sardas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Well done my friend! Ο Amon Ra βγαζει νεο recovery image 1.6.0 http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/68144632.png?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1266780220&Signature=go5HkS5et5lom6DSjiE79olAZWc%3D επίσης ο Cyanogen βγαζει νεα ΡΟΜ update soon! Απο χθες το βραδυ εχει βγαλει την 5.0.3.1 και επειδη δεν βλεπω να το εχετε αναφερει ειπα να σας ενημερωσω αν και υπαρχει κινδυνος να φαω κραξιμο. ---- 5.0.3.1-N1 * Slimmed down kernel by building IPv6 as a module- seems to be too large for some devices * Fixed USB tethering Edited February 21, 2010 by sardas Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iss Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Απο χθες το βραδυ εχει βγαλει την 5.0.3.1 και επειδη δεν βλεπω να το εχετε αναφερει ειπα να σας ενημερωσω αν και υπαρχει κινδυνος να φαω κραξιμο. ---- 5.0.3.1-N1 * Slimmed down kernel by building IPv6 as a module- seems to be too large for some devices * Fixed USB tethering Πράγματι και συγνώμη από εμένα γιατί αυτή πέρασα και σας είπα ποίο μπροστά την 5.0.3 (λάθος μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Απο χθες το βραδυ εχει βγαλει την 5.0.3.1 και επειδη δεν βλεπω να το εχετε αναφερει ειπα να σας ενημερωσω αν και υπαρχει κινδυνος να φαω κραξιμο. ---- 5.0.3.1-N1 * Slimmed down kernel by building IPv6 as a module- seems to be too large for some devices * Fixed USB tethering Σταμάτα βρε παραπονιάρη! Δεν τρως κράξιμο:D Εχει ακουστεί οτι θα βγάλει και άλλη σήμερα το βράδυ. Η 5.0.3.1 εχει ενα μικρο bug - δεν φαίνεται ο παροχος κινητής εαν τραβήξεις το drop down box :lol::lol::lol: βλακεία bug ειναι αλλα θα το φτιαξει! Ο Amon Ra εωγαλε νεο recovery image που διορθώνει διάφορα. Εχει βγαλει 2 εκδοσεις... Την κανονικη εδω http://rapidshare.com/files/353883276/recovery-RA-nexus-v1.6.0.img την αρκουδιαρικη εδω http://rapidshare.com/files/353883277/recovery-RA-nexus-v1.6.0-carebear.img λοιπον για οσους δεν τα πανε καλα με το android και τις εντολες adb, fasboot, κλπ κατεβαστε το νεο tool που τα κανει μονο του απο εδω http://www.androidtechnical.info/ Edited February 22, 2010 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 ρε παιδια ελλαδα θα κυκλοφορησει το nexus ? αποφασισα οτι μεταξυ ν1 και desire ψηθηκα για Ν1 .. θα δωσω με την πρωτη ευκαιρια to hd2 και μετα θα το παρω εγω ? ξερουμε τπτ για επισημη κυκλοφορια ευρωπη ή να παω απευθειας απο ebay ? ευχαριστω !! :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ακόμα τίποτα για ευρώπη εκτός και αν πας στην λίγο πιο τσιμπημένη από άποψη τιμής λύση του expansys (αλλά και πιο ασφαλής σίγουρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κατα πόσο θα είναι εφικτό να περαστει το sense ui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κατα πόσο θα είναι εφικτό να περαστει το sense ui; μια απορια ρε παιδια... αφου θα μπορεσουμε τιν SENSE του desire, γιατι τοτε να μην παρουμε το nexus που εκτος των αλλων ειναι και googlephone? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Κατοχος πλεον κι εγω του πανεμορφου Ν1 (για την ακριβεια 2, το ενα πωλειται στο buy&sell για οποιον ενδιαφερεται). Ηδη φλασαρα την 5.0.3.1 και το τηλεφωνο "ιπταται" :lol: Edited February 22, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κατοχος πλεον κι εγω του πανεμορφου Ν1 (για την ακριβεια 2, το ενα πωλειται στο buy@sell για οποιον ενδιαφερεται). Ηδη φλασαρα την 5.0.3.1 και το τηλεφωνο "ιπταται" :lol: Καλοριζικο Βαγγελη μου! Βγαλε του τα ματια! Δεν καταλαβαινει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Καλοριζικο Βαγγελη μου! Βγαλε του τα ματια! Δεν καταλαβαινει τιποτα! Σε ευχαριστω Γιωργο, πραγματι ειναι πολυ δυνατο εργαλειακι. Παρεμπιπτοντως, εχω κι ενα HD2 φιλου για σεταρισμα και μου φαινεται παλαιολιθικο πλεον ( φυσικα αυτο το λεω αφου το χρησιμοποιησα για 3 μηνες και ξερω καλα τι μπορει και τι αδυνατει να κανει - μια κλαση πανω παντως σε ποιοτητα κατασκευης απο το Ν1). Επειγοντως τα 7αρια γιατι δεν αντεχεται πλεον το λειτουργικο αυτο (WM 6.5)... :lol: Edited February 22, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κατοχος πλεον κι εγω του πανεμορφου Ν1 (για την ακριβεια 2, το ενα πωλειται στο buy&sell για οποιον ενδιαφερεται). Ηδη φλασαρα την 5.0.3.1 και το τηλεφωνο "ιπταται" :lol: φιλε στειλε ενα pm αν ειναι διοτι δεν εχω 150 μηνυματα ακομα ... ενα περιπου ποσα θες.. Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) μια απορια ρε παιδια... αφου θα μπορεσουμε τιν SENSE του desire, γιατι τοτε να μην παρουμε το nexus που εκτος των αλλων ειναι και googlephone? :rolleyes: εε αυτο λέμε το N1 θέλουμε αλλα που ειναι ............θα ερθει καμια αγγλια πιο φθηνα υπομονη φιλε στειλε ενα pm αν ειναι διοτι δεν εχω 150 μηνυματα ακομα ... ενα περιπου ποσα θες.. και σε μένα το ιδιο ποσο ρε φιλε και μην κανεις κανα πλειστηριασμο android fans ειμαστε χαχαχα Edited February 22, 2010 by vampyre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδες εχω το Nexus One εδω και 2 εβδομαδες και το εχω ακομα κλειδωμενο γιατι δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να βαλω custom rom (Cyanogen π.χ.). Μπορει να μου πει καποιος που το εχει κανει αν αξιζει τον κοπο? Θα δω διαφορα σε ταχυτητα? Θα επηρεασει την σταθεροτητα του τηλεφωνου? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εχω δοκιμασει τα παντα απο rom και radio,αλλα αυτες οι διακοπες οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν λενε να φτιαξουν με τιποτα.Εχει καταντησει πολυ σπαστικο.:mad: Ειμαι ενα βημα για να το δωσω.:confused: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εχω δοκιμασει τα παντα απο rom και radio,αλλα αυτες οι διακοπες οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν λενε να φτιαξουν με τιποτα.Εχει καταντησει πολυ σπαστικο.:mad: Ειμαι ενα βημα για να το δωσω.:confused: Σε τι διακοπες αναφερεσαι? Εμενα με ακουν καλυτερα απο ποτε, ενω τολμω να πω πως εχει απο τις καλυτερες ακουστικες σε κινητο τηλεφωνο (στα ιδια επιπεδα με τα κορυφαια σε αυτο τον τομεα HTC Diamond, Hero). Υποψιαζομαι οτι αυτο που αναφερεις οφειλεται στο noise cancellation, που μονο προβληματα δημιουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Σε τι διακοπες αναφερεσαι? Εμενα με ακουν καλυτερα απο ποτε, ενω τολμω να πω πως εχει απο τις καλυτερες ακουστικες σε κινητο τηλεφωνο (στα ιδια επιπεδα με τα κορυφαια σε αυτο τον τομεα HTC Diamond, Hero). Υποψιαζομαι οτι αυτο που αναφερεις οφειλεται στο noise cancellation, που μονο προβληματα δημιουργει... Αναφερομαι στο οτι μερικες φορες δεν με ακουνε.Κανει διακοπες οταν μιλαω.Εγω τους ακουω κανονικα. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Αναφερομαι στο οτι μερικες φορες δεν με ακουνε.Κανει διακοπες οταν μιλαω.Εγω τους ακουω κανονικα. Γεια, Μήπως έχεις εγκαταστήσει πρόγραμμα εγγραφής συνομιλίας? Εμένα το vrecorder μου είχε δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chagg Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 εμένα παρόμοια προβλήματα έφυγαν μετα το επίσημο update της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 εχει λαβει κανενας MMS? περασα ακριβως τις ρυθμισεις που μου εστειλε η cosmote αλλα τιποτα... καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδες εχω το Nexus One εδω και 2 εβδομαδες και το εχω ακομα κλειδωμενο γιατι δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να βαλω custom rom (Cyanogen π.χ.). Μπορει να μου πει καποιος που το εχει κανει αν αξιζει τον κοπο? Θα δω διαφορα σε ταχυτητα? Θα επηρεασει την σταθεροτητα του τηλεφωνου? Ευχαριστω Αναμένω και εγώ απάντηση σε αυτό καθώς ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Να την βάλετε άφοβα...θα έχετε ένα πολύ γρήγορο και σταθερό μηχάνημα! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κυκλοφόρησε το Google Earth στο market...Μόλις τώρα το κατεβάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εχω δοκιμασει τα παντα απο rom και radio,αλλα αυτες οι διακοπες οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν λενε να φτιαξουν με τιποτα.Εχει καταντησει πολυ σπαστικο.:mad: Ειμαι ενα βημα για να το δωσω.:confused: Τέλεια... το ανταλλάσεις με ένα HERO? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κυκλοφόρησε το Google Earth στο market...Μόλις τώρα το κατεβάζω! Η πλάκα είναι πως το έψαξα πριν καμία ώρα και δεν το βρήκα, και βλέπω το geovass να το κάνει ποστ χαχαχαχα πολύ καλό μόλις το έβαλα :D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Να την βάλετε άφοβα...θα έχετε ένα πολύ γρήγορο και σταθερό μηχάνημα! Με βλέπω την τετάρτη με τις απεργίες να κάθομαι να την περνάω...!!! Με περιμένει διάβασμα!!! Να ρωτήσω... Με την εγγύηση προφανώς περίπατο ε? Τυχόν updates που θα βγουν από τη google, τα φλασάρω μετά επιπρόσθετα? Και τέλος τι γίνεται με τα προγράμματα και όλα όσα έχω εγκατεστημένα ήδη στο μηχάνημα? ΥΓ Πάντως ελπίζω να έχει περισσότερη ram μετά το φλασάρισμα της custom γτ τώρα είμαι με 60-70mb ελεύθερα!!! Αλήθεια αυτό που λένε αυτοί σε αυτό το thread όντως συμβαίνει? Δλδ χειρότερη απόδοση της μπαταρίας λόγω της custom rom? Edited February 22, 2010 by adamspir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts