Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανε από bootloader clear storage μετά από recovery wipe data , davlik μετά φλασαρε την ρομ

εβαλα 5.0.5 πρωτα και μετα θα κανω update..τουλαχιστον ανοιξε:D

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ROM 5.0.5.3 is out!

---- 5.0.5.3-N1

* Fix issue with backuptool not formatting /system

* Fix NPE crash in music app

τελικα το cm updater κατανταει απαραιτητο εργαλειο :p

τελικα το cm updater κατανταει απαραιτητο εργαλειο :p

Βασικά όσο προσπαθούσα να περάσω 5.0.5.x από το CM Updater κατέληγε να μην boot-άρει το N1 μου. Έπρεπε να boot-άρω σε Recovery -> Wipe -> Wipe Cache και μετά Nandroid Restore...

Πέρασα πετυχημένα όμως την 5.0.5.3 manually μέσα από το Recovery και όπως είπαν τα παιδιά δεν έχασα τίποτα εκτός από τα google apps (μετά φλάσαρα το gapps.zip και περάστηκαν)

καλημερα.

τεράστιο πρόβλημα με την μπαταρία στην .2

το έβγαλα από τον φορτιστη στις 10 και τώρα είναι στο 79%...χάλια.

η. 3 από μπαταρία τι λέει;

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Βασικά όσο προσπαθούσα να περάσω 5.0.5.x από το CM Updater κατέληγε να μην boot-άρει το N1 μου. Έπρεπε να boot-άρω σε Recovery -> Wipe -> Wipe Cache και μετά Nandroid Restore...

Πέρασα πετυχημένα όμως την 5.0.5.3 manually μέσα από το Recovery και όπως είπαν τα παιδιά δεν έχασα τίποτα εκτός από τα google apps (μετά φλάσαρα το gapps.zip και περάστηκαν)

ποια recovery εχεις?

εμενα το εκανε κανονικα

@ηλιας77 απο μπαταρια ειναι πολυ νωρις να πουμε μιας και ειναι πρωινο φρουτο η ,3 και δεν εχουμε βγαλει συμπερασματα ακομα

Επισκέπτης
ποια recovery εχεις?

εμενα το εκανε κανονικα

@ηλιας77 απο μπαταρια ειναι πολυ νωρις να πουμε μιας και ειναι πρωινο φρουτο η ,3 και δεν εχουμε βγαλει συμπερασματα ακομα

Νομίζω πως εννοεί πως δοκίμασε να κάνει update από το ίδιο το κινητό με το software cm updater και όχι από το recovery μέσω SD.

Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι στην μπαταρία σε σχέση με την 5.0.5.2 . Παρατήρησα πάντως πως έχω λίγη παραπάνω διαθέσιμη μνήμη σε σχέση με την 2.

Επίσης θα το ξαναπώ: Τι θα γίνει κάθε μέρα θα flasharoume νεα rom??? :wacko:

αυτο λεω..

εγω το εκανα απο cm update και δεν κολησε πουθενα

ο cya σηνυθως βγαζει μια καλη και την κραταει καιρο

τωρα απλα εχει πολλα bugs...

εχε υποψιν πως δεν χρειαζεται wipe καθε φορα αρα δεν στηνεις τιποτα απολυτως μιας και ειναι updates

μήπως λέω μήπως ο cyanogen είναι ένας απλός file mover στο nexus ; όλα αυτα που βλέπω να γράφεται εδώ ... πολλά bugs παρά πολλά bugs

Επισκέπτης
μήπως λέω μήπως ο cyanogen είναι ένας απλός file mover στο nexus ; όλα αυτα που βλέπω να γράφεται εδώ ... πολλά bugs παρά πολλά bugs

Τα bugs όμως που ακούς είναι πολύ συγκεκριμένα και πρακτικά δεν σου δημιουργούσαν κανένα εμφανές πρόβλημα που να σε εμποδίζει να χρησιμοποιείς το κινητό!

Από την άλλη μιας και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο επιλέγεις και παίζεις με αυτόν! Δεν σου εγγυήθηκε ποτέ τίποτα και θα μπορούσε μια μέρα να κάνει κάτι και να μας καταστρέψει τα τηλέφωνα ή να στήσει κάνα software που να καταγράφει όλα μας τα data!

Με δική μας ευθύνη επιλέγουμε να παίξουμε...

:)

μπα...

με την 504 ηταν οτι καλυτερο ειχε βγει για nexus με μεγαλη διαφορα απο ολα τα αλλα

απλα η google βγαζει κανουριες εκδοσεις λογισμικου (updates) και πανω σε αυτα φτιαχνει καινουριες ρομς

ο cyanogen ασχολειτε απο εποχες g1 με android και εχει προσφερει πολλα σε πολλες συσκευες (multitouch,sence ui)

τωρα δουλευει (πλεον) στο προτελευταιο update και ειναι λογικο να υπαρχουν bugs

τα οποια ομως ειναι πολυ μικρα για να καταστησουν το τηλεφωνο μη λειτουργικο

googlαρε για τον cyanogen και θα καταλαβεις ποιος ειναι και τι κανει

ο cyanogen ειναι οτι και ο geohot για το iphone μονο που αυτος ασχολειτε...

Edited by komos

μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση κατ διαπίστωση μου ..... στο nexus μιλάμε δεν λέμε για την ιστορία του ναι τι χει κάνει ...

εγώ πιστεύω ότι το nexus δεν χρειάζεται Rom μια και μετά από αρκετές δοκιμές εχω την πρώτη μαζί με το update . όλα δούλευουν μια χαρά χωρίς προβλήματα και με πολλά mods....

Μιλώντας από τη θέση ανθρώπου που έχει ασχοληθεί με developing android ROMs (και όχι απλά cooking) μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ο Cyanogen και 2-3 ακόμα είναι πραγματικοί developers. Τα bugs είναι αναπόφευκτα. Σκέψου ότι ακόμα και η HTC και άλλες εταιρείες που έχουν πολυμελείς ομάδες προγραμματιστών, δεν καταφέρνουν να αποφύγουν κάποια bugs. Ίσα ίσα που στην περίπτωση του Cyanogen όποια bugs εμφανιστούν διορθώνονται τάχιστα. Το "κόστος" που οι χρήστες καλούνται να πληρώσουν, είναι μια μικρή, ασήμαντη σε σχέση με το όφελος, ταλαιπωρία. Το αποτέλεσμα είναι να απολαμβάνουμε τον κόπο και τις γνώσεις ανθρώπων που προσφέρουν, χωρίς επί της ουσίας να ζητούν αντάλλαγμα.

Edited by vman

φυσικά και είναι developer δεν υπάρχει θέμα σε αυτό απλά στο nexus ..... λίγο κάπως το έχει παρακανει φυσικά και αφ θες ακολουθείς δεη είναι υπερχρέωση του να φτιάξει η να δώσει κάτι στην ώρα του. Βασικα δεν είναι το πρώτο ούτε φυσικά το τελευταίο Android mob που εχω την Ξερω την ιστορία του απλά μου έκανε εντύπωση η άποψη του amonRA ότι το nexus ,εν χρειάζεται ROM και μάλλον εκεί εχω καταλήξει και εγώ ....

κάθε σχόλιο δεκτό εξάλλου εδώ είμαστε για να ανταλλάξουμε απόψεις ...

Επισκέπτης
μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση κατ διαπίστωση μου ..... στο nexus μιλάμε δεν λέμε για την ιστορία του ναι τι χει κάνει ...

εγώ πιστεύω ότι το nexus δεν χρειάζεται Rom μια και μετά από αρκετές δοκιμές εχω την πρώτη μαζί με το update . όλα δούλευουν μια χαρά χωρίς προβλήματα και με πολλά mods....

Έχεις όμως ελάχιστη μνήμη διαθέσιμη για το "τρέξιμο" των εφαρμογών καθώς και ελάχιστη μνήμη για την εγκατάσταση των εφαρμογών! Πόσο μάλλον πλεον που οι περισσότερες είναι αρκετά mb και όχι kb όπως στην αρχή!

Βάλε και τα notifications με χρώμα στο trackball (άλλο για αναπάντητες, άλλο για email κλπ κλπ), βάλε και την τεράστια διαφορά στην ταχύτητα... ε γιατί όχι! :p

αρκετοι αλλοι ομως πιστευουν οτι το καλο γινεται καλυτερο...

αυτο ειναι η εννοια της εξελιξης...

ξερεις ποσες ιδεες εχει παρει η google απο τον cyanogen και τους υπολοιπους developers?

πως νομιζεις οτι εφτιαξε το καθε eclair και τις επομενες εκδοσεις

ακουει τον παλμο ενα πραγμα... :happy:

μπορεί αλλά δεν.μπορώ να βάλω τουλάχιστον το χρώμα στο trackball και να τρώω restart .....

μπορεί αλλά δεν.μπορώ να βάλω τουλάχιστον το χρώμα στο trackball και να τρώω restart .....

εαν εχεις τετοιο θεμα σιγουρα κατι εχεις κανει λαθος...

Επισκέπτης

Δεν είχα ποτέ ούτε restart ούτε κολλήματα! Και στο λέω αυτό εγώ που είμαι περίεργος και πάντα θέλω να έχω τις συσκευές μου original και "απείραχτες"! Στο Nexus όμως η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική!

:)

εαν εχεις τετοιο θεμα σιγουρα κατι εχεις κανει λαθος...

μπα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα πιστέψετε κάτι Ξερω και σου λέω και εγώ ειναι λόγο θέμα η μνήμη ... το ξέρει και ο ίδιος όσο για τις ιδέες που λέει το άλλο παλικάρι φυσικά και πέρνεις ιδέες αλλιώς δεν θα ήταν open source

Η πρωτη μαμα ρομ με το update δεν σου ξεκλειδωνει την ΥΠΟΛΟΙΠΗ διαθέσιμη μνημη... Είναι "άλλο" τηλέφωνο με την εξτρά μνήμη...

Η πρωτη μαμα ρομ με το update δεν σου ξεκλειδωνει την ΥΠΟΛΟΙΠΗ διαθέσιμη μνημη... Είναι "άλλο" τηλέφωνο με την εξτρά μνήμη...

κοιτα για να αποδοσουμε και τα του καισαρι

εν μερει εχει δικιο ο φιλος

εξαρταται τι ζητας απο το τηλεφωνο

αν δηλαδη θες μονο τηλεφωνια sms και να κοιτας κανα mail αντε και βαρια βαρια καμια σελιδα μεσω tapatalk ειναι super οι μαμα ρομς

τωρα αν θες και να το φορτωσεις με οτι καλουδια υπαρχουν στο νετ αλλαζει...(και για αυτο το λογο εφυγα απο το πολυαγαπημενο μου milestone) ηθελα ενα developers friendly phone

Edited by komos