NetSurfer_g7 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Απο σημερα το καναλι Ζoom εχει μεταφερθει απο την συχνοτητα 63 στην συχνοτητα 54.Για να το ξαναπιασετε θα πρεπει να κανετε χειροκινητο συντονισμο στην συχνοτητα uhf 54 ή αυτοματο συντονισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ...Εδώ και λίγες μέρες δεν έχουμε σήμα στην ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και ΕΡΤ digital στην Ραφήνα...Γνωρίζει κάποιος γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με mad MTV και nickelodeon στον κέντρο της Αθήνας ; Κάθε βράδυ και ακόμα και τώρα λέει ότι έχουν ασθενές σήμα Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Απο χτες αργα το βραδυ, στην θεση του 902(συχνοτητα uhf 47 απο Υμηττο-Αιγινα) εκπεμπει πλεον νεο καναλι με το ονομα E tv.Το λογοτυπο του μοιαζει αρκετα με το διεθνες E! Entertainment αλλα δεν ξερω αν εχει καποια σχεση.Μεχρι τωρα εχω παρατηρησει οτι δειχνει περισσοτερο μουσικα video clips και ξενες ταινιες.Προς το παρον ομως,δεν εκπεμπει EPG,ουτε και εχει επισημο site για να ξερουμε το πληρες προγραμμα του.Λογικα το EPG του θα ενεργοποιηθει σε μερικες μερες,οπως ειχε γινει και με το 902 οταν πρωτοξεκινησε να εκπεμπει ψηφιακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apaisiotatos Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ρε παιδια ειμαι στην Καλαματα και περιπου στανταρ ωρες μου κανει πιξελ σε καποια καναλια και κολαει ;ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ρε παιδια ειμαι στην Καλαματα και περιπου στανταρ ωρες μου κανει πιξελ σε καποια καναλια και κολαει ;ξερει κανεις; Διάβασα κάπου ότι το πιξελισμα είναι μάλλον λόγω κακού σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ρε παιδια ειμαι στην Καλαματα και περιπου στανταρ ωρες μου κανει πιξελ σε καποια καναλια και κολαει ;ξερει κανεις; Λογικά είναι πρόβλημα της εγκατάστασής σου (κεραία, καλωδίωση π.χ.). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ρε παιδια ειμαι στην Καλαματα και περιπου στανταρ ωρες μου κανει πιξελ σε καποια καναλια και κολαει ;ξερει κανεις; Λογικα εχεις χαμηλη ποιοτητα σηματος,με αποτελεσμα να εμφανιζονται που και που bits σφαλματος.Την ωρα που πιξελιζει η εικονα δοκιμασε να κουνησεις λιγο το καλωδιο της κεραιας.Το κουνημα μπορει να "ξεμπλοκαρει" το σημα και να φτιαξει την εικονα.Επισεις ελενξε και το καλωδιο της κεραιας μηπως εχει τσακισει σε καποια σημεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Την ωρα που πιξελιζει η εικονα δοκιμασε να κουνησεις λιγο το καλωδιο της κεραιας.Το κουνημα μπορει να "ξεμπλοκαρει" το σημα και να φτιαξει την εικονα. Συγγνώμη, είναι σοβαρά πράγματα αυτά που προτείνετε; Να κουνήσει το καλώδιο της κεραίας; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Συγγνώμη, είναι σοβαρά πράγματα αυτά που προτείνετε; Να κουνήσει το καλώδιο της κεραίας; Κι ομως δουλευει.Παλια καποιες φορες που ειχα τετοιο προβλημα με πιξελισματα και διακοπες με τα καναλια της EΡΤ λογο κακου σηματος,κουνουσα λιγο το καλωδιο της κεραιας και ως διαμαγειας η εικονα εφτιαχνε.Μπακαλικη λυση,αλλα μπορει να λυσει εστω και προσωρινα το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Απο σημερα το πρωι εκπεμπουν εχουν γινει αλλαγες στις συχνοτητες 48 και 52 και εχουν επανερθει στην παλια κατανομη οπως ηταν πριν το κλεισιμο της παλιας ΕΡΤ : 48 VOULI RIK BBC World News Deutsche Welle 52 DT1 DT2 DT HD + 3 ραδιοφωνικα: DR1 DR2 DR3 Προς το παρον τα DT1 και DT2 εχουν πανομοιοτυπο προγραμμα οπως και τα 3 ραδιοφωνικα.Απο το DT2 αναμενεται να εκπεμψει συντομα το 2ο καναλι της Νεριτ απο Θεσ/νικη.Επισεις δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη το EPG σε κανενα απο τα καναλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Να διευκρινιστεί ότι τα συγκεκριμένα κανάλια δεν έχουν σχέση με την digea με την οποία έχει να κάνει το παρόν θέμα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα της DIGEA και στην υπόλοιπη Χαλκιδική (συγκεκριμένα πρώτο πόδι); Όσο και να ψάξω στο διαδίκτυο δεν υπάρχει καμία αναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msntina Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 εδω εχει ημερομηνιες μεταβασης! http://greekdigitaltv.blogspot.gr/2014/02/switch-off-0-7-2014.html?spref=tw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ειδα οτι εχουν ορισει ημερομηνια και για την Αττικη(04/07/14).Τι θα γινει ακριβως τοτε?Αφου το αναλογικο σημα εχει ηδη καταργηθει απο τον Ιουλιο του 2012 και η ψηφιακη μεταβαση ολοκληρωθηκε για ολα τα καναλια.Μηπως ενοει οτι θα ξεκινησουν οι ψηφιακες εκπομπες και απο Παρνηθα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδια εδω στην Κρητη πολλες φορες με ασχημο καιρο εχουμε κολληματα στην εικονα συνεχεια ... γιατι συμβαινει αυτο?Και δεν ειναι μονο στην δικη μας εικονα σχεδον ολοι εχουμε το προβλημα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδια εδω στην Κρητη πολλες φορες με ασχημο καιρο εχουμε κολληματα στην εικονα συνεχεια ... γιατι συμβαινει αυτο?Και δεν ειναι μονο στην δικη μας εικονα σχεδον ολοι εχουμε το προβλημα. Έτσι είναι το ψηφιακό σήμα.Ή πιάνει ή δεν πιάνει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ειναι η πολυ επαγγελματική δουλεια που εχει κανει η digea.ενα αίσχος και μισο,τα ιδια και χειροτερα και στην βορειοδυτική ελλαδα,μέσω ακαρνανικων.και δεν ιδρώνει το αυτί τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλησπερα. Γνωριζει καποιος ποτε θα εκπεμψει η digea στα κεντρα εκπομπης (Αρκαδια-ΑΣΣΕΑ), (Ηλεια-ΦΡΑΓΚΑΠΗΔΗΜΑ) Και σε ποιες συχνοτητες? Καπου διαβασα για τελος Καλοκαιριου 2014,Ισχυει? Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Καλησπερα. Γνωριζει καποιος ποτε θα εκπεμψει η digea στα κεντρα εκπομπης (Αρκαδια-ΑΣΣΕΑ), (Ηλεια-ΦΡΑΓΚΑΠΗΔΗΜΑ) Και σε ποιες συχνοτητες? Καπου διαβασα για τελος Καλοκαιριου 2014,Ισχυει? Ευχαριστω. :) Συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα η ημερομηνια που θα αρχισουν οι ψηφιακες εκπομπες σε Ηλεια και Αρκαδια ειναι η Παρασκευη 08/08/2014.Την ιδια ημερομηνια θα διακοπει και το αναλογικο σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Έτσι είναι το ψηφιακό σήμα.Ή πιάνει ή δεν πιάνει. Τους εστειλα email και τους εχω αναλυσει το θεμα... οτι δεν το εχω μονο εγω στο σπιτι αλλα ολη η πολη! Να κοιταξω την εγκατασταση μου λεει... να κοιταξω τον εξοπλισμο μου... και αν δεν βρω ακρη να φωναξω τεχνικο.. Απο Κρητη κανενας αλλος με προβλημα ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα η ημερομηνια που θα αρχισουν οι ψηφιακες εκπομπες σε Ηλεια και Αρκαδια ειναι η Παρασκευη 08/08/2014.Την ιδια ημερομηνια θα διακοπει και το αναλογικο σημα. Eυχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Τους εστειλα email και τους εχω αναλυσει το θεμα... οτι δεν το εχω μονο εγω στο σπιτι αλλα ολη η πολη! Να κοιταξω την εγκατασταση μου λεει... να κοιταξω τον εξοπλισμο μου... και αν δεν βρω ακρη να φωναξω τεχνικο.. Απο Κρητη κανενας αλλος με προβλημα ? Το ίδιο τυποποιημένο μήνυμα στέλνουν σε όλους που παραπονιούνται για προβλήματα. Και από Ακαρνανικά έχουμε συχνά πρόβλημα λήψης. Είναι απαράδεκτοι! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Κάθισα τώρα, 18/5 και ώρα 12 το βράδυ να δω το γαλλικό κανάλι TV5monde και στη θέση του εκπέμπει ένα Νsports. Ξέρει κανείς τίποτα; Θα κόψουν τελείως το γαλλικό; Τηλεφώνησα στη ΝΕΡΙΤ και αυτήν την ώρα δεν μπορούν να με συνδέσουν με κανέναν που θα μπορούσε να ξέρει. Επίσης, εδώ και λίγο καιρό δεν έχω καλό σήμα και δεν βλέπω το BBC και το DW (καθώς και πολλά ακόμα κανάλια που όμως δεν με ενδιαφέρουν). Το έκανα google και δεν βρήκα τίποτα σχετικό, και δεν θέλω να τηλεφωνήσω στην Digea γιατί έχει τηλεφωνικό αριθμό υψηλής χρέωσης. Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ ας με βοηθήσει! Είμαι στην Αθήνα, Αμπελόκηπους και έχω τέλειο σήμα από τον Υμηττό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts