Επισκέπτης Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 /conspiracy mode Λέτε ένας πολύ σημαντικός λόγος που να τα έχουν αφήνει να είναι για να ασχολούμαστε με Mods και να χαλάμε τo warranty προς όφελος τους; Από όσα διαβάζω όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις στην Αμερική, τα δέχονται για επισκευή αν και ξεκλείδωτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δεν είσαι ο μόνος και εγώ το ίδιο όπως και αρκετοί εκτός ελλάδος που ξέρω... Βλέπεις εμείς είμαστε κανα sms κανα mail ααα και λίγο tapatalk .... :D ε τοτε μου λες πως γινεται να εισαι ο μονος που θεωρει την μαμα ρομ τελεια και δεν χρειαζεται βελτιωση? Φυσικά και θέλει ακόμη πράγματα ... μέσα σε δύο μήνες δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τελεία αλλά αν σκεφτείς πόσα δουλεύουν αρκετά καλά σε τόσο μικρό διάστημα και με ένα update μόνο ... ε είναι σε καλό δρόμο. Δεν υπερασπίζομαι κάτι εδώ απλά δεν βλέπω στο n1 τόσο μεγαλες διάφορες (βγάζω έξω μνήμη) για να βαλω κάτι άλλο ... Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Φυσικά και θέλει ακόμη πράγματα ... μέσα σε δύο μήνες δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τελεία αλλά αν σκεφτείς πόσα δουλεύουν αρκετά καλά σε τόσο μικρό διάστημα και με ένα update μόνο ... ε είναι σε καλό δρόμο. Δεν υπερασπίζομαι κάτι εδώ απλά δεν βλέπω στο n1 τόσο μεγαλες διάφορες (βγάζω έξω μνήμη) για να βαλω κάτι άλλο ... Sent from my Nexus One using Tapatalk το οτι εχει μια βασικη υποστηριξη flash σε μια desire rom ειναι αναξιο αναφορας δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Φυσικά και θέλει ακόμη πράγματα ... μέσα σε δύο μήνες δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τελεία αλλά αν σκεφτείς πόσα δουλεύουν αρκετά καλά σε τόσο μικρό το οτι εχει μια βασικη υποστηριξη flash σε μια desire rom ειναι αναξιο αναφορας δηλαδη? desire = HTC .... για μένα δε μο υ λέει κατ πολλά η εν λόγω εταιρεία εξάλλου στο hero που για μένα είναι ένα κόσμημα για όταν βγήκε η υποστήριξη ήταν σούπερ απλά δεν μου αρέσει το sense ,εν το θεωρώ απαραίτητο.. φυσικά για το flash τι έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις με flash ; Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Η μαμά ρομ που είμαι από τους λίγους που την έχουν ακόμα είναι αργή όταν βάλεις αρκετές εφαρμογές, υποψιάζομαι λόγο RAM. Λογικά όσοι έχετε CM δεν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα (μικρά στιγμιαία κολλήματα). Κ εγώ stock έχω για την ώρα καθώς είναι το πρώτο μου android κ γενικα smartphone κ θελω να εξικοιωθω λιγο πρωτα... Το μόνο που με κάνει να περιμένω για update απο τη γουγλ είναι το γεγονός οτι χρειάζεται οπωσδηποτε ενας task manager στο stock για να κανεις τη δουλεια σου ανετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Κ εγώ stock έχω για την ώρα καθώς είναι το πρώτο μου android κ γενικα smartphone κ θελω να εξικοιωθω λιγο πρωτα... Το μόνο που με κάνει να περιμένω για update απο τη γουγλ είναι το γεγονός οτι χρειάζεται οπωσδηποτε ενας task manager στο stock για να κανεις τη δουλεια σου ανετα! Στο thread για το Magic έχει συζητηθεί αρκετές φορές το θέμα του task manager. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια προβληματική εφαρμογή, τις περισσότερες φορές ο task manager δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από τις λύσεις που προσφέρει. Ο σχεδιασμός του Android είναι τέτοιος ώστε όταν κλείνει μια εφαρμογή, αποδεσμεύεται η μνήμη που αυτή χρησιμοποιούσε. Έτσι δε χρειάζεται να την κλείσει κάποιος χειροκίνητα. Σε αυτή την περίπτωση οι περισσότεροι κλείνουν και διεργασίες του συστήματος με αποτέλεσμα αστάθεια και FCs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Τα είχα κοιτάξει αυτά... Δίκιο έχεις.. Το χρησιμοποιώ κυρίως όταν το βαζω να κανει sync καθως μετα απομενουν γυρω στα 33mb ελευθερα τις περισσοτερες φορες, κατι που δεν αφηνει περιθωρια για πολλα... Χρησιμοποιω τον task manager του home++, ετσι ωστε να μην εχω επιπλεον εφαρμογη να τρεχει....Πιο πολυ σαν task list ειναι παρα σαν task killer! Να ρωτήσω κατι αλλο... Το swype ξέρετε αν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα? Edited March 24, 2010 by adamspir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Στο thread για το Magic έχει συζητηθεί αρκετές φορές το θέμα του task manager. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια προβληματική εφαρμογή, τις περισσότερες φορές ο task manager δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από τις λύσεις που προσφέρει. Ο σχεδιασμός του Android είναι τέτοιος ώστε όταν κλείνει μια εφαρμογή, αποδεσμεύεται η μνήμη που αυτή χρησιμοποιούσε. Έτσι δε χρειάζεται να την κλείσει κάποιος χειροκίνητα. Σε αυτή την περίπτωση οι περισσότεροι κλείνουν και διεργασίες του συστήματος με αποτέλεσμα αστάθεια και FCs. ναι ε? :blink: ουτε που το ειχα παρατηρησει απο το 1ο μου android παντα ειχα task manager και ποτε δεν ειχα προβλημα απλα ηξερα τι εκλεινα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ο σχεδιασμός του Android είναι τέτοιος ώστε όταν κλείνει μια εφαρμογή, αποδεσμεύεται η μνήμη που αυτή χρησιμοποιούσε. Έτσι δε χρειάζεται να την κλείσει κάποιος χειροκίνητα. Σε αυτή την περίπτωση οι περισσότεροι κλείνουν και διεργασίες του συστήματος με αποτέλεσμα αστάθεια και FCs. εγω θα διαφωνήσω λιγο με αυτο:D. Οταν δεν θελεις να συγχρονίσεις αλλο πια το email σου αλλα θελεις να εισαι στο market ή google earth, πως θα κλεισεις το gmail.apk που τρεχει σχεδον συνεχεια απο "πισω" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εγω θα διαφωνήσω λιγο με αυτο:D. Οταν δεν θελεις να συγχρονίσεις αλλο πια το email σου αλλα θελεις να εισαι στο market ή google earth, πως θα κλεισεις το gmail.apk που τρεχει σχεδον συνεχεια απο "πισω" ? Απλά ορίζεις χειροκίνητα το συγχρονισμό. Το ότι τρέχει "πίσω" δε σημαίνει ότι δεσμεύει πόρους ή τουλάχιστον τους ίδιους πόρους που καταναλώνει, όταν είναι ανοικτό. Το Android τρέχει κάθε εφαρμογή σε ξεχωριστή Dalvic VM κι έτσι πετυχαίνει την ελάχιστη κατανάλωση πόρων, όταν η εφαρμογή δεν είναι στο προσκήνιο. Επιπλέον, αν κάποιος κλείσει για παράδειγμα το google talk, αυτόματα δημιουργεί πρόβλημα και στο gmail.apk, όπως και σε άλλες εφαρμογές που στηρίζονται σε αυτή τη διεργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εγω απο τη μερα που απεγκατεστησα το taskiller στο G1 σταματησαν ολα τα force close και κανω restart μια φορα την εβδομαδα(και ναι ειχα κανει exclude τις εφαρμογες του συστηματος) Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εγω απο τη μερα που απεγκατεστησα το taskiller στο G1 σταματησαν ολα τα force close και κανω restart μια φορα την εβδομαδα(και ναι ειχα κανει exclude τις εφαρμογες του συστηματος) Και εγώ έχω να πω το ίδιο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 τι να πω ρε παιδια θα δοκιμασω και χωρις task manager να δω πως παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 To zimage το έχεις μετονομάσει σε update.zip; Θα πρέπει να το εγκαταστήσεις από τη recovery και όχι από fastboot. Θα πρέπει το .ko (που ουσιαστικά είναι o driver για το wifi) που θα βάλεις να είναι για το συγκεκριμένο kernel (zimage) που έχεις βάλει. Δεν πρόκειται να δουλέψει οποιοδήποτε .ko αρχείο. Συνήθως όταν κάποιος developer δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τον kernel δίνει μαζί και το αντίστοιχο .ko. φιλε μου το εχεις κανει? Γιατι παρολο που σε κανενα forum δεν το εγραφαν με αυτον τον τροπο, εγω προσπαθησα αλλα δεν μπαινει (bad zip file) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 φιλε μου το εχεις κανει? Γιατι παρολο που σε κανενα forum δεν το εγραφαν με αυτον τον τροπο, εγω προσπαθησα αλλα δεν μπαινει (bad zip file) Να ρωτήσω κάτι? Ποιος ο λόγος να το κάνεις όλο αυτό τη στιγμή που μάλλον θέλουμε το ανάποδο για να κρατάει η μπαταρία λίγο περισσότερο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Ποιος ο λόγος να το κάνεις όλο αυτό τη στιγμή που μάλλον θέλουμε το ανάποδο για να κρατάει η μπαταρία λίγο περισσότερο? :p 1ον γιατι γι'αυτο το πηρα, να το σκαλισω! :p. Και 2ον εκτος απο overclocking στον επεξεργαστη εχουν κανει και μειωση στις τασεις με αποτελεσμα (θεωρητικα τουλαχιστον) αυτο που θες κι εσυ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια! Καπου στο τελος Απριλιου θα παω Canada στο Vancouver για 2 εβδομαδες, μπορω να παραγγειλω το n1 απο το site και να μου το στειλει στο ξενοδοχειο που θα μενω? επισεις κατι ειχα ακουσει οτι αν το παρω απο το site απο αμερικη δεν υποστηριζει multitouch αλλα μονο η ευρωπαικη εκδοση θα το εχει ενεργο, ισχυει κατι τετοιο? Αυτα για αρχη ευχαριστω πολυ... Nομίζω πως από Καναδά δέχεται παραγγελίες η Google. Αν έχεις κανέναν γνωστό πες του να μπει στο site να στο επιβεβαιώσει. mulitouch δεν έχει η συσκευή (δεν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις, μια βγαίνει από την Google, αυτό που λες συμβαίνει στο Motorola Milestone) αλλά με το update 1 της Google αποκτάει, οπότε είναι σαν να έχει ;) Το Ν1 γενικά είναι από τα λίγα κινητά, που είναι εξαιρετικό από την κούτα του, τάχιστο, χωρίς κολλήματα κτλπ Απλά με την cyanogen mod πχ γίνεται super. Το τι προσφέρει, ο καθένας πλέον το γνωρίζει πιστεύω, οπότε είναι στην κρίση του καθενός αν θα την βάλει ή όχι. Δεν βλέπω το λόγο της διαμάχης αυτής. Ερώτηση: το amazon mp3 store πχ δεν γίνεται uninstall με διάφορους task managers. Αν σβήσω το αντίστοιχο .apk στον κατάλογο data θα το ξεφορτωθώ; Edited March 24, 2010 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Στο thread για το Magic έχει συζητηθεί αρκετές φορές το θέμα του task manager. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια προβληματική εφαρμογή, τις περισσότερες φορές ο task manager δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από τις λύσεις που προσφέρει. Ο σχεδιασμός του Android είναι τέτοιος ώστε όταν κλείνει μια εφαρμογή, αποδεσμεύεται η μνήμη που αυτή χρησιμοποιούσε. Έτσι δε χρειάζεται να την κλείσει κάποιος χειροκίνητα. Σε αυτή την περίπτωση οι περισσότεροι κλείνουν και διεργασίες του συστήματος με αποτέλεσμα αστάθεια και FCs. Απλά πρέπει να κάνεις exclude αυτά που δεν θες να "σκοτώσεις" πχ ξυπνητήρι. Εγώ πάντως με το Advanced Task Killer (4.01) δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 φιλε μου το εχεις κανει? Γιατι παρολο που σε κανενα forum δεν το εγραφαν με αυτον τον τροπο, εγω προσπαθησα αλλα δεν μπαινει (bad zip file) Δεν το έχω κάνει για το Nexus, αλλά για το Magic. Παραπάνω σου είπα να κάνεις rename σε zip, γιατί κάποιοι developers ενσωματώνουν τον kernel στο boot.img (ούτως ή άλλως στο partition boot γράφεται ο kernel). Θεώρησα ότι από τη στιγμή που δε σου δούλεψε με fastboot, τότε θα είναι αρχείο boot.img. Αυτό που θα κάνεις, εξαρτάται από τον developer του αρχείου που προσπαθείς να εγκαταστήσεις. Εάν είναι μόνο ο kernel (το zimage είναι το όνομα που δίνεται στον kernel κατά το compiling από τον κώδικα, χωρίς να είναι απαραίτητο να το κρατήσει ο developer) τότε αρκεί, ενώ είσαι σε fastboot, να γράψεις: fastboot flash zimage zimage-abc όπου zimage-abc το όνομα του αρχείου. Εάν αυτό δε δουλέψει δοκίμασε από adb shell. Θα πρέπει να έχεις αποθηκεύσει το zimage στον root φάκελο της κάρτας SD. Άνοιξε command prompt στο φάκελο tools του androidsdk (ή όπου αλλού έχεις το adb.exe) και γράψε τις παρακάτω εντολές: adb shell flash_image zimage /sdcard/zimage-abc Πάλι όπου zimage-abc το όνομα του αρχείου που θέλεις να γράψεις στο boot partition. Απλά πρέπει να κάνεις exclude αυτά που δεν θες να "σκοτώσεις" πχ ξυπνητήρι. Εγώ πάντως με το Advanced Task Killer (4.01) δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Το "απλά" δεν ισχύει για το μέσο χρήστη, που δεν ξέρει ότι σε μια διεργασία συστήματος, μπορεί να στηρίζονται άλλες 2 και από εκεί και πέρα πολλές εφαρμογές. Στο thread του Magic υπήρχε κάποιος που θεωρούσε ότι κλείνοντας το Sense UI με τον task killer ήταν σα να κάνει επανεκκίνηση και στη συνέχεια εξέφραζε την απορία του για την αστάθεια του τηλεφώνου. Επίσης, είναι αρκετοί που επιδίδονται στο κυνήγι των MB. Κλείνουν εφαρμογές και διεργασίες, για να δουν τα MB της ελεύθερης μνήμης να ανεβαίνουν, γιατί θεωρούν ότι έτσι το κινητό θα τρέχει καλύτερα. Μπορεί να είναι ακραία σαν περιστατικά και κάποιος που έχει συνηθίσει από windows να το θεωρεί δεδομένο, αλλά όπως εξήγησα και παραπάνω στο Android τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Απλά ορίζεις χειροκίνητα το συγχρονισμό. Το ότι τρέχει "πίσω" δε σημαίνει ότι δεσμεύει πόρους ή τουλάχιστον τους ίδιους πόρους που καταναλώνει, όταν είναι ανοικτό. Το Android τρέχει κάθε εφαρμογή σε ξεχωριστή Dalvic VM κι έτσι πετυχαίνει την ελάχιστη κατανάλωση πόρων, όταν η εφαρμογή δεν είναι στο προσκήνιο. Επιπλέον, αν κάποιος κλείσει για παράδειγμα το google talk, αυτόματα δημιουργεί πρόβλημα και στο gmail.apk, όπως και σε άλλες εφαρμογές που στηρίζονται σε αυτή τη διεργασία. Οταν κατι τρεχει πισω δεσμεύει πορους και μνημη + μπαταρία. Καλο ειναι να τερματίζεται η εφαρμογή οταν δεν χρησιμοποιείτε. Αυτη ειναι η δική μου γνώμη. Αμα δουλεύεις εναν Tsak manager σωστά, κανεις σωστη δουλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Οταν κατι τρεχει πισω δεσμεύει πορους και μνημη + μπαταρία. Καλο ειναι να τερματίζεται η εφαρμογή οταν δεν χρησιμοποιείτε. Αυτη ειναι η δική μου γνώμη. Αμα δουλεύεις εναν Tsak manager σωστά, κανεις σωστη δουλεια... Έχω την εντύπωση όμως πως είμαστε και επηρεασμένοι από προηγούμενα λειτουργικά στα κινητά μας (βλέπε windows κλπ) που τότε ήταν όντως πρόβλημα οι ανοιχτές εφαρμογές που δεν έκλειναν ποτέ! Στο android όμως βλέπω πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά στη διαχείριση μιας και αν βγεις από μια εφαρμογή και ανοίξεις μετά 1-2 ακόμη, η πρώτη πλεον δεν τρέχει καν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Οταν κατι τρεχει πισω δεσμεύει πορους και μνημη + μπαταρία. Καλο ειναι να τερματίζεται η εφαρμογή οταν δεν χρησιμοποιείτε. Αυτη ειναι η δική μου γνώμη. Αμα δουλεύεις εναν Tsak manager σωστά, κανεις σωστη δουλεια... Χωρίς να έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αυτά που αναφέρω είναι τεκμηριωμένα και στηρίζονται στον τρόπο λειτουργίας του Android. Φυσικά, καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η συγκεκριμένη συζήτηση έχει γίνει αρκετές φορές στο thread του Magic κι, αν θα ψάξεις λίγο, όσοι σταμάτησαν να χρησιμοποιούν task manager αναφέρουν σταθερότητα, λιγότερα FCs και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (το τελευταίο δε με πείθει ιδιαίτερα, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος τη διάρκεια της μπαταρίας σε μη εργαστηριακές συνθήκες και να τη συσχετίσει με έναν παράγοντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλημερα και απο εμενα.Χρονια πολλα. Σχετικα με την μπαταρια,ειδα μειωση της καταναλωσης,απλα τρεχοντας σκετη την ρομ του cyo. Δηλαδη,εβαλα την τελευταια,.3 και δεν φορτωσα τιποτα απο τα εξτρα που εβαζα. - Cyanogen hero status bar - HTC Sense Live Wallpaper - Task manager - morph με τα εικονιδια του desire(by geovass) Το καλο ειναι οτι κραταει πιο πολυ η μπαταρια.Το κακο ειναι οτι ολα τα παραπανω εκαναν την συσκευη πολυ ομορφη και πρακτικη για μενα. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 ρε παιδια το ειδατε αυτο ? http://phandroid.com/2010/03/25/point-of-contention-nexus-one-screen-resolution/ Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (άσχετο) κυκλοφόρησε το Engadget το .app για Android :D Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts