argi_7 Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 ενταξει δεν ειναι αναγκαιο το μπλουτουθ.το καλοδιο κανει καλα την δουλεια του Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Πάλι το πισι δεν βλέπει το κινητο. Τελικά θα πάρω bluetooth. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Kανενα νεο για προσοψεις εχουμε παιδια ? Σημερα ρωτησα στο Nokia shop Νεας Σμυρνης και δεν ειχαν ιδεα ποτε θα ερθουν. Στο αμερικανικο site της Nokia εχουν σκασει μυτη αυτες εδω,ακομα βεβαια ειναι Coming Soon: CC-202D-BR: Xpress-on™ Cover - Dark Brown http://www.nokiausa.com/images/acc/126x126/acc_cc202d_br_lrg.gif CC-202D-GR: Xpress-on™ Cover - Dark Grey http://www.nokiausa.com/images/acc/126x126/acc_cc202d_gr_lrg.gif http://www.nokiausa.com/phones/7610/1,2803,acc:1|accCategory:90,00.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (10 Αύγ. 2004 , 19:07) Πάλι το πισι δεν βλέπει το κινητο. Τελικά θα πάρω bluetooth. :p ΑΝ δεν το βλεπει γιατι πρεπει να βλεπει και τους φακελους C.. E[ Mε διπλο κλικ πανω στο εικονιδιο του τηλ ] κανεις επανεκκινηση του υπολογιστη και μετα το βλεπει κανονικα εγω μονο ετσι το ελυσα το προβλημα :( αν τωρα βλεπει και τους φακελους τοτε συνεργαζεται και το PC Suite :!: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (10 Αύγ. 2004 , 19:07)Πάλι το πισι δεν βλέπει το κινητο. Τελικά θα πάρω bluetooth. :p Το σύνδεσες, το αποσύνδεσες και την επόμενη φορά δεν το βλέπει; Αν ναι χρειάζεται επανεκκίνηση ο υπολογιστής σου. Αν δεν το βλέπει καθόλου ο υπολογιστής σου και έχεις προσπαθήσει όλα τα προαναφερθέντα, τότε η μόνη λύση είναι το bluetooth. Αλλά μην νομίζεις οτι εκεί τα πράγματα είναι απλά. Εγώ με το δικό μου bluetooth adaptor δεν κατάφερα ποτέ να ανοίξω το pc suite. Αλλά μόλις το καταφέρεις δεν θα ξαναντιμετωπίσεις πρόβλημα. Ωραίες οι προσόψεις αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Η πλάτη είναι καριβώς η ίδια. Δεν μπορούν να βγάλουν κάτι διαφορετικό; Όχι πως το υπάρχον σχέδιο είναι άσχημο, κάθε άλλο. :) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 ρε παιδια εφαγα ολο τον τοπο εδω αλεξανδρουπολη και δεν μπορεσα να βρω ακουστικα για το κινητο μας...ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Οι περισσοτεροι μαλιστα δεν γνωριζουν καν την υπαρξη του κινητου :blink: :blink: μπορει κανεις να βοηθησει? υπαρχει καποιος τροπος να παραγγειλουμε απο καπου? καποια αλλη μαρκα απο αλλη εταιρεια μπορει να ειναι συμβατη? γενικα μου την εχει δωσει η κατασταση... αν ειναι δυνατον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος george85100 ( 6 Αύγ. 2004 , 12:30) AKOUSTIKA AGOTASA APO KATASTIMA MOBITEL , TA HB-3, KAI DOULEYOUN TELEIA GIA TO 7610. APLA DEN EXOUN BGEI AKOMA ME RADIO.. ρε φιλε πηγα σημερα και στην mobitel και με κοιτουσαν λες και εβλεπαν εξωγηινο :wacko: :wacko: δεν γνωριζαν καν την υπαρξη του κινητου...ποσο για ακουστικα.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostaki Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 pernao video mpeg mesa sti mnimi tou kinitou(oxi memory card).i diadikasia meso pc suite oloklironetai kanonika.pao na vro to video mesa stin ekthesi alla pouthena.afanto!ti lete na ginetai.iparxei exigisi? Παράθεση DRIVE LIKE THE WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ghostaki (11 Αύγ. 2004 , 00:06) pernao video mpeg mesa sti mnimi tou kinitou(oxi memory card).i diadikasia meso pc suite oloklironetai kanonika.pao na vro to video mesa stin ekthesi alla pouthena.afanto!ti lete na ginetai.iparxei exigisi? To τηλεφωνο υποστηριζει .avi (με το SmartMovie) - .rm (με το RealOne) - .mp4 (με των RealOne) - .3gp (με των RealOne) - .mo (με το mobiclip) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Παιδιά θα μου κανατε μεγαλη χάρη αμα κάποιος μου εστελνε εκουστικά, διπλά, με ραδιοφωνο. οσοι είπαν οτι βρήκαν απο πακιστανο,μηπως θα μπορουσαν να μου στειλουν?? αν γινετε στειλτε μου pm να σας στειλω τη διευθυνση μου! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Παιδία εκείνα τα ακουστικά της Νοκια που έχουν παδιόφωνο και είναι για 3100 και 6100 δεν είναι συμβατά με το 7610;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Υπάρχει τρόπος να κάνω format και να κρατήσω sms που θέλω? (όχι σε txt μορφή!) Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (11 Αύγ. 2004 , 16:28) Υπάρχει τρόπος να κάνω format και να κρατήσω sms που θέλω? (όχι σε txt μορφή!) Εχεις δοκιμασει με το Nokia Phone Editor να δεις να μπορεις να περασεις στο PC σου μονο τα μηνυματα που θες? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (11 Αύγ. 2004 , 16:36) Εχεις δοκιμασει με το Nokia Phone Editor να δεις να μπορεις να περασεις στο PC σου μονο τα μηνυματα που θες? :worry: Λέει ότι δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο.. :!: Κάποια ΛΥΣΗ ??? Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Είναι 65 sms σε δυο sim χωράνε άνετα.. υπάρχει τρόπος να τα αντιγράψω εκεί? Μέχρι στιγμής μόνο το αντίστροφο κατάφερα.. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (11 Αύγ. 2004 , 16:40) :worry: Λέει ότι δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο.. :!: Κάποια ΛΥΣΗ ??? Μηπως η νεα εκδοση του PC Suite η 6.2 δεν εχει αυτο το προβλημα?Μπορεις να την κατεβασεις απο ΕΔΩ . Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (11 Αύγ. 2004 , 16:28) Υπάρχει τρόπος να κάνω format και να κρατήσω sms που θέλω? (όχι σε txt μορφή!) Ναι βεβαια.Να επιλεξεις αποθηκευση μηνυματων στην MMC και οταν σου πει να αντιγραψεις ολα τα μηνυματα στην ΜMC να πατησεις Yes. Αν θα κανεις φορματ και την MMC απλα στειλε το folder c:/system/mail στο PC σου και μετα το φορματ το ξαναστελνεις πισω κανοντας replace τον ηδη υπαρχον φακελο. ;) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (11 Αύγ. 2004 , 16:47) Μηπως η νεα εκδοση του PC Suite η 6.2 δεν εχει αυτο το προβλημα?Μπορεις να την κατεβασεις απο ΕΔΩ . Thanks θα το τσεκάρω.. .. και φυσικά θα ενημερώσω το forum! Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosteve Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Re paides na kanw mia erwthsh??? Twra pou ekleise (estw kai proswrina) h Aivanet apo pou 8a katebazoyme? HeLp Me...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (11 Αύγ. 2004 , 16:51) Thanks θα το τσεκάρω.. .. και φυσικά θα ενημερώσω το forum! Δεν δουλεύει.. ακριβώς τα ίδια! Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (10 Αύγ. 2004 , 23:52) ρε φιλε πηγα σημερα και στην mobitel και με κοιτουσαν λες και εβλεπαν εξωγηινο :wacko: :wacko: δεν γνωριζαν καν την υπαρξη του κινητου...ποσο για ακουστικα.... :cry: και καμιά θηκούλα;;; :worry: Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (11 Αύγ. 2004 , 16:48) Ναι βεβαια.Να επιλεξεις αποθηκευση μηνυματων στην MMC και οταν σου πει να αντιγραψεις ολα τα μηνυματα στην ΜMC να πατησεις Yes. Αν θα κανεις φορματ και την MMC απλα στειλε το folder c:/system/mail στο PC σου και μετα το φορματ το ξαναστελνεις πισω κανοντας replace τον ηδη υπαρχον φακελο. ;) είναι σίγουρο ότι πιάνει το replace? γιατί μου φαίνεται ότι το είχα δοκιμάσει με το 3650 παλιά.. και δεν έβγαζε κανένα μήνυμα!!! Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobostas Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Ρε παιδιά, καλησπέρα! Είχα το 6600 και αγόρασα το 7610, και θέλω να περάσω τα contacts μου απο το ένα στο άλλο. Το πρόβλημα είναι οτι χρησιμοποιώντας το data suite του 7610, βλέπω το 6600, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα contacts απο μέσα. Βλέπει την συσκευή κανονικά και εκέι που κάνει και καλά προετοιμασία σύνδεσης μετα απο λίγο μου λέει τα εξής"Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του ορισμού αντιγράφων ασφαλείας από το τηλέφωνο.Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της τρέχουσας εργασίας". Γνωρίζει κάποιο κάτι? έχει ξανα ειπωθεί το πρόβλημα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (11 Αύγ. 2004 , 19:14) είναι σίγουρο ότι πιάνει το replace? γιατί μου φαίνεται ότι το είχα δοκιμάσει με το 3650 παλιά.. και δεν έβγαζε κανένα μήνυμα!!! Μπορεις να το ρυθμισεις μετα το φορματ να πηγαινουν τα μηνυματα στην MMC.Επειτα αφου ο φακελος στον C: δεν θα χρησιμοποιειται θα μπορεις ανετα να το διαγρψεις.Επειτα ξαναγυριζεις τα μηνυματα στο τηλεφωνο(αν θες) και τελειωσες. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cobostas (11 Αύγ. 2004 , 19:49) Ρε παιδιά, καλησπέρα! Είχα το 6600 και αγόρασα το 7610, και θέλω να περάσω τα contacts μου απο το ένα στο άλλο. Το πρόβλημα είναι οτι χρησιμοποιώντας το data suite του 7610, βλέπω το 6600, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα contacts απο μέσα. Βλέπει την συσκευή κανονικά και εκέι που κάνει και καλά προετοιμασία σύνδεσης μετα απο λίγο μου λέει τα εξής"Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του ορισμού αντιγράφων ασφαλείας από το τηλέφωνο.Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της τρέχουσας εργασίας". Γνωρίζει κάποιο κάτι? έχει ξανα ειπωθεί το πρόβλημα μου? Θα βαλεις το contacts manager sto 6600(το οποιο θα κατεβασεις απο ΕΔΩ ) και θα κανεις export ολα σου τα contacts.Μετα θα στειλεις το file που θα δημιουργηθει, στo PC και απο εκει στο 7610 οπου με το ιδιο προγραμμα θα κανεις import αφου το κανεις install. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts