nervous Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 τι λες(λετε)..φτιαχνετε η μπααα? Μπορει να φτιαχνεται ,αλλα αν θελει αλλαγη πλακετας ,πολλα τα λεφτα Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 τι λες(λετε)..φτιαχνετε η μπααα? αν δεν εχει διαβρωθει, λογικα ναι :O αμαν βρε nervous :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Μπορει να φτιαχνεται ,αλλα αν θελει αλλαγη πλακετας ,πολλα τα λεφτα ποσα δηλαδη?? αν διαβρωθηκε τι γινετε νικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 ποσα δηλαδη?? αν διαβρωθηκε τι γινετε νικο? καποια αλλαγη πλακετας προφανως οπως ειπε ο nervous :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 γιατρε...ειναι καλα?? :lol: ποσο κοστιζει η πλακετα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 γιατρε...ειναι καλα?? :lol: ποσο κοστιζει η πλακετα του? Aπο οσο γνωριζω ,αν εχει προβλημα η κυριως πλακετα ,δεν αξιζει να το φτιαξεις. Ας απαντησει και ο φιλος leosedf που γνωριζει παραπανω και ειναι απο τα μερη σου . (στειλε του pm) ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 η τιμη του κινητου ποσο παει τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 η τιμη του κινητου ποσο παει τωρα; Yπολογισε γυρω στα 330-350€ καινουργιο . http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=7610&sp_min=0&sp_from=15&sp_catcode=MOBILETEL&sp_sort=ProductPriceVat&sp_dir=++asc Αμφιβαλλω λιγο αν θα υπαρχει αποθεμα για καινουργιο στα μαγαζια . Εαν ενδιαφερεσαι ,τσεκαρεις και τα μαγαζια με μεταχειρισμενα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 οχι δεν ενδιαφερομαι, απλως μου κανει εντυπωση το οτι ειναι τοσο ακριβο, παρολο που ειναι παλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 οχι δεν ενδιαφερομαι, απλως μου κανει εντυπωση το οτι ειναι τοσο ακριβο, παρολο που ειναι παλιο. fashion phone, σειρα 7xxx ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να συνδεσω το bluetooth που εχω στο pc με το νοκια 7610?Θέλω να κάνω συγχρονισμο μεσω του nokia pc suite,αλλα ενώ το bluetooth usb στο pc το βλέπει,το pc suite οχι Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 kalispera tha ithela an einai eukolo na mou pei kapoios ti patao gia format(hard kai oxi)giati mallon exei kolisei iio kai den tha bgalo akri alliws.eyxaristo prokatabolika psaxnw sta proigoumena pou exoun graftei alla de kataferno na entopisw pou exei ksanagraftei o kodikos format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Normal Reset (*#7780#) : Restores ini files from rom but preserves user data (photos, 3rd party apps etc) Deep Reset (*#7370#) : This reformats completely the C: drive. All applications and files stored on this drive will be lost and clean default files will be rewritten. Full phone format on a N70 If any of the problems listed below is happening to your phone: A. Blank screen phone unable to boot-up. B. Phone is only able to boot-up to "Nokia" screen (may flash "Nokia" 4 times also). C. Install a program but unable to uninstall it. D. Unable to delete certain files on C drive. --- WARNING: This will ERASE EVERYTHING on your phone --- If you have any files that are important to you, make backups. 1. Make sure you phone is fully charged. 2. Backup your contacts list and personal files to MMC memory card (if possible). 3. Switch-off your N70 phone. 4. Press and hold these three keys together -Green dial key, -Star key (*) -Three key (3) then press the power on/off to swtich on the N70 phone. Do not let go the three keys until you see the "formatting" screen displayed 5. After a few minutes, the format will be complete. Your N70 will now be at its original factory settings. οπου βλεπεις Ν70 αντικαθιστας με 7610 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 :!: Ρε παιδια, υπαρχει ενα original θεμα για το 7610, το οποιο το εχω δει μονο σε φωτογραφιεs και στην εφαρμογη welcome του κινητου. Απ'οτι εψαξα και εμαθα, λεγεται: default theme 2[brown with courves] . Οπως το [ΘΕΜΑ 2] του κινητου που ειναι γκρι, αυτο εχει μεσα καφε αποχρωσεις. Μπορουμε να το βρουμε πουθενα αυτο το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Παιδιά δεν άντεξα...μόλις είδα την φωτογράφηση της κοπελιάς με ένα psp...έπρεπε να βρώ κάτι αντίστοιχο με το αγαπημένο μας κινητό...Επειδή δεν βρήκα όμως:( ιδού τι έκανα :D Ελπίζω να σας αρέσει όσο και μένα. :cool: http://img21.imageshack.us/img21/8739/jessicalicking76108bh.th.jpg http://rapidshare.de/files/11606778/Jessica_licking_7610.jpg.html Άν εντοπίσετε "ατέλειες"...sorry αλλά δεν είμαι γραφίστας :p Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koioseinai Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ 7610 ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ .sis .ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ BLUETOOTH.NOMIZV OTI MESV TOY NOKIA INSTALLER ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 μπορεις φιλε μου απο το nokia pc suite που υπαρχει μεσα στο cd του κινητου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 paidia molis pira enan card reader kai prospatho na kanwbackup ston h/y ta sms mou alla den ta vriskw...Pou einai? kai me ti programma ta diavazo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 δεν χρειαζεται προγραμμα απλα κανεις να φαινονται οι κρυμενοι φακελοι..πας στο system και αντιγραφεις τον φακελο mail !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 NOMIZV OTI MESV TOY NOKIA INSTALLER ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Και όμως γίνεται...και είναι πολύ έυκολο...ψάχ'το λίγο ακόμα:) Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis23_ Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 7610??? ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΩ ΕΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΣΥΜΒΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Οτι ψαχνεις φίλε μου θα τα βρεις στ http://www.iphone-forum.org .Οσον αφορα τα βιντεο υπάρχουν διάφορα προγραμματα,όπως πχ το xilsoft 3gp converter;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδια εχω ενα σημαντικο προβλημα με το 7610 μου. Καμμια φορα δεν λειτουργει το μικροφωνο μου!! Δεν ακουει ο αλλος τιποτα. Εχει συμβει 2-3 φορες και φτιαχνει συνηθως μονο του. Το θεμα ειναι δεν ξερω αν το προβλημα ειναι softwariko (το κανω mute-unmute μπας και ξεκολλησει αλλα τπτ) ή hardwariko. Αστερακι κατσαβιδι δεν εχω γιατι προσπαθησα να το ανοιξω.. (μην φοβαστε εχω μια εμπειρια με ηλεκτρονικα). Τι εχετε να μου προτεινεται ? Εχει συμβει σε κανεναν αλλο?? Τι εκανε? Το πιο πιθανο ειναι να μην κανει καλη επαφη το μικροφωνο αλλα τουλαχιστον χωρις να βγαλω την πλακετα δεν μπορω να το εντοπισω. Το θεμα ειναι οτι το κινητο το εχω σαν τα ματια μου... Αν θυμαμαι καλα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ πτωση! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 giati dn to pas sto service tis nokia? (ap oti vepo eisai apo rodo! exei ena service sthn annhs marias!!)kalutera na mn anoigeis mono sou ena kinito giati pote dn xereis!!ki ego auto pou les nomizo oti kapoia epafh fteei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Το σκεφτηκα...βεβαια ειναι η τελευταια λυση γιατι μπορει να σταξω κανα 30ευρω. Ενδεικτικα σας λεω οτι παλι σημερα εφτιαξε μονο του! ΥΓ. Ειμαι απο Ροδο αλλα τωρα ειμαι Θεσσαλονικη φοιτητης. Εισαι απο ροδο και ξερεις το νοκια κλαμπ στην αννης μαριας ή μηπως εισαι σχετικος με τα νοκια κλαμπ? Αν εισαι μηπως μπορεις να με διαφωτισεις ποσο θα κοστιζε μια επισκευη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts