meres Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Παιδιά αν είχατε πρόβλημα με το καλώδιο και το suite όταν αποσυνδέατε και επανασυνδέατε το τηλέφωνο, τότε κατεβάστε από την Νόκια την έκδοση 6.2 του suite. Εγώ την έβαλα και τώρα ούτε restart ούτε κλείσιμο των processes του suite :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Το chat (συζήτηση) στο κινητό μας πως λειτουργεί; Δεν μιλάω για τις συζητήσεις on-line με χρήση gprs ή οτιδήποτε άλλο αλλά τα γνωστά chat με απλά sms. Δεν γίνεται να επιλέξω ένα όνομα παο τις επαφές μου και να ανταλλάζουμε μηνύματα sms και να τα βλέπω μετά σε μια λίστα; όπως στο 3310 δηλαδή. Έτσι απλά. Όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostaki Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 to kalodio gia sindesi me to pc de leitourgei xoreis to sp1.sosta?meso bluetooth ginetai na steileis efarmoges?px paixnidia? Παράθεση DRIVE LIKE THE WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ghostaki (17 Ιούλ. 2004 , 17:37) to kalodio gia sindesi me to pc de leitourgei xoreis to sp1.sosta?meso bluetooth ginetai na steileis efarmoges?px paixnidia? αι μπορεις φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Παιδιά ότι και να λέμε το κινητό και καλό είναι και σταθερό.Το έχω από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και τα πάει μια χαρά.Μιλάμε για σκληρή χρήση,το χρησιμοποιώ με λάδια μηχανής,γράσα και πολύ σκόνη στα χέρια!!Το lifeblog το δοκίμασε κανείς;Αξίζει;Τιποτα νέο σε progs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 mia erwtisi..o pc moy einai arxaios kai de sikwnei oute win2000 oyte xp...i suite omws toy 7610 thelei kapoio apo ayta...yparxei kapoia suite poy na trexei se win98se...kai an nai poia einai ayti kai pou mporw na ti brw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Νομίζω πως δεν υποστηριζει αλλο pc suite το 7610 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathmos Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Εχει κανεις δοκιμασει να μεταφερει videos απο το PC στο 7610. Αναφερομαι σε videos οπως video clips, short movies... long movies :o Με ποιο προγραμμα; Εχει καλη αναλυση; Ειναι καλυτερη απο τα videos που τραβαει με την καμερα; Εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 efxaristw olous sas pou mou protinate to 7610 auto to s/k se sindiasmo me to 2210 ELIWSAAAAAA einai g***w ta kinhta ta ypoloipz apo to pc ..... I am very happy!!!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Το πήρα κι εγώ!! Είναι καταπληκτικό παιδιά! Είναι ένα τέλειο κινητό! Η κάμερα καταπληκτική. Βίντεο και φωτογραφίες καταπληκτικές! Καταπληκτική ανάλυση και αυτό με τα 10 λεπτά είναι αλήθεια! Όποιος έχει σκηνοθετική φλέβα ας το αγοράσει. Η memory card είναι 64 ΜΒ! Εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπησα είναι με το καλώδιο σύνδεσης! Για να λειτουργήσει το καλώδιο και να καταλάβει ο υπολογιστής ότι έχω συνδέσει κινητό πρέπει να εγκαταστήσω ένα προγραμμα το οποίο είναι μέσα στο CD. το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι το Service Pack 1 και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! (To SP1 δεν μπορώ να το εγκαταστήσω καθώς τα XP μου είναι λίγο αντιγραφή!)Όποιος μπορεί να βοηθήσει πλιζ να το κάνει γιατί έχω απογοητευτεί πλήρως στη σκέψη ότι δεν θα μπορώ να συνδέω το κιν με τον υπολογιστή! PLEASE HELP! (ελπίζω να μην άργησα) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (18 Ιούλ. 2004 , 19:18) Το πήρα κι εγώ!! Είναι καταπληκτικό παιδιά! Είναι ένα τέλειο κινητό! Η κάμερα καταπληκτική. Βίντεο και φωτογραφίες καταπληκτικές! Καταπληκτική ανάλυση και αυτό με τα 10 λεπτά είναι αλήθεια! Όποιος έχει σκηνοθετική φλέβα ας το αγοράσει. Η memory card είναι 64 ΜΒ! Εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπησα είναι με το καλώδιο σύνδεσης! Για να λειτουργήσει το καλώδιο και να καταλάβει ο υπολογιστής ότι έχω συνδέσει κινητό πρέπει να εγκαταστήσω ένα προγραμμα το οποίο είναι μέσα στο CD. το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι το Service Pack 1 και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! (To SP1 δεν μπορώ να το εγκαταστήσω καθώς τα XP μου είναι λίγο αντιγραφή!)Όποιος μπορεί να βοηθήσει πλιζ να το κάνει γιατί έχω απογοητευτεί πλήρως στη σκέψη ότι δεν θα μπορώ να συνδέω το κιν με τον υπολογιστή! PLEASE HELP! (ελπίζω να μην άργησα) παρε bt θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (18 Ιούλ. 2004 , 19:34) παρε bt θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου ;) Η ταχύτητα του καλωδίου είναι ασύγκριτη όμως.. Ειδικά στα mp3 που πιάνουν και πολύ χώρο, το bt είναι ταλαιπορία.. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (18 Ιούλ. 2004 , 19:58) Η ταχύτητα του καλωδίου είναι ασύγκριτη όμως.. Ειδικά στα mp3 που πιάνουν και πολύ χώρο, το bt είναι ταλαιπορία.. σε αυτο δεν εχεις και αδικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Σαφώς και το καλώδιο άνει καλύτερη δουλειά από το bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Paidia Kalispera. Exo to nokia 6600.Eimai genika efxaristemenos ean eksereseis tin diarkeia tou video. I kopela mou thelei na agorasei ena kinito tetiou tipou. Na parei 6600 i 7610 ??? To 7610 exei tis idies dinatotites me to 6600 i stereite kamia? Dexete genika oles to efarmoges pou dexete to 6600? Eyxaristo para poli.. Παράθεση Stl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Το 7610 παίζει σχεδόν όλες τις εφαρμογές. Οι ελάχιστες που δεν παίζουν, σύντομα θα κυκλοφορήσουν σε νέα έκδοση συμβατή. Οι ελλείψεις του σε σχέση με το 6600 είναι οι υπέρυθρες και η μικρού μεγέθους κάρτα μνήμης (αυτό είναι μειονέκτημα μόνο αν έχεις αγοράσει άποια μεγαλύτερη γιατί δεν θα μπορείς να την βάλεις στο 7610, πάντως η 64Μβ του 7610 παίζει μια χαρά στο 6600, το αντίθετο όχι). Τα πλεονεκτήματά του πάρα πολλά. Μικρότερο μέγεθος, όγκο, βάρος. Θύρα usb (δεν χρειάζεται να βγάλεις την κάρτα για να το συνδέσεις με τον υπολογιστή), πολύ καλύτερο ηχείο, αναπαραγωγή mp3 (μονό), αντιστοίχηση mp3 ως ήχο κλήσης, καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερη ποιότητα στο βίντεο, διάρκεια εως 10 λεπτά, 64ΜΒ κάρτα μνήμης στο κουτί, Lifeblog, Nokia album, επεξεργασία βίντεο , σηνοθεσία, μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη, πιο γρήγορο μενού, απροβλημάτιστη εγκατάσταση απεγκατάσταση εφαρμογών. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα. Το πολυπλήκτρο αντί για joystic μπορεί να το θεωρ΄΄ησεις μείον, εμένα με βολεύει πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrDoc Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Kserei kanenas poia einai h megalyterh karta rsMMC pou mporei na parei to nokia 7610? An ginetai na mou pei kapoios grhgora giati epeigei, eyxaristw. Παράθεση The PRESIDENT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrDoc (19 Ιούλ. 2004 , 15:02) Kserei kanenas poia einai h megalyterh karta rsMMC pou mporei na parei to nokia 7610? An ginetai na mou pei kapoios grhgora giati epeigei, eyxaristw. Mεχρι 1 gb θεωρητικα αλλα προς το παρων θα πρεπει να αρκεστεις στην 64αρα καρτα του πακετου γιατι δεν υπαρχουν καρτες RS-MMC για να αγορασεις :( Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathmos Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Ενα "γεια" σε όλο το forum. Μεσα στα άμεσα σχεδια μου ειναι να παρω το 7610. Δεν ειχα ποτε smartphone, οποτε δεν εχω ιδεα τι θα χρειαστω απο software. Πριν αρχισουν οι γκρινιες, ξερω οτι εχει απαντηθει αυτο το θεμα στο παρελθον, αλλα.... απο οτι ειδα, ηταν μια λιστα με τα ονόματα των προγραμματων, και εγω δεν εχω ιδεα τι κανει το καθενα και αν τα χρειαζομαι. Αν θελει καποιος να μου στειλει private message , με ονοματα, μια περιγραφη για πενταχρονα :o για το καθενα, και ισως που να βρω το καθενα.... θα σας ημουν υποχρεωμένος. P.S: Ας ξαναρωτησω μπας και πάρω απάντηση. Εχει κανεις δοκιμασει να μεταφερει videos απο το PC στο 7610. Αναφερομαι σε videos οπως video clips, short movies... long movies Με ποιο προγραμμα; Εχει καλη αναλυση; Ειναι καλυτερη απο τα videos που τραβαει με την καμερα; Εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 παιδια μηπως έχει υπ όψη του κανείς ποιο μαγαζί εχει το 7610 στην πιο χαμηλη τιμή?(αν τιθεται θεμα διαφήμισης pm me) ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Egw tha elega na parei to 7610 Stl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Nomizw pws tin xamilotery timi exoun ta katastimata tis ac an den kanw lathos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (19 Ιούλ. 2004 , 16:12) παιδια μηπως έχει υπ όψη του κανείς ποιο μαγαζί εχει το 7610 στην πιο χαμηλη τιμή?(αν τιθεται θεμα διαφήμισης pm me) ευχαριστώ! οπως σου απαντησε και ο φιλος τα AC το εχουν πιο φθηνα σε τιμες απο 495 εως 520 εγω το πηρα 495 αν θελεις στειλε pm να σου πω για να μην πουν οτι κανω διαφημιση στο μαγαζι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Ιούλ. 2004 , 13:31) Το 7610 παίζει σχεδόν όλες τις εφαρμογές. Οι ελάχιστες που δεν παίζουν, σύντομα θα κυκλοφορήσουν σε νέα έκδοση συμβατή. Οι ελλείψεις του σε σχέση με το 6600 είναι οι υπέρυθρες και η μικρού μεγέθους κάρτα μνήμης (αυτό είναι μειονέκτημα μόνο αν έχεις αγοράσει άποια μεγαλύτερη γιατί δεν θα μπορείς να την βάλεις στο 7610, πάντως η 64Μβ του 7610 παίζει μια χαρά στο 6600, το αντίθετο όχι). Τα πλεονεκτήματά του πάρα πολλά. Μικρότερο μέγεθος, όγκο, βάρος. Θύρα usb (δεν χρειάζεται να βγάλεις την κάρτα για να το συνδέσεις με τον υπολογιστή), πολύ καλύτερο ηχείο, αναπαραγωγή mp3 (μονό), αντιστοίχηση mp3 ως ήχο κλήσης, καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερη ποιότητα στο βίντεο, διάρκεια εως 10 λεπτά, 64ΜΒ κάρτα μνήμης στο κουτί, Lifeblog, Nokia album, επεξεργασία βίντεο , σηνοθεσία, μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη, πιο γρήγορο μενού, απροβλημάτιστη εγκατάσταση απεγκατάσταση εφαρμογών. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα. Το πολυπλήκτρο αντί για joystic μπορεί να το θεωρ΄΄ησεις μείον, εμένα με βολεύει πάρα πολύ. και καλυτερο παρουσιασικο και θυρα pop-port Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (19 Ιούλ. 2004 , 16:12) παιδια μηπως έχει υπ όψη του κανείς ποιο μαγαζί εχει το 7610 στην πιο χαμηλη τιμή?(αν τιθεται θεμα διαφήμισης pm me) ευχαριστώ! τωρα ειδα οτι εισαι θεσσαλονικη!!! :o οποτε σου πεφτει λιγο μακρυα η αθηνα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts