Mitsakosgr Δημοσιεύτηκε December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2009 (edited) http://www.apiastos.gr/images/Samsung-C3212-1.jpg Samsung C3212 full phone specifications http://www.gsmarena.com/samsung_c3212-2902.php Δείκτης SAR: 1.19 W/kg Καλημέρα, έχω το C3212 της samsung. Ωραίο κινητό αλλά έχω το ακόλουθο πρόβλημα: Όταν συνδέω το handsfree αυτόματα το κινητό μπαίνει σε λειτουργία δόνησης μόνο και δεν μπορώ να το αλλάξω ανεξάρτητα απο το προφίλ που επιλέγω. Ξέρει κανένας πως αλλάζει αυτό; Γιατι οταν είναι συνδεδεμένο το handsfree δεν χτυπάει ούτε το ξυπνητήρι... Edited January 10, 2012 by gianpithio Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το κινητό,πως είναι απο ποιότητα; λειτουργία με τις 2 SIM κλπ γιατί όσο και αν έψαξε δε βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Φιλε μου το πηρα εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. Το πηρα την Πεμπτη 139 ευρω απο το Media Markt (Το Πλαισιο το εχει 135 αλλα δεν το ειχαν διαθεσιμο). Για τα χρηματα και για dual sim τα αξιζει τα λεφτα του. Πολυ απλο σε χρηση και γενικα πολυ ευχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np79 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλησπέρα!Έχω το D880 αλλά από μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος.Αυτό πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Φιλε μου μεχρι στιγμης που το εχω φορτισει 2 φορες νομιζω οτι θα κραταει πολυ η μπαταρια. Την πρωτη φορα μου κρατησε 4 μερες. Πιστευω οτι θα κραταει μια εβδομαδα και μη σου φαινεται απιστευτο γιατι η Samsung λεει οτι κραταει 13 μερες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 εχω επιδοτηση απο τη cosmote! μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να τη χρησιμοποιησω για να παρω το συγκεκριμενο κινητο; ευχαριστω πολυ! καλη χρονια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 εχω επιδοτηση απο τη cosmote! μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να τη χρησιμοποιησω για να παρω το συγκεκριμενο κινητο; ευχαριστω πολυ! καλη χρονια!!! Kαλημερα και καλη χρονια.. μπορεις κανονικοτατα,ενα απλο τηλεφωνο ειναι οπως ολα τ αλλα απλα δουλευει με 2 sim..αν δε θες να κουβαλας 2 συσκευες πανω σου και δε σ ενδιαφερουν οι τρομερες δυνατοτητες,χτυπα το..καλη προταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Kαλημερα και καλη χρονια.. μπορεις κανονικοτατα,ενα απλο τηλεφωνο ειναι οπως ολα τ αλλα απλα δουλευει με 2 sim..αν δε θες να κουβαλας 2 συσκευες πανω σου και δε σ ενδιαφερουν οι τρομερες δυνατοτητες,χτυπα το..καλη προταση φιλε μου καλη χρονια! πηγα σ ενα καταστημα cosmote και ρωτησα για το κινητο κ μου ειπαν οτι δε το δινει η cosmote! γι αυτο ρωτησα! υπαρχει τετοια πιθανοτητα; να παω κ σε ενα γερμανο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 λοιπον μονο στο eshop το βρηκα! δεχεται επιδοτησεις το eshop απο τη cosmote? γνωριζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 γιατι να το παρω αυτο το κινητο βρε παιδια;πειτε μου ενα καλο λογο γιατι εγω δεν.... Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 εαν μπορεισ να εχεισ δυο συσκευες μαζι τοτε δε προσφερει τπτ το κινητο αυτο! εαν ομως δε την παλευεις οπως εγω! βολευει παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 τελικα πηγα κ στο eshop κ δε μου το δινουν με επιδοτηση! αξιζει να αγορασω τη συσκευη η κανενα κινεζικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 καποιος κατοχος του μπορει να μας ππει ποσο κρατα η μπαταρια κ αν μπορω να κλειδωνω το πληκτρολογιο με δικο μου κωδικο ασφαλείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 συχρονιζοντε οι επαφες με το outlook ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Πολυ καλο κινητο... πρωτα ειχα το SGH D880 αλλα δεν μου αρεσε καθολου...πηρα αυτο και κομπλε!!!μικρες διαστασεις,ελαφρυ,καλη μπαταρια κ.α Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 ακουσα οτι εχει sar 1,19 αληθευει? μπορει καποιος που το εχει αγορασει να δει στο βιβλιαρακι που του εχουν δωσει με τις οδηγιες χρησης να μου πει το sar. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 ακουσα οτι εχει sar 1,19 αληθευει? μπορει καποιος που το εχει αγορασει να δει στο βιβλιαρακι που του εχουν δωσει με τις οδηγιες χρησης να μου πει το sar. ευχαριστω Τοσο ειναι..και στο gsmarena τοσο το γραφει.Και στο pixon μου το δινει 0,27 οσο λεει και στο βιβλιαρακι αρα ειναι το πραγματικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Τοσο ειναι..και στο gsmarena τοσο το γραφει.Και στο pixon μου το δινει 0,27 οσο λεει και στο βιβλιαρακι αρα ειναι το πραγματικο. σε ευχαριστω πολυ.ηθελα να το παρω αλλα ειναι πολυ μεγαλο το sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 σε ευχαριστω πολυ.ηθελα να το παρω αλλα ειναι πολυ μεγαλο το sar Θες dual sim?Ριξε μια ματια και στο νεοφερτο C6112..πολυ καλυτερο απο το C3212,σε καλη τιμη και μονο 0,45 sar ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artel Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπερα!Μολις σημερα αγορασα το κινητο c3212. δυστηχος πηρα την πρωτη απογοητευση...για να παρεις τηλ απο την μια Sim θα πρεπει να την διαλεξεις κ να κανεις επανεκινηση το κινητο!δεν εχει την δυνατοτητα online επιλογης για να καλεσεις!μονο για να σε παρουν ισχυει το dual sim mode...αυτο εινα μεγαλο μειον!!! αν ξερει καποιο που το εχει να μου πει κατι για να μην γινεται αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παρ οτι δεν το εχω διαβασα καλα και προσεκτικα το φορουμ του GSMARENA. Πουθενα δεν αναφερετε αυτο που λες. Καποιο λαθος κανεις. Βρισκεις το νουμερο που θελεις να καλεσεις η να στειλεις το μηνυμα και επιλεγεις απο ποια καρτα θα το στειλεις. Επανω αριστερα εκει που δειχνει το σημα το εντονο ειναι και το ενεργο, Αν θελεις να αλλαξεις καρτα πατας το πλαινο και παιρνεις. Ειναι πολυ απλο. Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artel Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παρ οτι δεν το εχω διαβασα καλα και προσεκτικα το φορουμ του GSMARENA. Πουθενα δεν αναφερετε αυτο που λες. Καποιο λαθος κανεις. Βρισκεις το νουμερο που θελεις να καλεσεις η να στειλεις το μηνυμα και επιλεγεις απο ποια καρτα θα το στειλεις. Επανω αριστερα εκει που δειχνει το σημα το εντονο ειναι και το ενεργο, Αν θελεις να αλλαξεις καρτα πατας το πλαινο και παιρνεις. Ειναι πολυ απλο. Εχεις απολυτο δικιο!!!...για να γεινει Online η αλλαγη των SIM πρεπει να εισαι η στις κλησεις η στα μηνυματα!μονο εκει! Ευχαριστω για την βοηθεια! Αν γνωριζει καποιος πως να χτυπαει το κινητο οταν μπαινουν τα hands free?μονο αθορυβη λειτουργια επιτρεπετε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themisgr Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Λογικα θα πρεπει να φερνει τον ηχο κλησης στο ακουστικο. Ισως αν δοκιμαζες τις ρυθμισεις του προφιλ? Το μανουαλ λεει οτι ρυθμιζεται Παράθεση ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artel Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Λογικα θα πρεπει να φερνει τον ηχο κλησης στο ακουστικο. Ισως αν δοκιμαζες τις ρυθμισεις του προφιλ? Το μανουαλ λεει οτι ρυθμιζεται Οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να βρω κατι που να χτυαπει η συσκευη δυνατα οταν εχω τα hands free επανω...μονο στα hands free υπαρχει ο ηχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Παιδια το κινητο αυτο απο ποιοτητα κατασκευης πως τα παει? Η μπαταρια διαβασα πιο πανω οτι πρακτικα αντεχει 4 μερες. Τοσο ειναι το max που ειδατε οσοι το αγορασατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts