pierce21 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Βλεποντας αυτην την τιμη και συγκρινοντας με αλλα τηλεφωνα που κυκλοφορουν σε expansys αλλα και στα καταστηματα vodafone - cosmote κλπ, ποσο λετε να κατσει στα δευτερα; Θα το πιασει το 600αρι; Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 ποσο λετε να κατσει στα δευτερα; Θα το πιασει το 600αρι; Τι εννοείς "να κατσει στα δευτερα"; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 το εχει βγάλει καιρό το expansys. εγω το εχω τσιμπήσει 469!:cool::cool: Δηλαδή, εσύ θα πληρώσεις μόνο 469 έτσι? Δεν θα πληρώσεις ανάλογα την τιμή του την στιγμή κυκλοφορίας? Το έχεις προπληρώσει ή τα λεφτά θα χρεωθούν την στιγμή κυκλοφορίας? Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Τι εννοείς "να κατσει στα δευτερα"; :confused: Ναι ειναι αληθεια οτι δολοφονησα τα ελληνικα :) Εννοω αφου το expansys το εχει στα 500, συμφωνα με την εμπειρια σας, ποια θα ειναι η τιμη πανω κατω σε voda-cosmote (λεγοντας δευτερα εννοουσα τα καταστηματα voda-cosmote στα οποια αναφερθηκα μετα το expansys για αυτο και το ''δευτερα΄΄ Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ναι ειναι αληθεια οτι δολοφονησα τα ελληνικα :) Εννοω αφου το expansys το εχει στα 500, συμφωνα με την εμπειρια σας, ποια θα ειναι η τιμη πανω κατω σε voda-cosmote (λεγοντας δευτερα εννοουσα τα καταστηματα voda-cosmote στα οποια αναφερθηκα μετα το expansys για αυτο και το ''δευτερα΄΄ υπολογιζε,λιαν επιοικως,+100ε....δυστυχως καπου εκει γυρω θα παιξει η τιμη... ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 υπολογιζε,λιαν επιοικως,+100ε....δυστυχως καπου εκει γυρω θα παιξει η τιμη... Δημητρη που χαθηκες; :lol: παντος απο αγγλια 420GBP με τα μεταφορικα πληρωμενα στο σπιτι σου... φοβερη τιμη! ηθελα να σε ρωτησω και κατι για το θεμα που μιλησαμε για τα windows 7 αλλα δεν σε πετυχαινα... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δημητρη που χαθηκες; :lol: παντος απο αγγλια 420GBP με τα μεταφορικα πληρωμενα στο σπιτι σου... φοβερη τιμη! ηθελα να σε ρωτησω και κατι για το θεμα που μιλησαμε για τα windows 7 αλλα δεν σε πετυχαινα... :) δεν νομιζω να πεσει κατω απο 550ε στην ελλαδα...μακαρι να διαψευσθω,αλλα αν η τιμη σε expancys μεινει κοντα στα 500ε...δυσκολο το βλεπω ακομη και για τα 550ε που λεω... εδω ειμαι,απλα αποφευγω τις "κακοτοπιες" πλεον;) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 υπολογιζε,λιαν επιοικως,+100ε....δυστυχως καπου εκει γυρω θα παιξει η τιμη... Μαλιστα :) Το φαντάστηκα ότι θα ήταν στο χαλαρό +100... Thanks Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Μαλιστα :) Το φαντάστηκα ότι θα ήταν στο χαλαρό +100... Thanks παραγγειλε το απο handtec οσο ειναι γρηγορα. στα 409 GBP ειναι απιστευτη τιμη για τετοιο τηλεφωνο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 υπολογιζε,λιαν επιοικως,+100ε....δυστυχως καπου εκει γυρω θα παιξει η τιμη... Γιατί το λες αυτό; Το θεωρώ δύσκολο να δούμε τόσο μεγάλη απόκλιση. Όσοι το έχουν προ-παραγγείλει και τους έχει έρθει invoice να πληρώσουν πάντως η τιμή είναι κλειδωμένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Γιατί το λες αυτό; Το θεωρώ δύσκολο να δούμε τόσο μεγάλη απόκλιση. Όσοι το έχουν προ-παραγγείλει και τους έχει έρθει invoice να πληρώσουν πάντως η τιμή είναι κλειδωμένη. Γιαννη ο φιλος που απαντησα,ρωτησε για πιθανες τιμες απο cosmote\vodafone:) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Γιαννη ο φιλος που απαντησα,ρωτησε για πιθανες τιμες απο cosmote\vodafone:) Τότε έχεις δίκιο για τα +100 Ευρώ! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δηλαδή, εσύ θα πληρώσεις μόνο 469 έτσι? Δεν θα πληρώσεις ανάλογα την τιμή του την στιγμή κυκλοφορίας? Το έχεις προπληρώσει ή τα λεφτά θα χρεωθούν την στιγμή κυκλοφορίας? σορρυ που αργησα στην απαντηση Τα ρωτησα αυτα πριν προχωρησω στην αγορα του. Μου ειπαν οτι αν έχει πεσει η τιμή θα το πάρω στην μειωμένη τιμή που θα υπάρχει εκεινη την ώρα. Αν αυξηθει, θα το πάρω στην τιμη που το κλειδωσα, δηλ 469.:D:D Απλα υπάρχει το εξής κακό οτι με την μεταφορα(που πληρώνεις στάνταρ) και την αντικαταβολή φτάνει το 500αρικο. Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Απλα υπάρχει το εξής κακό οτι με την μεταφορα(που πληρώνεις στάνταρ) και την αντικαταβολή φτάνει το 500αρικο. Μπορείς να το πάρεις και με κατάθεση στο λογαριασμό τους (μιας και είναι λιγότερα τα έξοδα αποστολής έτσι) άφοβα. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άκρως αξιόπιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μπορείς να το πάρεις και με κατάθεση στο λογαριασμό τους (μιας και είναι λιγότερα τα έξοδα αποστολής έτσι) άφοβα. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άκρως αξιόπιστο. περι handtec ο λογος? εχεις προσωπικη εμπειρια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά από συζητήσεις εδώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Προτιμώ πάντως το expansys όπως και πολλοί από εμάς εδώ μέσα. Στο expansys μπορείς να κάνεις και χρήση των σχετικών κουπονιών με την ανάλογη έκπτωση... XPS3405 για 5 ευρώ έκπτωση XPS3415 για 15 ευρώ έκπτωση για αγορές > 300 ευρώ XPS3425 για 25 ευρώ έκπτωση για αγορές > 500 ευρώ XPS3435 για 35 ευρώ έκπτωση για αγορές > 700 ευρώ XPS3450 για 50 ευρώ έκπτωση για αγορές > 1000 ευρώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 οπως τα λες ειναι. τοσο το expansys οσο και το handtec ειναι απο τα πιο αξιοπιστα site που υπαρχουν... πληρωστε αφοβα! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 το μόνο πρόβλημα ειναι οτι η αγγλική έκδοση. Θέλω να πιστευω οτι θα δουλευει η εφαρμογή με τις γλώσσες που μου έχει πει ο athanaso77 σε προηγούμeνο post. Όχιι οτι προβληματίζομαι ιδιαίτερα αλλα οπως και να το κάνεις είναι ενα συν, το να έχει ελληνικά Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 το μόνο πρόβλημα ειναι οτι η αγγλική έκδοση. Θέλω να πιστευω οτι θα δουλευει η εφαρμογή με τις γλώσσες που μου έχει πει ο athanaso77 σε προηγούμeνο post. Όχιι οτι προβληματίζομαι ιδιαίτερα αλλα οπως και να το κάνεις είναι ενα συν, το να έχει ελληνικά γιατι ποσο καιρο πιστευεις θα μεινεις με μαμα ρομ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 το μόνο πρόβλημα ειναι οτι η αγγλική έκδοση. Θέλω να πιστευω οτι θα δουλευει η εφαρμογή με τις γλώσσες που μου έχει πει ο athanaso77 σε προηγούμeνο post. Όχιι οτι προβληματίζομαι ιδιαίτερα αλλα οπως και να το κάνεις είναι ενα συν, το να έχει ελληνικά αφου θα ειναι ευρωπαικο μοντελο δεν νομιζω να υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα απο καποιους εν δυναμει χρηστες του Nexus η καποιου αλλου ανδροειδους να μου λύσουν καποιες αποριες μου επειδη ειναι πολυ πιθανον η επομενη συσκευη μου, στο τελος της χρονιας να ειναι καποια απ᾽αυτες. Τα series 7 δεν μ᾽ενθουσιαζουν. 1. Office: υπάρχει εφαρμογη ΟΕΜ η βολευται η κατασταση με το ελειπες Quick Office οπως στα iphone? 2. GPS: τα προγραμματα ειναι ακριβως ιδια με αυτα που τρεχουν σε PDA η ειδικες εκδοσεις? Αν ναι κατα ποσο ειναι αξιοπιστα σε σχεση με την αρχικη τους εκδοση που προοριζονταν για PDA & WC 5.0 ? Μπορουμε να βρουμε πουθενα «δοκιμαστικές» εκδοσεις ωστε να ξερουμε τι θα αγορασουμε? 3. Οσοι χρησιμοποιουν το Hero που νομιζω διεθετε HTC Sense, μπορουν να μου που αν ειναι παραμετροποιησιμο οπως και στα HTC WM? Εννοω υπάρχει η δυνατοτητα για αλλαγες και βελτιωσεις (skins, icons, διαταξη κ.λ.π.) με developing χωρις να χρειαζεται να «ξεκλειδωθει» η συσκευη? Ευχαριστω Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Eγώ η κλασσική ερώτηση γιατί είμαι 5 δευτερόλεπτα να το αγοράσω απο το expansys. Είναι λέει "Αγγλική Έκδοση". Μπορώ )η θα μπορώ μελλοντικά να κάνω κανονικά updates; Εγώ έτσι κι αλλιώς τις συσκευές τις έχω στα αγγλικά το menu αλλά θα μπορώ να γράφω όμως ελληνικά με κάποοιο update; Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Eγώ η κλασσική ερώτηση γιατί είμαι 5 δευτερόλεπτα να το αγοράσω απο το expansys. Είναι λέει "Αγγλική Έκδοση". Μπορώ )η θα μπορώ μελλοντικά να κάνω κανονικά updates; Εγώ έτσι κι αλλιώς τις συσκευές τις έχω στα αγγλικά το menu αλλά θα μπορώ να γράφω όμως ελληνικά με κάποοιο update; φιλε διαβασε γενικα στα περι android στις υπολοιπες συσκευες εχει απαντηθει 100 φορες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 1. Office: υπάρχει εφαρμογη ΟΕΜ η βολευται η κατασταση με το ελειπες Quick Office οπως στα iphone? 2. GPS: τα προγραμματα ειναι ακριβως ιδια με αυτα που τρεχουν σε PDA η ειδικες εκδοσεις? Αν ναι κατα ποσο ειναι αξιοπιστα σε σχεση με την αρχικη τους εκδοση που προοριζονταν για PDA & WC 5.0 ? Μπορουμε να βρουμε πουθενα «δοκιμαστικές» εκδοσεις ωστε να ξερουμε τι θα αγορασουμε? 3. Οσοι χρησιμοποιουν το Hero που νομιζω διεθετε HTC Sense, μπορουν να μου που αν ειναι παραμετροποιησιμο οπως και στα HTC WM? Εννοω υπάρχει η δυνατοτητα για αλλαγες και βελτιωσεις (skins, icons, διαταξη κ.λ.π.) με developing χωρις να χρειαζεται να «ξεκλειδωθει» η συσκευη? Ευχαριστω 1) Ναι, υπάρχει το ίδιο κιόλας, Quikoffice. 2) Ναι, κάποια από αυτά υπάρχουν. Για Demo δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάπου νομίζψ οτι έχει πάρει το μάτι μου. 3) Ναι, το κάνει ότι θες. Icons, wallpapers, skins κλπ. Δεν είναι κλειδωμένα τα android, τα κάνεις άμεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα απο καποιους εν δυναμει χρηστες του Nexus η καποιου αλλου ανδροειδους να μου λύσουν καποιες αποριες μου επειδη ειναι πολυ πιθανον η επομενη συσκευη μου, στο τελος της χρονιας να ειναι καποια απ᾽αυτες. Τα series 7 δεν μ᾽ενθουσιαζουν. 1. Office: υπάρχει εφαρμογη ΟΕΜ η βολευται η κατασταση με το ελειπες Quick Office οπως στα iphone? 2. GPS: τα προγραμματα ειναι ακριβως ιδια με αυτα που τρεχουν σε PDA η ειδικες εκδοσεις? Αν ναι κατα ποσο ειναι αξιοπιστα σε σχεση με την αρχικη τους εκδοση που προοριζονταν για PDA & WC 5.0 ? Μπορουμε να βρουμε πουθενα «δοκιμαστικές» εκδοσεις ωστε να ξερουμε τι θα αγορασουμε? 3. Οσοι χρησιμοποιουν το Hero που νομιζω διεθετε HTC Sense, μπορουν να μου που αν ειναι παραμετροποιησιμο οπως και στα HTC WM? Εννοω υπάρχει η δυνατοτητα για αλλαγες και βελτιωσεις (skins, icons, διαταξη κ.λ.π.) με developing χωρις να χρειαζεται να «ξεκλειδωθει» η συσκευη? Ευχαριστω Κωστα γιατι δεν μιλας ?:D 1.υπαρχει το quick office,αλλα και ο συγχρονισμος με επαφες/ημερολογιο/tasks γινεται με το htc synch χωρις εχτρα εφαρμογη. 2.δεν ειναι ιδια και φυσικα θα πρεπει να πειραματιστεις πολυ(υπαρχουν οι λυσεις για "δοκιμη" πριν την καταληξη σε αγορα για οτι σου αρεσει)αλλα δεν θα μεινεις το ιδιο ικανοποιημενος οπως με το λεο...και εδω το υπογραφω,δεν εχουν καμια σχεση με το λεο τα προγραμματα πλοηγησης των android(δοκιμασμενο εκτενεστατα σε hero(rooted) 3.μπορεις να κανεις πολλα πραγματα οπως και στα wm με το htc sence,ΑΛΛΑ!! σε ενα rooted phone τα πραγματα αλλαζουν δραματικα!!!και κανεις οτι γουσταρεις... τα κακα ειναι οτι 1.οι τελευταιες εκδοσεις των android htc phones δεν γινονται rooted(hspl) :mad:(βλεπε νεα bootroom στο μηλο) 2.δεν μπορουν να ειναι stand alone οπως τα wm htc devices....αν δεν γινουν rooted (κατι σε μηλο περιπου...τον εχουν αναγκη τον υπολογιστη τους...) 3.το μαρκετ της android ειναι ακομη (αν και με πληθωρα πλεον εφαρμογων) σε παιδικο επιπεδο στην ποιοτητα και την σοβαροτητα των εφαρμογων του... εγω για τους 2 πρωτους λογους και μονο για αυτους(βαλε και την δεδομενη παρουσια του λεο στα χερια μου) δεν προκειται να κανω πειραματα με ανδροειδη παλι...τουλαχιστον οχι στο αμεσο μελλον,γιατι οπως ξερις,ποτε δεν μπορεις να πεις ποτε με αυτα τα μαραφετια που εχουμε σαν τρελα... ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts