Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια ας αποδειξουμε τι πραγματικα αξιζει το 7610 ...

SIEMENS SX1 -VS- NOKIA 7610

---ENTER HERE---

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.....

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (19 Ιούλ. 2004 , 23:45)

ρε παιδια ας αποδειξουμε τι πραγματικα αξιζει το 7610...

SIEMENS SX1 -VS- NOKIA 7610

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=25757

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.....

Φιλε killing_you2 δεν χρειαζεται να αποδειξουμε πιστευω τιποτα.Πιστευω οτι ειναι σαφες και μονο τα specifications των 2 κινητων να διαβασεις να βγαλεις συμπερασμα ποιο ειναι καλυτερο. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathmos (19 Ιούλ. 2004 , 15:15)

Ενα "γεια" σε όλο το forum. Μεσα στα άμεσα σχεδια μου ειναι να παρω το 7610. Δεν ειχα ποτε smartphone, οποτε δεν εχω ιδεα τι θα χρειαστω απο software. Πριν αρχισουν οι γκρινιες, ξερω οτι εχει απαντηθει αυτο το θεμα στο παρελθον, αλλα.... απο οτι ειδα, ηταν μια λιστα με τα ονόματα των προγραμματων, και εγω δεν εχω ιδεα τι κανει το καθενα και αν τα χρειαζομαι. Αν θελει καποιος να μου στειλει private message , με ονοματα, μια περιγραφη για πενταχρονα :o για το καθενα, και ισως που να βρω το καθενα.... θα σας ημουν υποχρεωμένος.

Στο http://my-symbian.com/7650/applications/index.php

θα βρεις περιγραφες για ολες τις εφαρμογες που κυκλοφορουν :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrDoc (19 Ιούλ. 2004 , 15:02)

Kserei kanenas poia einai h megalyterh karta rsMMC pou mporei na parei to nokia 7610? An ginetai na mou pei kapoios grhgora giati epeigei, eyxaristw.

Αυτην την στιγμη εχω βρει μεχρι και 256ΜΒ στο e-bay,

εχω παρει μια KingMax 128ΜΒ εγω.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (19 Ιούλ. 2004 , 23:51)

Φιλε killing_you2 δεν χρειαζεται να αποδειξουμε πιστευω τιποτα.Πιστευω οτι ειναι σαφες και μονο τα specifications των 2 κινητων να διαβασεις να βγαλεις συμπερασμα ποιο ειναι καλυτερο. ;)

μερικει το αμφισβητουν ακομα.αν ειναι δυνατον :mad:

Οσοι θελουν RS-MMC μπορειτε να βρειτε στην Ελληνικη εκδοση του Expansys .Ομως ειναι προ-παραγγελια και θα πρεπει να περιμενετε λιγο. :)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

τελικά βρέθηκε διπλό ακουστικό συμβατό με το 7610?

κάποτε είχα βρει έναν αντάπτορα (pop-port) για ακουστικά 2.5mm συμβατό με το 7610 το έχει ψάξει κανεις?

Ειναι αξιοπιστες αυτες οι καρτες που δινει η ιστοσελιδα? Εχει αγορασει κανεις απο εκει? Αν ναι, ποσες μερες περιπου κανει να στο φερει?
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (20 Ιούλ. 2004 , 13:54)

τελικά βρέθηκε διπλό ακουστικό συμβατό με το 7610?

κάποτε είχα βρει έναν αντάπτορα (pop-port) για ακουστικά 2.5mm συμβατό με το 7610 το έχει ψάξει κανεις?

Το Club Nokia λεει οτι ειναι συμβατα τα ακουστικα του 7210/7250 τελικα δεν ισχυει?

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γαι το συγκεκριμένο on-line shop. Για κινητά όμως. Για κάρτες μνήμης και άλλα δεν ξέρω.

Γραφεία στην Ελλάδα δεν έχουν; Κάτι λέει για Μάντσεστερ της Μ. Βρετανίας. Οι τιμές τους πάντως είναι καταπληκτικές. Η 512ΜΒ ΑΤΡ 163,95ευρώ; Πιο φθηνή και απο την δικιά μου MMC΄512ΜΒ.

edit:

Όχι, έχουν γραφεία στην Ελλάδα. Στην Βασιλ.Σοφίας 60 είναι. Καλύτερα να πας να πάρεις απο κει την καρτούλα σου. Ούτε θα περιμένεις, ούτε τίθεται θέμα αξιοπιστίας.

Παιδια υπάρχει κανενα αξιόπιστο e-shop ξένο ή ελληνικο το οποιο να στελνει με αντικαταβολη; θελω να αγωρασω μια μεγαλη rs-mmc αλλα ειμαι πεπισμενος οτι ο μονος τροπος ειναι μεσω internet μιας και ειναι αδυνατο να βρω σε καταστημα!! στην αθηνα υπαρχει τιποτα;; αμα εχει βρει κανεις σας 256 mb με τιμη κατω απο 100 ευρω ας μου στειλει pm.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Ιούλ. 2004 , 12:08)

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γαι το συγκεκριμένο on-line shop. Για κινητά όμως. Για κάρτες μνήμης και άλλα δεν ξέρω.

edit:

Όχι, έχουν γραφεία στην Ελλάδα. Στην Βασιλ.Σοφίας 60 είναι. Καλύτερα να πας να πάρεις απο κει την καρτούλα σου. Ούτε θα περιμένεις, ούτε τίθεται θέμα αξιοπιστίας.

Εχω παραγγειλει πολλες φορές απο το συγκεκριμένο καταστημα χωρις κανενα προβλημα, στο μονο που ειναι αναξιοπιστοι ειναι στις ημερες παραδοσης, αν δεν υπαρχει κατι σε stock.

Αν υπαρχει τοτε συνηθως σε 3-4 ημερες το παιρνεις. Επισης ειναι λιγο ακριβοι στα μεταφορικα γιατι χρησιμοποιυν Fedex.

Καταστημα στην Ελλαδα δεν υπαρχει, απλα υπαρχει γραφειο της Expansys στην Ελλαδα, στην διευθυνση που αναφερθηκε παραπανω, και καποιο τηλ για συννενοηση.

Ολα τα προιοντα ερχονται απο Αγγλια :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (20 Ιούλ. 2004 , 15:21)

Παιδια υπάρχει κανενα αξιόπιστο e-shop ξένο ή ελληνικο το οποιο να στελνει με αντικαταβολη; θελω να αγωρασω μια μεγαλη rs-mmc αλλα ειμαι πεπισμενος οτι ο μονος τροπος ειναι μεσω internet μιας και ειναι αδυνατο να βρω σε καταστημα!! στην αθηνα υπαρχει τιποτα;; αμα εχει βρει κανεις σας 256 mb με τιμη κατω απο 100 ευρω ας μου στειλει pm.

ρε παιδια γιατι δεν περιμενετε λιγο ακομα σε λιγο θα ερθουν και σε ελλαδα

Σήμερα μόλις έγινα ένας περήφανος κάτοχος 7610, έχω σπαστεί όμως πάρα πολύ γιατί έχω ένα καμμένο πιξελ μες στη μεση της οθόνης που μακάρι να ήταν τελείως καμμένο! το άτιμο αναβοσβήνει όλη την ώρα! τι μπορώ να κάνω και κατά πόσο με καλύπτει η εγγύηση?

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theog (20 Ιούλ. 2004 , 20:21)

Σήμερα μόλις έγινα ένας περήφανος κάτοχος 7610, έχω σπαστεί όμως πάρα πολύ γιατί έχω ένα καμμένο πιξελ μες στη μεση της οθόνης που μακάρι να ήταν τελείως καμμένο! το άτιμο αναβοσβήνει όλη την ώρα! τι μπορώ να κάνω και κατά πόσο με καλύπτει η εγγύηση?

oθονη αλλαζουν με πανω απο 2 :( καλυτερα που αναβοσβηνει γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα χαθει σε καποιο διαστημα τελειως ;) εχει συμβει αυτο που σου λεω οσο παραξενο και να το ακους σε 2 φιλους μου ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (20 Ιούλ. 2004 , 21:08)

oθονη αλλαζουν με πανω απο 2 :( καλυτερα που αναβοσβηνει γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα χαθει σε καποιο διαστημα τελειως ;) εχει συμβει αυτο που σου λεω οσο παραξενο και να το ακους σε 2 φιλους μου ;)

Το ιδιο ακριβως ειχε συμβει και σε εμενα και ειχα κουφαθει.Το ειχα αναφερει και στο thread "ποσα καμμενα pixels εχετε".

ρε παιδια ειμαι και εγω κατοχος και σημερα μολις παρατηρησα πως οταν με καλουν ο ηχος κλισης βαθμιαια αυξανεται...μου την σπαει αυτο!Μηπως φταιει το κινητο η συμβενει σε ολους αυτο???
Tech Junkie - not curable

Βάλε την ενταση του ήχου κλήσης ένα επίπεδο κάτω απο το φούλ. Σε άλλους έπιασε, σε μένα όχι. :)

Aν δε λυθεί τοπρόβλημα, βάλε ένα ήχο κλήσης μεγάλο σε διάρκεια γιατί αυτό συμβαίνει μόνο στην αρχή του ήχου. Ποτέ ενδιάμεσα. Μόνο που οι αναπάντητές σου θα ακούγονται ελάχιστα.

Εγώ το έλυσα αυτό δημιουργόντας έναν δικό μου ήχο οπου οι πρώτες νότες είναι πολύ υψιλές και ακούγονται αρκετά δυνατά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος casabel (20 Ιούλ. 2004 , 21:34)

ρε παιδια ειμαι και εγω κατοχος και σημερα μολις παρατηρησα πως οταν με καλουν ο ηχος κλισης βαθμιαια αυξανεται...μου την σπαει αυτο!Μηπως φταιει το κινητο η συμβενει σε ολους αυτο???

Μηπως κατα λαθος εχεις βαλει μεσα στις ρυθμισεις του προφιλ Τυπος Ηχου: Αυξανομενη Ενταση?

...μα τι σκεφτονται στην Νοκια???Τι σοι μπαγκ ειναι αυτο???Μου εχει και ενα καμενο πιξελ πανω δεξια (εμφανιζεται σινεχει κοκκινο)!Αυτο με την κλιση παντως ειναι τελιως χαζο γιατι μεχρι να το παρεις χαμπαρι και να απαντησεισ ο αλλος μπορει να το κλισει!ΗΜΑΡΤΟΝ
Tech Junkie - not curable

Ε, εντάξει δεν είναι και τόσο πολύ. Χαμηλά παίζει μόνο το πρώτο χτύπημα και απο το κενό μεχρι το δεύτερο εσύ ακούς κανονικά τον ήχο κλήσης σου. Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι bug και πρέπει με κάποια μελλοντική αναβάθμιση να το διορθώσουν.

ρε παιδια εβαλα το lifeblog στο pc εκανα to setup και μολις παω να τρεξω το αρχειο μου βγαζει το εξης μην:

cannot start the application

lifeblog is unable to initialise. restart your computer and try again. if this error persists unistall and reinstall lifeblog

:wacko: :wacko: :wacko:

το εβαλα και το ξαναβαλα το προγραμμα και ξανα το ιδιο...

εχω την τελευταια εκδοση του pcsuite τo SP των xp κτλ...

μπορει να βοηθησει κανεις?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος casabel (20 Ιούλ. 2004 , 21:34)

Bgale tin donisi kai ola tha einai ok.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic