tpelek Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Την βοήθεια σας, προσπαθώ να στείλω σε ένα 7610 έναν ήχο mp3 αλλά βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη δεν επαρκεί. Στην κάρτα μνήμης έχει ελεύθερο χώρο, μάλλον προσπαθεί να το αποθηκεύσει στην μνήμη του τηλεφώνου. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύει κατευθείαν στην κάρτα μνήμης ότι έρχεται από Bluetooth ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Την βοήθεια σας, προσπαθώ να στείλω σε ένα 7610 έναν ήχο mp3 αλλά βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη δεν επαρκεί. Στην κάρτα μνήμης έχει ελεύθερο χώρο, μάλλον προσπαθεί να το αποθηκεύσει στην μνήμη του τηλεφώνου. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύει κατευθείαν στην κάρτα μνήμης ότι έρχεται από Bluetooth ; Μηνύματα-Επιλογές-Ρυθμίσεις-Άλλο-μνήμη σε χρήση Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Μηνύματα-Επιλογές-Ρυθμίσεις-Άλλο-μνήμη σε χρήση Ευχαριτσώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Γειά σας παιδιά..Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Έχω το 7610 της ΝΟΚΙΑ και τώρα τελευταία οι φωτογραφίες μου δεν ανοίγουν.. Τις βλέπει ως κατεστραμμένο αρχείο.. Επίσης, παρατηρήθηκε μία σημαντική καθυστέρηση στην πλοήγηση στα μενού, ενώ η κάρτα μνήμης και η μνήμη της συσκευής έχουν αρκετό ελέυθερο χώρο (>3000kb).. Τέλος, κάτι παιχνίδια που είχα εγκατεστημένα, έχει εξαφανίσει τα εικονίδιά τους με κάτι ακαταβίστικα και όταν πάω στην διαχείρηση συσκευής για να τα διαγράψω, προσπαθεί να φορτώσει την λίστα, αλλά μάταια.. Ιός, πρόβλημα ή κάτι άλλο??? Πώς μπορώ να διαπιστώσω τι είναι? Υ.Γ. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα antivirus free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_perf3ct Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Γειά σας παιδιά..Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Έχω το 7610 της ΝΟΚΙΑ και τώρα τελευταία οι φωτογραφίες μου δεν ανοίγουν.. Τις βλέπει ως κατεστραμμένο αρχείο.. Επίσης, παρατηρήθηκε μία σημαντική καθυστέρηση στην πλοήγηση στα μενού, ενώ η κάρτα μνήμης και η μνήμη της συσκευής έχουν αρκετό ελέυθερο χώρο (>3000kb).. Τέλος, κάτι παιχνίδια που είχα εγκατεστημένα, έχει εξαφανίσει τα εικονίδιά τους με κάτι ακαταβίστικα και όταν πάω στην διαχείρηση συσκευής για να τα διαγράψω, προσπαθεί να φορτώσει την λίστα, αλλά μάταια.. Ιός, πρόβλημα ή κάτι άλλο??? Πώς μπορώ να διαπιστώσω τι είναι? Υ.Γ. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα antivirus free?Ίσως ειναι καποιος ιός...ΜΑΛΛΟΝ ειναι ο Skulls(Αυτο εξηγει την αλλαγη στα εικονιδια)και επίσης αχρηστέυει βασικες λειτουργίες του κινητού(μπορει μια εξ αυτων να ειναι η διαχήρηση εφαρμογώ).Κάποιες εκδόσεις/παραλλαγές του Skulls βαζουν στο κινητο και τον ιό Cabir(Αυτο εξηγει την καθυστέρηση στην πλοηγηση καθως ψαχνει συνέχεια συσκευες μεσω BT και στέλνει τον εαυτο του),τωρα οσο για τις φωτογραφίες δεν γνωριζω τι παίζει.Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ.Τα εικονιδια σου ειναι οπως στην εικονα??εχεις αλλα συμπτωματα απο αυτα που αναφερει εκει ?? Κατέβασε καποιο Anti VIrus και κανε Scan,κατα την αποψη μου το καλυτερο ειναι το NEtQin και μπορεις να το κατεβασεις απο ΕΔΩ και νομίζω ειναι Beta έκδοση...Ελπίζω να βοήθησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Γειά σας παιδιά..Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Έχω το 7610 της ΝΟΚΙΑ και τώρα τελευταία οι φωτογραφίες μου δεν ανοίγουν.. Τις βλέπει ως κατεστραμμένο αρχείο.. Επίσης, παρατηρήθηκε μία σημαντική καθυστέρηση στην πλοήγηση στα μενού, ενώ η κάρτα μνήμης και η μνήμη της συσκευής έχουν αρκετό ελέυθερο χώρο (>3000kb).. Τέλος, κάτι παιχνίδια που είχα εγκατεστημένα, έχει εξαφανίσει τα εικονίδιά τους με κάτι ακαταβίστικα και όταν πάω στην διαχείρηση συσκευής για να τα διαγράψω, προσπαθεί να φορτώσει την λίστα, αλλά μάταια.. Ιός, πρόβλημα ή κάτι άλλο??? Πώς μπορώ να διαπιστώσω τι είναι? Υ.Γ. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα antivirus free? Το πιο πιθανό είναι να άρχισε να αφήνει το πνέυμα της η κάρτα μνήμης!!! Ιός δεν είναι!!! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 @s_perf3ct: Τα εικονίδια που χαλάει μέχρι τώρα ή εφαρμογές είναι κάποιες εικόνες και κάποια παιχνίδια.. Εντύπωση μου κάνει που επιλέγει ποιά θα σβήσει.. Τώρα κατεβάζω το NEtQin για να δω.. @cocu: Το θέμα είναι το εξής.. Σύντομα το πουλάω και θα πάρω μάλλον το Ν73.. Απλά θέλω να δω τι είναι για να ξέρω.. Γνώση για την επόμενη φορά.. Θα ποστάρω λίγο αργότερα τα αποτελέσματα της έρευνας.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Το NEtQin το έβαλα να κάνει scan εδώ και 5 λεπτά+ και γράφει ακόμη preparing to scan... Γιατί? Είναι σαν να μην του επιτρέπει κάτι να τρέξει.. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_perf3ct Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Στο site του F-Secure, ΕΔΩ, λεει: "Skulls.L tries to disable F-Secure Mobile Anti-Virus by replacing it's files with non-functional versions.".Iσως κανει κατι παρομοιο και με το NetQin.Κανω απλα υποθεσεις δεν σου λεω οτι ειναι σιγουρα ιος ή οτι ειναι σιγουρα ο Skulls.Παντως στο Link που γραφω πιο πανω εξηγει πως μπορεις να βγαλεις τον συγκεκριμενο ιο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Οι εφαρμογές που έχουν φθαρεί είναι με ένα εικονίδιο σαν κομμάτι puzzle.. Αλλά δεν είναι στο κεντρικό μενού.. Είναι σε έναν φάκελο που έχει μόνο παιχνίδια.. Επίσης, το κόλπο με τις 2 μνήμες δεν μπορώ να το κάνω λόγω έλλειψης δεύτερου κινητού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Γίνεται μήπως όταν στέλνω κάποιο μήν. εγώ,και ο άλλος το έχει εκείνη την στιγμή κλειστό και σβήσω τις αναφορές παράδοσης όταν το λάβει το μήνυμα να το εμφανίζει ξανά εκεί στις αναφορές παράδοσης?Μόνο ότι παραδόθηκε γράγει αλλά εκείνη την στιγμή μπορεί να μην το κοιτάω εγώ! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παίδες πήρα ενός φίλου το 7610 και ξαφνικά στην οθόνη εμφανίζεται το σηματακι ότι στέλνει μηνυμα.Ιό έχει ή είναι κάποιο bug? Μήνυμα τελικά δεν στέλνει και το αφήνει στα εξερχόμενα... Τι θέλει αυτό τώρα? Αναβάθμιση?Πόσο κοστίζει? Το φορματ πως γίνεται και τι θα μέινει στο κινητό μόλις ενεργοποιηθέι πάλι? Σβήνει και η κάρτα μνήμης? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αν είναι και άμεσες ακόμα καλύτερα επειδή θα το αγοράσω... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 to format ama psa3eis edw sto forum 8a to vreis pws ginetai, an 8ymamai kala prepei na einai pathmena asteraki to 3 k to prasino thlefwnaki, svhnei olh th mnhmh toy kinhtoy,oxi thn karta mnhmhs,8a xaseis dld O,TI yparxei sth mnhmh toy kinhtoy. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Φίλε μο τι να πρωτοψάξω σε αυτό το τεράστιο φόρουμ? Ξεκίνησα το thread για το 7610 αλλά έφτασα μέχρι την 30 σελίδα δεν είχα παρατηρήσει ότι έχει 227... :X :X :X :X Οπότε θα με βοηθούσε κάτι πιο συγκεκριμένο.Σε ευχαριστώ πάντως... Παίδες πήρα ενός φίλου το 7610 και ξαφνικά στην οθόνη εμφανίζεται το σηματακι ότι στέλνει μηνυμα.Ιό έχει ή είναι κάποιο bug? Μήνυμα τελικά δεν στέλνει και το αφήνει στα εξερχόμενα... Τι θέλει αυτό τώρα? Αναβάθμιση?Πόσο κοστίζει? Το φορματ πως γίνεται και τι θα μέινει στο κινητό μόλις ενεργοποιηθέι πάλι? Σβήνει και η κάρτα μνήμης? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αν είναι και άμεσες ακόμα καλύτερα επειδή θα το αγοράσω... Κανείς? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Format kaneis patontas stin othoni anamonis *#7370# Sto kinito den tha meinei tipota apo epafes simeiwseis k.a paremferi. Oti tha meinei tha einai to periexomeno tis memory card. H anavathmisi entos egguisis einai dwrean, alliws 15 euros (den eimai 100% sigouros). H karta mnimis svinei an esy tin kaneis morfopoiisi.Den exei sxesi me to format tis siskeuis. Kalo einai na kaneis format k karta k kinito gia na apallageis 100% apo to provlima sou. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 1000 ευχαριστώ φίλε μου και συγνώμη για την επιμονή μου.Θα κάνω φορμάτ και θα ενημερ'ωσω μήπως αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα. Και κάτι τελευταίο αν είναι ιός θα καθαρίσει με το φορματ? Είμαι λίγο άσχετος... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Nai, me format epanerxontai ola opws itan apo to ergostasio k diagrafetai kathe arxeio sou sti suskeui! Einai paromoia fasi me ta pc! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Φίλε και πάλι ευχαριστώ.Όπως τα λες έγινε.Το κινητό είναι άδειο και πολύ μου αρέσει έτσι.Μέχρι να το γεμίσω σαβούρα. Όλα διορθώθηκαν. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Παιδιά το αστεράκι μου ψόφησε...Εννοώ το πλήκτρο(*).Δεν δουλέυει καθόλου,μόνο εάν το πατήσω με το νύχι με βγαλμένο πληκτρολόγιο.Εάν το πάω για service πόσο καιρό θα μου το κρατήσουν?Κόστος?Αλλαγή πλακέτα πληκτρολογίου πιστέυω ε... Εάν βάλω πλώρη για νέο κινητουλίνι...Τί προτείνετε?Θέλω να έχει καλή κάμερα, να δουλεύει το route66 και κάποιο καλό blacklisting application όπως το ivoicecall master που έχω τώρα. Άρα εννοείται symbian.Όλα πλέον έχουν bluetooth και κάρτα μνήμης.Δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί...Να πάρω κάποιο Ν?Δουλέυει το route66 στα Ν? Sorry για το offtopic αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο thread :O Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 επεσε τιποτα υγρο να υποθεσω?τιμη ~25 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Όχι,δεν έπεσε τίποτα υγρό.Με τον καιρό πάτα-πάτα σιγά σιγά ήθελε περισσότερη πίεση για να πιάσει μέχρι που έφτασα τώρα σε αυτό το σημείο.Το συγκεκριμένο πλήκτρο φαίνεται πως το πάταγα πάρα πολλές φορές...αφου 1:είναι ένα από τον συνδιασμό πλήκτρων για κλείδωμα-ξεκλείδωμα πληκτρολογίου 2:αλλάζει τις πιθανές λέξεις όταν χρησιμοποιώ Τ9(δηλαδή πάντα:p ) 3:εμφανίζει τον πίνακα με τα σύμβολα και τους ειδικούς χαρακτήρες 4:είναι η συντόμευση για zoom-in στο route66 5:κάτι έκανε και στην έκθεση ή στο resco viewer αλλά δεν θυμάμαι πιά :p Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Πιαιδα αγορασα μια συσκευη Bluetooth gia to PC και προσπαθω απεγνωσμενα εδω και ωρα να τα συγχρονισω και δε γινεται με τπτ... Εχω τσαντιστει τρελα και στεναχωρηθει επισης.. Απο το PC προς το κινητο ειναι πιο απλο και δεχεται να του στειλω αρχεια,αλλα το θεμα ειναι οτι εγω το πηρα και το θελω για να αποθηκευσω στο pc ο,τι ειχε το κινητο... Για να γινει αυτο λεει οτι πρεπει να συγχρονιστει.Και οντως το προγραμμα δε μπορει με τπτ να δει τους φακελους στο κινητο,δε βλεπει τπτ απολυτως δλδ... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος στο τι ρυθμισεις και ποιες πρεπει να κανω στο κινητο για να γινει η ρημαδα η συνδεση και να μην καταληξω κι εγω στο ψυχιατρειο???:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 το καλωδιο τι το εχεις? ποιο αξιοπιστο. λοιπον απο bluetooh δεν ξερω αλλα προσπαθησε να εχεις το bluetooh ενεργοποιημενο και κανε restart. αν το ανοιξεις κατα τη διαρκεια της λειτουργιας μπορει να μην συγχρονιζει,αυτο μου συμβαινει με το καλωδιο. επισεις η usb θυρα του bluetooh να ειναι ενεργη ,και να εχεις το κινητο συνεχεια με ανοιχτο tooh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronaldinho Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Παιδιά το κινητό τέλος! Εκεί που απλά είχε τις δυσκολίες που παρουσιάζει και στους περισσότερους με το πάτημα συγκεκριμένων πλήκτρων ξαφνικά σταμάτησε να πατάει οτιδήποτε. Δεν λειτουργούσε καθόλου το πληκτρολόγιο. Αφού το άνοιξα, το καθάρισα, κτλ και το πρόβλημα συνεχίστηκε το πήγα στην NOKIA και δυστυχώς ήταν αυτό που φοβόμουν: χαλασμένη πλακέτα και κόστος αλλαγής μεγαλύτερο απ'ότι να το αγοράσω καινούριο. :mad: Οπότε τελικά όποιος έχει πρόβλημα με τα πλήκτρα καλύτερα να το κοιτάξει πριν είναι πολύ αργά αλλιώς θα μείνει κι αυτός χωρίς κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 επεσε τιποτα υγρο να φανταστω?πτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronaldinho Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Απο πτώσεις δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει φάει αλλά σίγουρα καμία ιδιαίτερα μεγάλη. Επίσης την ημέρα που χάλασε πλήρως είχε επαφή με υγρό αλλά μην φανταστείς τίποτα "έπεσε στην θάλασσα". Απλά το ακούμπησα πάνω σε ένα τραπέζι όπου υπήρχε νερό. Απλά ακούμπησε δηλαδή, τι νερό άλλωστε να κρατήσει ένα τραπέζι. Το θέμα είναι ότι στην αρχή λέω εντάξει θα το αφήσω να στεγνώσει και θα είναι μια χαρά.. αλλά σιγά σιγά σταμάτησαν να πατιούνται τα πλήκτρα τελείως και όχι επιλεκτικά όπως συμβαίνει πολύ συχνά στα 7610 (και στο δικό μου συνέβαινε φυσικά) και τελικά ...τον ...!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts