george_hab Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 θα το κατεβασω και αυτο και θα σου πω ..αντε να δουμε ..ευχαριστω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 το κατεβασα κανονικα ξαναπαταω να ανοιξει η εφαρμογη ..κλικαρω αυτα τα δυο που λέει παταω unlock και μου γραφει παλι οτι εγραψα παραπανω ..τι να πω!!!να το σπασω μου ερχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 το κατεβασα κανονικα ξαναπαταω να ανοιξει η εφαρμογη ..κλικαρω αυτα τα δυο που λέει παταω unlock και μου γραφει παλι οτι εγραψα παραπανω ..τι να πω!!!να το σπασω μου ερχεται.. δοκιμασε να κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη!!! ξανα email install και exe κανε και μια επανεκινηση στοn h/y και στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Νομιζω οτι δεν εχεις αλλη επιλογη.... Με προσοχη και να ακολοθησεις τις οδηγιες κατα γραμμα. Οταν τελειωσεις πες μας πως πήγε !!!!!!!!! ολα πηγαν καλα.το τηλ. επανηλθε στην μαμισια κατασταση (7004),τωρα θα προσπαθησω να το ξεκλειδωσω.ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια colossus!!!!!!! υπαρχει τροπος να γινει το ξεκλειδωμα σε XP? Edited April 27, 2011 by stavroskar7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 @george_hab: Αν θες μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα... απαγορεύονται. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" σε κάθε post μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό σαν δεύτερο (έχω Dell Streak ως πρώτο), 2 σύντομες ερωτήσεις, αν το πάρω από βοντα θα παίζει κανονικά με κάρτα wind ή είναι κλειδωμένο; Το ξεκλείδωμα που αναφέρετε σε τι συνίσταται; Τέλος, έχει ραδιόφωνο; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό σαν δεύτερο (έχω Dell Streak ως πρώτο), 2 σύντομες ερωτήσεις, αν το πάρω από βοντα θα παίζει κανονικά με κάρτα wind ή είναι κλειδωμένο; Το ξεκλείδωμα που αναφέρετε σε τι συνίσταται; Τέλος, έχει ραδιόφωνο; Παιζει κανονικοτατα και εγω wind καρτα του εχω!:) Το ξεκλείδωμα ειναι για να μπορεις να τους βαλεις δικες σου εφαρμογες να βαλεις δικα σου ringtones π.χ. κ.α. δηλαδη αποκτας δικαιωματα στη συσκευη σου Πως κανουν Root σε Android Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) βεβαια κατι που ξεχασα να πω ..κατεβαζω επιπλεον τωρα και το windows phone developer tools αν παιζει ρολο και αυτο.. Ναι και αυτο χρειαζεται ... 1. Το Zune πρεπει να τρεχει και να εχει "δει" το τηλεφωνο 2. Το chevron unlocker πρεπι να τρεξει σαν admin ... Δεξι πληκτρο και Run as Administrator ολα πηγαν καλα.το τηλ. επανηλθε στην μαμισια κατασταση (7004),τωρα θα προσπαθησω να το ξεκλειδωσω.ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια colossus!!!!!!! υπαρχει τροπος να γινει το ξεκλειδωμα σε XP? Α.... ωραια χαιρομαι που το εφτιαξες .....Αρα σωστα ελεγα οτι αυτη εναι η ΡΟΜ που ερχεται ... Να το ξερουμε για το επομενο φλασαρισμα... Οχι δεν γινεται σε ΧΡ ...το προγραμμα τρεχει μονο σε Vista η Win 7 Edited April 27, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 καλημερα παιδια, μετα απο πολυ μακρα απουσια :) προκειται αν παρω συντομα το τροφυ, περιμενω στις επομενες μερες να το φερει η βονταφον, και χωρις να το εχω δει, εχω εξ αρχης την εξης ερωτηση. μια και το τηλεφωνο δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα, οταν μεταφερω επαφες και ημερολογιο απο το αουτλουκ, στο οποιο εσω περασει κατασωρησεις με ελληνικους χαρακτηρες, τι γινεται?> το τηλεφωνο θα τους προβαλλει, η θα δω... κινεζικα? :wacko: ευχαριστω για τις απαντησεις σας ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Το πρωτο μαιλ που βαζω πρεπει να ειναι hotmail.com για να μπορω να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Το πρωτο μαιλ που βαζω πρεπει να ειναι hotmail.com για να μπορω να κατεβασω? Ναι οπως και χωρα δηλωσε Αγγλια Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) καλημερα παιδια, μετα απο πολυ μακρα απουσια :) προκειται αν παρω συντομα το τροφυ, περιμενω στις επομενες μερες να το φερει η βονταφον, και χωρις να το εχω δει, εχω εξ αρχης την εξης ερωτηση. μια και το τηλεφωνο δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα, οταν μεταφερω επαφες και ημερολογιο απο το αουτλουκ, στο οποιο εσω περασει κατασωρησεις με ελληνικους χαρακτηρες, τι γινεται?> το τηλεφωνο θα τους προβαλλει, η θα δω... κινεζικα? :wacko: ευχαριστω για τις απαντησεις σας ¨) Τα Ελληνικα και εμφανιζονται και γραφουμε μια χαρα... Απλως πρεπει να μεταφερεις τις επαφες σου στο Windows Live ...η στο Google Δεν μπορεις απο το Outlook κατευθειαν...Εκτος και αν ειναι εταιρικος λογαριασμος Exchange.. Aν βαλεις στο Outlook το plugin για windows live ειναι ευκολη διαδικασια Το πρωτο μαιλ που βαζω πρεπει να ειναι hotmail.com για να μπορω να κατεβασω? To πρωτο μαιλ που θα βάλεις μπορει να ειναι google η οτι αλλο θέλεις. Το πρωτο mail που θα βαλεις με επιλογη Windows Live πρεπει να ειναι hotmail.com Προσοχη ..αυτο ειναι το μονο που δεν μπορεις να σβησεις μετα. Δεν εδω ενα τροπο για εισαγωγη επαφων απο Outlook Edited April 27, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Α.... ωραια χαιρομαι που το εφτιαξες .....Αρα σωστα ελεγα οτι αυτη εναι η ΡΟΜ που ερχεται ... Να το ξερουμε για το επομενο φλασαρισμα... Οχι δεν γινεται σε ΧΡ ...το προγραμμα τρεχει μονο σε Vista η Win 7 πραγματι,το δοκιμασα σε XP και δεν παιζει.τωρα προσπαθω να το κανω σε win 7 συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Iσχυει αυτο? HTC apparently HTC is now shipping device with SLCD screens and other with regular TFT panel http://www.mobiletechworld.com/2010/11/02/slight-difference-in-performance-between-windows-phone-7-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 οταν αλαζω το region & language settings σε greek region format greek system locate greek μου εμφανιζει στο tile του phone vodafone GRyyyy αυτο πως φτιαχνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 μπορείς να συγχρονίσεις calendar - contacts με google ; το sprite migrate δουλεύει στα wp7 ; dropbox free νομίζω δεν υπάρχει , ή κάνω λάθος ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 οταν αλαζω το region & language settings σε greek region format greek system locate greek μου εμφανιζει στο tile του phone vodafone GRyyyy αυτο πως φτιαχνετε? Κοιταζω τωρα το δικό μου λεει vodafone GR Εκανες μια επανεκκινηση μηπως ειδε κατι στο δικτυο λαθος ??? Μηπως εχεις παλια sim ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) μπορείς να συγχρονίσεις calendar - contacts με google ; το sprite migrate δουλεύει στα wp7 ; dropbox free νομίζω δεν υπάρχει , ή κάνω λάθος ; Ναι ο συγχρονισμος με google γινεται και ειναι αψογος ... Επαφες-Ημερολογια κλπ Για DropBox ..υπαρχει ηδη αυτο ??? http://www.marketplacebrowser.com/256053/boxfiles-for-dropbox-2 Προφανως δεν μπορει να δουλεψει tο Sprite MIgrate !!!!! Iσχυει αυτο? HTC apparently HTC is now shipping device with SLCD screens and other with regular TFT panel http://www.mobiletechworld.com/2010/11/02/slight-difference-in-performance-between-windows-phone-7-devices/ Περιεργο μου φαινεται να ισχυει κατι τετοιο...Θα γινοταν πανικος σε ολα blog kai forum.. Εγω που βλεπω το δικο μου τα χρωματα του ειναι απιστευτα απο οποια γωνια και να τα κοιταξεις... Και μια και λεμε για χρωματα ...Η Οθονη του ειναι οτι καλλιτερο εχω δει μεχρι σημερα Edited April 27, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Κοιταζω τωρα το δικό μου λεει vodafone GR Εκανες μια επανεκκινηση μηπως ειδε κατι στο δικτυο λαθος ??? Μηπως εχεις παλια sim ??? εκανα κ επανεκινηση και στα settings στο cellular πατησα network selection απο automatic σε tap to select και μου βρισκει 3 δυκτια με vodafone GRyyyy ολα!!! υπαρχει καποιο προβληαμα αν το αφησω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) εκανα κ επανεκινηση και στα settings στο cellular πατησα network selection απο automatic σε tap to select και μου βρισκει 3 δυκτια με vodafone GRyyyy ολα!!! υπαρχει καποιο προβληαμα αν το αφησω ετσι? Οχι κανενα ...ειναι απο αυτα τα περιεργα ... Μαλλον θα φυγει μονο του αν δεν οφειλετε σε παλια SIM.. (Tο ειχα δει στο HD2 με μια παλια sim tis Vodafone) Παντως στην Αμερική το εχουν ακομη 599$ ..... Δειτε εδω Edited April 27, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Οχι κανενα ...ειναι απο αυτα τα περιεργα ... Μαλλον θα φυγει μονο του αν δεν οφειλετε σε παλια SIM.. (Tο ειχα δει στο HD2 με μια παλια sim tis Vodafone) νομιζω και ι δικια μ παλια ειναι πως μπορω να διαπιστωσω αν ειναι παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 θα μπορουσε καποιος να μας πει πως να συγχρονισουμε επαφες και ημερολογιο με το γκουγκλ>? επισης, οτι μπαινει στο τηλεφωνο ειναι μεσω ζουν, δεν μπορουμε να βαλουμε οτι αρχειο θελουμε μεσα, οπως ηλεκτρονικα βιβλια και λοιπα, οπως καναμε με το win 6.xx ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 @colossus μηπως ξερεις γιατι δεν μπορω να τρεξω το chevron σε συστημα με win7? μου βγαζει μνμ.λαθους συνδεσης με το τηλ. τι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) θα μπορουσε καποιος να μας πει πως να συγχρονισουμε επαφες και ημερολογιο με το γκουγκλ>? επισης, οτι μπαινει στο τηλεφωνο ειναι μεσω ζουν, δεν μπορουμε να βαλουμε οτι αρχειο θελουμε μεσα, οπως ηλεκτρονικα βιβλια και λοιπα, οπως καναμε με το win 6.xx ? Απο settings/email@accounts προσθεσε ενα Google λογαριασμο... Θα κανει το Sync και μετα μπορεις να τσεκαρεις και το ημερολογιο για sync Υπαρχει τροπος να μεταφερθοουν αρχεια αλλα σε πρωτη φαση θα ελεγα να μεινουμε στο Zune. Στα προηγουμενα ποστ μου εχω λινκ για την εφαρμογη (WPDM) που μπορει να κανει αυτα τα πραγματα @colossus μηπως ξερεις γιατι δεν μπορω να τρεξω το chevron σε συστημα με win7? μου βγαζει μνμ.λαθους συνδεσης με το τηλ. τι αλλο μπορω να κανω? Το Zune πρεπει να τρεχει και να εχει δει τη συσκευη σου και το unlocker να τρεχει σαν admin. Edited April 27, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 θα μπορουσε καποιος να μας πει πως να συγχρονισουμε επαφες και ημερολογιο με το γκουγκλ>? επισης, οτι μπαινει στο τηλεφωνο ειναι μεσω ζουν, δεν μπορουμε να βαλουμε οτι αρχειο θελουμε μεσα, οπως ηλεκτρονικα βιβλια και λοιπα, οπως καναμε με το win 6.xx ? Πας Settings -> email & accounts και ρυθμίζεις τον λογαριασμό Google που σου δίνει σαν επιλογή. Τσεκάρεις να συγχρονίζει τις επαφές σου και είσαι έτοιμος. Μετά από τον πρώτο συγχρονισμό θα δεις τις επαφές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts