αναβολη το πανε

Να δεις μην έχει κουνηθεί από τη θέση της.

Το Κ.Ε έχεις οπτική επαφή???

Ναι έχει κανονικά οπτική επαφή.. Πόσο να κουνήθηκε.. 10° πάνω 10° κάτω πάλι οπτική επαφή έχει.. :X

Ήρθε και στην Ασπροβάλτα..και σήμα καμπάνα...τώρα πρέπει να βρούμε πως θα σπάσουμε το συμβόλαιο με το ote tv

Φιλικά Γιώργος

Ήρθε και στην Ασπροβάλτα..και σήμα καμπάνα...τώρα πρέπει να βρούμε πως θα σπάσουμε το συμβόλαιο με το ote tv

Χαχα πλάκα κάνεις ; και στην περιοχή μου έχει ψηφιακό σήμα αλλά το ote tv δεν το αλλάζω (έχω το full pack).

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ναι έχει κανονικά οπτική επαφή.. Πόσο να κουνήθηκε.. 10° πάνω 10° κάτω πάλι οπτική επαφή έχει.. :X

Αυτόματη αναζήτηση καναλιών έκανες;

Εγω αντιμετωπιζω αλλο προβλημα. Οταν εκανα αναζητηση την τελευταια φορα που επρεπε να ξαναψαξουμε τα ψηφια μου "εφαγε" απο το 1 εως το 5! Δηλαδη τα καναλια μου ξεκινανε απο το 6 και μετα! Αν πατησω το 3 πχ στο τηλεκοντρολ απλα δεν κανει τιποτα..!

Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις, εχω κανει επαναφορα στις ρυθμισεις της τιβι και τιποτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να βάλεις τα κανάλια να ξεκινούν από τη θέση 1 χειροκίνητα.

Αυτόματη αναζήτηση καναλιών έκανες;

Ναι έκανα, και αυτόματη και χειροκίνητη. Το περίεργο είναι ότι ενώ το ένα πακέτο της Digea το πιάνει κ=με ποιότητα από 75%+ , το δεύτερο πακέτο δεν το πιάνει καθόλου. Μόνο μια φορά το έπιασε με ποιότητα 11% και μετά ξανά μου εμφάνιζε αδύναμο ή ανύπαρκτο σήμα. :X