haris_led Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά! Ξέρετε ποια είναι η τελευταία έκδοση του 7610? εγώ έχω την: V 4.0421.4 22-05-04 RH-51 Καλή είναι? Α και κάτι άλλο, είναι κανείς από Χανιά που να έχει πάει για αναβάθμιση το κινητό του στο Nokia Club για να μου πει πόσες μέρες θα το πάρουν? Γιατί νομίζω ότι δεν μπορούν εδώ να αναβαθμίσουν, και τα στέλνουν Ηράκλειο! :( Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nakisss ( 1 Ιαν. 2005 , 23:05) jk That is...? :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Εχει βγεί η 4.0437.4 15-09-04 που διωρθώνει κάτι διακόπες που κάνει ανα 5 sec στα ΑΜR αρχεία και μπορείς να βάλει συντομεύσεις στο πολυπλήκτρο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led ( 1 Ιαν. 2005 , 23:11) Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά! Ξέρετε ποια είναι η τελευταία έκδοση του 7610? εγώ έχω την: V 4.0421.4 22-05-04 RH-51 Καλή είναι? Α και κάτι άλλο, είναι κανείς από Χανιά που να έχει πάει για αναβάθμιση το κινητό του στο Nokia Club για να μου πει πόσες μέρες θα το πάρουν? Γιατί νομίζω ότι δεν μπορούν εδώ να αναβαθμίσουν, και τα στέλνουν Ηράκλειο! :( Ευχαριστώ πολύ! :) Καλη Χρονια φιλε μου Τελευταια ειναι η v4.0437.4 Δες εδω τι διορθωνει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=31255&perpage=20&pagenumber=145 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilly Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Geia sas paidia kai kali xronia! Arxika na sas ksekatharisw oti eimai asxeti teleiws, agorasa prosfata to 7610, to proigoumeno kinito moy itan ena arxaio nokia (fantasteite oti to 7610 den anagnwrize ti sim mou ki eprepe na tin antikatastisw!) kai diabasa skorpia minimata edw sto forum, alla exw arxisei na mperdeuomai. Basika to agorasa giati mou xreiazetai sti douleia mou,douleuw mesw internet kai thelw toylaxiston na diabazw ta mails moy apo ton vodafone mail logariasmo moy stin othoni toy kinitou moy. Mporei kapoios na mou eksigisei pws tha to kanw auto? Ksekinisa moni mou tin prospatheia,alla kollisa otan moy zitise ton outgoing mail server.Den iksera ti akribws na grapsw. I an yparxei estw enas katanoitos online odigos,tha sas imoun ypoxreh. Episis, gia na diabazw ta mails mou fantazomai oti xreiazetai na ginei sundesi me to pc mou. Exw windows xp pro, service pack 2 kai dokimasa kai me kalwdio usb kai me bluetooth kai den ginetai. Xilia euxaristw kai sorry gia to megalo minima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 1 Ιαν. 2005 , 23:37) Καλη Χρονια φιλε μου Τελευταια ειναι η v4.0437.4 Δες εδω τι διορθωνει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=31255&perpage=20&pagenumber=145 Αν και off topic φιλε nervous μπορεις να πατας αυτο: http://www.myphone.gr/forum/image/posticon.gif το οποιο βρισκεται διπλα απο την ημερομηνια για να σου βγαζει απευθειας το συγκεκριμενο ποστ και οχι την σελιδα. :) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lilly ( 1 Ιαν. 2005 , 23:53) Basika to agorasa giati mou xreiazetai sti douleia mou,douleuw mesw internet kai thelw toylaxiston na diabazw ta mails moy apo ton vodafone mail logariasmo moy stin othoni toy kinitou moy. Mporei kapoios na mou eksigisei pws tha to kanw auto? Ksekinisa moni mou tin prospatheia,alla kollisa otan moy zitise ton outgoing mail server.Den iksera ti akribws na grapsw. I an yparxei estw enas katanoitos online odigos,tha sas imoun ypoxreh. Episis, gia na diabazw ta mails mou fantazomai oti xreiazetai na ginei sundesi me to pc mou. Exw windows xp pro, service pack 2 kai dokimasa kai me kalwdio usb kai me bluetooth kai den ginetai. Xilia euxaristw kai sorry gia to megalo minima Καλη Χρονια και σε σενα Αν εννοεις για την Υπηρεσια vodafone mail ,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μπαινεις μεσω wap στο vodafone live και απο εκει στο vodafone mail . Τωρα ,στην περιπτωση που εχεις pop3 account ,πχ panafonet ,otenet θα πρεπει πρωτα να εχεις ενεργοποιημενο internet over gprs. Επιλεγεις γλωσσα αγγλικα 1.Επιλεγεις Tools. 2.Μετα Settings και στη συνέχεια Connection settings 3. Access points και στη συνέχεια Options 4.access point και στη συνέχεια Use default settings 5.Connection name συμπληρώστε Email 6.Data bearer επιλογη GPRS 7.Access point name βαζεις internet.vodafone.gr 8.πεδίο Username βαζεις τη λέξη user 9.Prompt Password επιλογη No 10.Password τη λέξη pass 11. Μετα πηγαινεις Messaging 12.Options και στη συνέχεια Settings 13.Email και στη συνέχεια Mailboxes 14.Επιλογη New mailbox 15. Στο Mailbox name συμπληρωνεις το ονομα του παροχεα σου,πχPanafonet 16.Στο Access point in use διαλεγεις Email ( to account που εφτιαξες παραπανω) 17.Πεδιο My email address , συμπληρώνεις την email διεύθυνση σου 18.Outgoing mail server βαζεις πχ mail.panafonet.gr ,mail.otenet.gr 19.username συμπληρώνεις το username σου password συμπληρώνεις το αντίστοιχο password 20.Incoming mail server συμπληρώνεις πχ mail.panafonet.gr ,mail.otenet.gr 21.Mailbox type επιλογη POP3 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (17 Νοέ. 2004 , 20:26) και επισημα οι διαφορες: :cool: Nokia 7610 RH-51 Changes/improvements made from MCU SW v4.0427.4 to v4.0437.4 Καθυστερημένα λίγο αλλά επειδή δεν παρακολουθώ το thread συχνά είχα χάσει αυτό το post.... Αναφέρεις κάποια προβλήματα....Αυτά είναι "features "της "αναβάθμισης"?Κάποια παιδιά ήδη έχουν κάποια από αυτά τα προβλήματα όπως έχω προσέξει.Εγώ ευτυχώς δεν έχω κάποια όπως το: Sound and Audio - Interruption occurs during playing of long AMR clip Άμα είναι να κάνω αναβάθμιση και να το αποκτήσω...όχι δεν θα πάρω ευχαριστώ :cool: UI - Service provider name displays as simplified Chinese in English UI - In File Manger, file name (in Hebrew language) and file extension are incorrectly displayed in reversed order Messaging - Search for voice mailbox number causes reboot after pressing ‘Cancel’ button - "App.Closed mce ETEXE 12" error message when adding spell word ‘mahjong’ in SMS Sound and Audio - Interruption occurs during playing of long AMR clip Εγώ δεν έχω κάνει αναβάθμιση και δουλεύω κανονικότατα το "Boom headset" αυτό.(Γιατί το αναφέρεις σαν new accessorie support?) Εύχομαι να μην λέγεται boom headset για γνωστούς λόγους... :p New Accessories support - HS-4W Wireless Boom Headset Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MrZ ( 2 Ιαν. 2005 , 02:39) Καθυστερημένα λίγο αλλά επειδή δεν παρακολουθώ το thread συχνά είχα χάσει αυτό το post.... Αναφέρεις κάποια προβλήματα....Αυτά είναι "features "της "αναβάθμισης Εγώ δεν έχω κάνει αναβάθμιση και δουλεύω κανονικότατα το "Boom headset" αυτό.(Γιατί το αναφέρεις σαν new accessorie support?) Εύχομαι να μην λέγεται boom headset για γνωστούς λόγους... :p Nαι φιλε MrZ Αυτά είναι "features "της "αναβάθμισης,τι διορθωνεται απο τις προηγουμενες εκδοσεις :) Η λιστα ηταν οπως ειχε "κυκλοφορησει" απο την Νοκια. Οσο για το headset δεν ξερω ακριβως το λογο γιατι το αναφερει σαν new accessorie support -ισως να μην ειχε πριν απολυτη συμβατοτητα - , δεν εργαζομαι στην Νοκια για να σου πω στα σιγουρα :o Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilly Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 2 Ιαν. 2005 , 00:17) Καλη Χρονια και σε σενα Αν εννοεις για την Υπηρεσια vodafone mail ,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μπαινεις μεσω wap στο vodafone live και απο εκει στο vodafone mail . Τωρα ,στην περιπτωση που εχεις pop3 account ,πχ panafonet ,otenet θα πρεπει πρωτα να εχεις ενεργοποιημενο internet over gprs. Se eyxaristw polu gia tin apantisi! Basika,den kserw ti ennow!!! Egw exw ena logariasmo vodafone mail,diladi to mail moy einai kapws etsi: xxx@vodafone.gr Kai auto pou tha ithela einai na mporw na diabazw ta mails mou opoudipote briskomai giati einai tetoia i douleia moy pou polles fores prepei na ta diabasw kai na apantisw poly amesa. Telospantwn,as min grapsw tin istoria tis zwis mou edw... An den kanw lathos, o logariasmos einai POP3.Opote fantazomai tha dokimasw aurio (giati twra fortizei ta 14wra toy) auta pou mou egrapses. Eyxaristw kai pali gia ti boitheia, prwtoxroniatika kiolas. Twra pou to pira kai to psaxnw,tha me ksanadeite edw suntoma. Kali xronia kai pali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baracuda Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Παιδιά έχω ακούσει κάτι οτι μπορείς να κατεβάσεις την αναβάθμιση του λογισμικού για το κινητό μέσω internet.Ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Baracuda ( 2 Ιαν. 2005 , 09:14) Παιδιά έχω ακούσει κάτι οτι μπορείς να κατεβάσεις την αναβάθμιση του λογισμικού για το κινητό μέσω internet.Ισχύει αυτό? Ναι, αλλά χρειάζεσαι ειδικό-ακριβό εξοπλισμό για να την περάσεις στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lilly ( 2 Ιαν. 2005 , 06:20) Se eyxaristw polu gia tin apantisi! Basika,den kserw ti ennow!!! Egw exw ena logariasmo vodafone mail,diladi to mail moy einai kapws etsi: xxx@vodafone.gr Kai auto pou tha ithela einai na mporw na diabazw ta mails mou opoudipote briskomai giati einai tetoia i douleia moy pou polles fores prepei na ta diabasw kai na apantisw poly amesa. Telospantwn,as min grapsw tin istoria tis zwis mou edw... An den kanw lathos, o logariasmos einai POP3.Opote fantazomai tha dokimasw aurio (giati twra fortizei ta 14wra toy) auta pou mou egrapses. Eyxaristw kai pali gia ti boitheia, prwtoxroniatika kiolas. Twra pou to pira kai to psaxnw,tha me ksanadeite edw suntoma. Kali xronia kai pali! Καλώς ήλθες λοιπόν! :) Δες κι αυτό, μπορεί να σε βοηθήσει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=123056#post123056 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 MrZ εσύ έχεις το Boom Headset αλλα είναι bluetooth ή pop-port;;;; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gwgw ( 2 Ιαν. 2005 , 14:00) MrZ εσύ έχεις το Boom Headset αλλα είναι bluetooth ή pop-port;;;; Με μπλέ δόντι δουλεύει....αν ήταν pop-port δεν θα λεγόταν "wireless"... ;) Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Εγώ το ξέρω οτι υπάρχει και σε bluetooth και σε pop-port. Απλώς δεν ήξερα εσύ ποιο έχεις!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilly Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 2 Ιαν. 2005 , 12:54) Καλώς ήλθες λοιπόν! :) Δες κι αυτό, μπορεί να σε βοηθήσει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=123056#post123056 Eyxaristw paaara polu Petran. Na sai kala kai kali xronia kiolas. Otan to kataferw auto,tha epanelthw giati exw problima me ti sundesi me to pc mou. Alla ena ena! Thanks again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedkappa Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Καλή χρονιά, και χρόνια πολλά σε όλους! Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί το 7610 μου μετά την αναβάθμιση που του έκανα δεν μου περνάει στη θέση του operator logo το λογότυπο της ΤΙΜ (εννοώ αυτό που κατεβάζουμε απ' το site μας εδώ); Το έχω επιχειρήσει και μέσω του file manager, και μέσω του oplogo manager αλλά τίποτα και στις δύο περιπτώσεις. Για να το τσεκάρω επιχείρησα να περάσω κι άλλες εικόνες ως logo operator αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα (οι εφαρμογές επιλέγουν κανονικά τα logos, ζητούν και κάνουν επανεκκίνηση του κινητού αλλα δεν φορτώνεται τίποτα, παραμένει το "άχρωμο" TIM GR. Καμιά βοήθεια; :( Παράθεση ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tedkappa ( 2 Ιαν. 2005 , 21:39) Καλή χρονιά, και χρόνια πολλά σε όλους! Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί το 7610 μου μετά την αναβάθμιση που του έκανα δεν μου περνάει στη θέση του operator logo το λογότυπο της ΤΙΜ (εννοώ αυτό που κατεβάζουμε απ' το site μας εδώ); Το έχω επιχειρήσει και μέσω του file manager, και μέσω του oplogo manager αλλά τίποτα και στις δύο περιπτώσεις. Για να το τσεκάρω επιχείρησα να περάσω κι άλλες εικόνες ως logo operator αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα (οι εφαρμογές επιλέγουν κανονικά τα logos, ζητούν και κάνουν επανεκκίνηση του κινητού αλλα δεν φορτώνεται τίποτα, παραμένει το "άχρωμο" TIM GR. Καμιά βοήθεια; :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=54393 :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THUNDERV4 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 vre paidia exo ena provlima.prospatho na egkatastiso to kalodio dku-2 kai mou zitaei to service pack 1 alla ta xp pou exo einai antigrafi..ti mporo na kano??efxaristo... Παράθεση Have no fear!!! THUNDER is here! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 και μενα αντιγραφη ειναι αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.... η βαζεις το sp1 και με ενα ειδικο προγραμματακι "σπας" το κωδικο τους η βαζεις κατευθειαν το sp2 που ουτε κωδικους σου ζηταει ουτε τιποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 to eidiko programmataki pou to vrisko??ekana me aftomati enimerosi ton xp tin egkatastasi tou sp2 kai mou vgale to idio provlima me sp1oti einai lathos o kodikos-kleidi xoris kan na exo patisei kapoio kodiko.. Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 OK. Erased! Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Otan pas to kinito gia na allaksoun tin ekdosi tou sou kanoun kai format? Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xultimatex ( 3 Ιαν. 2005 , 14:10) Otan pas to kinito gia na allaksoun tin ekdosi tou sou kanoun kai format? Οχι αλλα στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα αφου χανεις ολα τα δεδομενα που εχεις στην μνημη του τηλεφωνου. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts