nervous Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (14 Σεπ. 2004 , 18:44) pedia i voda to 7610 to dini se LIVE :wacko: ekdosi? :mad: exei kamia diafora sto menu i kati? i me kanena programmataki i format fevgei oti exei sxesi me live?? Δεν νομιζω να εχει κατι ιδιαιτερο, περα απο ετοιμες ρυθμισεις και καποιο sortcut να μπαινει στο Live. Μαλλον κατι σαν το 6600 live θα ειναι. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (14 Σεπ. 2004 , 17:32) re prepei na kanw register !! 3ereis kanena apo opou na to katebazw kateytheian? Δεν ειναι τιποτε ,ενα απλο registration κανεις :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (14 Σεπ. 2004 , 13:37) poio einai kalitero xrwma?? asimenio i mabro ??? peste mou oloi tis gnwmes sas !! Και τα δυο ωραια ειναι ,εχω και τις δυο προσοψεις. Μην ξεχνας οτι το 7610 αλλαζει και προσοψεις. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 re paidia na sas rwthsw kati... skeftomai na parw to 7610 rwthsa gia thn camera kai mou eipane oti einai 1 megapixel oi misoi mou eipane oti einai pio kales oi foto apo to 6600 kai alloi aplos pio megales? pia einai h alitheia? estw oti einai pio megales... exei epilogh na tis bgazeis pio mikres? panta enooume otan metaferthoune sto pc. euxaristw Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (14 Σεπ. 2004 , 17:32) re prepei na kanw register !! 3ereis kanena apo opou na to katebazw kateytheian? ρε φιλε οπως λεει και ο φιλος πιο πανω κανεις ενα απλο register και κατεβαζεις το προγραμμα χωρις κανενα προβλημα.... :wacko: :wacko: το προβλημα που ειναι δεν καταλαβα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akisakis (14 Σεπ. 2004 , 15:45) Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα? με το 7610 μου. Από την αρχή που το πήρα όταν το άνοιγα έκανε περίπου 30 secs για να μου βγάλει το πλαίσιο για να βάλω το Pin. Τώρα πλέον(έχω βάλει αρκετά progs και games) κάνει πάνω από λεπτό. Είναι λογικό αυτό(και το τώρα και το αρχικό) ή κάτι συμβαίνει? Κάθε ιδέα θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ Πανω απο ενα λεπτο πολυ μου φαινεται. Μηπως εχεις φορτωσει πολλες εφαρμογες να ξεκινανε στο background? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinhtomania (15 Σεπ. 2004 , 00:09) re paidia na sas rwthsw kati... skeftomai na parw to 7610 rwthsa gia thn camera kai mou eipane oti einai 1 megapixel oi misoi mou eipane oti einai pio kales oi foto apo to 6600 kai alloi aplos pio megales? pia einai h alitheia? estw oti einai pio megales... exei epilogh na tis bgazeis pio mikres? panta enooume otan metaferthoune sto pc. euxaristw βγαζει και ....μω τις photos την ημερα και εχει επιλογη να τις βγαζεις και πιο μικρες!!!!! οι photos την ημερα ειναι παρα πολυ καλες!!!!!! στειλε μου αν θες pm να σου στειλω ενα παραδειγμα να καταλαβεις!!!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΕΝΙΚΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 6600 ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! ειναι το 6600 οπως θα πρεπε να ειναι απο την αρχη(με εξαιρεση το mono ηχο :mad: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinhtomania (15 Σεπ. 2004 , 00:09) re paidia na sas rwthsw kati... skeftomai na parw to 7610 rwthsa gia thn camera kai mou eipane oti einai 1 megapixel oi misoi mou eipane oti einai pio kales oi foto apo to 6600 kai alloi aplos pio megales? pia einai h alitheia? estw oti einai pio megales... exei epilogh na tis bgazeis pio mikres? panta enooume otan metaferthoune sto pc. euxaristw Σαφως ειναι και καλυτερης-βελτιωμενης ποιοτητας περα απο το μεγεθος. Εχεις επιλογη και για μικροτερο μεγεθος. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aaooll (14 Σεπ. 2004 , 15:11) gia xara pedia. exw to 3650 aytes tis meres thelw na parw kinito, kai skeytomai poli sovara to 7610. eimai omws kai metaxi to 6600. ti me simvoulevete na kanw? to 6600 einai kalitero apo to 7610? me xalaei ligo poy den exei ir. giati me to bt den mporei na steilei arxeia? an valw to seleq? Αξιζουν τα λιγα παραπανω λεφτα για το 7610. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (15 Σεπ. 2004 , 00:15) Σαφως ειναι και καλυτερης-βελτιωμενης ποιοτητας περα απο το μεγεθος. Εχεις επιλογη και για μικροτερο μεγεθος. euxaristw poly file mou gia thn grhgorh kai amesh apanthsh! na eisai kala :) Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (15 Σεπ. 2004 , 00:17) Αξιζουν τα λιγα παραπανω λεφτα για το 7610. αν ηταν στερεο για μενα θα ηταν απο τα καλλυτερα κινητα αυτην την στιγμη(μεγεθος,συμβατοτητα γενικως τα παντα...) αχ αυτη η νοκια.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Μόλις παρατήρησα πως δεν κλείνει το GPRS αφού κλείσω το ΝετΦροντ...? Μου έσπασε τα νεύρα και δεν έφευγε και κάθε 2 λεπτά μου πετούσε έρρορ... Τελικά έφυγε με ρεστάρτ... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (15 Σεπ. 2004 , 00:03) Συμφωνω με τον freddaras , το κινητο δεν εχει παρουσιασει κανενα ιδιαιτερο προβλημα,Βλακειες λενε,μαλλον δεν θα το ειχαν, γι αυτο και θα ηθελαν να σου πασαρουν τιποτε αλλο. Το μόνο που με έχει ενοχλησει είναι πως όποτε πάω να ακούσω mp3 ή midi κολλάει ο ήχος κάθε 20 δευτερόλεπτα :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Με ποιο πρόγραμμα στέλνεται τις φωτογραφίες που τραβάτε σε άλλα κινητά; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH (15 Σεπ. 2004 , 00:36) Το μόνο που με έχει ενοχλησει είναι πως όποτε πάω να ακούσω mp3 ή midi κολλάει ο ήχος κάθε 20 δευτερόλεπτα :( :( Akrivos gia auto tha ithela na sas rotiso! Otan pao na akouso ena amr arxeio me ton ensomatomeno player kanei mia mikri pausi enos deuteroleptou kathe 5 deutera! Simvenei kai s'esas auto? Stin arxi nomisa oti itan provlima tou arxeiou. Alla otan to esteila me BT s'ena 6600 to epeze kanonikotata! Mipos an egatastiso kanenan allo player tha to paizei kanonika? Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letis Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xultimatex (15 Σεπ. 2004 , 13:11) Akrivos gia auto tha ithela na sas rotiso! Otan pao na akouso ena amr arxeio me ton ensomatomeno player kanei mia mikri pausi enos deuteroleptou kathe 5 deutera! Simvenei kai s'esas auto? Stin arxi nomisa oti itan provlima tou arxeiou. Alla otan to esteila me BT s'ena 6600 to epeze kanonikotata! Mipos an egatastiso kanenan allo player tha to paizei kanonika? ΠΡΟΒΛΗΜΑ SOFTWARE... Μόνο η αναβάθμιση και αν το σώσει... Λύστε μου όμως σας παρακαλώ μια σοβαρή απορία...πως κλείνουν οι εφαρμογές-παιχνίδια που δεν έχουν στο μενο΄θυ τους quit??? με έχει τρελάνει....δεν μπορώ μερικές να τις κλείσω με τίποτα... Παράθεση LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!! http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg mail me!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Κρατάς πατημένο το μενού και αφού τις επιλέξεις απο τον TaskManager πατάς C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Letis (15 Σεπ. 2004 , 13:16) ΠΡΟΒΛΗΜΑ SOFTWARE... Μόνο η αναβάθμιση και αν το σώσει... Λύστε μου όμως σας παρακαλώ μια σοβαρή απορία...πως κλείνουν οι εφαρμογές-παιχνίδια που δεν έχουν στο μενο΄θυ τους quit??? με έχει τρελάνει....δεν μπορώ μερικές να τις κλείσω με τίποτα... Ποιες εφαρμογες/παιχνιδια το κανουν??Δυο τροποι ειναι ή να κρατησεις πατημενο το πληκτρο του μενου και μετα να πας στο εικονιδιο της εφαρμογης και να πατησεις c ή να βαλεις το appman και να πας εκει που λεει Επιλογη->More->Close all aps ή παλι απο το appman να πας στο tab Running applications διαλεγεις την εφαρμογη που θες options->close app. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (14 Σεπ. 2004 , 18:44) pedia i voda to 7610 to dini se LIVE :wacko: ekdosi? :mad: exei kamia diafora sto menu i kati? i me kanena programmataki i format fevgei oti exei sxesi me live?? με μια αναβαθμισει ερχεται στα κανονικα του Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (14 Σεπ. 2004 , 15:55) Τα παραπάνω είναι όλα δικές μου απόψεις. Κάτω από το nick μου δεν λέει ούτε mod ούτε Staff. Έγραψα λοιπόν αυτά που πίστευα για τις συσκευές. Παραδέχομαι οτι το 6630 είναι καλύτερο σε specs, αλλά η καρδιά λέει άλλα... Νομίζω οτι όλοι παραδέχονται οτι το 7610 είναι το πιο όμορφο smartphone που έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα και τραβάει όλα τα βλέμματα ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. αφου ειναι ετσι τοτε ΣΕΒΑΣΤΗ η γνωμη σου φιλε μου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Παιδια γιατι το mobiluck καθε λιγο μου γραφει reactiveted?Ειναι εκνευριστικο.Μπορουμε να το αλλαξουμε η' ετσι ειναι σε ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αυτο μου το βγαζει και εμενα οταν προσπαθω να στειλω κατι σε μη-symbian κινητο.Δεν ξερω γιατι το βγαζει αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το ανυσηχητικο. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letis Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos 15 Σεπ. 2004 15:26 Αυτο μου το βγαζει και εμενα οταν προσπαθω να στειλω κατι σε μη-symbian κινητο.Δεν ξερω γιατι το βγαζει αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το ανυσηχητικο. εμένα πάλι μου το βγάζει,αλλά δεν με αφήνει και να στείλω κάποια αρχεία...και το δοκίμασα σε κ700 και σε 6230. ----------------------------------------------------------------------------------- μπορεί κάποιος να μου στείλει το c**** αν υπάρχει βέβαια του cuppa joes? είναι ένα παιχνιδάκι που ανοίγεις καφετέριες και πουλάς καφέδες έτοιμα γεύματα και άλλα τέτοια... πολύ πρώτο..μου θυμίζει το lemonade tycoon.ένα παιχνίδι που είχε ένας φίλος μου σε Palm και παίζαμε όλη μέρα,για 6 μήνες ως αργόσχολοι φαντάροι στον έβρο... Παράθεση LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!! http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg mail me!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (15 Σεπ. 2004 , 15:26) Αυτο μου το βγαζει και εμενα οταν προσπαθω να στειλω κατι σε μη-symbian κινητο.Δεν ξερω γιατι το βγαζει αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το ανυσηχητικο. ;) Μπά, δεν είναι. Παθαίνει κάτι τέτοια κολληματάκια που και που. Μερικές φορές μου το παθαίνει και μένα αλλά την δουλειά μου τελικά την κάνω. Άλλες φορές δεν ανοίγει συγκεκριμένους φακέλους. Αλλά για όλα υπάρχει μία λύση. :D Το μόνο κακό είναι οτι καθυστερούμε λίγο να στείλουμε το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Letis (15 Σεπ. 2004 , 16:58) εμένα πάλι μου το βγάζει,αλλά δεν με αφήνει και να στείλω κάποια αρχεία...και το δοκίμασα σε κ700 και σε 6230. ----------------------------------------------------------------------------------- μπορεί κάποιος να μου στείλει το c**** αν υπάρχει βέβαια του cuppa joes? είναι ένα παιχνιδάκι που ανοίγεις καφετέριες και πουλάς καφέδες έτοιμα γεύματα και άλλα τέτοια... πολύ πρώτο..μου θυμίζει το lemonade tycoon.ένα παιχνίδι που είχε ένας φίλος μου σε Palm και παίζαμε όλη μέρα,για 6 μήνες ως αργόσχολοι φαντάροι στον έβρο... Κατεβασε απο ΕΔΩ την full εκδοση του Cuppa Joes. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letis Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 σε ευχαριστω φίλε μου αλλά δυστυχώς μπαίνω στο δίκτυο μέσα από εταιρικό Lan και δεν παίζει να κατεβάσω τίποτα... για αυτό ρώτησα αν μπορεί κανεις να μου στείλει το αρχειάκι... (ξέρεις τι είναι να έχεις στην διάθεση σου p.c συνδεδεμένο με t3 γραμμή και να μην μπορείς να κατεβάσεις????? γμτο...) Παράθεση LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!! http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg mail me!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts