themisgr Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Αν διαβασα σωστα ο κατασκευαστης δινει 13 ημερες αναμονη. Τα μισα να ειναι πραγματικα ειναι μια χαρα. Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Καλησπέρα σήμερα το πήρα και εγώ.... πολύ καλύτερο σε σχέση με ένα παρόμοιο (στην εξωτερική εμφάνιση) κινέζικο dual sim που είχα... μέχρι στιγμής! Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Απο αυτονομία στην πράξη είναι καλό; πόσο κρατά η μπαταρία του; Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Τώρα διαθέσιμο και από τη Wind. Τιμή: 130€ Edited April 1, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Δηλαδη αξιζει η αγορα του? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Υπάρχουν κι άλλα dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Οπως???? Κινεζικα ας πουμε??? Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Όπως αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 καποιος κατοχος του μπορει να μας ππει ποσο κρατα η μπαταρια κ αν μπορω να κλειδωνω το πληκτρολογιο με δικο μου κωδικο ασφαλείας? ξέρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Έχψω το κινητό αυτό 3 μήνες και είμαι πολυ ευχαριστημένος...εμένα η μπαταρία κρατάει με λιώσιμο 3 μέρες...(γιατί μιλάω συνεχέια) έχει πολυ καλή ανοικτή ακρόαση...(καλύτερη απο το νοκια που έχω) όχι δεν νομίζω να κλειδώνει με κωδικό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1972 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Αγόρασα αυτό το κινητό από τη WIND 111,95 € στις 27-5-2010. Δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει η συγκεκριμένη σειρά είναι προβληματική. Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι το εξής; Σε κατάσταση αναμονής, ανάβει η οθόνη και μένει παγωμένη (δεν λειτουργούν ούτε πλήκτρα, ούτε τίποτα, το μόνο που λειτουργεί είναι το κουμπί on/off) μέχρι να κλείσω το κινητό και να το ξανανοίξω. Όποιος με καλεί νομίζει ότι δεν σηκώνω το τηλέφωνο. Αποτέλεσμα ήταν ότι το είχα για 4 ώρες ακουμμπισμένο πάνω σε ένα τραπέζι στο σπίτι μου και επί 4 ώρες με καλούσαν αλλά εγώ φυσικά δεν πήρα χαμπάρι. Επικοινώνησα με τη samsung στο 801χχχχχχχχ κλπ και ψάχνανε διάφορους αντιπροσώπους ανά την Αττική για να το πάω να μου το φτιάξουν. Επίσης στο επίσημο site της samsung έχει εξαφανιστεί το μοντέλο του συγκεκριμένου κινητού καθώς και κάθε υποστήριξή του. Πριν μερικές μέρες προσπάθησα να κατεβάσω τη σουιτα για το κινητό μου (ώστε να το συνδέσω στον υπολογιστή) και κόλαγε το pc μου!!! Στο εγχειρίδιο λειτουργίας δεν αναφέρεται πουθενά η φράση «σύνδεση με τον υπολογιστή» ούτε μαζί με τη συκευασία προσφέρουν καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή το οποίο κοστίζει 20€!!! από το Γερμανό που το πήρα. Στη συσκευασία δεν προσφέρεται κάρτα μνήμης, αλλά θα μου πείτε για αυτό είναι φθηνο. Τη σουιτα τη κατέβασα από εδώ: http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/basic-phones/GT-C3212DSAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail Edited July 24, 2010 by akis1972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Αν έψαχνες στο eBay θα έβρισκες καλώδιο με 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1972 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως θα λυθεί το πρόβλημά του κινητού μου. Στο Samsung New PC Studio (μέσω από τον υπολογιστή) όταν πατάω την επιλογή αναβάθμιση λογισμικού, μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Δοκιμασες και στον υπολογιστή κανενός φίλου σου; Τι λειτουργικό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1972 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Δοκιμασες και στον υπολογιστή κανενός φίλου σου; Τι λειτουργικό έχεις; Το λειτουργικό μου είναι windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Δεν είναι συμβατό με Windows 7, δες και στο ανάλογο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Έχω το κινητό ένα μήνα περίπου. Του έχω πιεί το αίμα στην κυριολεξία! Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Κατέβασα το New_PC_Studio_1.5.1.10064_2.exe (δεν θυμάμαι από πού! Νομίζω από το επίσημο site). Έκανα συγχρονισμό επαφές χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Γενικώς ότι προσφέρει το πρόγραμμα δουλεύει χωρίς το παραμικρό ΚΙΧ! Το έχω εγκατεστημένο σε 2 υπολογιστές. Ο ένας έχει Windows XP και ο άλλος Windows 7. Δουλεύει εξίσου καλά και στις δύο περιπτώσεις. Είχα καλώδιο από ένα άλλο Samsung το οποίο το χρησιμοποίησα για να συγχρονίσω το C3212. Το θέμα όμως είναι ότι ο συγχρονισμός (και οτιδήποτε άλλο) γίνεται ΚΑΙ ΜΕ BLUETOOTH (χωρίς καλώδιο). Γενικά το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, με πολύ ωραίο περιβάλλον και μου δούλεψε κατευθείαν χωρίς να με ζορίσει καθόλου (παραδόξως για Samsung software!!!). Η αναβάθμιση όντως λέει ότι δεν υποστηρίζεται για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 το τηλ το πηρα σημερα απο γνωστο καταστημα στα 85 ευρω. δειχνει πολυ καλο αν και δυσκολευει λιγο οταν θελεις να κανεις κληση με τη δευτερη sim. μηπως υπαρχει καποιο κολπακι??? παντως καμια σχεση με τα κινεζικα που εχω δοκιμασει σε ποιοτητας κατασκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 το τηλ το πηρα σημερα απο γνωστο καταστημα στα 85 ευρω. δειχνει πολυ καλο αν και δυσκολευει λιγο οταν θελεις να κανεις κληση με τη δευτερη sim. μηπως υπαρχει καποιο κολπακι??? παντως καμια σχεση με τα κινεζικα που εχω δοκιμασει σε ποιοτητας κατασκευης. Όταν βρίσκεσαι στα ΜΗΝΥΜΑΤΑ ή στον ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ (και ΜΟΝΟΝ στα δύο αυτά μενού) , πατάς το πλαϊνό πλήκτρο και αλλάζεις SIM. ;) Καμία μα καμία δυσκολία. :D Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 φοβερη πατεντα!!! Αν και διαβασα το manual δεν το ειδα πουθενα γραμενο και ηταν λιγο δυσκολη χρηση με ανοιξε κλεισε τηλ. Τωρα ειναι παιχνιδι. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Αγόρασα αυτό το κινητό από τη WIND 111,95 € στις 27-5-2010. Δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει η συγκεκριμένη σειρά είναι προβληματική. επειδη φιλε σκεφτομαι να το παρω κι εγω απο wind.απο που βγαινει το παραπανω συμπερασμα;;; Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkySurfer Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Απο μπαταρία πως τα πάει το κινητό; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το stockware του Πλαισίου διαθέτει το εν λόγω κινητό στην τιμή των 66.75€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
val23 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 καλησπέρα παιδία.. εχω κ εγω το κινητο κ εω το εξης προβλημα δεν κανει συνδεση με bluetooth nokia hb607.εχει κανεις καποια ιδεα.μηπως δεν ειναι συμβατο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 όταν μιλώ στη μια σιμ κ με καλέσει κάποιος στην άλλη, το κινητό χτυπά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts