Jump to content

[Εφαρμογή] Opera Mobile 10

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Opera Mobile 10 Flash support.cab

Δοκιμάστε αυτή την έκδοση της final έκδοσης του Opera 10. Είναι tweaked για να υποστηρίζει κανονικά flash.

By default η δυνατότητα για flash είναι απενεργοποιημένη. Πρέπει να γίνει enable το plugin στα Advanced Settings.

Eβαλα την συγκεκριμενη εκδοση αλλα το flash δεν λειτουργει παλι.Συγκεκριμενα στο facebook στα βιντεακια ενω αρχικα ελεγε πως δεν υπαρχει flash τωρα λεει πως χρειαζεται αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση του youtube τα videakia πλέον δεν παίζουν.Και ο τρόπος που έπαιζαν πριν ήταν απλά τραγικός.Αντί να φορτώνουν κατευθείαν έπρεπε να πατάς πάνω στο play του video και να περιμένεις να φορτώσουν.Σε αντίθεση με τον i.e. που έχουν κάποιες rom του hd2 που το videaki φόρτωνε κατευθείαν.Και που δυστυχώς μετά την αναβάθμιση του youtube πάλι βγάζει σφάλμα:(

Μετά την αναβάθμιση του youtube τα videakia πλέον δεν παίζουν.Και ο τρόπος που έπαιζαν πριν ήταν απλά τραγικός.Αντί να φορτώνουν κατευθείαν έπρεπε να πατάς πάνω στο play του video και να περιμένεις να φορτώσουν.Σε αντίθεση με τον i.e. που έχουν κάποιες rom του hd2 που το videaki φόρτωνε κατευθείαν.Και που δυστυχώς μετά την αναβάθμιση του youtube πάλι βγάζει σφάλμα:(

τον εβαλα δοκιμαστικα και παιζει τα βιντεακια κανονικα (με πατημα πανω στο play)

Nαι αλλά παίζει τα videos από m.youtube.com που η ποιότητά τους είναι χαμηλότερη από την κανονική.Οπως ανοίγει η σελίδα τέρμα κάτω έχει ένα κουμπάκι mobile\desktop.Αν πατούσες desktop πριν την αναβάθμιση η ποιότητα ήταν σαφώς καλύτερη.Τώρα όμως βγάζει σφάλμα.

Έχει όντως αυτόματο rotation. Το μεγαλύτερο του μειονέκτημα για εμένα είναι η έλλειψη pinch to zoom.

Eχω περάσει το ZOOMER στο HD2 και έχω κανονικά pinch to zoom

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Eχω περάσει το ZOOMER στο HD2 και έχω κανονικά pinch to zoom

Είναι διαφορετικό όμως να υποστηρίζεται από την ίδια το ίδιο το πρόγραμμα και άλλο να χρησιμοποιούμε third-party εφαρμογή και μάλιστα μια εφαρμογή που παίζει μόνο στο HD2.

Modpic.gif

Την περασα δοκιμαστικα.

Χρειαζεται χρονος να την συνηθισει κανεις.

Εχω αυτοματο rotation αλλα δεν ξερω αν ειναι απο τον opera 10 η απο την εφαρμογη ptagle που εχω εγκαταστησει.

Εχει πολυ καλο touch αλλα δεν κεντραρει οπως ο 9.7

Χρειαζεται διορθωση με το χερι ωστε το κειμενο να κεντραριστει απολυτα.

Επισης αν δεν κλικαρεις για ζουμ δεν ειναι δυνατον να διαβασεις κειμενο, σε αντιθεση με τον 9.7 που αρκουσε η ρυθμιση στο large για να διαβασεις οποιοδηποτε κειμενο σε προβολη ολοκληρης της σελιδας.

Μ αρεσει δειχνει ενα αερα εξσυχρονισμου, αλλα χρειαζεται κι αλλες βελτιωσεις για να φτασει τα επιπεδα του safari που ειναι ο καλυτερος browser για μενα.

To rotation ειναι απο την Οπερα. Σε hd κεντραρει οπως ο 9.7!

• 2 weeks later...

Όταν μπαίνω σε κάποιο φορουμ και κάνω σύνδεση, μου βγάζει τη σελίδα "συνδεθήκατε επιτυχώς" κλπ κλπ, αλλά είτε πατήσω στο "πατήστε εδω αν ο browser δεν σας προωθήσει κλπ κλπ", είτε το αφήσω να κάνει redirect μόνο του, είμαι πάλι logged out. Στα email δεν συμβαίνει αυτό, μπαίνω κανονικά(στον Skyfire μια φορά που δοκίμασα μπήκε κανονικά σε φορουμ, και για τον ΙΕ καλύτερα να μη μιλήσω). Τα Cookies είναι ενεργά πάντως. Τι μπορεί να φταίει;

Έχω Ομνια ΙΙ

• 2 weeks later...

Γιαννη το δευτερο λινκ ειναι αυτο που μας έδωσες και στο θεμα του hd2 πριν καιρό ?

αν θυμάμαι καλα ονομαζόταν opera 10 flash support αυτο που μας είχες δωσει.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• 2 weeks later...

ρε παιδια το opera 10 εχει απο μονο του flash κανει κατι παραπανω αυτο?

αμα πας ρυθμισεις -> για προχωριμενους -> επεκτασεις plug ins (ανοικτο)

αυτο κανει κατι παραπανω?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Γιαννη το δευτερο λινκ ειναι αυτο που μας έδωσες και στο θεμα του hd2 πριν καιρό ?

αν θυμάμαι καλα ονομαζόταν opera 10 flash support αυτο που μας είχες δωσει.

Είναι διαφορετικές παραλλαγές του opera 10,

Διαβάστε τα link και θα καταλάβετε τις διάφορες

ρε παιδια το opera 10 εχει απο μονο του flash κανει κατι παραπανω αυτο?

αμα πας ρυθμισεις -> για προχωριμενους -> επεκτασεις plug ins (ανοικτο)

αυτο κανει κατι παραπανω?

Ο opera 10 δεν έχει flash support

Το δεύτερο link προσθέτει flash support.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• 1 month later...
Eω ενα hp ipaq pda κι του εχω βαλει τον Opera mobile 10 beta κι οταν μπαινω στο facebook θελω να δειχνει την πληρης ιστοσελιδα κι οχι την mobile εκδοση του. Βασικα, στην αρχη μπαινω κανονικα και βλεπω την πληρη αλλα μετα απο λιγο μου το γυρναει αυτοματα σε mobile version. Καμια ιδεα??

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Eω ενα hp ipaq pda κι του εχω βαλει τον Opera mobile 10 beta κι οταν μπαινω στο facebook θελω να δειχνει την πληρης ιστοσελιδα κι οχι την mobile εκδοση του. Βασικα, στην αρχη μπαινω κανονικα και βλεπω την πληρη αλλα μετα απο λιγο μου το γυρναει αυτοματα σε mobile version. Καμια ιδεα??

Από όσο θυμάμαι υπάρχει στα settings του opera 10 σημείο όπου του λες αν θες να σου εμφανίζει την κανονική ή την mobile έκδοση ενός site.....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Είναι διαφορετικές παραλλαγές του opera 10,

Διαβάστε τα link και θα καταλάβετε τις διάφορες

Ο opera 10 δεν έχει flash support

Το δεύτερο link προσθέτει flash support.

εγω τα περασα κ τα 2 αλλα οταν βαζω να δω βιντεο απο youtube μου βγαζει μια μαυρη εικονα και το σηματακι του flash.τι κανω λαθος?

• 3 weeks later...
  • Administrators
εγω τα περασα κ τα 2 αλλα οταν βαζω να δω βιντεο απο youtube μου βγαζει μια μαυρη εικονα και το σηματακι του flash.τι κανω λαθος?

Έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις του τον flash player;

Modpic.gif

πολυ καλός ......τον έβαλα χτες....δεν εχει flash,αλλά τουλαχιστον παιζει απευθείας το youtube....γιατι ο προηγουμενος δεν τα επαιζε ....ευχαριστω παιδιά ,αν βρουμε τρόπο να λειτουργεί και ο flash θα είναι τελειο

Αν σου παίζει τα video του youtube... σου δουλεύει και το flash.

στην αρχή έτσι νόμιζα κι εγώ αλλά όταν πήγα να ανοίξω παιχνίδι , μου εβγαλε το γνωστό μήνυμα για το flash....