pavlidisc Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 όταν μιλώ στη μια σιμ κ με καλέσει κάποιος στην άλλη, το κινητό χτυπά? Όχι. Την ώρα που μιλάς στην sim1, εάν σε καλέσει κάποιος στην sim2 ακούει ένα μήνυμα που λέει ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Εσύ (που μιλάς στην sim1) δεν καταλαβαίνεις τίποτα την ώρα που γίνεται η κλήση στην sim2. Μόλις όμως τελειώσεις το τηλεφώνημα (sim1) τότε σου έρχεται μήνυμα στην sim2 που σου λέει ποιος σε κάλεσε ενώ ήσουν κατειλημμένος. Τα Samsung DUOS έχουν έναν πομποδέκτη. Σε αυτόν τον πομποδέκτη εναλλάσσονται συνεχώς μία η μία sim και μια η άλλη. Την ώρα που δέχεστε ένα τηλεφώνημα π.χ στην sim 1 αυτή απασχολεί 100% τον πομποδέκτη. Οπότε στην ουσία η sim2 μένει εκτός. Μάλιστα η συσκευή δίνει προτεραιότητα στην sim η οποία είναι επιλεγμένη (με το πλαϊνό κουμπί). Προσέξτε ότι όταν είναι επιλεγμένη η sim 1, το σήμα της είναι καλύτερο. Εάν την ίδια στιγμή αλλάξετε με το πλαϊνό πλήκτρο την επιλεγμένη κάρτα και πάτε σε sim2 τότε εξασθενεί το σήμα της sim1 και βελτιώνεται σήμα της sim2. Αυτό το έχω παρατηρήσει προσωπικά και δεν το διάβασα κάπου. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 κακό αυτό. και απ ότι είδα στην αγορά, κάτι σε επώνυμο, κάτω των 100ε δεν υπάρχει χωρίς αυτό το μειονέκτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 κακό αυτό. και απ ότι είδα στην αγορά, κάτι σε επώνυμο, κάτω των 100ε δεν υπάρχει χωρίς αυτό το μειονέκτημα Εάν θές 2 πομποδέκτες τότε μόνο κινέζικο (με ότι αυτό συνεπάγεται...). Δεν ξέρω εάν υπάρχει κινητό επώνυμο με 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ πομποδέκτες. Εάν ξέρει κάποιος ας μας πει. :rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εάν θές 2 πομποδέκτες τότε μόνο κινέζικο (με ότι αυτό συνεπάγεται...). Δεν ξέρω εάν υπάρχει κινητό επώνυμο με 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ πομποδέκτες. Εάν ξέρει κάποιος ας μας πει. :rolleyes: Το Samsung B5722. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το Samsung B5722. ΟΠΑ! Δεν ήξερα οτι έχει αυτήν την δυνατότητα! Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Την ώρα δηλαδή που μιλάς με την sim1 και σε καλέσει κάποιος στην sim2 μπορείς να βάλεις τον sim1 σε αναμονή και να μιλήσεις με τον sim2; Έχει δηλαδή δυο διαφορετικούς πομποδέκτες; Ή το καταφέρνει μέσω software; Αλλά πώς; :confused: Σίγουρο και εξακριβωμένο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Σίγουρα, αφού το έχω. Τιμή: 162€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Σίγουρα, αφού το έχω. Τιμή: 162€. Φίλε αυτό όντως κάνει την διαφορά σε σχέση με τα άλλα επώνυμα DUOS. :) Δεν το ήξερα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 πολλά όμως τα λεφτά του για μένα, που το θέλω για 2η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Φίλε αυτό όντως κάνει την διαφορά σε σχέση με τα άλλα επώνυμα DUOS. :) Δεν το ήξερα. Η πλάκα είναι ότι το D980 το οποίο είναι 100€ ακριβότερο δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Το αγόρασα για μια Γεωργιανή που πρόσεχε τη γιαγιά, στα 85€. Ελπίζω να της αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Παιδιά το κινητο εχει δυο πομποδεκτες!! Θα παρακαλουσα να μην γραφουμε ανακριβειες. Το κινητο μπορει καθως μιλας στην σιμ1 να σε καλεσει καποιος στην σιμ2 και να βαλεις την σιμ1 σε αναμονη και να μιλησεις στην σιμ2 χωρις προβλημα. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Παιδιά το κινητο εχει δυο πομποδεκτες!! Θα παρακαλουσα να μην γραφουμε ανακριβειες. Το κινητο μπορει καθως μιλας στην σιμ1 να σε καλεσει καποιος στην σιμ2 και να βαλεις την σιμ1 σε αναμονη και να μιλησεις στην σιμ2 χωρις προβλημα. το δοκίμασες? γτ αν το δοκίμασες και δούλεψε, μάλλον αγόρασες άλλο κινητό εσυ!! :p εγώ το δοκίμασα ξανά μόλις τώρα και στην άλλη γραμμή μου λέει "ο συνδρομητής έχει το τηλ του κλειστό" άλλωστε το ότι έχει 1 πομποδέκτη το λέει και στο manual! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Παιδιά το κινητο εχει δυο πομποδεκτες!! Θα παρακαλουσα να μην γραφουμε ανακριβειες. Το κινητο μπορει καθως μιλας στην σιμ1 να σε καλεσει καποιος στην σιμ2 και να βαλεις την σιμ1 σε αναμονη και να μιλησεις στην σιμ2 χωρις προβλημα. Ωραία! Παριέγραψέ μας ΑΚΡΙΒΩΣ πώς γίνεται γιατί θα μας τρελάνεις...! :blink: Μας λές και ανακριβείς! :X Εδώ μιλάμε για το C3212! Μην ξεχνιέσαι...!:!: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Παιδιά θα σαλταρω!! Το κινητο το εχει η κοπελα μου και το δοκιμασαμε ξανα! Εχει μια καρτα κοτε κ μια βοντα μιλαει στη μια και την καλω κ εγω στην αλλη κανονικα! Αυτο εχει γινει πολλες φορες γιατι τυχαινει να μιλαει στο ενα και την καλω στο αλλο εγω. Με κανατε κ το δοκιμασα μολις ξανα. Με χρεωσατε μια κληση απο το σταθερο μου και απο το κινητο μου! Μιλαμε για το C3212! Το κινητο το πηραμε απο Wind πριν κανενα 9μηνο! Μα για αυτο μας αρεσε πολυ το κινητο γιατι κατι αλλα κινεζικα κλεινουν την μια γραμμη οταν μιλας στην αλλη. Ρε μπας και πηρατε εσεις αλλο κινητο; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Παιδιά θα σαλταρω!! Το κινητο το εχει η κοπελα μου και το δοκιμασαμε ξανα! Εχει μια καρτα κοτε κ μια βοντα μιλαει στη μια και την καλω κ εγω στην αλλη κανονικα! Αυτο εχει γινει πολλες φορες γιατι τυχαινει να μιλαει στο ενα και την καλω στο αλλο εγω. Με κανατε κ το δοκιμασα μολις ξανα. Με χρεωσατε μια κληση απο το σταθερο μου και απο το κινητο μου! Μιλαμε για το C3212! Το κινητο το πηραμε απο Wind πριν κανενα 9μηνο! Μα για αυτο μας αρεσε πολυ το κινητο γιατι κατι αλλα κινεζικα κλεινουν την μια γραμμη οταν μιλας στην αλλη. Ρε μπας και πηρατε εσεις αλλο κινητο; Τί να σου πώ ρε φίλε! Πάω πάσο! :confused: Μήπως έχεις καμιά διαφορετική software version; Η δική μου είναι : C3212.03 (για τα την δείς πατάς *#1111#). Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Καλημέρα. Κοίταξα μόλις της κοπελιάς μου κ έχει το ίδιο! Βρε μήπως είναι καμία ρύθμιση; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Καλημέρα. Κοίταξα μόλις της κοπελιάς μου κ έχει το ίδιο! Βρε μήπως είναι καμία ρύθμιση; Αυτό ψάχνω και εγώ να δώ! Αλλά δεν βρίσκω τίποτα να πάρει η ευχή...! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Φιλε μου βλεπεις την φωτο στη πρωτη σελιδα του θεματος που διχνει σιμ1 και σιμ2 μαζι; Ετσι φαινεται και οταν μιλας στη σιμ1 και σε παιρνουν στη σιμ2! Κανενας αλλος βρε παιδια που να ξερει τιποτα παραπανω; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Φιλε μου βλεπεις την φωτο στη πρωτη σελιδα του θεματος που διχνει σιμ1 και σιμ2 μαζι; Ετσι φαινεται και οταν μιλας στη σιμ1 και σε παιρνουν στη σιμ2! Κανενας αλλος βρε παιδια που να ξερει τιποτα παραπανω; :w00t: Αυτήν την εικόνα ΔΕΝ την έχω δει ΠΟΤΕ στο δικό μου! Και το χρησιμοποιώ ΠΟΛΥ εδώ και 3-4 μήνες! :( Έχει χιλιόμετρα δηλαδή το τηλέφωνο όχι αστεία! Τί να πώ... Κάποιος κάνει κάτι λάθος (μάλλον εγώ) αλλά τί; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 στο 6112 παντως το κανει, λογικα θα το κανει και στο 3212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 παιδια το δικο μου πεθανε χ8ες....το βρηκα κλειστο στη τσεπη μου.ανοιγει αλλα δεν ανταποκρινεται το πληκτρολογιο. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Λοιπόν παιδιά δουλεύει 100%. :yahoo: Καταρχήν συγγνώμη στο thread για τις λάθος πληροφορίες που έδωσα (όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα) :O . Πάμε στο δια ταύτα τώρα! ΝΑΙ λοιπόν. Την ώρα που μιλάς με κάποιον στην sim1, εάν σε καλέσει κάποιος στην sim2, το τηλέφωνο σε ειδοποιεί και μάλιστα μπορείς να βάλεις σε αναμονή τον sim1, να μιλήσεις με τον sim2 (χωρίς φυσικά να σε ακούει ο sim1) και αφού τελειώσεις να ξαναμιλήσεις με τον sim1. ΕΠΙΣΗΣ την ώρα που έχουμε ενεργές και τις 2 γραμμές, μπορούμε πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο να εναλλάσσουμε τους συνομιλητές μας! Δεν μπορούσα μέχρι τώρα να το κάνω για τον εξής λόγο: Όταν έκανα το τεστ, καλούσα πχ από την sim1 στο σπίτι μου και άφηνα ΝΑ ΚΑΛΕΙ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ). Την ίδια στιγμή καλούσα από ένα άλλο κινητό την sim2. Για να δουλέψει το όλο σύστημα ΠΡΕΠΕΙ η γραμμή που καλεί η sim1 ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ και όχι απλά να καλεί! Την ώρα ακριβώς που η sim1 κάνει κλήση (όσο δηλαδή ακούμε το τουτ τουτ και πριν ανοίξει η γραμμή) εάν μας καλέσει κάποιος στην sim2 ΤΟΤΕ λέει ότι είναι κλειστό ή κατειλημμένο (εγώ έφτανα μέχρι εδώ και έλεγα οτι το σύστημα δεν δουλεύει). Μόλις όμως η γραμμή που καλεί η sim1 ΑΝΟΙΞΕΙ τότε αρχίζει να δουλεύει το όλο σύστημα! Φίλε mpanos σε ευχαριστώ. Πραγματικά μου άνοιξες τα μάτια (και όχι μόνο εμένα). :bow: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 το εν λογω τηλεφωνο το ειχα,το εδωσα για τον γαλαξια και ομολογω οτι για τα λεφτα του ειναι η καλυτερη επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Λέω κ εγώ είναι δυνατόν να μην δουλεύει σε εσένα; απορώ πάντως πως δεν σου έτυχε τόσο καιρό που το έχεις να μιλάς κ να σε καλέσει κάποιος στη δεύτερη σιμ; πάντως τώρα ανανέωσες την σχέση σου με το κινητό σου μιας κ ανακάλυψες νέες δυνατότητες! Χα! Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Λέω κ εγώ είναι δυνατόν να μην δουλεύει σε εσένα; απορώ πάντως πως δεν σου έτυχε τόσο καιρό που το έχεις να μιλάς κ να σε καλέσει κάποιος στη δεύτερη σιμ; πάντως τώρα ανανέωσες την σχέση σου με το κινητό σου μιας κ ανακάλυψες νέες δυνατότητες! Χα! Έλα ντε; Αυτό πάλο πού το πάς; :wacko: Έχω καμιά 35αριά ώρες ομιλίας στην μια sim και καμιά 50αριά στην άλλη. Και όμως δεν έτυχε καμία φορά να με καλέσουν ταυτόχρονα! Εκτός εάν με κάλεσαν και δεν το κατάλαβα! :O Σε ευχαριστώ και πάλι πάντως! Η επιμονή σου ανανέωσε την σχέση μου όπως είπες ... :lol: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts