qosmio Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Sorry για την παρεξήγηση το κινητό είναι ηδη Ελλαδα απλα ο κάτοχος το είχε πάρει από Αμερική...αρα δεν υπάρχουν τα εξτρα λεφτά εκτελωνισμού - 240 τελική τιμή με γνήσια car & desktop docks. Και για να επιστρέψω στο αρχικό ερώτημα - πέρα από την οθόνη κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή "ιδιοτροπίες" που ανακαλύψατε οι χρήστες του στην πορεία?? Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα να σου επισημάνω.. δεν ξέρω αν έχουν άλλοι. Πολύ καλή τιμή, μόνο το γνήσιο desctop dock το είχα πάρει 80€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 παίζει το radio που φοράει να μην είναι το 5.08.00.04, αλλά το 4.06.00.12_7 ή ακόμα και το κορεάτικο 5.12 το δικό μου έχει ακόμα το 4.06 και παίζει μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 παίζει το radio που φοράει να μην είναι το 5.08.00.04, αλλά το 4.06.00.12_7 ή ακόμα και το κορεάτικο 5.12 το δικό μου έχει ακόμα το 4.06 και παίζει μια χαρά.. Δεν το έχω root.. ήρθε μνμ έκανα OTA update και έβγαλε αυτά :) Ίσως παίζουν άλλα ραδιάκια σε μη root ανάλογα από που είναι αγορασμένο. Το δικό μου είναι από Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 και μένα από Αμερική είναι και μάλιστα αγορασμένο από την ίδια την Google...ήρθε με την 4.06, το έχω ρουτάρει και ακόμα με αυτήν είμαι...αν και τα partial updates δεν αλλάζουν το radio....οπότε παίζει κάποια στιγμή να περάσω το νεότερο... Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που αμφιβάλλουν για την βελτίωση που προσφέρουν τα νέα radio και εμμένουν στο παλιό καλό 4.06, που συνδυάζει καλή λήψη και βέλτιστη διάρκεια μπαταρίας..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 και μένα από Αμερική είναι και μάλιστα αγορασμένο από την ίδια την Google...ήρθε με την 4.06, το έχω ρουτάρει και ακόμα με αυτήν είμαι...αν και τα partial updates δεν αλλάζουν το radio....οπότε παίζει κάποια στιγμή να περάσω το νεότερο... Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που αμφιβάλλουν για την βελτίωση που προσφέρουν τα νέα radio και εμμένουν στο παλιό καλό 4.06, που συνδυάζει καλή λήψη και βέλτιστη διάρκεια μπαταρίας..:) Εμένα ένα φιλαράκι που δουλεύει στην Google στην Καλιφόρνια, μου είχε πει ότι δεν μπορούσε να το πάρει απ ευθείας από τα γραφεία τους. Δεν πουλάγανε μέσα από την google. Μου το παράγγειλε από κει μέσω internet όταν ήταν ανοιχτή η σελίδα, το παρέλαβε σπίτι του στην Καλιφόρνια και μου το έστειλε με USPS.. Τέλος πάντων κατέληξα με 2 τηλέφωνα γιατί είχε κάνει 1μήνα και κάτι να έρθει και αγόρασα άλλο απο ebay :( Τώρα το ένα είναι root και έχω βάλει desire S rom με sense 3 και το άλλο δεν είναι root έχω την official :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 παιδιά ξέρει κανείς από που μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικά (κατά προτίμηση από Ελλάδα) ψάχνω το on/off κουμπάκι! Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 παιδιά ξέρει κανείς από που μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικά (κατά προτίμηση από Ελλάδα) ψάχνω το on/off κουμπάκι! Δε νομίζω να το βρεις εδώ. Ψάξε στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 παιδιά ξέρει κανείς από που μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικά (κατά προτίμηση από Ελλάδα) ψάχνω το on/off κουμπάκι! Από Ελλάδα εξαιρετικά δύσκολο. Εντούτοις και να έβρισκες, πάλι το ebay αποτελεί μονόδρομο (όσον αφορά το κόστος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπέρα! Λέω να μπω και εγώ στον κόσμο των ROMs..όμως έχω μερικές απορίες: 1)Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader από όταν το είχα πάρει το κινητάκι όπου το είχα κάνει και root..όμως το root με τον καιρό το έχασα. Η απορία μου είναι οτι τώρα, συμφωνα με αυτόν τον οδηγό, θα μπορώ να περάσω το recovery image ή θα πρέπει να το κάνω wipe το τηλέφωνο πριν περάσω την recovery image? 2)Ο ίδιος οδηγός έχει 2 recovery images: Amon_Ra's Recovery & the ClockworkMod Recovery. Ποιά από τις 2 να διαλέξω; Ο οδηγός δεν αναφέρει κάποια συγκεκριμένη.. 3) Το τελευταίο stable cyanogen mod είναι το V7.0.3 (5 May 2011) από ότι έχω καταλάβει. Ακόμα και αυτό τραβάει πολύ μπαταρία; Ελπίζω κάποιος που ξέρει να απαντήσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 με χαρά το ξεθάβω μιας και once a king, always a king..:) 2.3.6, ladies and gentlemen, is here...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Όντως το διάβασα και εγώ..αν και τώρα έχω βάλει cyanogenmod 7.1 :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 πως τα παει το nexus one ? κραταει καλα μετα απο τοσο καιρο η δειχνει ''αργο'' και φτωχο συμφωνα με νεοτερα μοντελα?? λεω αν βρω κατι καλο και οικονομικο να το παρω ξανα για δευτερη φορα!! ηταν απο τα αγαπημενα μου κινητα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 αργό?? φτωχό..?? το κινητό μετά από 1.5 χρόνο απλά σκοτώνει...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 γιατί, ποιες οι ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαφορές του με το αδερφάκι του; μετάχειρο πόσο κοστίζει σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 αργό?? φτωχό..?? το κινητό μετά από 1.5 χρόνο απλά σκοτώνει...:up: αυτο βλεπω κι εγω!!! και αν το βρεις και σε καλη τιμουλα ειναι οτι καλητερο!! value for money!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 καλησπερα,παιδια πωσ θα βαλω ελληνικα στο nexus; εκτοσ απο το morelocale2 γιατι δεν εχει πληρεισ ελληνικα,,εχετε τιποτα να προτινετε;;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 καλησπερα,παιδια πωσ θα βαλω ελληνικα στο nexus; εκτοσ απο το morelocale2 γιατι δεν εχει πληρεισ ελληνικα,,εχετε τιποτα να προτινετε;;; CM7...;) Εχουν περασει πολλα android τηλεφωνα και καλυτερα απο τα χερια μου, αλλα το nexus ηταν ερωτας πραγματικα... Sent from my LG-P920 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) πια κατα τη γνωμη σας ειναι καλητερη ρομ για το nexus one ? και ναι!! ηρθε σημερα!! ηταν unrooted.. αλλα ουτε να bootari δεν το αφησα καλα καλα!! εγινε root και τωρα ειμαι σε αναζητηση ρομ!! με sence θα με βοηθουσε περισσοτερο!! εχετε τιποτα υποψιν ? εχει καιρο απο τοτε που εδωσα το προηγουμενο nexus one και εχω χασει πολλα επισοδια! Απο ομαδα διαχειρισης myphone.gr Θα σε παρακαλουσα οταν γραφεις δυο συνεχομενα μηνυματα να χρησιμοποιεις το http://images.myphone.gr/prebuttons/edit.png Edited October 19, 2011 by jastonas 2plo post Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 πια κατα τη γνωμη σας ειναι καλητερη ρομ για το nexus one ? και ναι!! ηρθε σημερα!! ηταν unrooted.. αλλα ουτε να bootari δεν το αφησα καλα καλα!! εγινε root και τωρα ειμαι σε αναζητηση ρομ!! με sence θα με βοηθουσε περισσοτερο!! εχετε τιποτα υποψιν ? εχει καιρο απο τοτε που εδωσα το προηγουμενο nexus one και εχω χασει πολλα επισοδια! Απο ομαδα διαχειρισης myphone.gr Θα σε παρακαλουσα οταν γραφεις δυο συνεχομενα μηνυματα να χρησιμοποιεις το http://images.myphone.gr/prebuttons/edit.png Σιγουρα θα το βρεις γρηγορα ομως δοκιμαζοντας 2-3 ρομ... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τρεχει CyanogenMod 7 το τελευταιο; ενεργοποιειται το ραδιο; Ελληνικα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ναι τρέχει κανονικά. Με το ραδιοφωνο δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει και εξηγώ: Για να ακούσεις ράδιο η εφαρμογή αναγκαστικά ενεργοποιεί το bluetooth και να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω οτι πιάνει και τέλεια δλδ μόνο αθήνα μέσα πιάνει καλά, λίγο παραέξω έχει περισσότερα παράσιτα από ένα κοινό ράδιο. Μάλλον είναι θέμα drivers αυτό. Το bluetooth δεν καταλαβαίνω γιατι ενεργοποιήται αφού δουλευει σε άλλες συχνότητες. Ελληνικά στα menu εννοεις; Προς στιγμήν δεν έχω πετύχει κάτι γιατί δεν το έχω ψάξει. Στα sms κανονικά ελληνικα 160 χαρακτήρες(κεφαλαία) στέλνω πάντως αν και αυτό είναι θέμα εφαρμογής. Το θέμα ρε παιδιά αν ξέρει κανένας έμπειρος. Το android 4.0 θα το πάρουμε; Γιατί λένε οι φήμες οτι λόγω μικρής ROM δεν χωράει να το πάρουμε...και θα είναι πολύ κρίμα. Πάντως αν δεν το πάρουμε πάω για Ν9 εγώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Η ελευθερη ROM ειναι 512 ΜΒ. Επισημα δεν θα την παρει το εχουν ανακοινωσει. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 επισημα λιγο δυσκολο.. αλλα σιγουρα κατι θα γινει απο τους xda και με εχ4 partition στην sd:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 επισημα λιγο δυσκολο.. αλλα σιγουρα κατι θα γινει απο τους xda και με εχ4 partition στην sd:) Δεν είναι δα και τόσο πολύ μεγαλύτερο το ISC που να μην χωράει στην rom.. Οι πρώτες rom που κυκλοφόρησαν είναι γύρω στα 150mb οπότε χωράνε άνετα στην εσωτερική μνήμη και χωρίς ext... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Καλά δεν εννοούσα επίσημα :Ρ Εννοούσα ανεπίσημα πάντα και βασικά από το cyanogenmod.. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts